kızlr dün için kusura bakmayın uyuyakalmışım sabahta erken kalktık kahvaltı yapıp çıktık cenazemiz vardı..
demin geldim eve
Eki Görüntüle 249310
:13:
Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun...
30 Ağustos Zafer Bayramınızı da Kutlarım...
bizim için pek bayram olmadı.
çok yorgunum uyumak istiyorum sadece... bu arada tatlı yemedim bir tane çikolata yedim.. öle abur cubur yemek vs yemedim.. bir karnı yarık iki çorba kaşığı pilav yedim bi onu hatırlıyorum yemek olarak.. gerisin geri su içtim... Annemin süt kardeşi öldü dayım kısacası.. moralim çok bozuk.. sadece olmayabilirim bi kaç gün onu hber vermek için geldim.. köye gidicez taziye boyunca ve şuan sadece uyumak istiyorum..hepinize iyi geceler...
Ya ayran içemiyorum.. Yani türlü,menemen, acılı yemekler falan olursa öyle içiyorum.Yemekte tatlı bişiler alıyorum ben.Şöyle tuhaf bi huyum var.2 tuzlu yiyorsam bir tatlı yiyorum.Bende tatlı yememek için yemekte ya kola içerim yada karpuz yerim, bastırsın diye... O yüzden yani :26:
kızlr dün için kusura bakmayın uyuyakalmışım sabahta erken kalktık kahvaltı yapıp çıktık cenazemiz vardı..
demin geldim eve
Eki Görüntüle 249310
çok yorgunum uyumak istiyorum sadece... bu arada tatlı yemedim bir tane çikolata yedim.. öle abur cubur yemek vs yemedim.. bir karnı yarık iki çorba kaşığı pilav yedim bi onu hatırlıyorum yemek olarak.. gerisin geri su içtim... Annemin süt kardeşi öldü dayım kısacası.. moralim çok bozuk.. sadece olmayabilirim bi kaç gün onu hber vermek için geldim.. köye gidicez taziye boyunca ve şuan sadece uyumak istiyorum..hepinize iyi geceler...
merhabalar:79:
1 günlük kızılcahamam kaçamağından sonra burdayım
kimler burda:)
başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin dayına..kızlr dün için kusura bakmayın uyuyakalmışım sabahta erken kalktık kahvaltı yapıp çıktık cenazemiz vardı..
demin geldim eve
Eki Görüntüle 249310
Bayramda tatlılar yenil miyor değil mi?
Umarım çok kaçamak yapmıyorsunuzdur kızlarr ..
oo hilalcim burdaymış:81:
Tabiki ben
Nasıldı Rabiacım kaçamağınız ?
yemedim desem yalan olur
oo hilalcim burdaymış:81:
çok güzeldi canım, yolun düşerse kızılcahamam tavsiye ederim. gerçi sen trekking için gitmiştn sanırım oraya?
nasıl geçiyor bayramın? yurtta kimse kalmamıştır:96:
dün otelde kaçtı biraz
Neyse 1 günle sınırlı kaldı değil mi artık yok kaçamak ..
Hoş sen artık arada kaçamak yapabilirsin o kadar zaman da kilonu verdin, normale az da olsa dönülebilir.
kalacak yer çok canım. biliyorsun kaplıca orası aynı zamanda. bayağı gelişmiş kalacak yer açısında..Ama içini bilmiyorum ormanını biliyorum sadece
kalacak yer var mı Rabiacım apart otel vs tarzında ?
Bayram mı aaa bayramda mıyız diyecek şekilde geçiyor ama buna da şükür.
dün otelde kaçtı biraz
ama çok yüzdüm canım, havuz vardı. bir de termal suya girdim vs derken iyi yaktım sanırım.
kalacak yer çok canım. biliyorsun kaplıca orası aynı zamanda. bayağı gelişmiş kalacak yer açısında..
hayırlısı canım, bu bayram senin için böyle geçecekmiş demek ki..
slm kızlar nasılsınız bakalım...ben geldim... dün uğrayamadım gece çok geç gelmiştim bugünde şimdi geldik... elleri öptüm geldim yani....
siz neler yapıyosunuz bi bakayım...
bu arada biraz tatlı yemek zorunda kaldım gönül koyanlar oldu ama 2 günde toplamda 3 dlm tatlıyı geçmedim bunada şükür diyorum....
rabiacm da burdaymış... cnm merak ediyorum kilonu koruma durumu nasıl gidiyor bi zorluk oluyor mu???? verdikten sonra almamakta çok önemli çünkü fikirlerini alayım hemen...
hoş benim daha korumaya geçmeye yıl varama 72 ye inip koruyamadığım içinde biraz sormak istedim...
Evde bile o kadar kaçamak yapan özlem 3 dilim tatlıyla geçirdiyse bence hiç problem yok.
Yemek saatleri de atlanmıştır, pek yenilmemiştir heralde gezerken.
Bayramdan sonra da tam telafi yaparsın.
evet cnm bende öyle düşünüyorum... mesajların beğen butonumu kalkmış bana mı öyle geldi beğencem beğenemiyorum
Bayramda tatlılar yenil miyor değil mi?
Umarım çok kaçamak yapmıyorsunuzdur kızlarr ..
evet cnm bende öyle düşünüyorum... mesajların beğen butonumu kalkmış bana mı öyle geldi beğencem beğenemiyorum
13. takımın güzellerii ben geldim hem iade-i ziyaret hem de yapılan ziyaretle ilgilenemedim onu telafi etmek için
ee nasılsınız bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?