aynen cnm teşkr ederim.. paspal cidden ya.. boşverdim zaten kendi haline bıraktım onu göyaaa kapalı daracık gömlek giymiş memişleride Allah vermiş yani... insan bedenine göre giyinir birde öle kapalı insanların dar giymelerine gerçekten sinir oluyorum.. hiç umrumda değiller zaten öyle yorgundum ayaktaydım hep öle sinirlendim geçti gitti
okadar yorgunum gözlerim kapanıyor hemen uyumak istiyorum..
bugün yediğim tek yemek sabah 3 çatak melemen 2 bardak şekersiz çay 1 zeytin 1 dilim ekmek
akşam 18 falandı 3 çorba kaşığı bulgur pilavı bir kase cacık iki çatal kadayıf çay su başka bişi yok..
bu yemeğide annemin evinde yemeye fırsat buldum.. biliyorum düznsiz ve sağlıksız ama yapcak bişi yok taziye dolayısıyla böyle oldu kısa zamanda düznelicem yine..
hepinize iyi geceler çok öptüm hepinizi...
aynen cnm teşkr ederim.. paspal cidden ya.. boşverdim zaten kendi haline bıraktım onu göyaaa kapalı daracık gömlek giymiş memişleride Allah vermiş yani... insan bedenine göre giyinir birde öle kapalı insanların dar giymelerine gerçekten sinir oluyorum.. hiç umrumda değiller zaten öyle yorgundum ayaktaydım hep öle sinirlendim geçti gitti
okadar yorgunum gözlerim kapanıyor hemen uyumak istiyorum..
bugün yediğim tek yemek sabah 3 çatak melemen 2 bardak şekersiz çay 1 zeytin 1 dilim ekmek
akşam 18 falandı 3 çorba kaşığı bulgur pilavı bir kase cacık iki çatal kadayıf çay su başka bişi yok..
bu yemeğide annemin evinde yemeye fırsat buldum.. biliyorum düznsiz ve sağlıksız ama yapcak bişi yok taziye dolayısıyla böyle oldu kısa zamanda düznelicem yine..
hepinize iyi geceler çok öptüm hepinizi...
Selam kizlar herkese iyi bayramlar demeye geldim cok ozledim ya ne var ne yok :80:
Kimler gelmiş kimler ..
İyiyim ben, bekçilik yapıyorum.
Sen nasılsın?
ah kim olabilirdi ki masalcımdan başka!
sağol canım idare ediyorum...
bayramda da sabahlıyor musunuz yoksa ramazan bitti sahur bitti tumba yatak mı?
Hiç ramazan, bayram ayrımımız yok ki.
Orada durumlar nasılsa ben de ona göre ayarlıyorum kendimi.
Bayramda olaylar kızışabilir diye tedirgindim ama yok bir şey.
Ben de kendimi spora verdim
Öyle işte.
bu sırada sabah uyanamazsam falan diye riske atmiyim diye kilomu yazayım.
bu akşam: 79,5
19 Ağustos'da yazmışım en son: 79,9
pek gitmedi ama en azından almamışım da diyorum...
annemler geldi tatilden, misafirler falan eksik olmuyor. malum bayram da...
ne kızışcak ki nolmuş? :44:
Terör falan canım ama sorunsuz atlatıldı sanırım.
Mutluyum.
ah evet
aklıma bile getirmek istemiyorum öyle şeyleri.
asker yolu mu bekliyoruz yoksa bi de?
İran sınırında erkek arkadaşım
O yüzden daha da bir gözüm olaylarda sürekli.
aaah allah kavuştursun tatlım! az kalmıştır umarım.
hiç konuşmadık daha önce bilmiyodum o yüzden.
insan orda kimse olmasa da bu kadar büyük korku ve üzüntü yaşarken, bir de böyle her gün... ödün patlıyordur o yüzden uyumuyosun geceleri demek...
sık konuşabiliyor musunuz bari?
Askerde değil.
Astsubay.
O yüzden görüşme problemimiz hiç olmuyor.
Sürekli irtibat halindeyiz, sürekli haber veriyor ama 1 saat ulaşamasam ki bazen hatlar gidiyor, senaryolar yazıyorum.
Tabi ben de o yüzden geceleri nöbet tutuyorum.
10 ayı var daha.
Umarım bir an önce biter.
ne zor şey ya allah sabır versin canım, göz açıp kapayana kadar geçsin 10 ay.
sen nerdesin bu sırada?
birde bir kilo makyaj yaparlar salla canım ya onları da kendi haline bırakmak lazım hadi ii gecelerrrrrr
Tebrik ederim Deryacım bayram da bile çok güzel kilo vermişsin.bizimkide 2 kg makyaj yapıyor mrk etmeinanılcak gibi değil
kilo bildirimi yapılmıyormuş ama ben yineden söylemek istiyorum...
geçen hafta 88.8 kg
bu hafta 87.6 kg
Eki Görüntüle 249925
kaybedilen: 1.2 kg
akşama gelmiycem kızlar pazar akşamına kadar yokum pazar akşamı ablamlarda bzimle dönerse yine giremem kısacası p.tesiye kadar yokum hafta sonu köyde olucam.. bu akşamdan gidicez bu günde akşama kadar kaynanamda olurum.. hepinizi çok öptüm.. Masalcım Allah bütün askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun.. sınırda bizim huzurumuz için kurşun gölgesinde nöbet tutan askerimizden, askeriye mutfağında bir kase çorba için emek veren askerimize kadar Allah hepsinin yardımcısı olsun cnm.. İnşallah bu olaylar çözülecek bu kez.. Görüşürüz cnm
Gunaydin kizlaarr.. Kilo bildirimi yapilmiyo muymus? Gec kaldim diye nasil yataktan firladim bilemezsiniz53.8im yani almisim birazcik ama cok degil, motivasyonumu kaybetmicemm bu arada derya dun gecmisi okumamistim basin sagolsun canim.. Neyse cok gec yatmistim uyumaya devam edeyim.. Iyi gunler herkese:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?