Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hımm tamam canım.
Ya ben kursa yazıldım ne kavgalar ettikkk günlerce,
Spora yazıldım yine kavga ettik,
İşe giderken ne giydiğimi bile sorardı her sabah hala arada aklına gelirdi ama ben bu davranışı onun kendine olan güvensziliğine ve benim istanbulda olup onun çevremi bilmemesine bağlıyorum çok kavga ettik hala da ederiz zaman zaman ama o gelip gide gide etrafımı gördü annemi kardeşimi tanıdı ne biliyim kafasında birşeyler daha net sanırım daha rahatız ama işyerinde aradığında arkadan bir erkek sinem dese kavga çıkıyo ama yanyana olduğumuz da hiç birşey olduğu yok ben de çok düşünüyorum acaba hata mı yapıyorum ilerde pişman olur muyum diye.Ama çok da seviyorum ya dediğin gibi hayırlısını isteyelim Allahtan hayırlısını versin hakkımızda ne diyelim...

Bizim bilmemesiyle falan alakası yok Sinemcim bu tamamen başka bir şey.
Aynen öyle giydiklerimi sorar, sorsun da problem yok zaten rahatsız olacağı bir şey giymiyorum.
Elimden gelen her şeyi de fazlasıyla yapıyorum ama ne yaparsam yapayım yetmiyor.
Okul bile problem.
Nereye varır bilmiyorum, sadece yanındaysam rahatım.
Bu sıralarda da iyice bunaldım düşünüp duruyorum bakalım nereye gidecek ..
Ayrıca güvensizlikten de değil ondan olsa, kendine güveniyor farkındayım zaten güvenecek durumda.
bana desen gözüm ondan başkasını görmüyor niye güvenmesin
Bu başka bir şeyden ve daha kötü sanırım.

anlatsan kitap olur değil mi deryacım?
Hani bazen birisi için “çok iyi” falan deriz ya, nerden biliyoruz ki kalbini mi açtık da baktık?
İnsanoğlu çiğ süt emmiş diye atalarımız boşuna dememişler.

Dedene çok geçmiş olsun canım, Allah şifasını versin.

Rica ederim Rabiacım ne demek ..
Ben buradayım sevdiceğim orada sınırı korusun ben de burada takımımızı
bayramda iş başındayız.
Kolay gelsin, çok yormadan yap ama kendini ..
Bayramda eve gitmiyor musun canım sen?

Gitmiyorum Rabiacım buradayım da o konuyu sorma hiç ..
Çok karışık ..

merhabalar kardeş takım
iade-i ziyarete geldim seng'cim..
nasılsınız ne var ne yok?
canım kusuruma bakma geliyorum gidiyorum kimse olmayınca araya zaman koyuyorum :) görmemişim hoşgelmişsin ne yapalım işte bayram öncesi durumu sizde durumlar nasıl ?

Gitmiyorum Rabiacım buradayım da o konuyu sorma hiç ..
Çok karışık ..
nasıl yani sorma???
ailenle bir sıkıntı mı var?

canım kusuruma bakma geliyorum gidiyorum kimse olmayınca araya zaman koyuyorum :) görmemişim hoşgelmişsin ne yapalım işte bayram öncesi durumu sizde durumlar nasıl ?
niye kusura bakalım canım
uğraman çok ince bir davranış bence.
ben bir türlü bayram temizliği yapmadığım evimle meşgulüm
sen neler yapıyorsun?
bu arada öğrenci misin evli misin:) pek tanışmadık seninle.
ben evliyim, ankaradayım. 1 oğlum var. çoluk çocuk hayat gailesi:)

allahım hamarat hanımlar nasıl belli oluyor
çok çalışmışsın, çok yorulmuşsun melekcim. maşallah.

Arkadaşlar ben bayramın ilk günü salı gününden cumaya kadar yokum. Eşimin köyüne gideceğiz. Haftasonu dönerim inş. Şimdiden söyleyeyimde, sonra unuturum falan.. :))
iyi eğlenceler diliyorum canım.

Gayet güzel ..
hem öğrenmiş olursun Dukanı yapmayınca dukanın kiloları geri alınıyor mu bakalım ..
Ben yemeye başladım ne bulursam
hilal?!...

ay canım inşallah hayırlısıyla süprizine kavuşursun

Güldürdün beni ama haklısın Özlem tam kızmalık son zamanlarda.
ee ama değil mi:95:

Ahh Rabiacım ya ne kadar işin olsa da burayı hiç aksatmazsın sen ..
vazgeçemiyorum canım:) bağımlılık yaptı burası

hoşbulduk hilalcim
ay o istek bende 1 haftadır var hiç geçmiyo dün çok moralim bozuktu 4 parça çikolata yedim:26:
gözdecim, kiloyu kolay veriyormuş gibi yapmayın böyle.. toparlanın canım. zaten önümüz bayram. ipin ucu kaçıcak, bayramdan önce bari elinizden geldiğince dikkat edin.

Ben de bugün ne yesem diye bakındım durdum ama hep sağlıklı şeyler vardı yanımda.
Ama biliyorsun dün de benim çikolata vukuaatım var.
Kilo almayalım bir de ya off ..
allahtan bugün sağlıklı atıştırmalıklar tüketmişsin. yalnız yemeksiz olmaz.

doğrusu pek iş yapmam ama o sırt ağrısını bilirim bi de ameliyatlıyım en küçük bişey de ağrıyo maşallah canım darısı başımıza

:) öğrenciyim bu yıl lise son kısmetse dolayısıyla evli de değilim :) evde olmanın ve sürekli bişeyler çıkaran annemin işleri yapmasından dolayı boş oluyorum tabi bazen hesapta olmayan nedenlerle değil siteye girmek aklıma bile getiremiyorum :):) ne güzel canım allahım hep mutlu etsin inş.

Son düzenleme:

yok kız ondan değil hiç düşünmedim çok deli gibiydim dün

iyi yapmışsın valla ben 3 gündür spor yapmıyorum gece belki leslie yaparım biraz

yaw neden başkalarına kızıp kendinize zarar veriyorsunuz? git o seni kızdıranlara bağır çağır ne yapıyorsan yap.. eline geçeni yiyerek kendine işkence ediyorsun.

sanmıyorum gariplik olduğunu. belki ramazanın hikmetidir.

bayramda sizin eve gelmek lazım

hadi bütün işler hallolmuş, gözün aydın

Bugün bizde ezan okunurken sofra kuruyoduk evde büyük temizlik vardı ya,
Naptınız beğenebildiniz mi bebek arabası

evet beğendim. kardeşimin bebek cantası lacivert turuncu idi. Tam onun renginde, kullanışlı güzel bi araba begendim. 150 lira...

Ohh ne güzel bol bol kaloriler harcamışsın Melek ..

ay sorma ayaklarım çok agrıyor :))

allahım hamarat hanımlar nasıl belli oluyor
çok çalışmışsın, çok yorulmuşsun melekcim. maşallah.

iyi eğlenceler diliyorum canım.

anam kadar hamarat olsam keşke...

Artık eğlencemi olur nolur bilemem :))

lise son ha, ay ne güzel zamanlarındasın:97:
tabi tek sorun üniv. hazırlığı olsa gerek o da hayırlısıyla olur inşallah.
ahaha anneler az iş çıkarmaz bilirim, hele bayram öncesi

Allah kolaylık versin zor işler valla ya doluya koysan almıyo boşa koysan dolmuyor ne diyim hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elden

Kızlar biz aniden memlekete gitmeye karar verdik anneanne çok iyi değil çıkıyoruz birazdan bayram bitimi görüşmek üzere kendinize iyi bakınn

Off arkadaşlar düzleştirici ve maşa aldım ama maşa ile şekillendirmeyi beceremedim ya... :26:

İlk defa kullanıyorum maşayı... Bi türlü düzgün bi model çıkaramadım sacımda... 2 saattir ugrasıyorum

Açık arkadaşlardan tavsiyede buluna varmı? yada sac yapan bi site varsa oraya girim.

lise son ha, ay ne güzel zamanlarındasın:97:
tabi tek sorun üniv. hazırlığı olsa gerek o da hayırlısıyla olur inşallah.
ahaha anneler az iş çıkarmaz bilirim, hele bayram öncesi
:) evet canım bi de bu yıl sınıflarımız ayrılıyormuş hayırlısı olur inş. :) etkiliycek çünkü tamaıyle ayy hiççç sorma duruyo duruyo bişey çıkarıyo :)

ay valla ben bi kere denedim olmadı pek uğraşmamıştım ama valla yardımcı olamıycam canım bulursan çaresini bana da haber verir misin?

Ayyy cahillik bu olsa gerek

Amma güldüm kendime.. Allahım akıl fikir ihsan eyle

Uzman tv de maşa modellerine bakıyordum.Adam içine sarıyor saçı, ben sacımı bütün o ruloya doluyordum

ayy Allahım rezalet !!!

Yaa.. Demek öğrenecek çok şeyimiz varmış...

uzman tvde acıkılyıor nasıl yapılacagını

ben en azından onu biliyordum ama daha büyük rezillik ilk başladığımda fişi takmıştım ama birisi çıkarıp şarj takmış görmemişim sonradan anladım :)ama ısıtınca beceremedim

ben en azından onu biliyordum ama daha büyük rezillik ilk başladığımda fişi takmıştım ama birisi çıkarıp şarj takmış görmemişim sonradan anladım :)ama ısıtınca beceremedim

ya kuaförlükte zor zanaatmiş :))

ben nerden bilim sacın içine sarılacagını.. hayatımda maşa hiç yapmadm ki..
Ayy gece gece gülmekten öldüm ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…