- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
sen bugün zayıflasan gene başlıcan heralde bu cipslere...
oğluşun çok tatlıymış maşşallahsenin kilolar pek belli olmuyor... sende küçüksün galiba ama kaç yaşındasın.. ay bende bi zayıfken bi topluyken resmimi bulursam koyym...
sen bugün zayıflasan gene başlıcan heralde bu cipslere...
oğluşun çok tatlıymış maşşallahsenin kilolar pek belli olmuyor... sende küçüksün galiba ama kaç yaşındasın.. ay bende bi zayıfken bi topluyken resmimi bulursam koyym...
biraz öyle... çok sinirli aslında :)) ama anlasıyoruz biz..
o resimlerde bi yere bakıyordu ondan böyle suratsız cıkmış :))
Sakar şey seni
Neyse paylaşmışsın halınla yemeğini ..
ayagı kalksam belli olurdakalkmadım ben senden küçüğüm özlem 22 yasındayım ...
Eki Görüntüle 252704 Eki Görüntüle 252705
bende 1. resimde 60 kiloyum... 2. sinde ise 74 geçen ay tatilde çekilmişti... şimdi ise 76
Aaa ne kadar zayıfmışsın öyle ama kesinlikle şimdiki saç rengin sana çok daha fazla yakışıyor.
Daha önce de söylemiştim ben çok beğeniyorum seni, bir de birine benzetiyorum kim bilmiyorum ama sevdiğim birisi ..
Biraz gayretle gidecek o kilocuklar sen merak etme.
inş cnm... merak ettim bak şimdi kime benzettiğini ünlü birimi, çevrenden mi??? ay ben biraz ders çalışmalıyım sabahtan beri kalkamadım bi yandan doktorları seyrediyorum... bu arada bu akşam muhteşem yüzyıl var mı yaa... başlasın artık..
ah ah yaşlanmış hissediyorum kendimi ne çabuk 25 oldum ben... şaka bi yana grup genelde çıtır
anam nasıl izlemssin kız...benim tek doğru dürüst izledğim dizi diyebilirim...Yok ünlü birisi değil çevreden birisi kim bilemedim bir türlü ..
Hadi hadi koş git biraz ders çalış sınavlarınız var sizin aaa ..
Muhteşem yüz yılı hiç bilmiyorum izlemedim hiç ..
ne yaşlanması fıstık gibisin maşallah :))
evet grup cıtır gercekten.. birde bişi rica edeyim özlemcim.. ben resimlerimi sildim, sende benden alıntıladıgın mesajdan eklentiyi silermisin? kimseden cekindigimden değilde eşim görürse sorun cıkarır :))
Allah bir daha Çanakkaleye gitmeyi nasib etmesin... Tamam güzel, tatil için gezmek için, sahil falan var ama ben hiç sevmedim.Ben şehirlerin ruhu olduguna inanırım hep.Çanakkaleye girer girmez içim sıkılıyor gibi oluyordu hep.Ama Bursa öyle mi...Otogara girer girmez, topragı öpecektik nerdeyse :))
Çanakkale berbat bi yer.. Şöyle söyleyeyim, yer olarak, mekan olarak güzel sahile yakın... Ama maneviyat anlamında cok cok geriden gelen bi şehir... Ordaki şehitlerin kemikleri sızlıyordur
Evet iyi oluyor,ama su aldıgım kilolar moralim bozuyorbüyük ihtimal cumada artılardayım, ama cok kararlıyım, bayrama kadar 6 ları görmek istiyorum, Rabbim nasib ederse...
Oyy canımmBende sana hayranım..
Sen bana hayran olma, gel beraber gezeriz biz... herkes bize hayran olur o zaman :))
ya bu karatay da hep patlıcan mı yeniyor?dikkat ettim genelde patlıcan var sanki... :44:
ya ben bir yerde okumuştum vücut geçmişte uzun süre bir kiloda kaldıysa o kiloda takılı kalabilirmiş öyle yazıyodu bak bende 73 den aşağıya inemedim mesela uzun süre 73 kilo kaldım ondan galiba:44:
Karataya zaten yeni başladım sayılır ama değiştirmekte istemiyorum çok sağlıklı gözüktü gözüme ..
Ne kadar duruluyor ki bu duraksama dönemlerinde ?
Başlayacağım değil mi tekrar kilo vermeye ?
aslında inceliyorum bu da güzel bir şey ama tartıda da görmek istiyorum işte.
Günde 2 kere tartılıyorum en az.
Bazen abartıp tuvaletimi yapmadan önce, sonra.
Spordan önce, sonra ..
Su içtikten önce, sonra diye abartabiliyorum.
Aslında dayanabilsem bir kaç gün bari tartılmasam ne güzel olur.
Kız sen çocukmuşsun daha... Hanimiş, oyy yerim ben seni.. :)) Yüzün cok bebeksi duruyor valla :))
iyide Sen hiç kilolu durmuyorsun ki... iyisin bence..
merhaba kızlar nasılsınız? sözlümü yolcu ettim geri döndü ben de 3 gün sonra geri dönüyorum çanakkaleye hadi hayırlısı bakalım
kahvaltıda yediklerim:
1 kk peynir
domates
3 zeytin
1 bardak süt
3 dilim ekmek
şimdi sporumu yapıp öğle yemeği yemeyi planlıyorum
smileylarımız geri gelmiş bu arada
Ohh bol bol hasret giderdiniz mi ?
Ne güzel ya ..
Hadi bakalım artık dikkat etme zamanı.
Ekmek biraz fazla mı kaçmış kahvaltıda ?
Ben bir tek ben o kadar abartıyorumdur diye düşünüyordum değilmiş.
Ama kim demişti, sürekli tartıya çıkınca bir nedenden dolayı çok kilo gitmezmiş diye.
Hatırlayamadım tam.
3 yumurtam vardı 2sini halıya kırdım 1 kaldı
Eki Görüntüle 252704 Eki Görüntüle 252705
bende 1. resimde 60 kiloyum... 2. sinde ise 74 geçen ay tatilde çekilmişti... şimdi ise 76
ah ah yaşlanmış hissediyorum kendimi ne çabuk 25 oldum ben... şaka bi yana grup genelde çıtır
ne yaşlanması fıstık gibisin maşallah :))
evet grup cıtır gercekten.. birde bişi rica edeyim özlemcim.. ben resimlerimi sildim, sende benden alıntıladıgın mesajdan eklentiyi silermisin? kimseden cekindigimden değilde eşim görürse sorun cıkarır :))
anam nasıl izlemssin kız...benim tek doğru dürüst izledğim dizi diyebilirim...
teşekkür ederim cnm...
sildim resim kısmını...
Ya şu patlıcan yemeklerinin tarilerini banda verin bende yapayım. Belki benim bilmediğim tariflerdir değişiklik olur banada
Evet doğru vucüdun alışık olduğu bir kilo var orda direniyor o direnci kırdığın an bir kilo versen bile incecik görünüyorsun mesele o direnci kırmakta zaten
Demek kilo direncinin olduğu bir kiloya geldin ondandır sabret verirsin
Vermiyorum diye sakın moalini bozup yemek yeme
Aslında yanlış yapıyorsun Hilal.
Çünkü kadınların vücudu ödeme vs bağlı olarak değişkenlik gösterdiği için fazla çıkabiliyor. Doğru olanı hafta bir aç karnına ve tuvalete gitmiş oalrak tartılmak. Bu haftada bir aynı saat ve gün aynı zamanda
Ayrıca psikoljik oalrak sürekli tartılınca vücut ödem yapıyrmuşşşş diye duydum
Bende aynını dedim
Ben yukarda benzerlerini dedimmm
Eyvah eyvah
Merak etme gidecek o kilocuklar boylusun heralde pek te belli olmuyor aslında
Benim yanımda bari söylemeyin ya
Ya bennn görmedimmmm
kaç yaşındasın cnm merak ettim...Eyvah eyvah
Merak etme gidecek o kilocuklar boylusun heralde pek te belli olmuyor aslında
Benim yanımda bari söylemeyin ya
Ya bennn görmedimmmm
Telefon keyfi yaptık baya konuşmuşuz sanırım geldim.
Türk dizilerinden bir öyle bir geçer zamankiyi izliyordum düzenli ama bu dönem bakarım belki.
Ve hiç izlemedim desem reklam harici
Patlıcan olarak ben klasik yapıyorum patlıcan domates zeytin yağı biraz su kendini çekiyor.
Yanında yoğurtla çok seviyorum..
Yok yemeyeceğim tamam karalıyım kilo veremiyorum diye.
Sabredeceğim.
Ve kilo zamanlarımı arttıracağım.
Valla sabredemeden çıkıveriyordum tartıya.
Ama Cumadan sonra yok artık.
Hafta da 1 e dayanamasam da 2 kere en fazla ..
Sonra gidecek kilolar.
Teşekkür ederim moralim düzeldii ..
Telefon keyfi yaptık baya konuşmuşuz sanırım geldim.
Türk dizilerinden bir öyle bir geçer zamankiyi izliyordum düzenli ama bu dönem bakarım belki.
Ve hiç izlemedim desem reklam harici
Patlıcan olarak ben klasik yapıyorum patlıcan domates zeytin yağı biraz su kendini çekiyor.
Yanında yoğurtla çok seviyorum..
Yok yemeyeceğim tamam karalıyım kilo veremiyorum diye.
Sabredeceğim.
Ve kilo zamanlarımı arttıracağım.
Valla sabredemeden çıkıveriyordum tartıya.
Ama Cumadan sonra yok artık.
Hafta da 1 e dayanamasam da 2 kere en fazla ..
Sonra gidecek kilolar.
Teşekkür ederim moralim düzeldii ..
29Sen kaç yaşındasın ?
Patlıcanı deneyeceğim bu akşam
Ben inat ettim çıkmıyorum bir haftadır ama sanırım vücut su tutuyor
su içtiğim kadar tuvalete gitmiyorum
Bakalım cuma kaç çıkıcam
29
Yeşil çay tüketiyor musun ?
Çok faydası var.
Normalde ben pirince karşıyım ama istersen 1 veya 2 gün pirinç lapası diyetini uygulayabilirsin.
Vücuttaki ödemleri atıyor.
Yeşil çay tüketiyor musun ?
Çok faydası var.
Normalde ben pirince karşıyım ama istersen 1 veya 2 gün pirinç lapası diyetini uygulayabilirsin.
Vücuttaki ödemleri atıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?