Hoşgeldinn
Beni yalnız bıraktılar topikte
Zaten sevdiceğimin yolunu gözlüyordum, şimdi bir de takım arkadaşlarımın yolunu gözlüyorum.
Sen nasılsın?
ama yavaş yavaş dönüyoruz galiba, ben de geldiimmmama biraz mahçup geldim çünkü bayramda diyet falan yapamadım.. Yine elimden geldiğince tatlıdan ekmekten uzak durdum ama yemekleerr.. İşte yemekler biraz fazla oldu.. Ve spor falan da yapamadım anneannemlerde.. Ama telafi edicem bu akşamdan itibaren eski düzenime dönüyorumm.. Ee sizler nasılsınız bakalım, özlemişim valla
Bayram diye çok kızmıyoruz
Telafi etmek şartı ile.
Bir tartıl bakalım artı var mı ona göre yediklerine kızayım.
Deden nasıl oldu?
dedem pek iyi degil canim maalesef, taburcu oldu ama belki yeniden hastaneye yatiracaklar bilmiyorumm.. Iyilesir insallah tamamen.. Almisimdir kesin,tartilcam da sabah uyaninca tartilayim diyorum aksam tartilmak pek isime gelmiyor
Allah yardımcı olsun, umarım bir an önce iyileşir deden.
Hadi bakalım o zaman yarın kilona bak, bizimle de paylaş.
Sonrasında bol spora yüklenirsin.
tesekkur ederim canim:)
tamam sabah bakip yazarim kilomu, ramazan da bitti okul acilana kadar yuruyuse gitmeyi dusunuyorum spor olarak.. Insallah yine usengeclik yapmam:/
Yapma yapma üşengeçlik.
Ne zaman açılıyor okullarınız?
3 ekim'de.. Az kaldi offsenin ne zaman aciliyor?
benim de aynen öyle ..
Off hiç istemiyorum ..
Hoşgeldinn
Beni yalnız bıraktılar topikte
Zaten sevdiceğimin yolunu gözlüyordum, şimdi bir de takım arkadaşlarımın yolunu gözlüyorum.
Sen nasılsın?
delimisiniz yaa öğrencilik gibisi var mı keşke bende okulu bir beş on sene uzataydımda gideydim offffffff offff iş hayatı yedi bitirdi beni
kıyamam sana ben
nasılsınız kızlar... çok halsizim ben yaa... neden bilmiyorum... bide bugün akşam kaçamak yaptımama son olsun bende başlıyorum artık bayramda bitti zaten....
Tamam iş hayatınla karşılaştırırsan haklısın ama tatili tercih etmek de normal sanırım.
beni de işsizlik hayatı bitirdi...delimisiniz yaa öğrencilik gibisi var mı keşke bende okulu bir beş on sene uzataydımda gideydim offffffff offff iş hayatı yedi bitirdi beni
Aaa ama yok artık kaçamak.
İlk 2 gün tamam dedik de bitti hadi artıkk ..
Hoş ben de kaçamak yapmama rağmen zayıflamıyorum o da ayrı bir olay ama neyse.
beni de işsizlik hayatı bitirdi...
kuzum sen bu ara baya verdin tartıya sinirlenip... vede başka olaylara... biraz duraksaması normal sanırsam...
ahaha kızlar internete gezinirkene ne buldum Zayıflamak için bol bol su içiyorum ; Susamak içinde bol bol tatlı yiyorum.demiş biri biz işi bilmiyoruz yaaaa
Başınız saolsun Deryacım.
Allah sabır versin.
Annenin de morali bozuktur, ona destek vermek için kendini toplamalısın.
Dikkat et kendine ..
benim gibii bende kolayı genelde canım çok tatlı istediginde bastırmak için içerim tatlı yemektense onu içerim derim ama aslında daha zararlı ya daha kötü yaptıgımız yani tatlı yememek yerine atıyorum yarım sütlaç yesek yada light dondurma falan daha mantıklı sanki hem beyin doyar hem de kolanın verdigi zarardan kaçmış oluruzz :44::44:
başınız sağolsun canımm
başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin dayına..
yemedim desem yalan olur
çok teşekkür ederim kızlar.. Allah razı olsun hepinizden.. çok zor gerçekten.. dün gece eve gelemedik.. annemde kaldık.. yarın eşim işe gidicek bankalar açık ptt de artık banka olduğu için bu kapsama dahil.. ne yediğim ne içtiğim belli bugünde ablamlar geldi istanbul'dan ytaziyeden geldik akşam üstü annemin evi doldu hem ablamı görmeye hem taziye için geliyorlardı.. tencere tencere yemek yaptım.. kimse koca poposunu yerinden kaldırmadı hele yeni eltim öldüresim geldi bugün.. nasıl düşüncesiz insanlarla bi aile içinde aynı soy adı taşıyarak yaşıyorum hayret ettim kendime !!! annemin eviydi mecburen yaptım biliyorsunuz annemin ayağı rahatsız ayakta duramıyor çok fazla.. eltimde evet mecbur değil ama en azından yardım edeyimmi lafını esirgemeseydi ! anca yesin şişsin.. 42 beden giyiyor afedersiniz evlendiğinden beri besili danaya döndü 60 kiloyum diyor küçülde cebime gir dedimboyu posu var iride yapılı ama aptalın teki.. cahillik gider eşeklik baki kalır diye boşa dememişler.. sözde ev kızı ne görgü var ne adap ne de usul erkân biliyor.. neyseki ablamları annemlerde bıraktık demin eve döndük.. sırtım ağrıdan kopuyor.. umarım kaptan bana kızmamıştır gerçi haber verdim ama cidden gelemedim.. öyle yani... bu arada kilo almamışım ama vermişim.. yarın inşallah bildirimde bulunucam ama kaynanam ablamı ve eşini yemeğe çağırdı yarın belki akşam yada öğlen oraya giderim.. sizler nasılsınız napıyosunuz.. bu arada sayfayı açarken uzun bi geçmiş ojkuyacam diye çok korkmuştum ama hepi topu iki sayfaydı nerdesiniz bakiyim??
Kıyamam sana seni sinirlendirdiler mi?
Ama ne yapıyoruz hemen olumlu yönden bakıyoruz.
O orada otura otura poposunu daha da büyütürken, sen oraya buraya koşuştururken kilocuklarını veridn işte ohh maşallah sana.
Bayramda normal kızmaz kimsecikler sen merak etme ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?