Ya benimde nodül var yaklaşık 4 cm o nedenle almak istiyorlar
Ama tiroidlerimde bir problem yok düzgün çalışyıorlar bende düzgün çalışırken neen aldırayım diyorum zaten birgün sıkıntı yaratacak o zaman gerekeni yaparım diyorum ama böyle sorunu olanlara da mutlaka soruyorum
ameliyat olursam tiroidlerim komle alıacakmış bende istemiyorum şimdilik düzgün giden birşeyi bozmayı
İnanmıyorum o kürlere maalsef işe yararmı ki
Teşekkür ederimm
Karatay kesinlikle çok sağlıklı tavsiye ederim herkese ..
ne zaman geliyorr ?
Off ya hatırlayamıyorum anlatmak istiyorum size ama.
Yarın notlarımı karıştıracağım belki yazmışımdır veya hatırlarım ..
ne zaman geliyor???ocak gibii düşünüyoruz ama nasıl olcak napcaz bilmiyorum onuda diyete soktumm garibimmm o veriyo ben alıyorum neyseki 65 olan kilomu bu sabah itibariyle 64 gördüm adetin şişliği gidiyo sanırım hala şişim ama sürekli yeşilçay adaçayı ıhlamur içiyorum akşamları sporumu yapıyorum ama takımda hala izindeyim
Sen gerçekten nasıl kilo verdin tiroidler çalışmıyorsa alınır veremez de kişihımmm.... anladım cnm.. komple aldıkları zaman sende benim gibi ilaç kullanmak zorunda kalcan.. gerçi küçücük bişiy yan etkisi falanda yok...
aslında benimde çok bilgim yok 2 aydır biliyorum böyle olduğumu... bu gruba katıldığımda bilmiyordum... 4 kilo vermiştim bir ayda ilk katıldığımda.... sonra tesadüfen test yaptırmıştım... doktor bu şekilde zayıflayamassın dedi... nasıl ya dedim ben zayıfladım.... sonra o moral bozukluğuyla ha bire yedim o 4 kiloyuda aldım... şimdi gene uğraşıyorum... sen de düzenli kontrollerini yaptır mutlaka...Allah şifasız hastalık vermesin... bu hastalığın tedavisi çok kolaymış... ibu arada nodülleri ilaçlada küçültüyolarmış sen ilaç kullanmıyor musun...
allah zihin açıklığı versin cnm pazar günü sınava giricek olan tüm arkadaşlarımın allah yardımcısı olsunnnkızlar benim bugün muhasebe çalışmam lasım ara ara uğrarım... karnımdaa bi ağrıyo rregl olcam bugün yarın ...ne çabu geçiyo bi ay yaaa...
zayıflayıp mı gelcen takıma kuzu...
Benim mezun olduğum sene tramvay yapılıyordu ya daha göremedim en son halini çok özledim ama siz neresinde kaldınız?beğen butonu kalkmış mı yaa? kızz ankaraya gelirken 1 gün uğradık kayseriye nekadaa güzelleşmiş. tam evimizin önünden tramvay geçmiş bizde medeniyeti bırakıp taşınmışız maraşa..düğün pazar günü kına da cuma günü bizim okulda açıldı müdürümüzde yeni gelir gelmez rapor vermek istemedim. yoksa annemlerle dönsem iyiydi ama işte içimden gelmedi.yollarda geçen günlerden sonra evimi düzenimi çok özledim yaa. biran önce rutine dönmek istedim.
5 Eylül, Pazartesi mesajları;
eski_bir_masal: 40
mutedeyyin: 17
kedican: 16
bugungunlerdenaralik: 12
balkaymak: 10
Hulk: 7
maviyesil1999: 5
_ferdici_: 5
neyneyse: 2
mcrgozde: 2
neslivicdan: 1
irras_: 1
sinem866: 1
chika: 0
elmaliturta: 0
drygrp: 0
mesaj yazmayanlardan gene unuttuklarım vardır kesin...
Ellerine sağlık tatlım6 Eylül, Salı mesajları;
eski_bir_masal: 43
balkaymak: 18
Hulk: 15
neyneyse: 13
drygrp: 10
bugungunlerdenaralik: 9
Elisya: 7
kedican: 4
neslivicdan: 4
elmaliturta: 3
mutedeyyin: 2
ferdici_: 0
mcrgozde: 0
Chika: 0
puffycikcik, hamutran ayrıldılar mı noldu?
Bence sen cildi filan takma ne giyeceğine karar ver ben varya bildiğin kıvrandım ne giyiyim diye hem de tam 86 olmuştum hiç birşeyim yoktu ağladım dolabın önünde napcam ben diye çok utandım ama gittimBu arada benim paçalarım tutuştu
Erkek arkadaşım ne zaman gelecek izine belli değil ama ilk izne geldiğinde bizimkilerle tanış konusunu baya enine boyuna konuştuk bugün.
Ekimde gelir diye tahmin ediyorum olmadı kasım ama benim daha zayıflamam lazım ..
Sonra cildime daha dikkat edeyim başka uzun sürede dikkat edilecek neler var kızlar?
Yavaş yavaş başlamam lazım çünkü biliyorum 2 gün önce söyler bana süpriz geliyorum diye.
Hem de ne uyuz oluyorum yediğim lokmada laf sokuorlar kime neyseanladım canım bende denicem bu karatayı araştırayım biraz bakayımm herkes çok övdü
anlamam mıı
ayy o durum çok uyuz oluyor dimi bana da yapıyolardı ya diyodum yok yani kilom aynı hayır hayır sen kilo almıişsın ay deli oluyodum
bende tava yogurduna bayılıyorumzaten yogurtsuz yemek yiyemem
aynen bende şerbet gibi geliyor bana da alışmışım şekersiz içmeye arkadaslarım da bana garip diyor ben koca bardak çayı kahveyi şekersiz içince asıl gariplik küçücük çay bardağına 3 4 şeker atmak
Dökül dökül ..
Kızacağızz tabii ..
Ama ama ama ..
Ne işi var ya orada
Olmaz Çanakkale falan olmaz.
Bir de trakya çıkma ihtimali var Edirne falan.
Orada tabi genellemiyorum ama bekar evli de pek bakmıyorlarmış direk asılma modu.
Biliyorum o bakmaz da birisi bakarsa da melekken şeytan oluveririm.
Anammm kıskançlığa bak sen kız ben hiç kıskanmam o da aynı sen yaaaAnkarada olsa bensiz adım atamaz zaten
Söyledim olmaz Edirne falan diye tamam evlenince gideriz dedi..
Aslında Askeriyede olması bir şans değil mi sonuçta bütün gün erkeklerin arasında.
Akşam da benimle ..
Zaten buralara gelsek hafta sonları durmaz gelir ..
Off çok kötü damarlarım kabardı benim ..
Ay maşalllahh maşallahkızlar bu sabah uyandım sanki göbeğim içine kaçmış... etkilerinden çok memnunum karatayın... benim troidlerimde problem var bazılarınız biliyosunuz doktor ilacın dozunu azaltmıştı bağırsaklarım yine çok yavaşladı hissediyorum ama doktora haftaya gidicem neyse diyeceğim ona rağmen zayıflatıyor şu an beni tartıda da sabah baya fark vardı bayram sonrasına göre... ama ben kahvaltıda ekmek veya gevrek yemeyi çooooookkkkkk özledim yaaaaa...kaçamağı yok bu karatayın...masalcım burdan sana sesleniyorum... yarınki bildirimden sonra hafta sonu falan gevrek kaçamağı yapsam....
Ben de bu hareketlerin bu kadar harcattığını düşünmüyorum ama sanırım bunun içinde metabolizmanın yaktığı kalori de dahil.
Çünkü uyurken metabolizma hızı haricinde bir kalori harcanmıyor.
300 kalori civarında harcattığını düşünüyorum burn it up'un ..
Koşudan yola çıkarak ..
Ben 20 dakika 10-11 km hızla koştuğumda 250 kalori civarında harcatıyordu çünkü.
selam kızlaarrr
kayserideki düğüne gitmektenn vazgeçince aranızdayım. ee nevar ne yok şimdi ben 100 sayfayı tek tek okuyacak mıyım yoksa özet geçecek bi hayırsever var mı? neler yapıldı neler oldu özledim çok yaaaa. buralarda olmayınca diyet psikolojisindede olmuyor insan.
yani 30 dk. burn it up 300 kalori mi harcatıyoryok canım o kadarda değildir... eğer öyleyse günde 3 öğün burn it up yapıcam
hoşgeldiiiiiinn Gülçin im.. :))
Nassın bakem? Çok bişi olmadı.Masal kaptan oldu, Hulka yardımcısı :))
hoşbulduk tatlım.iyiyim ya özlemişim 2 aydır evimi kavuştum ama şimdide herif uzakta. öyle işte dukana tekrar başladım 3. günüm atakta3 gün daha yaptıktan sonra aralığa kadar seyir yapcam inşallah.
masalcım kaptanlığın hayırlı olsun.neyneyse mezundu zaten değil mi? zaten sen mükemmle kaptan olursun gibi gelmişti banada. hulk kızzz cadı yardımcı mı oldun sende .inşallah takımımız için güzel olur. ee napcanız takıma .çeşme yaptırın şölee topiğin ortasına.nutella aksın ama kilo aldırmasın. kaptan olmak kolay değil dimi ama.
Hayırlı Günler Fıstıklar !!!
Topiğe enerji yüklüyorum
Tey Tey Tey Tey
Ha ha Hey hey hey hey
Eki Görüntüle 253107 Eki Görüntüle 253107 Eki Görüntüle 253107
Ye lil Ye lil Ye lil Ti lilililili
Eki Görüntüle 253108 Eki Görüntüle 253109 Eki Görüntüle 253108 Eki Görüntüle 253109 Eki Görüntüle 253108
Yazarken bile güldüm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?