Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet bir yerden başlamalı .. kendime yemek listesi yapıcam onun kararını aldım p.tesi okullar açılıyor okullar açılsın bakalım okuldan ne yemk çıkıcak ona göre uydurucam kendimi olmuyor böyle

çok sinirliyim kızlar sabah sabah yaa... gece eşime kaçta kalkıyım doktora gitmek için dedim... ben işe giderken seni kaldırırım beraber çıkarız dedi... bende saati kurmadım... bi uyandım 9... sıra numarası falan kalmamıştır... erkeklere güvevnmemek gerektiğini anca öğrencem heralde...

hoşgeldin cnm... ben özlem 25 yaşındayım...
benimde troidlerim çalışmıyor... ama hap kullandığın sürece normal insandan hiç bi farkın yok... hatta doktor daha kolay kilo vericeğimi söylüyor... o yüzden onu kafana takma hiç... beraber vericez kiloları inş....

Hoşgeldin irras_ seni 14. takımdan hatırlıyorum sanki :44:

senin bu yaptıgına takımı yoldan çıkarmak denir kızııııımm

Turta haklısın cezamı kesebilirsin hilal nasıl bişi, tarif isterim deyince ekledim resmi

oo gecenin ilerleyen saatlerinde 0 900 lü hatlar

Şaka yapıyorum tabi... Doğrudur tabi, ben inanıyorum buna...

İlaç kullanmaya başladığım için rahat rahat verirsin artık . Bı tiroid çok bela birşey

Kocaman geçmiş olsun

güzelmiş mennün cnm bence öyle fazla da değil yediklerin

Sanki benim menülerim diğer arkadaşalrın iki katı kadar gibi geliyor bana

İyi yolcukuklar iyi bak kendine

Masalcım evlienince tam tamına 20 kilo verdim

Yani her zaman alınmıyor canım. Sende benim gibi tersine çevirebilirsinnnn

Hoşgeldin,

Geçmiş olsun

Benim de tiroid sorunum var yani şöyle nodülüm var ama tiroid değerlerim normal ameliyat olmam lazımmış

şu tiroid çok bela neyse Allah beterinden saklasın

Hemen menülerimi yazayım

Akşam

3 kasap köfte - bir önceki günden kalan zeytinyağlı patlıcan çok ama çok az - bol yoğurt

Sonrasında meyva

20 dakika bisikler=50 kalori

Sabah

Kaşarlı salamlı yağsız tost

Az önce salkım üzüm

Gün içinde 3 litre su içiyorum

şekersiz çay ve 1 adet turkish coffe

bazen bir bazen iki adet yeşil çay

Ama galiba benim vücut ödem tutuyor

Tüketiiğim sıvı kadar tuvalete gitmiyorum çünkü

cnm benim kilo bildirimimi yanlış yazmışsın 75 demiştim.. bu sabah itibariylede 74.7...

Ay pardon ya güya hilal'e yardımım dokunsun toparlayayım da dedim yanlış yapmışım ya ilk dakkadan
Eee doktor işi pazartesiye kaldı desene neyse ya çok kızma sen enişteye yine de kıyamadı demek ki erken uyandırmaya

evet cnm pazartesiye kaldı... hatta salıya çünkü sonuçlar ertesi günü alınıyor... salıda misafir gelcekti... sorumsuz nolcak... çok kızdım valla tam kavga etmeliğim şu an... aklı nerdeyse artık...

Son düzenleme:
selam kardeş takımın çıtır adayı kardeşleri

yaa bişey sormam gerekli
1)izine ayrılanları geri dönme üzere ayrıldı diye mi yazıcam.
2)mesela 1,155.. olarak çıkanları yuvalıyomuyduk ben yuvarlıyoduk diye hatırlıyorum :/

İzine çıkanları aynen öyle yazılarsun Ece, 1.55 de 1.6 olarak yuvarlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…