Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Olur, olur...
Yarından itibaren başlıyorum ben dee
Yumurta yiyorsun ya zaten tok tutar o zaten

Eki Görüntüle 254738

Ne kadar kötü bir zayıflık ya ..
Kesinlikle böyle istemiyorumm ..
Ayy bence de şahsen böyle olmak istemem ben bir ara Gülçin'in avatarında bronz bir hatun resmi vardı gördükçe içim giderdii o mesela idolümdü:1:
selam kızlar ben geldim evimeee. özlediniz mi bakem beni.
Aaa hoşgeldin canımm...
Nasılsın ?
Özledik özlemezmiyiz yaaa

bacılar ya giderkene otobüste incir reçelini izledm ağla ağla öldüm. gelirkende eşimden ayrılmak çok koydu bu sefer nedense çok ağladım. halbuki hep ayrıydık ama bu sefer artık özlemek daha gitmeden başıma geldi. oda çok kötü oldu bende.gelirkende ağlaya ağlaya geldim öle işte. bu arada gidince tartıldım 1 kiloya yakın fazla çıktım.oda moralimi çok bozdu. bayramda sebze meyve ağırlıklı beslendim çook mecburi durumlar dışında kaçamak yapmadım.geçen hhaftaiçide dikkat ettim ama ben en azından bayramı almadan atlatırım diye umuyordum.bu psikoloji beni mahvetti.mola yerinde yedim yedim yedim ağlaya ağlaya yedim.ne yediğimi düşündüm inanın hatırlamadım bi an.tadını zevkini almadan sinirden stresten yedim. hala da ağlıyorum genellde polyannayımdır ama polyannada insan dimi ama?

Kesinlikle çok tok tutuyor yumurta ..
AYy hiç hatırlayamadım ki kimdi nasıl bir hatundu ..

Ay kıyamam ya ben sizeee,
Niye öyle oldu ki acaba üzülme ama ya,
Gülçin ne zaman tayin işiniz düzelecek kii

Kesinlikle çok tok tutuyor yumurta ..
AYy hiç hatırlayamadım ki kimdi nasıl bir hatundu ..
Gülçinde vardır gösterir bi ara yine

Kıyamam ben sana kuzum yaa ..
İncir reçeli zaten tek başına yetiyor sonrasında tabi yazın alıştınız şimdi zor geliyor ayrılmak.
Ama zamanla birazcık da olsun alışıyor insan.
Yine de hep arıyorsun tatlım ..
O sinir anında ben de öyle olabiliyorum elime ne geçerse ağlaya ağlaya yerim ..
Afiyet olsun artık olan olmuş, yarından itibaren yemeni düzene sokarsın.
Sağlıklı olsa da geç yediğinden olmuş olabilir.
20'den önce yersen yemekleri daha iyi olur.
Yeterki sen moralini yüksek tut.

sağolun kızlarrr desteğiniz için dua edin bizede bir an önce tayin işimiz olsun olur muu.yeter dinlendiğim valizimi açayım yerleşeyim erkendende yatıp uyurum. düzenli uykuda kilo vermeye yardımcıymış. özellikle 2 ile 5 arası uyku önemlşiymş. düzenli uyku 1 gecede 50 kalori yaktırırmış yazın doktor gürkan mı ne vardı ya atvde o söylemişti.

Bak bak ben neden kilo veremediğimi anladım şimdi ..
Cidden nasıldı o düzenli uyku dediğimiz şey ..
Kolay gelsin canım ..

avatarımı sen görmedin hilalcim butakıma gelmedendi. hulkun beğendiğini bilmiyordum yarın hemen yine avatar yapayım. ama onu gören benide öle hayal ediyordu ya sonra görüşünce filan hayal kırklığına uğramayın.

Uğramayız tatlım uğramayız ..
Azıcık göbekli biraz basenli olabilir ama biz bundan 6 ay sonra onlara taş çıkaracağız bir kere

servise bindim vedalaştım herifimle arıyor devamlı dışardan el sallıyor vs biz yavaş yavaş şehir dışına doğru çıkıyoruz.ben ıslak mendille gözlerimi siliyorum makyajım gözleimi yakıyor dahada ağlıyorum o arada binanın pencerelerinde bi yazı dikkatimi çekiyor.3 pencereye parça parça yazılmış bir reklam. drama sandım çocuklara bu sene drama dersi vereceğim için ilgimi çekti kursmu diye daha dikkatli bakınca gördüğüm yazı
JİNEKOLOG DR
SİBEL DARAMA

SOYADA BAK BRANŞA BAK MÜKEMMEL UYUM DİŞÇEKEN SOYADLI Bİ DİŞHEKİMİ KADAR İNANDIRICI. BUGÜN BENİ GÜLDÜREN TEK ŞEY BU OLDU.

eline diline yüreğine sağlık

oyyy canımmm yaa işşş en yakın zamanda işleriniz hallolurrr

kız bi tartılsaydın kilo almayasın

bende çok kez izledim o filmi herseferinde ağladım.. ve ayrılığı bende çok yaşadım.. 8-9 yılda 3 senedir bi evi paylaşıyoruz.. Allah sabır güç versin çünkü gerçekten çok zor.... kilo olayına takma düzelir bu hafta.. ALLAH TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH

Ayy nasıl üzüldüm var ya anlatamam Gülçincim ..

Ama soy ad harika
sen de o sırada neye dikkat ediyorsun ya ..

kız bi tartılsaydın kilo almayasın

Kız tartılmaktan bile korktum.
Nasıl bir vicdan azabıyla uyandıysam artık

Hepimiz yaşadık, yaşıyoruz bu senaryoyu işte ..
Umarım hep böyle mutlu olursunuz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…