kıskançlık aşırı olduğunda hastalığa dönüşür masalcım... ve sadece kendimizi yıpratmamızı sağlar... kıskançlık yaparak hiç birşeye engel olamayız... aksine erkekler çok kıskanç davranıldığında daha da uzaklaşıyorlar... biraz kendini telkin ederk azaltsan iyi olur... ikinizde çok bunalrsınız böyle...
üfff çeşmenin denizi süper yaaa... keşke bu sene bi kere daha gidebilsem... ama gidemicem heralde halbuki arabayla 1 saatlik yol ama bizimki ekonomi yapmaya çalıştığı için gidemiyoruz.... sonra izmirde kordon çok güzeldir... arkadaşlarla buluşmak için en ideal yer... sevgiliyle gezmek için inciraltı... ama sınırlı yani çok gezen biri olarak bi süre sonra gezcek yer kalmıyor... oraya dğn gitmiştik şuarya geçen hafta falan oluyo...
hakkını helal et canım yordum seni bi yığın yazı yazmışsın..
dediklerinin hemen hemen hepsini iyi kötü biliyorum. evim iki katlı müstakil bahçeli bir ev.. bahçeye bir kapı açılıyor ama kışın bu kapıyı açamıycam çok fazla. onu içeri almayı düşünüyorum o soğukta kalınca benim içerde uykum gelmeztuvaletini evde nasıl halledebilirim bi leğene kum doldurup bi kenara koyup haftalık değiştirsemmi yada 2-3 günde bir.. bunu nasıl yapabilirim? küçük toplar aldım ona çok hoşuna gidiyo gündüz hep evde içeri dışarı yapıyo keyfine göre.. ama akşamları şimdilik dışarda yatıyor.. bahçede bir odunluk birde kiler var.. kilerde yer yaptım ona ama kışın üşür ve kediler bildiğim kadarıyla sıcağı severler.. aşı olayınıda en kısa zamanda halledicem hiç fırsatım olmadı ki.. hem veteriner bir tane var çarşıda ama nerde olduğunu bilmiyorum bir araştırıyım götüreyim hemen...
allah iyiliğini vermesin ya hakkaten.... güldürdün beni gece gece... ama gerçekten iranlı kızların gözleri muhteşem...
Kıskançlık yapacağım bir şey olmadığından mı bilmiyorum bu kadar farkında değildim Özlemcim ..
Ama haklısın tamamen.
Kıskanmasam da kıskanmıyorsun diyor
Aman yaa kıyamam çadırında uyuyor nerede olsa da bana haber verir nasıl olsa yok kıskançlık.
Ama yine de çaktırmadan düzgün bir yere yerleştirtelim ..
kız daha tayini çıkmadan biyere gitmeden biri asılmadan kıskanılır mı??? bende çok kıskancım akrep burcuyum hatta ordan anlarsın... ama sen beni bile geçtin...
Az değiliz biz ya
Ama ne yapalım aaaa
İran sınırına gittiğini öğrendim ağzımdan çıkan ilk söz ama İranın kızları çok güzel oluyor ..
Sınıra mı gelecekler beni görmeye diyor.
ah keşke.....evet söylediğin bu yerlerin hepsine gitmiştim çeşme gerçekten harikayaz bitmeden tekrar gidersiniz umarım
ayyyyyyyyyy bende akrep burcuyum 9 kasımm kıskanclık konusunda üstümüze tanımıyorumm balum kaymagum
eskiden bende eşime beni kıskanmıyomusun dediğimde kıskanılcak bi durum mu var diyordu... ama nedense şimdi o daha çok kıskanıyor... benimde hoşuma gidiyor ama kısıtlamaya gelirse orda bi durmak lasım...
ayyyyyyyyyy bende akrep burcuyum 9 kasımm kıskanclık konusunda üstümüze tanımıyorumm balum kaymagum
ah keşke.....
balum kaymagum haaabenimde 25 ekim.... kaçlısın merak ettim 86 ben...
Ben de ona çok kıskanç diyordum ben de az değilmişim ortaya çıktı.
Cidden kıskançlığın fazlası zarar ki biz o durumdayız ama onu da anlamaya çalışıyorum sonuçta nerede aklı bende kalmasın diyorum.
Bizim takım komple kıskanç çıkıyor galiba ..
85 yaşlandım yaa Allah kahretmesin
sende eşeğin aklına karpuz kabugunu sok sonra da kıskanıyorum de
85 yaşlandım yaa Allah kahretmesin
bazen banada öyle bi his geliyo.. sonra saçmalama diyom yaaa... daha genciz...
bu durumda seven insan kıskanırrr triplerine giriyoruz hemen
kızlar benim gözlerim ağrıdı ders falanda çalıştım ya bugün... yatıyorum herkese iyi geceler tatlı rüyalar olsun....
Cidden mümkün değil ama gördüm fotoğrafları ..
Tek yerleşim yeri gözükmüyor ..
Arada teröristlerin mağaraları falan var.
Hoş onlar olacağına kızlar olsun da ..
Saolsun biliyor da her an haber veriyor, telefonu nerede olsa açar falan ondan yana bir şüphem yok da ..
Off gelse şuraya da göbek yaptırsam biraz ..
Çirkin olsun .
iyi geceler tatlı rüyalar Özlemcimm ..
kıza bak nerdeyse yüzüne kezzap atçak kıskançlıktan...
bazen banada öyle bi his geliyo.. sonra saçmalama diyom yaaa... daha genciz...
Cidden mümkün değil ama gördüm fotoğrafları ..
Tek yerleşim yeri gözükmüyor ..
Arada teröristlerin mağaraları falan var.
Hoş onlar olacağına kızlar olsun da ..
Saolsun biliyor da her an haber veriyor, telefonu nerede olsa açar falan ondan yana bir şüphem yok da ..
Off gelse şuraya da göbek yaptırsam biraz ..
Çirkin olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?