Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şu ebruli baslasada platese devam etsem

Başla başla çok sıkılaştırır plates göbek falan kalmaz ..

Bak bunları okudukça bana bir cesaret geliyor şeytan diyor bir sabah atla uçağa git akşam geri dönn burnumda tütüyo hem o hem de kayseri okulum arkaaşlarım filan yaaa

Ayy görse ne sevinir senii ..
Gitsene gerçekten bir gün öyle ..

ben şimdi dışarı çıkıyorum gelince görüşürüz

Görüşürüz.
Gideceğin yerlere yürüde kilocuklar gitsin..

Babam belki kışa doğru yurt dışına çıkacak canım,
O giderse ocakta filan gidecek benimki de şubatta askere gidecek ben o sıra da süpriz yapayım diyorum,
Çok riskli de olmaz hem o şekilde, cidden çok sevinir beklemez benden öle bişi çünkü

Ya aslında annemiz babamız herşeyin farkındalar.Değiştiğimizin,tam olarak bilmeselerde birisi oldugunun farkındalar.Benim babam öğrendiğinde " zaten biliyordum birisi oldugunu " demişti,çok şaşırmıştım.Annemiz babamız her zaman öncelikli olmalı sanki... Ben mesela şimdiki aklım olsa,asla bu tür şeyler için annemi babamı üzmem gercekten..

Çocuklarımız bizi uyutamaz belki ama bilmediğimiz çoook şey olur o yüzden arkadaş gibi olmamız lazım

Bak bunları okudukça bana bir cesaret geliyor şeytan diyor bir sabah atla uçağa git akşam geri dönn burnumda tütüyo hem o hem de kayseri okulum arkaaşlarım filan yaaa

yok ya, öyle bişi yapma... :)) Allah korusun yolda basına bişi gelse, annene babana sen rezil olursun,acıklama yapamazsın :)) cesaret mesaret gelmesin :)) ileriyide düşünmek lazım.

Haa.. ortamını bulursan gidersin tabi

Ben ikide bir gidiyorum telefonum da hiç susmaz kim arasa açıp sinem lavaboda diyolar diyecekler kız napıyo wc de bu kadar

2. melek vakası bende öyleyim ya...
Eşim diyorki " nereye gidiyorsun melek yine? "
" tuvalete " diyorum.Oda " bari sanada bir bez alalım , ikide bir gitme zorunda kalmazsın " diyor

Yok ya sen benim öyle cesaret geldi dediğime filan bakma ben hayatta beceremem mümkün değil kendimi yer bitiririm bişi olursa ben ne derim diye diye anneme bişey söylemeden hayatta adım atmam zaten aynen öyle annemden annemin güvenin daha önemli hiç bir şey yok gözümde ki kısıtlamıyor beni zaten saolsun çok anlayışlı her şeyi dinler de anlar da yalan söylemem gideceksem haberi olur öyle giderim ama Hilal'e hastayım idolümmm
Ya ben de telefonda konuşuyoruz sevgilimle dur bi dk ihtiyaç molası diye diye 10 kere bölüyorum konuşmayı noluyo ya sana ne yiyip içiyon sen diyo

Ayy sende mi asker yolu bekleyeceksin
Bekleriz kuzum beraber ..

Hahaha takım kaptanı olup motive etmek bu olsa gerek
Herşeyden birşey çıkarıyosun bravoo
Yok ya 2 adım ötede uzak değil çok hareket olduğu söylenemez.

Bildiğin pozitifim bugünlerde ne olduysa bana
Pekte bir gaza geldim haftaya kadar için ama bakalım ..

Birisi olduğunun kesinlikle farkındalar.
Annem biliyor zaten, babam da biliyor da bana belli etmiyor.
otogarda görmüş bir kez beni geçirirken ..
Ama bu yaptıklarımı da beklemezler hiç zannetmiyorum.
Çünkü halim tavrımla hiç örtüşmüyor yaptıklarım.
Hep hanım hanımcık diye tanımlar etraftakiler

Ayy eşin de ne düşünceli öyle
Sen değiştirirsen olur deseydin

gobek kalmaz da bı baslasa.bı duyum aldım .bıtmıs dıye..ay naparım kendımı tamamıyle ona odakladıydım

Sen de videolarını filan bulursun vardır nette mutlaka olmaz mı ?
ben hiç plates denemedim ya ben de denesem aslında ayy ne çok şey yapmam gerek ama hiç bişi yapmıyorum ben ya

Teşekkür ederim efendim ahh yakında olsa daha ne hikayeler çıkarırdım da bu sene ..
Hoş bana kalsa oraya da giderim de her yer erkekmiş olmazmış asla
Ben de ben de ..
Dur ben ihtiyaç molası vereyim diyorum hemen ..
Bir haftaya kalmıyor 19 litrelik damacanayı bitiriyorum normal ama

gobek kalmaz da bı baslasa.bı duyum aldım .bıtmıs dıye..ay naparım kendımı tamamıyle ona odakladıydım

İnternetten indirsen cdleri vardı ..

Evet canım bekliycem asker yolu gidip gelir inşallah hayırlısıyla,
Ya anlıyolar varya nasıl oluyo bilmiyorum ki ben evden dışarı çıkmıyorum yanında telefonu elime almam babam da çakıyo,
Gece sabaha kadar telefonla konuşuyon 2 gün sonra gitcem evlencem dersin dedi bir renk attı ben de kal geldi babam şakayla söyledi ama renk attı anında ben de ben Kayseri dediğimde adama bişiler oluyo ne bu kayseri kayseri ya diye söyleniyo..

yok zaten beklenmez ki...
bende öyleyim.. babam çıktıgımı öğrendiğinde " senin gibi biri nasıl bunu yapar " demişti
Yani birde yaptıklarımı duysa.. Allahım affet..

Eşimde oğlumdan dolayı öyle dedi ya
Oğlumuda çişe alıştırayım dedim ama yooooook, olacak gibi değil.Artık iyice aklı ersin de öyle yaparım.
Dün " oğlum çişin gelirse söyle tamam mı" diyorum.oda bana " ı ıııı söylemeeceeek " diyor ve dedğini yaptı.
götürdüm oturttum tuvaletine yapmadı.pijamasını ceker cekmez foşşşş birde " anne döküldü " demez mi çok komikti

Kız altıma yapcam yazmaktan kalkıp bir faks çekcem onu da çekemedim wc ye de gidemedim yaa,
İşyerinde bana diyolar sen çok su içiyosun suyun parasını sana ödetcez diye
Hilal senin ki ne zaman dönecek peki yani tayinini ne zaman istiyecek ?

Ahh babalar bilmem mi ..
Kızlarını hiç bırakmak istemiyorlar dizlerinin dibinden.
Benim babam da aynen o şekilde ben şimdiden karar kara düşünüyorum nasıl tamam diyecek diye.
Erken dese adam haklı da aslında ama ..

Şimdi hangi şehirdeydin Sinemcim sen ?

Aman aman sakın yapma orada altına.
Bu arada gülmekte tüm kasları çalıştırıyor gülelim de eritelim

Seneye temmuzda buradaa
Kasımda tayin yerleri gelecek boş kadrolar sonra aralığa kadar zamanı var.
Mayısta yeri belli olacak temmuzda geliyor ..
Ocağa kadar da 20 gün yıllık izni var ama süpriz ne zaman olacağı ..

Ben İstanbuldayım canım, Sivaslıyız ama Kayseriye çok yakın bir ilçemiz var,
Babam da sırf çok tanıdık var diye Kayseriye yolladı beni kader orda bulduk bizde birbirimizi,
Duysa ne tepki verir kestiremiyorum ama çok sever eminim uzak olacağım için çok sıkıntı çıkarabilir ama,
Gittim geldim çok şükür ya, Nereleri seçebiliyo bölüm mü sınıf mı neyse adı ne seninkinin ?

Sen de videolarını filan bulursun vardır nette mutlaka olmaz mı ?
ben hiç plates denemedim ya ben de denesem aslında ayy ne çok şey yapmam gerek ama hiç bişi yapmıyorum ben ya

var bılıorum ama yaz boyu bı kere yapmadım.ama saatını bekleyınce yapılıo butun ısını gucunu ona gore ayarlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…