Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin sende kendine iyi bak :)

Kızlar selam bu arada.Birsürü alıntı yapmıştım ama toplu alıntıda sorun var olmadı.Tek tek alıntılarım şimdi tekrar
Birde ben sapıttım kafayı yedim 2-3 gündür yiyorum durdukça toparlanmak için nasıl bir liste yapayım ne kadar az yiyeyim yardım eder misiniz? pişman oldum

Ne yazık ki yine şehit haberi.
Her gün aynı haber.
Nefret ediyorum şu insan dışı varlıklardan.
3 şehitimiz varmış hakkaride 3 de yaralı.

Of offf.Diyecek söz yok ki.Daha kaç evlat şehit düşecek belki.Ne uğruna? Vatan uğruna değil bence.Vatan sağolsun denecek bir şey değil.3-5 it uğruna.Allah ailesine sabır versin.

off offf almayız inşallah sana olsun dedim sonra da ben yedim çikolata

Ben kızmayı bırakıp yemeye başlayınca hemen yedin değil mi
Kızıp kızıp kızmayı bırakınca böyle oluyor demek ki.
Kalktım az da olsa spor yaptım.
Leslie ile 2 mil + 10 dakika slim in 6 ..
Yavaş yavaş kendimi alıştırmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:

Birden az yemeye başlama.
Artık olan oldu deyip düzeninde bırak ki birden tekrar yemeye başlama.

Of offf.Diyecek söz yok ki.Daha kaç evlat şehit düşecek belki.Ne uğruna? Vatan uğruna değil bence.Vatan sağolsun denecek bir şey değil.3-5 it uğruna.Allah ailesine sabır versin.

Bitmeye hiç niyeti yok hiç ..
Bu bayram çok olaylar olacak ..

oh oh maşallah çok maharetlisinc anım yaav
Allah zihina çıklığı versin

ohh maşallah eline sağlık ev hanımlığı ve annelik zor zanaat herkes beceremez. çünkü bu işte emeklilik şansın yok..

geçmiş olsun canım. Bu sefer regl sancılı oldu sanırım.

aynen canım.. bir şey sorucam belki bilginiz vardır..

bu regl de sancım ilk gün oldu ve şişkinlik olmadı bir kaç gün evvelinden göğüslerim biraz şişti ağrıdı sonra geçti.. tartı beni 1 kg fazla tartmıyor şişkinliğim yok çünkü şuan gayet rahatım.. ve hatta tartı 100 gram eksik bile tartıyor. sizce bu işte bi gariplik var mı? yoksa ben mi abartıyorum bu durumu?

evet kızlar neler yaptım bugün...

* camları sildim.. 3 oda bir salon mutfak ve bahçe kapısı
* halıları fırçaladım salon halısı hariç..
* perdeleri yıkadım ütüledim astım
* çarşafları değiştim
* mobilyaların tozunu aldım
* her yeri süpürdüm ve sildim
* hazır baklava yufkası ile baklava yaptım iki borcama..
* wc ve banyoyu yıkadım.
* tabi bunları yaparken sanırım merdivenlerden 100 kere aşağı in yukarı çık yapmışımdır ...

-----yarında mutfağı temizliycem dip bucak-----

2 kg birden verdiğimi düşünüyorum çok kalori harcadım veee çok yorgunum bilhassa sırtım çok ağrıyor

Harikasın Deryacım ellerine sağlık.
Mis gibi olmuştur eminim ki her yer.
Baklavaların da çok güzel olmuştur.

Harikasın Deryacım ellerine sağlık.
Mis gibi olmuştur eminim ki her yer.
Baklavaların da çok güzel olmuştur.

teşkr ederim cnm benim..

ve bunları yaparken sadece 3 saatlik uyku ile yaptım.. sabah 6 da uyumuştum. 9.15 geçiyordu kalktığımda daha doğrusu oğlum anne acıktım sesiyle uyandım

şimdi gidip sıcak bir duş alıp biraz uzanmak istiyorum sırtımda garip bi sancı var çünkü tam dik oturamıyorum... gelicem gece 12 olmadan kabağa dönüşmeden gelicem

Git yat uyu hemen kız ..
Ölmüştüm yerinde olsam ben .

1 kasımda 81 kiloyla giriş yapmış olma ihtimalin ne kadar canım?
Olur, doğrudur ya evet bak hatırladım Kasım olabilir masalcım noldu ki ? Bir sorun mu var ?
Aslında belli bir şey yok Gözdecim.
İyice sıkıldım bunaldım.
Dayanacak gücüm kalmadı gibi hissediyorum.

Ahh bir dağıtabilsem ..
Gerek fazla kıskançlıkları gerekse o oradayken benim bir şey yapmak istemememden dolayı hiç bir şey yaptığım da yok.

Ya Hilalcim,
Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşıyorum,Bazen kendime bakıyorum noldu sana böyle 20 yaşındasın ama için geçmiş diyo herkes valla bunun sebebi onun kısknaçlıkları o olmadan benim birşey yapmak istememem ama yanlış yapıyorum farkındayım evden adım atmıyorum dışarıya kimseyle görüşmüyorum ama Neden ?? O bana yetiyor ya da o öyle istiyor öyle oluyor yani o kadar çok sebep var ki tüm boşlukları o doldurmak istediği ve benim de izin verdiğim için ve yanyana olmadığımız için genel olark depres,f bir hal oluyor bende de ama kendimi işe derse kitaba verdim takmıyorum eskisi gibi kendine farklı bir uğraş bul canım kursa filan yazıl yani sevdiğin dalda bak belediyenin ücretsiz kursları var ben geçen yıl gittim o kadar iyi geliyor ki tavsiye ederim...

Ay bende annemle aynıyım ya annemi kıyafetleri dar olur bana hiç anne kız gibi değiliz inanmıyo kimsee ben de kzııyprum kendime yeme sinem yeme diye sende aklına kaynananı getir işte

Canım benim yaşın kaçtı tam hatırlamıyorum ama benden küçüksün büyük ihtimalle yani zamanında bizde üzüldük ama yanlış yaptık.
Kimse için değmez herkes yanlış yapabiliyor ki yapıyor yani bu senin içinde geçerli o yüzden kimseye değer verme hata yapma ihtiömalini de aklından çıkarma daha az üzülürsün bence

Rica ederim Rabiacım ne demek ..
Ben buradayım sevdiceğim orada sınırı korusun ben de burada takımımızı
bayramda iş başındayız.
Kolay gelsin, çok yormadan yap ama kendini ..

İnşallah gelir tatlım sen çok daraldın doğal olarak ben yeni gördüm o yüzden rahatım ama senin görme vaktin gelmiş yani belli sevdiceğin gelsin de aşk pıtırcığı rahatla

oh oh maşallah çok maharetlisinc anım yaav
Allah zihina çıklığı versin

sağol canım :)) ne oldu senin sıkıntın vardı? çözüme kavuştu mu?

aynen hiç emekli olamıyoruz :) mesaimiz olsa bile para veren yok.. zor zor... :))

sende az çalışmamışsın bugün :))

Eveettt...

Gelelim işlerden sonra neler yaptıgıma :))

18.30 a kadar ders calıstım.Sonra bir cıktım evden, geldiğimde saat sekize 10 vardı ve 5 dk. sonra ezan okunacaktı :)) fıldır fıldır gezmekten eve geç kaldım hemen acele acele sofrayı kurdum, tam ezan okundu bizde oturduk :))

tam 1.5 saat gezdim caddede... bebk arabalrına baktık, kardeşime gömlek, oğluma bez , banada kalori harcamak kaldı :)) iyi oldu...

Ayyy maşallah canım benim ellerine sağlık ben de bugün evdeydim ama işyerinde olduğumdan çok yoruldum duvarları yıkadıkkkk
Ayy yerler ıslanmasın diye hem kurulamaya çalışıyoruz hem duvarları sill
mahvoldum valla yemek yedim de az valla 2 sürahi su içtim öle su içtim

Bugün bizde ezan okunurken sofra kuruyoduk evde büyük temizlik vardı ya,
Naptınız beğenebildiniz mi bebek arabası

Püsküüt listede düzeltmek için sormuş canım.
81 kilo ile başladığın yazılı şu an .
Öyle bir yere gitsem tartışmak için daha fazla nedenimiz olacak, her şey sorun ki .
Bazen yeter diyorum ama seviyorum diye dayanıyorum sonradan.
Doğru mu yaptığım bilmiyorum.
Gelecek olsa söyler heralde ama ne biliyim ya o zaman da gelmezse iyice umudum bitecek.

Ohh ne güzel bol bol kaloriler harcamışsın Melek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…