saol cnm sohbet güzel gidemedim... ama gidiyorummmm gitttiimm... bi kerede sağ üstteki çarpıya basıcam cevaplara bakmadan yapabilirim biliyorum yapmalıyım yapıcam... ay şımardım galiba...
ya genciz genc olmasınada 2002 model cocukla tanıstım bugün 2002 dogumlu ya şaka gibi
ayy delii
kızlarr bende kaçıyorum artık uykusuzluktan somaliden kaçanlara döndüm töbe töbe gözlerimin altı çöktü vallaben gidem yatam yarın görüşürükk hadi herkese ii gecelerrrrr
kızlar ben de uyukluyorum, kaçayım en iyisi...
yaramazlığım pastaydı bu sırada ama içimdeki vicdan muhasebesi sırasında eriyip gitmiştir diye tahmin ediyorum.
bi daha yok!
hadi öptüm hepinizi! :79:
ne demek canım bana kedi sorun sonra da kolaysa susturun
kuma alıştırmak istiyosan biran önce başlamalısın. yetişkin kediler daha zor alışıyor kuma. silikon kumlar var, paketi 7-9TL. ayda bir değiştirin diye pazarlıyorlar ama 15-20 günü geçirmemek lazım bence. içinden sürekli katı dışkıyı temizlemek gerekiyor.
bahçe toprağı da bir alternatif ama veterinerler pek önermiyorlar hijyenik olmadığı için.
çok büyük sevap işlemişsin canım Allah razı olsun senden.
OLsun bizde evde otururuzlinkleri kaldırdım canım.Olmazsa ben sana msn yada face atarım özelden..
Ben zaten güzelliğinie bişi demedim fark edersen... çok güzel dedim, sahili var, denizi var dedim.. insanlarına da bişi demedimsen sevebilirsin ama ben hiç mi hiç sevmiyorum.Herkesin öncelikleri faklıdır tabiii.Çanakkale bu yönden bana hiç hitap etmedi yani...
selam kızlaarrr
kayserideki düğüne gitmektenn vazgeçince aranızdayım. ee nevar ne yok şimdi ben 100 sayfayı tek tek okuyacak mıyım yoksa özet geçecek bi hayırsever var mı? neler yapıldı neler oldu özledim çok yaaaa. buralarda olmayınca diyet psikolojisindede olmuyor insan.
Bu arada benim paçalarım tutuştu
Erkek arkadaşım ne zaman gelecek izine belli değil ama ilk izne geldiğinde bizimkilerle tanış konusunu baya enine boyuna konuştuk bugün.
Ekimde gelir diye tahmin ediyorum olmadı kasım ama benim daha zayıflamam lazım ..
Sonra cildime daha dikkat edeyim başka uzun sürede dikkat edilecek neler var kızlar?
Yavaş yavaş başlamam lazım çünkü biliyorum 2 gün önce söyler bana süpriz geliyorum diye.
Dene dene kesinlikle ..
Tavsiye ediyorum.
Sıfır tatlıylayım ne zamandan beri ..
Bu arada çay kahve deyince aklıma geldi vücutta çok su tutuyormuş kızlar.
Ödemler fazla çıkmanıza neden olabilir tartıda..
bence artık susun yoksa mutfağa gdip bütün yoğurdu yiycem zaten şuan çok açım
ev yoğurdu bir başka oluyor gerçekten...
küçük bi anımı paylaşayım
ben çok küçükken sanırım ilk okul 2 yada 3 e gidiyordum.. abimin arkadaşı gelmişti bize aynı iş yerinde çalışıyorlardı annem yoğurdu evde mayalardı.. abimin arkadaşının adı mert. sofra konuldu yemek yiyiyoruz benim lafım " mert abi yoğurttan yesene annem yaptı hemde sütten yaptı" herkes kopmuş ben öle saf saf bakıyorumsanki markette satılanlar sudan yapılıyor çocuk aklı işte küçümendim ozamanlar bazen aklıma gelir hala gülerim
evet bak bu konuda sana katlıyorum eger öğrenciysen orda dünyanın en güzel yeri ama yaşamak için berbat insanı çok yobaz çok acaip
evet türk kahvesi özellikle bilmiyorumaranızda sürekli içen varmı ama türk kahvesi feci su tutuyormus vücutta
kızlar bu sabah uyandım sanki göbeğim içine kaçmış... etkilerinden çok memnunum karatayın... benim troidlerimde problem var bazılarınız biliyosunuz doktor ilacın dozunu azaltmıştı bağırsaklarım yine çok yavaşladı hissediyorum ama doktora haftaya gidicem neyse diyeceğim ona rağmen zayıflatıyor şu an beni tartıda da sabah baya fark vardı bayram sonrasına göre... ama ben kahvaltıda ekmek veya gevrek yemeyi çooooookkkkkk özledim yaaaaa...kaçamağı yok bu karatayın...masalcım burdan sana sesleniyorum... yarınki bildirimden sonra hafta sonu falan gevrek kaçamağı yapsam....
kızlar bu sabah uyandım sanki göbeğim içine kaçmış... etkilerinden çok memnunum karatayın... benim troidlerimde problem var bazılarınız biliyosunuz doktor ilacın dozunu azaltmıştı bağırsaklarım yine çok yavaşladı hissediyorum ama doktora haftaya gidicem neyse diyeceğim ona rağmen zayıflatıyor şu an beni tartıda da sabah baya fark vardı bayram sonrasına göre... ama ben kahvaltıda ekmek veya gevrek yemeyi çooooookkkkkk özledim yaaaaa...kaçamağı yok bu karatayın...masalcım burdan sana sesleniyorum... yarınki bildirimden sonra hafta sonu falan gevrek kaçamağı yapsam....
Geçmiş olsun özlemcim
Tiroidlerine ilgili nasıl bir problem var. Bende de nodül varda ondan sordum.
çalışmıyolarmış cnm.. nodül yokmuş baktılar... bu arada derotu kürü diye birşey var nodülleri falan küçültüyormuş... küçük olanlarıda yok ediyormuş... bence bol bol ye....
çalışmıyolarmış cnm.. nodül yokmuş baktılar... bu arada derotu kürü diye birşey var nodülleri falan küçültüyormuş... küçük olanlarıda yok ediyormuş... bence bol bol ye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?