teşekkür ederim hilalim
e sizin takımda durumlar nasıl?
Ciddi anlamda çok kilo verdiriyormuş ya ..
Öpüşmenin 5 dakikası 50 kalori, leslienin yarım saati 60 kalori sen düşün artık
Hele fazlasının yaktığı kaloriler ooo ..
Bir an önce evlensek iyi olacak sanırım Lalecim
64.3 kılom
kılo almısım trabzonda
günaydınn:80:
bayramdan önce en son 79.9kg
bayram cuması 79.5
şimdi 79.2kg
böyle gram gram gidiyor gıcık oluyorum aaa!
Sanki benim menülerim diğer arkadaşalrın iki katı kadar gibi geliyor bana
İyi yolcukuklar iyi bak kendine
Masalcım evlienince tam tamına 20 kilo verdim
Yani her zaman alınmıyor canım. Sende benim gibi tersine çevirebilirsinnnn
Hoşgeldin,
Geçmiş olsun
Benim de tiroid sorunum var yani şöyle nodülüm var ama tiroid değerlerim normal ameliyat olmam lazımmış
şu tiroid çok bela neyse Allah beterinden saklasın
Hemen menülerimi yazayım
Akşam
3 kasap köfte - bir önceki günden kalan zeytinyağlı patlıcan çok ama çok az - bol yoğurt
Sonrasında meyva
20 dakika bisikler=50 kalori
Sabah
Kaşarlı salamlı yağsız tost
Az önce salkım üzüm
Gün içinde 3 litre su içiyorum
şekersiz çay ve 1 adet turkish coffe
bazen bir bazen iki adet yeşil çay
Ama galiba benim vücut ödem tutuyor
Tüketiiğim sıvı kadar tuvalete gitmiyorum çünkü
Ay pardon ya güya hilal'e yardımım dokunsun toparlayayım da dedim yanlış yapmışım ya ilk dakkadan
Eee doktor işi pazartesiye kaldı desene neyse ya çok kızma sen enişteye yine de kıyamadı demek ki erken uyandırmaya
memnun oldum sinem bende 21 yaşındayım evliyim 87,9 kiloyum kilocukklar gidiyor ama olduğunca yavaş artık hızlanmalı bu kilocuklar
Valla ben de aynı dertten muzadaribim ya ama çok dikkat edemedim şu son zamanlarda şu 2-3 gündür ii gidiyorum ama pazartesi kızlarla birlikte karataya başlamayı düşünüyorum belki değişiklik iyi geliyor sen de değişik bir beslenme şekli ile belki de hızlandırabilirsin kendine uygun olan bir diyet seç daha doğrusu beslenme şekli seç başla bakalım sonuçlarına
günaydın canlarımmmmm
Kızlar günaydın
kilom 69 hala aynı
Nejlacım ben seni izinli gösteririz diye düşünüyordum yoğunluğun azalana kadar.
Durumların nasıl bilmiyorum ama düzenli katılabilecek misin?
Gunaydiiiin canlaruuuuumm kilom 63.3 tiiiiik yooook! Cildiricigiiiiiim uuleeynn neyse kilo almiyorum ya buda biseydir ya varya 10 kilo verirsin 20 kilo verirsin son 2 3 kiloyu veremezsin ya deli oluyooooruuuummm
Göğüslerimden istediğin kadar verebilirim canım valla ya çok büyük bir iyilik yaparsın bana
Ya sorma ben de çok sıkılıyorum yer hareketlerinde spor salonundayken de kaçacak delik arıyordum yer hareketlerinden
Öyleymiş canım ben de hiç eksik etmez oldum evden hemen alırım bitince de geçen kıştan beri bulunuyor genellikle kahvaltımda.
Ya menüm iyi de işte çok düzenim bozuld bayramdı ramazandı derken ama neyse düzene girdim çok şükür veririm inş. bende
Aaa kabak o şekilde çok güzel oluyor gerçekten ben de yaparım onu çok hafif bir yemek oluyor.
Canım ben senin mesajı okudum o ara hemen show'a döndüm feriha var diye bütün gece de reklam aralarında döndüm döndüm ferihaya baktım heralde denk gelmiyor diyorumben aslında çok tw seyretmem ama işte arada izlerim ben de bilmem günlerini sende okuyunca heycan yaptım var diye yokmuş o da.
Bu arada adım Sinem, nikim de bir sinir anıyla oldu çok çok kilolu olduğum dönem de biri Hulk gibisin demişti o sinirle buraya üye olurken Hulk yaptım kaldıben de seviyorum ama ben iriyim çünkü kızmıyorum artıkın
Hadi yolun açık olsun canım.
Git de gel hayırlısıyla...
herşeyin sonu nasıl evlenmeye çıkıyorr,
Hilal yazık kız sana ben de özlerim de sen bir başkasın valla baya özlemişsin sevgilini bir gelseydi
Günaydınn çıtırlar,
Herkese mutlu mutlu bir gün olsun,
Akşam bir uyumuşumm sabah çok dinlenmiş uyandım iyiydim taki tartılana kadar,
Kilom : 76 regl oldum ondan mı kilo mu aldım bilmiyorum ama 76 çıktım :18:
günaydın kızlarrrrr
bayramdan önceki hafta kilom: 88.8 kg
bayram haftası kilom: 87,6 kg
bu haftaki kilom: 87.00 kg
kaybedilen kilo: 1.8 kg
artık tamamıyla günaydınnnn
Melekle Gözde de bildirim yapsa da ben gidip uyusamm ..
Geldim.. ama utanıyorum bildirim yapmaya
bayram öncesi: 75.7
bayram sonrası cuma: 79
bu cuma: 76.9
Ya anlamadım, geç yemek yemenin sonuçları olsa gerek :18: bird etuvalet sorunum vardı. ama bu hafta daha iyi olacak inş.
özür dilerim.. kendimi çoook kötü hissediyorum
Melekcim olsun, bayramda aldıklarını telafi ediyorsun .
Haftaya daha iyi olacaktır.
Ama 20.00'den sonra yediğin her şey yağ yakımını engelliyor unutma.
biliyorum biliyorum. ama bayramda malum köydeydik,ordakilere uykuk yemek konusunda.. bayram sonrası da hiç adapte olamadım, bu 2 gündür dikkat ediyordum işte.inş. haftaya daha iyi olacak
hilalim bişey sorucam..
mezun olacakları, izne ayrılanları ekliyo muyuz sonuç hesaplamaya :/
Bu hafta bildirim yaptıysalar sonrasında izinli veya mezunlarda ekliyorsun canım.
Ama bu hafta bildirim yapmadan ayrılanları eklemiyorsun.
bugun ıyıyım devam edıcem hılalcım ızınlı yazma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?