Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Takma bence... Tamam büyük sorunlaır unutmayabilirsin ama yfacık seyleir takıpta üzülmeye degmez...

Takma bence... Tamam büyük sorunlaır unutmayabilirsin ama yfacık seyleir takıpta üzülmeye degmez...

Yıpratıyor işte Melekcim ..
öyle bir konuşuyor ki tartışırken sanki ben hiç bir şey için çaba harcamıyorum gibi.
Ben burda ne haldeyim hiç düşünmüyor.
Hep o uğraşıyor sanki ..
Doldum iyice ..
Ne olacaksa olsun artık.
seviyorum diye o kadar uğraşıyorum sonra sorunu çıkaran yine ben oluyorum yine ben ..

ben geldim canim.. Sorun ne ki? Kiskanclik falan mi, o kadar seviyosunuz birbirinizi niye hep tartisiyosunuz ki ya

Bu arada benim bugunku menum;
sabah
2 dilim kepek ekmegi
biraz beyaz peynir
1/2 salatalik

ogle
3 yk makarna

aksam
cikolatali gofret

neden sürekli tartışıyorsunuz? İkinizde uzakta oldugunuz için sanırım.Merak etme birbirinizi görünce, tartısma falan kalmaz :))

ben geldim canim.. Sorun ne ki? Kiskanclik falan mi, o kadar seviyosunuz birbirinizi niye hep tartisiyosunuz ki ya

Aslında bu sefer ki o kadar komik ki şimdi sen sorunca düşündüm.
Nasıl saatlerce tartışabildik anlayamadım.
sanırım dolmuşuz iyice.
Bir konuşmada söylediği sözü ters söyledi gibi anladım.
Sonra oradan sen yanlış anlattın sen yanlış anladın diye başladık ve saatlerce tartışmışız ..
Ama hala da çok sinirliyim ..

Bu arada benim bugunku menum;
sabah
2 dilim kepek ekmegi
biraz beyaz peynir
1/2 salatalik

ogle
3 yk makarna

aksam
cikolatali gofret

Ne güzel başlamışsın da o çikolatlaı gofret ne olmuş orada.
Hem de akşam ..
Hiç gitmemiş.

Bizde kardeşimle çıktık.Ulucaminin oralarda oturduk.Sonra canlı türkü söyleyen bi cafe vardı, oaray gittik.Hobaa eşlik ettik, söyledik türküleri... çok güzeldi ya

neden sürekli tartışıyorsunuz? İkinizde uzakta oldugunuz için sanırım.Merak etme birbirinizi görünce, tartısma falan kalmaz :))

Kıskançlık konusunda tartışırdık genelde de bu sefer ki tamamen saçmalık canım.
Nasıl o noktaya getirdik ben nasıl o kadar bağırdım inan bilmiyorum ..
Şimdi düşünüyorum da galiba gerçekten çok küçük bir şeyi büyütmüşüm.
Ama sonrasına bakınca da o haksız tartışırken saçmalıyor resmen.
Sevmeyeceğim bananee işte artık ..

amann dert ariyosunuz kendinize valla.. Bosver sinirlenme canim, mutedeyyin sana muhabbet duasi falan soylesin onlari oku.. O biliyodur.. Dimi mutedeyyin canli muzik pesinde kosacagina bize dua ogretsen ya, vedud zikrini falan bu arada guluyorum ama ciddiyim sevgi ve muhabbet icin dualar var onlari okuyabilirsin aslinda:)

haa bu arada cikolata yedim cunku 12 gundur regl olcam ondan canim tatli cekiyor galiba

Melekkk ..
Gerçekten okuyabileceğim dualar var mı ?
Off nasıl gelmedi aklıma.
Harikasın Elisyacım ..
Yiyeceksin sabahtan yeseydin keşke de akşama kadar erirdi. ( Farkındaysan şeytanları çıkarmadım ortaya .. )

aman cikarma seytanlari vicdan azabi cekiyorum zaten
valla birden aklima geldi canim dua okumak, muhabet icin ozel dualar zikirler falan var ben yapiyordum eskiden bir defretim vardi bisuru dualar yaziyordu onda bununla ilgili ama kimbilir nerdedir:/

Valla bugün içimdeki tüm şeytanları çıkardım sana kalmadılar o yüzden galiba ..
Dualara bakıyorum internetten ben de okuyayım biraz.
Acayipte vicdan azabı hissediyorum ben hiç öyle kendimden geçmezdim.
Ama yine de yarın güzel davranmayacağım iştee ..
Off nasıl sinirliyim hala boşaltamadım kii ..

ya canim bence internete pek guvenme dua konusunda.. Sonucta arapca.. Adamin biri bu muhabbet duasidir diyor ama belki baska bir sey.. Hatta belki dua bile degil.. Ben arayayim o defterimi kitaplardan falan bulmustum saglam kaynaklardan, ayrica topigimizde de boyle seyleri bilen kisiler var onlar da yardimci olur:)

Haklısınn :26:
H:26:iç aklıma gelmemişti ..
Tamam o zaman yarını bekleyeyim Melek'e soralım.
Sen de bulursan eğer duaları söylersin değil mi bana ?

Haklısınn :26:
H:26:iç aklıma gelmemişti ..
Tamam o zaman yarını bekleyeyim Melek'e soralım.
Sen de bulursan eğer duaları söylersin değil mi bana ?

aslinda benim de normalde aklima gelmezdi ama gecen sene tecrube kazandim bu konuda.. Dua adi altinda vekfler havas uygulamalari falan veriyorlar onlar da büyüye giriyor ve ters tepebiliyor.. Bir de büyü bir sey yakarak, asarak, gömerek olur sadece okumayla büyü olmaz gibi iddialarda bulunup insanlari kandiriyorlar.. Allah islah etsinn:/
tabii ki soylerim sana, yarin ariycam defteri bulurum umarim hem ben de yeni sevdicegimle aram hic bozulmasin diye okurum ama simdi bir dua kitabi var belki onda vardir diye gidip bakicam kitapliga.. Bulursam ozelden yazarim:)tsinn:/
tabii ki soylerim sana, yarin ariycam defteri bulurum umarim hem ben de yeni sevdicegimle aram hic bozulmasin diye okurum ama simdi bir dua kitabi var belki onda vardir diye gidip bakicam kitapliga.. Bulursam ozelden yazarim:)

Teefondan girince mesajlarim biraz garip oluyor, yaridan sonra kendisini kopyaliyor falan kusura bakmayiniz lutfeeen

İnsanların mutsuz olup üzülmesinden mutlu olan insanlar var resmen ..
Onlara da kızdım onlar da nasiplensin ..
Oku canım oku tartışmalar hiç başlamadan oku da böyle olmayın.
Hoş yan yana olmak bir başkadır da ..
Yanımdayken nasıl mutlu ederim diye o kadar çırpınan adam mesafe varken nasıl böyle kırabiliyor anlamıyorum ..

Ben duaları bekleyeyim en iyisi ..
Uyku da tutmaz ki bu saatte beni

canim bizde dua hazinesi diye bir kitap var orada tam sana gore bir dua buldugumu sandim ama bu havasi bilmem ne zaman yapin gibi bir sey yaziyordu.. Kaldirdim kitabi.. Havas büyü mü ne tam bilmiyorum güvenemiyorum yazmayacagim o yüzden.. Mutedeyyin ya da neyneyse biliyordur belki, sakincasi yok havasin gunahi yok derse yazarim:) sen simdilik normal icinden geldigi gibi dua et istersen onun da etkisi olur mutlaka:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…