Geçmiş olsun Sinemcim ..
Ne güzel bitmiş sınavın, umarım iyi sonuçlar da alırsın ..
Kitap ikidebir bitiyormuş.
Çok talep varmış.
Saol canım inş.bir de sonucunu alırsam süper olacak,
Evet ya alsam çok iyi olacak yarın ki menümü ona göre hazırlayıp götürcektim işe şimdi menülerine bakmam lazım Karaty diyeti sayfasına bakcam.
Bu arada nolmuşsunuz kızlar akşam bakıyım siz Melek üzgün Hilal üzgünHiç olmamış neyse ki düzelmişsiniz üzgün görmeyelim sizi lütfen hanımlar hiç yakışmıyor
Hilalcim taşınmışsın hadi hayırlı olsun kimi gördün kız rüyanda ????
Geçmiş olsun Özlemcim ..
Nasıldı sınavın ?
Umarım yarın da güzel bir şekilde atlatırsın.
kızlarrr ben geldimmmmm... sınavlarımda çok iyi geçti şükür... ama kafa olarak da vücut olarak da çok yoruldum... şimdi biraz yatıcaam akşamada fuaraa gidicez....sınavın inş çok güzel geçmiştir ve inş geçersin cnmm kolay gelsinn
ayyyy çok merak ediyoreeeee:18:
bakış açına hayranımmmmmmmm maşallahhh
inşallah canım
ay benimde aklıma bi kavgamız geldi resmen saçmalıktı.... ne yüzünden di biliyomusun.... yün yüzünden.... nerden çıktığını hatırlamıyorum tek hatırladığım bana gecenin köründe yün getiriyo bende kafasına atıyorum.....Kıskançlık konusunda tartışırdık genelde de bu sefer ki tamamen saçmalık canım.
Nasıl o noktaya getirdik ben nasıl o kadar bağırdım inan bilmiyorum ..
Şimdi düşünüyorum da galiba gerçekten çok küçük bir şeyi büyütmüşüm.
Ama sonrasına bakınca da o haksız tartışırken saçmalıyor resmen.
Sevmeyeceğim bananee işte artık ..
Merhabalarrrr,
Nasılsınız fıstıklar,
Sınavdan geldim çok yoruldum dünden beri ders çalışıyorum yorgunum baya,
Ya karatay kitabı alacaktım alamadım bir yere girdim bulamadım başka yere de girmeye halim kalmadı.
Sınavım da iyi sayılırdı bakalım geçer inşallahh
kızlarrr ben geldimmmmm... sınavlarımda çok iyi geçti şükür... ama kafa olarak da vücut olarak da çok yoruldum... şimdi biraz yatıcaam akşamada fuaraa gidicez....
malum izmirde fuar açıldı gezmeden olmaz...bu arada sınav mınav derken karatyın dışına çıktım biraz.... ama bu arada şöyle bi karar aldım hafta içi karatay hafta sonuda serbest takılcam... yoksa devam ettrimem zor görünüyor... serbest derken cips kola ıvır zıvır değil tabiki ama ne biliyim kahvaltıda bir gevrek gibi... zaten karatayla 5 günde 2 kilo giddiyo nerdeyse...
ay benimde aklıma bi kavgamız geldi resmen saçmalıktı.... ne yüzünden di biliyomusun.... yün yüzünden.... nerden çıktığını hatırlamıyorum tek hatırladığım bana gecenin köründe yün getiriyo bende kafasına atıyorum.....sonra böyle gülünüyo işte arkasından....
iyi geçtiğine sevindim cnm.... geçen seneki soruların çok faydası oldu saolasın...
Ya evet eskilerden biri var bazen ben görürüm onu deli olurum bu niye geldi rüyama diye,Sayfayı okumak çok faydalı olacaktır Sinemcim.
Kahvaltı için de 2 yumurta mutlaka yemen gerekiyor sonrasında peynir zeytin domates ceviz badem kuru kayısı aklıma gelen alternatifler ..
Ayy sabahı zor ettim valla nasıl sinirliydim dün
Teşekkür ederim ama karışıuk rüyalar gördüm.
Belki başta görmem gereken kişiyi görmüşümdür ama ben çok alakasız birini de gördüm..
Yıllar önce ben seninle evleneceğim diye etrafımda gezip duran bir çocuk vardı.
Ne alaka ise onu gördüm.
Sinir oldum ..
kızlarrr ben geldimmmmm... sınavlarımda çok iyi geçti şükür... ama kafa olarak da vücut olarak da çok yoruldum... şimdi biraz yatıcaam akşamada fuaraa gidicez....
malum izmirde fuar açıldı gezmeden olmaz...bu arada sınav mınav derken karatyın dışına çıktım biraz.... ama bu arada şöyle bi karar aldım hafta içi karatay hafta sonuda serbest takılcam... yoksa devam ettrimem zor görünüyor... serbest derken cips kola ıvır zıvır değil tabiki ama ne biliyim kahvaltıda bir gevrek gibi... zaten karatayla 5 günde 2 kilo giddiyo nerdeyse...
ay benimde aklıma bi kavgamız geldi resmen saçmalıktı.... ne yüzünden di biliyomusun.... yün yüzünden.... nerden çıktığını hatırlamıyorum tek hatırladığım bana gecenin köründe yün getiriyo bende kafasına atıyorum.....sonra böyle gülünüyo işte arkasından....
iyi geçtiğine sevindim cnm.... geçen seneki soruların çok faydası oldu saolasın...
evet cnm çok komik aslında yüncüden almıştır heralde??? o ara ben bişiyler örüp duruyodum nerden çıktığını hatırlamıyorum
Dinlen dinlen hakettin zaten ..
Umarım aynı sonucu görürsün serbest takıldığında da Özlemcim ..
Yün yüzünden kavga mı ?
Bildiğin yün mü
Nereden getiriyor yünü ..
Cidden bazen çok komik konulardan acayip kavgalar çıkıyor ..
Ya evet eskilerden biri var bazen ben görürüm onu deli olurum bu niye geldi rüyama diye,
Karataya uygun menü hazırlamam lazıms enin dediklerini de dikkate alıcam da genel olarak kuralı filan var mı ki ?
Sevindim canım senin bölüm sınıf neydi ???
evet cnm çok komik aslında yüncüden almıştır heralde??? o ara ben bişiyler örüp duruyodum nerden çıktığını hatırlamıyorum
aynı etki olmaz tabi ama devamlılığı sağlar diye umuyorum...
cnm 3 e geçmiş oldum şimdi... bölüm işletme... ama bana çok yabacı geliyor konular normalde fenciyim hiç alakasız... ondan zorluyor biras ama Allah'tan sınavları kolay oluyor....
bu arada avatarımı değiştirdim beni gaza getiriri diye... bende o kadar zayıflayınca böle alışveriş yapçam inş....
Ya evet eskilerden biri var bazen ben görürüm onu deli olurum bu niye geldi rüyama diye,
Karataya uygun menü hazırlamam lazıms enin dediklerini de dikkate alıcam da genel olarak kuralı filan var mı ki ?
Sevindim canım senin bölüm sınıf neydi ???
aynı etki olmaz tabi ama devamlılığı sağlar diye umuyorum...
cnm 3 e geçmiş oldum şimdi... bölüm işletme... ama bana çok yabacı geliyor konular normalde fenciyim hiç alakasız... ondan zorluyor biras ama Allah'tan sınavları kolay oluyor....
bu arada avatarımı değiştirdim beni gaza getiriri diye... bende o kadar zayıflayınca böle alışveriş yapçam inş....
Ya benim de hiç birşeyim kalmadı yaaa...
Aynen ben de verip bütün kiloları iç çamaşırıma kadar yenilemek istiyorummm
Saat 20'den sonra bir şey yemiyorsun.
Tahıl ürünleri kesinlikle yasak.
Öğünler arası 4 saat olmalı ara öğün yok canım.
Aklıma bunlar geldi şimdi..
Sonradan düşününce ne komik şeyler geliyor ya cidden.
O an sinirleniyoruz ama
Zayıf noktamız alışveriş değil mi
Bildiğin hiç kaçamak yapmıyorum artık bir önce zayıflayayım diye.
Ama cuma 62yi görüp kaçamak yapmalıyımm
Ben özellikle iç çamaşırlarımı istiyorum
Şöyle fazlalığım hiç olmadan ne güzel dururlar ..
Canım şimdi ben örnek menü buldum daha doğrusu diyet listesi de öğlen de akşam da et vermiş ya ben eti öyle çok sevmem kiii
Yarın sebze yemeği filan götürsem öğlene nasıl öğlen öğününü hazırlıyosun,
Bir de ben kahvaltıyı 7:30 da yapıyorum ara öğünsüz olcam hem de akşam 6 da işten çık gel yemek ye ara da ki 4 saati geçecek deneyeyim bakıyım çok acıkırmıyım bakcaz
Ya hem de ne zayıf nokta ben çapulcu gibi gezniyorum saç baş darmadağın çok bakımsız oldum zayıflayınca kendime bakasım geliyor hem de alışveriş yaparım çok sıkıldım kendimden ya değişiklik istiyorumm
Ayy sen de miiiiiiiii...
Bendeee ya bende benim göğüsler büyük bir de kilo olunca daha büyük gönlümce alıp giyemedim bir türlü, kilo verip gidip çeşit çeşit renk renk almak istiyorum milyarlar harcayabilirimmmm
Tamamdır canım şimdi ben de bir yazı buldum okuyorum mantığı anladım,Sürekli et yiyeceksin diye bir şey yok.
Aslında bu bir sağlıklı beslenme diyet değil Sinemcim.
O yüzden istediğin gibi öğlen sebzeni yiyebilirsin.
Kesinlikle ekmek yok unutma.
Meyve suyu yok.
Meyve yiyeceksen bile sınırlı, çok kaçırmak yok.
Asitli içecekler yok.
Sebze yemeği ile beraber ayran içebilirsin mesela.
Yanında bir kaç ceviz de tok tutar seni ..
Kahvaltını yaparsın.
Öğle zamanı yemeğini yersin.
Çok acıkırsan ceviz yiyebilrisin arada ya da süt, ayran ..
Ama olabildikçe yememeye çalışıyoruz.
Ve belli bir zaman sonra hiç ara öğün aramıyorsun.
Ama kahvaltına çok dikkat et .
Aynen ya deli gibi açıp victoria secret modellerine bakıyorum bazen içim eriyor senin dediğin gibi sapıklık oldu bende bu artıkKesinlikleee ..
Ben de saatlerce iç çamaşırı alışverişi yapabilirim.
Özellikle basenlerimde fazlalık olmayınca ne güzel olur diyorum ..
Ayy böyle çeşit çeşitt ..
Tamamdır canım şimdi ben de bir yazı buldum okuyorum mantığı anladım,
Bakalım bu hafta düzenli kaçamaksız sporla ne kadar gidecek benden heyecan yaptım
Aynen ya deli gibi açıp victoria secret modellerine bakıyorum bazen içim eriyor senin dediğin gibi sapıklık oldu bende bu artık
İnşallah çok güzel kilolar gider Sinemcim.
Hem mantığı çok hoşuma gidiyor benim.
Tek problemim geç uyanıyorum ve doğru dürüst bir şey yiyemiyorum
Ama proteini yeterince almak çok önemli ..
Ayyy ne güzel modelelr var o victoeia secretta ama bazı mankenleri çpok zayıf geliyor beğenmiyorum.
Bir de dikkatini çektimi karnın altındaki yan taraflarda kemikleri çıkık duruyor hiç güzel bir görüntü olmuyor bazılarında.
Ama bazıları tam harikaaaa ..
Ben de çok zayıf kadın sevmiyorum evet o kemikler de öle çatal gibi çıkmasın ben istemem mesela dolgun ama selülitsiz sıkı bir vücudum olsun yeter yüzden spor çok önemli çok diri duruyor spor yapan insan o kadar belli ediyor ki kendini ben kendimde çok hissediyorum uykum bile dengeye giriyor sabahları dinç uyanıyorum.
Ceviz kırayım kendime,
Bu arada bende sevdim bunun mantığını ekmek olmasa da olur ya nolcak ben çok aramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?