Sabahları kuvvetli bir kahvaltı yapsan çok çok iyi olur senin için.
Ben de zamanında böyle kilo verdim inan çok çabuk alınıyor.
Az olsa da en azından vücudun işine yarayacak şeyler yesen.
Sabahları kahvaltında ceviz, badem yersen çok faydası olur.
Hem yapılan bir araştırmaya göre badem tükenler badem tüketmeyenlere göre daha kolay kilo veriyormuş.
Spor konusunda da bir üşenmeye başlayınca gelmiyor devamı.
Bugün aynı şekildeyim ama hiç yapmasam bir daha tekrar başlamak zor oluyor.
O yüzden en azından kalktım 2 mil Leslie ile yürüdüm sonra hem forumun başında hem bir şeyler izlerken yer hareketlerini yapıyorum.
Kızlar benim çıkış saatim iyi akşamlar size.
dogru canim haklisin ben de en azindan 2 mili yapayim.. ya ben yedikce doyanlardan degil daha da istahi acilanlardan oldugum icin kahvaltida da hazir canim fazla bir sey cekmiyorken az yiyorumpeki bademle ceviz alayim bu aksam ama günde ne kadar yemeliyim sence? miktari bilmiyorum:44:
İyi akşamlar ..
Elisyacım ben de aynı şekildeyim yemesem 2 gün yemem ama biraz oslun zorlamaya çalışıyorum kendimi.
10 tane falan badem yiyebilirsin.
Cevizi de Yarım çay bardağı kadar yemen uygundur.
Bunlarda omega 3 var.
Vücuda çok faydalı ayırca depresyonun önlenmesi ve dikkat toplama açısından da çok faydalı.
Kahvaltıda yine Kuru kayısı yiyebilirsin.
Sabahları önce kuru kayısı yiyip üstüne 1-2 bardak su içip sonra kahvaltıya başlayabilirsin hem sindirim sistemini çalıştırır hem de tatlı isteğini keser.
Sonra peynir süt yumurta gibi proteinler tüketirsen aldığın kalorinin %30 u zaten dindirirken tüketiliyor.
Böyle beslenirsen hayatın boyunca yapabileceğin öğünler oluşturursan diyetini bıraktığında verdiğin kiloları alamzsın.
inşallah çıkmaz canım, şu anda biraz karmaşık durum ama.. çözülür umarım.
Olsun ya böyle saçma sapan bir nedenden problem çıkarsa çok üzülürüm.
Okullarınız ne zaman açılıyor ?
inşallah çıkmaz canım, şu anda biraz karmaşık durum ama.. çözülür umarım.
okul 29 eylül, arapça hazırlık var bu yıl. bir de uyum programı var tabi:) 17, 18 ve 19 eylül. zaten üniversite mezunuyum, uyum programında ne işim olacaksaadamlar her şeyi bir liseliye göre dizayn etmişler. benim gibi ev hanımı gelip üniv. okuyamaz yani
kolay gelsin bize yazık ya...Evet aklıma geldikçe gülüyorum aklım sıra bir de teselli veriyodum yaaa nasıl komikk bir durummmm
İndir indir ben finalleri bitirdim bütünleme çözcem son 5 yılın pazara kadar yolu var artık
oh süper olur bak... ama 3 aylık kayıt yaptırmasan daha iyi olur sıkılabiliyosun ben bir kez son bir ayında hiç gitmemiştim...Bu arada bir spor salonuyla görüştüm.Kardeşimle birlikte gitmeyi planlıyoruz maddi durumumuzun planını yapalım akşam kaydımız yapalım sonra da
Hafta boyu istediğin gün istediğin saatte gidip sporunu istediğin sürece yapabiliyorsun haftanın 3 akşamı da pilates step aerobik olmak üzere de değişik faaliyetleri oluyormuş aklıma yattı yani hesap yapayım gidip kaydımı yaptırıyım ya evde ben yapamıyorum hep birşeyler çıkıyor çünkü.
haftaya belki yeniden başlarım cnm bende saol...Belli bir zamanı yok Özlemcim.
Ama yaklaşık 6 ay içinde bu bilinç altındaki düşüncelerin yıkılacağından yavaş yavaş bırakılabilir.
Yine de arada bir açıp dinlemek faydalı olacaktır.
2 gün oldu sanırım zayıflama telkinini dinlemeye başlayalı ama cidden çok tok hissediyorum kendimi.
Dersanen ne zaman başlayacak bu arada ?
teşekkür ederim neyneysecim... kaptan olarak masaldan başkası şu an düşünülemez zaten hyrlı olsun takımımıza... ama lütfen hep burlarda ol... fazla özletmemerhabalar kızlar:79:
geçmişi okuyorum ama cevaplara fırsat olmuyor. gördüğüm kadarıyla takım güzel gidiyor.. tatilden dönemeyenler mevcut hala:) birkaç hafta içinde toparlanır ortalık inşallah.
ayrıca, balkaymak, karatay'ı kitabına uygun yapmaya çalışman tebriğe değer, çok güzel
kızlar, bu arada sizlere güzel bir haber vermek istiyorum: takımımızın yeni kaptanı eski bir masal olmuştur. kaptanlık görevine çok uygun olduğunu ve takımda çok güzel bir bütünlük sağladığını düşünüyorum hilalin. hiç üşenmeden herkese cevaplar yazıyor. kaçamaklarınıza direk müdahale ediyoren güzelini yapıyor.
ben, mezun olduğumdan beri düzenli katılamıyorum. sizleri daha düzenli takip edecek bir kaptana ihtiyacınız var. ben buralarda olacağım yine. eski kaptan olarak yardımlarımı esirgemem
durum budur, hepimize hayırlı olsun.:97:
çok saçma yaa... lise diploması mı kalıyo sanki bizde... bazıları sadece problem çıkarmayı seviyor...canım, sen çok azimlisin. sen hedefine yüzde 100 ulaşarak mezun olacaksın inşallah.
demirbaşlık değil de buraya çok alışıyoruz sanırım, bırakıp gidilmiyor. internette ilk işim burası oldu artık:)
kayıt 6 eylüldü yani bugün ve ben kayıt yaptıramadım
üniversite diploması olmuyormuş canım, lise diplomamı getircekmişim. ben liseden daha üstün bir yerden mezunum ama dinleyen olmadı..
mezun olduğum okuldan lise diplomamı geri isteyip, mazeret kayıtlarına gideceğim 12 eylülde inşallah.
böyle..
Bir de Karatay diyetinden bazı bilgiler yazayım buraya ..
Kızlar saat 20.00 den sonra leptin yani yağlarımızın erimesini sağlayan hormonlar salgılanmaya başlıyor.
Araştırmaya göre çok hafif bir şey yeseniz bile 20.00 dan sonra ( süt ayran haricinde ) o hormon yeterince salgılanmıyor.
Ve verebileceğiniz kilodan daha azını veriyorsunuz.
O yüzden saat 20.00 den sonra yememeye çalışırsanız iyi olur.
Ben 2 haftadan beri düzenli olarak bunu yapıyorum.
Aslında çok aşırı kilo vermiyorum ama tartım yağ su kas kemik miktarını da ölçüyor ve verdiğim bütün kilolar yağlardan gidiyor .. ve gerçekten basenlerim erimeye başladı artık.
paylaşmak istedim sizinle de.
bak bu sütle ayranı gene kaçırmışım burları okudum ben ama sütle ayran gece serbest olduğunu görmedim...
bide acayip oldum yemek yiyorum.. ilk 2 saat insülin hormonu kandaki şekeri kullanıyor diye.. sonraki 2 saat glukagon hormonu karaciğerden depo şekeri getiriyor diye düşünüp duruyorum... yakında dakika dakika vücudumun kimyasal analizini çıkarıp nasıl yağları yaktığını falan ispatlamaya girişçem...
merabalar.......
bugün yoğun bir gündü hiç interi açamadım
herkes iyidir umarım menümü yazıyım
şok diyet olayını düşündüm yapamam zaten normali yapamıyorum şoku nası yapacağım
sabah
1 dilim ekmek
kıymalı biber kavurmaı az yağda
siyah çay 3 bardak
ara yarım muz yeşil çay
öğle
bir yumurtadan yapılan omletin yarısı bir dilim ekmek
ara buzlu dondurmlardan kalorisi 79 muş
akşam
acı biber üzerine sarımsaklı yoğrt
domates salatalık
tavsiye edrim çook doydum hemde ekmekiz
bol su 2.5 filan
lesli ile3 mil dışarıda yürüyüş deli gibi temizlik
Hem sevindim hem üzüldüm
Hilal'in kaptan olmasına sevindim
Senin kaptanlığı bırakmana üzüldüm.
İkiniz içinde hayırlısı olsun
Hilalcim tebrik ederim.
üzülmeyin canım, kaptanlığı bıraksam da sizleri bırakmam:97: inşallah buralardayım.valla ben de ayni duyguyu yasiyorum.. neyneyse icin üzüldüm ama masal icin de cok sevimdim.. hayirli olsunn
evet canım:81:
Teşekkür ederim kızlar ama Rabia bizi bırakmayacak zaten hiç.
Sadece yoğun olup çok giremediğinden ben biraz omzundan yükü almaya çalışacağım o kadar ..
Hepimiz için hayırlısı olsun.
karatayı ben de çok merak ediyorum. bu paylaşımın çok güzel olmuş canım.Bir de Karatay diyetinden bazı bilgiler yazayım buraya ..
Kızlar saat 20.00 den sonra leptin yani yağlarımızın erimesini sağlayan hormonlar salgılanmaya başlıyor.
Araştırmaya göre çok hafif bir şey yeseniz bile 20.00 dan sonra ( süt ayran haricinde ) o hormon yeterince salgılanmıyor.
Ve verebileceğiniz kilodan daha azını veriyorsunuz.
O yüzden saat 20.00 den sonra yememeye çalışırsanız iyi olur.
Ben 2 haftadan beri düzenli olarak bunu yapıyorum.
Aslında çok aşırı kilo vermiyorum ama tartım yağ su kas kemik miktarını da ölçüyor ve verdiğim bütün kilolar yağlardan gidiyor .. ve gerçekten basenlerim erimeye başladı artık.
paylaşmak istedim sizinle de.
ben 28 yaşındayım:) kendimi lise mezunlarının yanında yaşlı hissettim ne yapayımOlsun eğlenceli olur ama ..
Küçük küçük yeni başlayanlarla ..
Ben ilk sınıftayken bizim eğitim derslerine yaklaşık 40-45 yaşındaki teyzeler bile geliyordu.
Ellerinde termoslar, bitki çayları falan çok da tatlıdılar.
Sen kaç yaşındasın ki daha 25 yaşında yeni başlayanlar bile olur ..
Ama arapça hazırlık güzel olduğu kadar da zorlayıcı olacaktır.
Başlasında bize anlat neler oldu neler bitti.
buralardayım inşallah canımteşekkür ederim neyneysecim... kaptan olarak masaldan başkası şu an düşünülemez zaten hyrlı olsun takımımıza... ama lütfen hep burlarda ol... fazla özletme
çok saçma yaa... lise diploması mı kalıyo sanki bizde... bazıları sadece problem çıkarmayı seviyor...
Selam arkadaşlar:)
Neler yapıyorsunuz hem bir bakayım dedim, hem deee şeffaf oda yeniden açıldı haber vereyim dedim.
Bizim takıma da beklerim
kızlar benimde baskül sorunum var galiba başka bir baskülle tartıldığımda 2 kilo fazla çıkardı beni
naapsam acaba bir baskül bulup tartılmalı ama hangisini baz alacağım
benim tartım 3 yıllık bozuldumu acaba
Hoşgeldinn ..
Her zaman gel, ben gece nöbetinde sizdeyim.
Adayımı yolladımm ..
O tartılar yok mu
Biliyorsun benimkisi 5 kilo eksik tartıyormuş şok oldum.
Bir eczanede denesen hatta bir kaç eczanede.
hoşgeldin:79:Selam arkadaşlar:)
Neler yapıyorsunuz hem bir bakayım dedim, hem deee şeffaf oda yeniden açıldı haber vereyim dedim.
Bizim takıma da beklerim
hoşgeldin:79:
şeffaf oda ne ki?:44:
hımm tamam şimdi hatırladım, bir ara okumuştum ben şeffaf oda konuklarından birkaç tanesini:81:Hoşbulduk canımmm:)
Bende tam olarak bilmiyorum.
Fakat inceleyince çok hoşuma gitti.
Her hafta bir arkadaşımız konuk oluyor ve onu en ince ayrıntısına kadar tanıyoruz
karatayı ben de çok merak ediyorum. bu paylaşımın çok güzel olmuş canım.
ayrıca seni kutluyorum, maşallahgiden yağdan gidiyor süper.
ben 28 yaşındayım:) kendimi lise mezunlarının yanında yaşlı hissettim ne yapayım
valla benim de termosum var, hayırlısıyla kayıt olursam o şekilde devam edebilirim
arapça zormuş, evet. zaten hazırlık yeterli de gelmez deniyor. vira bimillah deyip başlıycaz. yoksa böylesi yetkin bir dil için bu kadarlık çalışma yetmez.
kayıt olabilirsem bütün deneyimlerimle sizinle olacağım inşallah canım:)
Gece nöbetine arkadaş çıktı bana desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?