Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar nasılsınız.... sitede bakım varmış giremedim bi türlü... deryacm başın saolsun bu arada söylemişmiydim hatırlayamadım...

100 gr degil iste gecen cuma 53.1 olmustum.. naptim ben yaa neyse bugün leslie 5 mile yaptim bile gerci pek takip etmedim bazi hareketleri kafama göre yaptim ama olsun

100 gr degil iste gecen cuma 53.1 olmustum.. naptim ben yaa neyse bugün leslie 5 mile yaptim bile gerci pek takip etmedim bazi hareketleri kafama göre yaptim ama olsun

5 mil baya iyi geliyor.
Hele ki sürekli yapmayınca.
Ama aynı hareketler bir süre sonra etkisini azaltıyor.
O yüzden artık 2-3 mil yapıp ısınıp basen ve kalçaları çalıştıran hareketlere yoğunlaşıyorum.
DÜn bir de karnımı çalıştıracak hareketler yaptım bugün yanları nasıl acıyor ..

hmm peki ben de öyle yapayim artik o zaman, bilgi icin tesekkur ederiimm

Artık ağrım olmadan slim in 6 yapabiliyorummm ..

hadi bakalim tebriklerr

bugunkü menümü yazayim;

kahvalti/ögle
2 dilim ekmek
cok az beyaz peynir, domates, salatalik
1 sekersiz cay

aksam
6 izgara köfte
1 bardak ice tee

Ohh afiyet olsun.
Ne güzel toparlamışsın inşallah cumaya kadar da eksilere düşersin.

Ben de günlerdir menümü yazmıyorum.
Yazayım bari bugün.

Sabah/öğle :

- Orman meyveli yoğurt
- 2 kayısı
- 1 Armut

Ara:

- 8-10 badem

Akşam:

- Közlenmiş patlıcan
- Yoğurt

Spor:

- Leslie ile 2 mil
- Slim in 6
- Kalça-basen hareketleri
- 50 Mekik

Kızların fiziklerine bayıldım.
Hoş biraz daha kalça olabilir ama yine de çok beğendim.
Paylaşayım dedim sizinle.
Motive olsun.

Son düzenleme:
iyi geceler kızlarrr herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun karşıdaydım eve bugün geldim çok da uykusuzum valla ya
nasılsınız? çok özledim burayı bayramda tatlı falan yemedim ama arada kaçamaklar da olmadı değil 1 2 tane çikolata falan oldu hatta 3 4 tane de oldu o çikolata yaprak sarması da yedim 5 6 tane kahvaltıda da patates kızartması yedim bir sabah

günah çıkarttım

Eğer sınırlı bir şekilde yediysen problem yok.
Ufak tefek şeyler de telafi edilir.
Bayramdı diye biraz tölerans olabilir sanırım.

evet begen butonu da kayip, dün baya bi aradim oysa.. senin mesajjini begenecektim
artik yazarak söyleriz
masalcim mesajini cok begendiimmm
bu mesajı okurken bile beğene basasım geldi ya...
Artık ağrım olmadan slim in 6 yapabiliyorummm ..
beğendim....

gine bana az geldi ben bu kadar az yemekle duramıyorum...

bende yazıyım menümü...
sabah
1 dlm ekmek
1 domates
2 dlm peynir
3-4 zeytin

ara
türk kahvesi

ara
kavun- armut-üzüm
1 er saat aralarla

akşam
tavuklu salata

gece dondurma

birazdan yine 100 lüklerimi yapıcam... çok yaradı bu 100lükler bana... sıkılaştığımmı hissediyorum... sadece 4 gecedir yaptığım halde...
100 kez değişik mekikler
100 kez oturup kalkma
100 kez bacakları yana açma
100 kez aklıma gelen herangi bir kaç hareket daha...

Az oldu zaten.
Geç kalktım yiyesim yokken yine de sabah onları yedim.
Akşam da yemek yapmak zor geldi
Ama çok aç sayılmam.
menün güzel afiyet olsun da dondurmayı benim gibi kendini farketmeden yemiyorsun değil mi
Bir de şey soracağım.
Bu mekiği nasıl yapıyorsun?
ben yanlış yapıyormuşum yeni öğrendim doğrusunu da.

ay cnm başka bi konu okuyordum dalmışım... senide gördüm gerçi orda... çok hazin bi konuydu neyse...
mekiği ben değişi değişik yapıyoorum... önce 20 kez yarım kalkıyorum bacaklaım kıvrık şekildeyken... sonra sol bacağı sağ dizime koyup sağ dirseğimi sol bacağa doğru yaklaştırıyorum... biraz karışık oldu ama anlattım sanırım... sonra iki bacağımıda yan yatıyormuşum gibi sağa yada sola kıvırıyorum,
yanları çalıştırmak için... en sonda sadece bacaklarımı indirip kaldırıyrum 90 derece... bu çok zor oluyor ama alt karnı çalıştıryor... bu şekilde 100 e tamamlıyorum... sen neyi yanluış yapıyor mussun???

sporun çok güzel

sporun çok güzel

saol cnm eğer rahatsız olduğun bir bölge varsa basen göbek v.s hergün düzenli olarak oraya önelik haareketler belirle ve belli sayıda yap... tavsiye ederim etkisini hissediyorsun... bide bayram odur budur kaç gündür saçıma maşa yapıyorum... yaklaşık yarım saat sürüyor yaparken kollarım ağrıyordu... belirgin şekilde kollarım incelmiş iyi mi... arada bi maşa yapmak lasım demek ki saça zararlı ama kollara faydalı... yalnız kilo olarak hiç değişim yok... o biras sinir bozucu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…