Oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy
Slim in 6 yı yükleyemedim ama diyetdeyiz.com diye bir sitede buldum 4 video var..
yuppii yaşasın...
Bayram dönüşü bekleyin beni kilolar
sürekli bişeyler tıkındıgın için olabilirmi acaba? :26:
Ohh ohh slim in 6 yı tek yapmayacağım.
Dün yine 10 dakika yaptım fazlasına cesaret edemedim.
Bugün yapabilirsem 15 dakika.
Yavaş yavaş aman sakın sen de birden yapma.
yok tecrübeliyim o konuda merak etme sen :))
Sürekli tıkındığım için yiyemiyorum.
Ama yersem de sürekli tıkınnma ihtiyacım devam ediyor.
Aç değilim ama midem sürekli bir şeyler istiyor anlamadım gitti .. :26:
oysa ben 9 eylüle kadar 60 kg olmak istiyordum.
Midende sorun olabilirmi?Bende gastrit var mesela, aynı senin gibi sürekli bişiler yeme ihtiyacım oluyor.Yemezsem kazınıyor, yanmaya başlıyor..
9 eylüle surda 10 gün var.. nasıl olacak ki :26:
Gastrit + reflü var.
sanırım onun etkisi de var.
Dikkat etseydim 2 haftada 2.200 + 2. 200 gider diyordum ama dikkat ettiğim yok ki ..
canım ya biliyo musun benimd e kilo problemim var 55 kilonun üstüne hiç çıkmayan ben 6 ay içinde 15 kilo alıp 702 e çıktım ve 2 senedir de veremiyorum yapıştı kaldı bende..ayrıca yemek yemediğim de kan şekerim düşüyo ve sürekli şekerli şeyler yiyorum ve ayrıca reflü var bende de midem berbat ve kazınıyo sürekli yanma şişkinlik var..bu kiloları neden aldım ve neden veremiyorum bilmiyorum..buraya takılsam sizle beraber vereirimiyimacaba
disakkarit deneme haftasındaydı ama artık elendi canım. Kaç gündür uğramıyor. Yazmanıza gerek yok. İzinliler de doğru.26.08 MESAJ SAYIMLARI
eski bir masal: 57
balkaymak: 18
mutedeyyin: 15
bugungunlerdenaralik: 13
mcrgozde: 13
hulk: 11
drygrp: 10
neyneyse: 9 :87:
herşeyvataniçin: 9 :81:
elmaliturta: 8
maviyesil1999: 7
triptofan: 6
kedican: 4
neslivicdan: 3
ferdici: 1
elisya: 2
disakkarit: 0
triptofan, kedican, elmaliturta, neslivicdan, ferdici izinli diye biliyorum... disakkaritle ilgili bilgim yok... dikkatli saydım ama yanlışım varsa şimdiden affola....
Senin tecrüben bayağı kötü olmuş. O anda iade edip kurtulmalıydın belki de ama değişimi zor yapmışlar..benim evdeki su ısıtıcıma kadar herşeyim bu marka... ama bi daha yanından bile geçiceğimi sanmıyorum... ben çamaşır makinemi erken almıştım 1 sene kadar çeyiz serilirken bi açtı servis makinanın önü göçük.... fabrikada yere düşürülmüş baya yüksekten... ve öyle paketlenmiş... zar zor değiştirdik... yurtdışındaki ana bayilerine şikayet etçeğimizi söyledik falan öyle değiştirdiler... bide insanlara güven vermekten bahsediyolar...
2. olmuşum... hırs yaptım yalnız evde işimin olmadığı bi gün masalla kapışçam...
Sen benden çok fena bir zılgıt yiyeceksin de bayram geçsin sonra görüşelim.ya bu arada ben gene menü veremiyorum hiç gene cozuttum galiba 2 gündür... ama yarın toparlıyorum söz....
Ay canım, güzel sözlerin için teşekkür ederim. Ramazan ramazan fazla uzatmadık. Bazen daha fazla uzayabiliyor. Neticede ya bu deveyi güdeceğiz ya bu diyardan gideceğiz. O şekilde düşününce küslükleri uzatmanın da bir almamı olmuyor zaten.ne güzel valla kıymetini bil gergin olmayan bir eş her eve lasım.... yalnız haklı olduğuna bende eminim biliyor musun...? kaç aydır az çok konuşup dertleşiyoruz burda az çok insan karşındakini tanıyor... sen çok mantıklı bi insansın boş yere kızcağını hiç sanmıyorum... ama genede gerginlikleri uzatmamak en iyisi unutulup gidiyor.. insan sıkıldığıyla kalıyor boşu boşuna...
Ben biraz varım, biraz yokum. 1-2 gün kaçmayı düşünüyoruz, inşallah. Sonrasında eşim bilgisayarda olabilir, çalışması gerekiyormuş. Artık pc ne zaman boş olursa takılırım:)Günaydın kızlarr ..
Nasılsınız iyi misiniz?
Dün gece dua ettim namaz kıldım derken pek bakamadım sonra da keyfim yoktu telefon moduna geçtik.
Bayramda kimler buralarda? kimler gidiyor ki?
Ah canım ya senin çamaşır makinesi de macera oldu desene. Ama dişlisin halletmişsin:)Ahh ahh sorma.
Artık aramızı daha kolay düzeltmeyi ve sık tartışmamayı öğrendik sanırım.
2 haftadır yoktu bir şey bizim için muzice.
Ama yolunda olsa da her şey keyfim yerinde olamıyor ...
Bayram konusunda zaten çok korkuyorum tetikteyim her an bir şey olacak diye.
Elimizden geleni yaptık kaptancığım ..
Bu arada takımdaki herkeste bir bahtsız bedevilik durumu oluyor galiba.
Dün çamaşır yıkadım ama çok dalgınım cidden.
3 makine ve kurutucu var.
Ben makinelerden 2sine atıtm teki yıkandı sonra diğeri yıkanmış gittim açacağım.
Açılmıyor.
Meğer o basıp açılan yer var ya kapakta orası kırılmış.
Aldım elime bıçağı bir şekilde açtım ama neler çektim sormayın ..
Senin browser’da bir sorun var bence. Kk ile ilgili gibi gelmedi bana problem.Son sayfaya git diyorum bir öncekine gidiyor, sayfa numarasına basıyorum yine aynı okuyamadım o sayfayı bir türlü
Şİmdi rabiacım biz öyle bir kilo vereceğiz ki hep beraber ayy çok verdik kilo almak isteyenlere geçelim diyeceğiz.
Tabi orada en fazla 2 hafta kalırız almak istersek de
Amin amin amin .. İnşallah artık hayırlısıyla geçsin şu günler.
Açık öğretim sınavlarında bir umudum var sormak istemiyorum ama belki bir kaç günlüğüne kaçabilir tabi bu karışıklıkta zor ama bakalım ..
Ay canlarım benim, çok tatlısınız yaw.2 dediğine de tamamen katılıyorum.
Sürekli gergin biriyle çok zor ..
Ama rabia cidden çok mantıklı çok adil davranan bir insan.
Eminim eşine karşı da abartılı bir tepkisi yoktur.
tünaydınlarr kardeş takımın çıtırları nasılsınız bakalım ?
bizim takım çok ıssız yine sessizliğe gömüldük ben de bir uğrayayım dedim
Teşekkür ederiz canım. Darısı size inşallah.bu arada 1. olmuşsunuz tebrikler
Ben 28 yaşındayım.Ya kızlar yaşlarınız kaç? Ben çok fazla bilmiyorum... Sakıncası yoksa yazar mısınız?
Ben yazayım en başta... 22 yasındayım.. :)
Kesinlikle katılıyorum melekcim.Yok yok... ben mesela birşeye üzülersem o anlıktır yani.. asla ve asla takmam...
Mesela eşim askere gitmedi benim. Gecenelrde aklıma geldi.İşte o askere giderse ben naparım, oğlum cok aglar, ona bişi olursa ben yasayamam falan filan... Böyle üzüntülü durumlara girmiştim. Sonra dedimki, " aman zaten zamanı geldimi üzüleceksin, bari şimdiden kendini telef etme "
Hep sunu söylerim ben... Geçmişte birşey yasamıssın geçmiş, ona o zaman üzüldün ve bitti... bugüne alıp üzülmek çok gereksiz..
Gelecekte de birşeye üzülecegini biliyorsan, zamanı gelince zaten üzülceksin. Şu anı zehir etmeye değmez...
ANI YAŞA !!!
Hilal olmaz demiş ama ben çoğu sitede olur diye okudum. Yulaf kepeği de rossmann’da oluyormuş.Ya ben bu kurban bayramına kadar 68 olmak istiyorum. Ve eğer istersemde verebilecegime adım gibi eminim...
Çünkü bu ramazanda 5 kg verdim nerdeyse... bu 2 ay içindede daha ağır spor ve daha dikkatli beslenmeyle verebilecegime inanıyorum. Dukan cok hızlı verdiriyor ama diyorumki mesela... en az 10 en fazla 20 gün yapsamda, sonra kalori sayımına gecsem, o verdiklerimi alırmıyım endişesi var içimde... bilmiyorum ama yani kararsızım şimdi.. :26:
Dukan yapan arkadaşlarım, yulaf kepeği yerine, yulaf ezmesi olaaar mıı
anladım biraz kıskancız galiba... keşke baştan çok alıştırmasaydın evlenince iyice artıyor... bende sinir oldum bugün... pembe pant. beğendim bu renk giyilir mi diyo bi bluz beğendim çok açık bu evli barklı kadınsın diyo... iyide benim askılılarımda var o bluz gayet kapalıydı bence... 25 yaşındaa olduğumu unutuyo beni giydircek annesi gibi
geçmiş olsun canım. Bu sefer regl sancılı oldu sanırım.bu arada nasılsınız kılzr gün boyu çok hastaydım hiç böyle ağrım olmazdı yataktan çıkamadım Allah'tan eşim evdeydi çocukla ilgilendi akşam 5 de yataktan çıktım bişiler hazırlayabildim..
menüm:
1 porsiyon (etli,mantarlı sote "kaşarlı" ama çok az serptim)
1-2 çatal pilav
1 bardak maden suyuna yarım çay bardağı portakal suyu karıştırıp içtim hem leziz hem kalorisi çok az
hala çok halsizim sağı solu biraz toparlıcam.. çok katılamadım aranıza kızmayın bana
Ah canım ya senin çamaşır makinesi de macera oldu desene. Ama dişlisin halletmişsin:)
Senin browser’da bir sorun var bence. Kk ile ilgili gibi gelmedi bana problem.
Hahah demek kilo almak isteyenlere gideceğizaçıklamanı beğendim:))
Ben 28 yaşındayım.
Hilal olmaz demiş ama ben çoğu sitede olur diye okudum. Yulaf kepeği de rossmann’da oluyormuş.
özlem lütfen bu mesajını şu başlığa ekle canım:bugün yediklerimi yazayım mı ki??? saldım gene bu aralar canım sıkıldıkça yiyesim geliyor.. nolcak benim halim... takımdanda atılcam sonunda...
sabah
6 sigara böreği gayet yağlı misafirden kalma
öğle
2 lor kurabiyesi, 1 boyoz
akşam
az üzüm
patlıcan ekmeksiz yarım tabak, az mantı
3-4 dlim bitter
yarım şeftali
ve bugün76 kiloyum biri beni durdursun.... ben durduramıyorum çünkü... ne kadar iradesizim hem zayıflamak istiyorum hem yemek istiyorum...
Utan yani..sizin göz keyfinizi bozmayayım şimdi... elbise yatağımın karşısında askıda duruyor... sürekli gözümün önünde yanii... ve dolu pantolonum var dar gelen biliyor musun? geçen bi kısmını kayınvalideme verdim... hepside ona tam oldu.... düşün kayınvalidem benden 10 kilo zayıf.... tamam boyu da daha kısa ama pant. ona oldu...
Kesinlikle deryacım. Çok güzel yazmışsın. Bu kiloların bize zarardan başka getirisi yok. Bir salıyoruz ki alıyor başını gidiyor.Özlemcim inan menünü okuyunca inanamadım ne oldu sana??????
lütfen toparlan artık kendine gel yazık ediyorsun kendine çok genç ve çok güzelsin.. diyeti kendine takıntı yapma yediklerinin kalorisini bilerek ye.. bkz: kalorisepeti.com incelemeni tavsiye ederim. bana bak birde ben daha iradesiz bir insandım taa 105 kg olana kadar yedim.. yedi yedim yedim ne oldu şiştim kendimden tiksinen bir insan oldum.. bir mağazaya girdiğimde büyük beden reyonuna bakıp ordakilerde olmayınca bunun büyüğü var mı diye utandığım güne gelene kadar eşimin bir lafını duyana kadar.. ne yazık etmişim kendime dedim.. ya lütfen çok üzülüyorum motivasyonunu kendin yatar biz herzaman senin yanındayız.. bir 42 beden kotum var diyordum hatırlarmısın bilmem ben hergün onu denemekten bıkmadım.. popomdan yukarı çıkmıyordu sonra çıktı ama düğmesi kapanmıyordu şimdi çok sıksada düğmeside kapanıyor.. yakında o bol gelicek ve onu beğenmeyip gidip yenisini alıcam.. kendini salma.. kendince dikkat et lütfen cnm benim
ben hep diyorum "ben yapabildiysem herkes yapar !!!"
Ah canım benim. Daha o kadar yolun başındasın ki..Kızlar moralim çok bozuk çok kötü şeyler oldu.Sinirimden yedikçe yedim yedikçe yedim ne olacağım bilmiyorum ama şu an için yaşamak bile kötü benim için
1 kutu cola 2 paket bisküvi1 browni ne bulduysam yedim yedim durmak bilmeden çok kötüyüm şuan en sevdiğim insan bana ihanet etti güvendiğim kardeşim deiğim kişi beni arkamdan vurdu ne yapacağım bilmiyrum arkadaşlarımla aramı bozdu herkes düşman bana artık kimsem yok
Hallettim de öyle bir kaldım önce Rabiacım.
Baya da doldurmuştum makinayı bir baktım kaldı orada.
Makinanın kapağını bile kırmayı düşündüm ama elim yakışıyor öyle şeylere.
hahah geçmişi okudum da cevapları bitmedi:)Sen bitirmeye çalış geçmişi ben sana bruadan cevap yetiştireyim bitireme
Vazgeçtim ben sürekli elimde bir şeyler hiç ihtiyaç duymam o kilo almak isteyenlere
Ben yanıltmayayım o zaman yanlış falan kalmış oalbilir aklımda :26:
eline sağlık canım.27.08 MESAJ SAYIMLARI
eski bir masal: 44
balkaymak: 22
mutedeyyin: 14
mcrgozde: 9
hulk: 8
drygrp: 5
neyneyse: 3
eisya: 1
herseyvataniçin: 1
bugungunlerdenaralik: 0
maviyesil1999: 0
disakkarit: 0
bugungunlerdenaralik işte nete girebiliyordu sanırım... maviyesil ve disakkariti bilmiyorum.. geri kalan izinli bildiklerimide listeye almadım... yanlışım varsa şimdiden affola
Olsun canım, önemli olan hatalarından ders almandır.ders çalışıyorum zaten aslında derslerim yidir.
daha önce arkadaşlarımla bir çok kez kavga ettim ama hiç böyle olmadı
Hiç bu kadar aşağılık bir insana kardeşim dememiştim
Nasıl ona inandım anlamıyorum
Hata yapmaktan başka birşey yapmıyorum
özlem lütfen bu mesajını şu başlığa ekle canım:
http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler-f906/
Hoşgeldin Gözdecim.merhaba kızlarrrrrr
napıyorsunuz bakalım?
insan bazen kırıp atmak istiyor değil mi:)
onca çamaşır kalmış makinede.. halletmişsin ya önemli olan o:)
hahah geçmişi okudum da cevapları bitmedi:)
Hoşgeldin Gözdecim.
Düne nazaran daha iyiyim ama sürekli bir şey yeme isteğim var.
Ama en azından öyle çok yağlı şeyler değil.
hoşbulduk hilalcim
ay o istek bende 1 haftadır var hiç geçmiyodün çok moralim bozuktu 4 parça çikolata yedim:26:
Ben de bugün ne yesem diye bakındım durdum ama hep sağlıklı şeyler vardı yanımda.
Ama biliyorsun dün de benim çikolata vukuaatım var.
Kilo almayalım bir de ya off ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?