Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar esım kafayıf ıstedı ve bu yıllardır ılk defa ıstedıgı bısey:) hep ne olursa yer.bı kerede sunu yap hayatım demedı.ama bugun ıstedı yapıcam ıns yemem de:)

evet o yuzden saatlı olması daha ıyı

oylemı..hadı ıns verıcem bende

evet yaa dısarı olayı cok sakıncalı gunu duzeltemıyorsun
Evet ben o yüzden çıkarsam koşa koşa eve dönüyorum bişry yemeden geliyim diye
kızlar esım kafayıf ıstedı ve bu yıllardır ılk defa ıstedıgı bısey:) hep ne olursa yer.bı kerede sunu yap hayatım demedı.ama bugun ıstedı yapıcam ıns yemem de:)
Yemezsin yemezsin tut kendini zayıfladığın cicili bicili en beğendiğin kıyafete girdiğini düşün valla su bile içmiyosun o zaman korkudan
Pastanede yesin bir dilim gelsin olmaz mı???
Anamm adamı evden atacak
Pastane de ye gel dicen sen yani üzüldüm kocana Aslında mantıklı ya ne boşa iş çıkarıyolar ki yesin gelsin

ayy çok komiksin

ama kendi yaparsa hem ikisi bitiremicek ziyan olucak hemde boşuna kalori alacak

pastaneye götürsün odra yesin oda bir gayve içsin olmazmı

sırf onu düşündüğüm için öle dedimmmm

ayy çok komiksin

ama kendi yaparsa hem ikisi bitiremicek ziyan olucak hemde boşuna kalori alacak

pastaneye götürsün odra yesin oda bir gayve içsin olmazmı

sırf onu düşündüğüm için öle dedimmmm

Olur bence bir sakıncası yok valla
Evet maviyesil biz karar verdik siz pastaneye gidin kocan tatlı yesin sen kahve iç başka türlü olmaz bu iş

Ben de kefiri çok seviyorum ama hazır çileklilerini
Yanlış hatırlamıyorsam aktarlarda bulnuyordu mayası ..

Yap yap ama yeme sakın ..

Pastanede yesin bir dilim gelsin olmaz mı???

Eşi ilk kez istemiş ama pastanede ye denmez ki bak nasıl mutlu olmuş nejla da
Ama bence de yap yiyeceğini yesin kalanları komşulara dağıt ..

Yok yok masalcım bende başladı bir kabalık gidiyor yorgunluktan galiba ben br tatile gidip geleyim

ayni şeyi Hulk'ta söyledi zaten

o sonunda değime geldi ama var bende bir kabalık bu aralar

Aaa olmadı bak nerdeyse 3 yıllık evliyiz günde bir defa sesini duymssam rahat etmem
Ya ben de ararım mutlaka benim ki bazen çok abartıp hiç kapatmak istemiyo ben de yalandan uyduruyorum işim var diye napıyım

Sen insaflı çıktın bak, biz pastaneye gidin diyoduk neyse artık komşularına dağıtsın bari

Ya resimli başarı öykülerine baktım da talin diye biri var gördünüz mü ?
Ayy bayıldım maşallah insanlarda ne azim var çok gaza geldim hep devam etse böyle

Yok yok masalcım bende başladı bir kabalık gidiyor yorgunluktan galiba ben br tatile gidip geleyim

ayni şeyi Hulk'ta söyledi zaten

o sonunda değime geldi ama var bende bir kabalık bu aralar

İyi kaynatmışsınız valla ben de telefondaydım
kapatınca arada bakmaya çalıştım ama uzun konuştuk valla ..

Kıyamam ben yaa
Canı isteyince ne yapacağımı şaşırırım da ne olsa yerim modunda olduğundan istemiyor pek ..

Ya resimli başarı öykülerine baktım da talin diye biri var gördünüz mü ?
Ayy bayıldım maşallah insanlarda ne azim var çok gaza geldim hep devam etse böyle

Gördüm benn ..
kesinlikle çok harika maşallaj ..

Kesinlikle çok harika maşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…