Valla ben de aynı dertten muzadaribim ya ama çok dikkat edemedim şu son zamanlarda şu 2-3 gündür ii gidiyorum ama pazartesi kızlarla birlikte karataya başlamayı düşünüyorum belki değişiklik iyi geliyor sen de değişik bir beslenme şekli ile belki de hızlandırabilirsin kendine uygun olan bir diyet seç daha doğrusu beslenme şekli seç başla bakalım sonuçlarına
Evet bence de başla bir an önce canımevet bir yerden başlamalı .. kendime yemek listesi yapıcam onun kararını aldım p.tesi okullar açılıyor okullar açılsın bakalım okuldan ne yemk çıkıcak ona göre uydurucam kendimi olmuyor böyle
Günaydın canımgünaydın canlarımmmmm
Kilo bildirimi yapanlar :
Elmalıturta: 63,3 kg
Elisya: 53,2 kg
balkaymak: 77 kg
dryrgp :87,00 kg
Hulk: 76 kg (+1 kg alındı:18:)
hoşgeldin cnm... ben özlem 25 yaşındayım...tamam o zaman geldim ..
adım gizem 21 yaşındayım kilomu yarın söylerim tartılmadım henüz
evliyim istanbulda yaşıyorum .. anaokulunda çalışıyorum .. spor yapmıyorum sevmiyorum tek yapılan hiç birşeyi sevmiyorum
belkide ondan böyle oldum .. ama eltimle karar verdik spora yazılıcaz ..
sonraaa geçen ocak gibiydi sanırım tartıda 98,5a kadar çıktım yemedim az yedim ilkten sonra değişik kafama göre diyetler yaptım sebze yemeye başladım ağzıma sürmemde ..
kendi çabamla ite kaka 87 ye kadar düştüm şuan iki alıyor bir veriyorum ama öyle kaldı kilom sabitte 3 aydır tık yok ..
bu arada troid hastasıyım düzenli hap kullanıyorum ..
hormonlarım yavaş çalışıyor .. böylee ..
ben yavaş yavaş kaçayım artık yarın 11de toplantım var dönüşte bu saatlerde burda olurum
tamam o zaman geldim ..
evliyim istanbulda yaşıyorum .. anaokulunda çalışıyorum .. spor yapmıyorum sevmiyorum tek yapılan hiç birşeyi sevmiyorum
sonraaa geçen ocak gibiydi sanırım tartıda 98,5a kadar çıktım yemedim az yedim ilkten sonra değişik kafama göre diyetler yaptım sebze yemeye başladım ağzıma sürmemde ..
kendi çabamla ite kaka 87 ye kadar düştüm şuan iki alıyor bir veriyorum ama öyle kaldı kilom sabitte 3 aydır tık yok ..
ben yavaş yavaş kaçayım artık yarın 11de toplantım var dönüşte bu saatlerde burda olurum
senin bu yaptıgına takımı yoldan çıkarmak denir kızııııımm
Ciddi anlamda çok kilo verdiriyormuş ya ..
Öpüşmenin 5 dakikası 50 kalori, leslienin yarım saati 60 kalori sen düşün artık
Hele fazlasının yaktığı kaloriler ooo ..
Bir an önce evlensek iyi olacak sanırım Lalecim
geçmiş olsun cnm... ben kilo veerdim ama sonra sonra çok yavaşladı haftada 500 gr 300 gr falan gitmeye başladı... şimdi ilaç kullanıyorum o yüzden daha rahat veririm umarım...
bende çok severim çaktırmaaaaaaaaaaaaa..... halkı galeyana getirmeeeeeee....
ay çok özendim sana yaaaa... inşallah bende bir gün atancam... kaç yıllık öğretmensin... kaçla atandın???? bide nerdesin??? çok mu sordum???
şimdi bende çok memnunum ama böyle hayat boyu devam edebileceğimi sanmıyorum... o yüzden yakında kahvaltılarıma bir dilim ekmek ekleyebilirim... forumda okumuştum karatayı yapanlardan biri sabahları kahvaltıda kendi yaptığı tahıllı ekmekten yiyormuş... ve bya vermiş..
İlaç kullanmaya başladığım için rahat rahat verirsin artık . Bı tiroid çok bela birşey
Kocaman geçmiş olsun
güzelmiş mennün cnm bence öyle fazla da değil yediklerin
İyi yolcukuklar iyi bak kendinecanım takımım sizi özliycimm. öpüyorum kokulu kokulu seda sayan gibim. haftasonu özellikle kaçamaklardan uzak olmam lazım bi arkadaşıma söz verdiydim nev81 e görmüşsünüzdür bazen gelir burayada işte onla sözleşmiştik o 78 olacaktı pazartesi ben 73 olacam diye inşallah olurum..eğer olamazsam cezam büyüktü açıklayamiycim ama büyükkk bi cezaydı işte offf.
Hoşgeldin şimdiden aramızaa
Evlilikten sonra genelde kilo alınıyor anladığım kadarıyla.
Hep beraber vereceğiz o kiloları ..
Sporu kesinlikle tavsiye ediyorum, olmuyor sporsuz.
Kilo versen bile sarkmalar oluşacaktır vücudunda oysa spor yaptıkça o kadar güzel oluyor ki fark ediyorsun inceldiğini
Artık durmak yok, hızlandıracağız o kilo gidişlerini ..
tamam o zaman geldim ..
cnm benim kilo bildirimimi yanlış yazmışsın 75 demiştim.. bu sabah itibariylede 74.7...
çok sinirliyim kızlar sabah sabah yaa... gece eşime kaçta kalkıyım doktora gitmek için dedim... ben işe giderken seni kaldırırım beraber çıkarız dedi... bende saati kurmadım... bi uyandım 9... sıra numarası falan kalmamıştır... erkeklere güvevnmemek gerektiğini anca öğrencem heralde...
Ay pardon ya güya hilal'e yardımım dokunsun toparlayayım da dedim yanlış yapmışım ya ilk dakkadan
Eee doktor işi pazartesiye kaldı desene neyse ya çok kızma sen enişteye yine de kıyamadı demek ki erken uyandırmaya
selam kardeş takımın çıtır adayı kardeşleri
yaa bişey sormam gerekli
1)izine ayrılanları geri dönme üzere ayrıldı diye mi yazıcam.
2)mesela 1,155.. olarak çıkanları yuvalıyomuyduk ben yuvarlıyoduk diye hatırlıyorum :/
İzine çıkanları aynen öyle yazılarsun Ece, 1.55 de 1.6 olarak yuvarlanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?