selam kızlar ben geldim evimeee. özlediniz mi bakem beni.
Olur, olur...Umarım olur bizim de vücudumuz öyle.
Bazen acaba kilo versem de öyle olmaz mı diyorum ..
Off ben de iyice bıraktım sporu kaç gündür.
Ekmeği inan hiç aramıyorum.
Kim bilir ne kadardan beri yemiyorum ama aklıma geldiği yok ..
Ayy bence de şahsen böyle olmak istemem ben bir ara Gülçin'in avatarında bronz bir hatun resmi vardı gördükçe içim giderdii o mesela idolümdü:1:
Aaa hoşgeldin canımm...selam kızlar ben geldim evimeee. özlediniz mi bakem beni.
Olur, olur...
Yarından itibaren başlıyorum ben dee
Yumurta yiyorsun ya zaten tok tutar o zaten
Ayy bence de şahsen böyle olmak istemem ben bir ara Gülçin'in avatarında bronz bir hatun resmi vardı gördükçe içim giderdii o mesela idolümdü:1:
Aaa hoşgeldin canımm...
Nasılsın ?
Özledik özlemezmiyiz yaaa
Ay kıyamam ya ben sizeee,bacılar ya giderkene otobüste incir reçelini izledm ağla ağla öldüm. gelirkende eşimden ayrılmak çok koydu bu sefer nedense çok ağladım. halbuki hep ayrıydık ama bu sefer artık özlemek daha gitmeden başıma geldi. oda çok kötü oldu bende.gelirkende ağlaya ağlaya geldim öle işte. bu arada gidince tartıldım 1 kiloya yakın fazla çıktım.oda moralimi çok bozdu. bayramda sebze meyve ağırlıklı beslendim çook mecburi durumlar dışında kaçamak yapmadım.geçen hhaftaiçide dikkat ettim ama ben en azından bayramı almadan atlatırım diye umuyordum.bu psikoloji beni mahvetti.mola yerinde yedim yedim yedim ağlaya ağlaya yedim.ne yediğimi düşündüm inanın hatırlamadım bi an.tadını zevkini almadan sinirden stresten yedim. hala da ağlıyorum genellde polyannayımdır ama polyannada insan dimi ama?
Gülçinde vardır gösterir bi ara yine
Kesinlikle çok tok tutuyor yumurta ..
AYy hiç hatırlayamadım ki kimdi nasıl bir hatundu ..
bacılar ya giderkene otobüste incir reçelini izledm ağla ağla öldüm. gelirkende eşimden ayrılmak çok koydu bu sefer nedense çok ağladım. halbuki hep ayrıydık ama bu sefer artık özlemek daha gitmeden başıma geldi. oda çok kötü oldu bende.gelirkende ağlaya ağlaya geldim öle işte. bu arada gidince tartıldım 1 kiloya yakın fazla çıktım.oda moralimi çok bozdu. bayramda sebze meyve ağırlıklı beslendim çook mecburi durumlar dışında kaçamak yapmadım.geçen hhaftaiçide dikkat ettim ama ben en azından bayramı almadan atlatırım diye umuyordum.bu psikoloji beni mahvetti.mola yerinde yedim yedim yedim ağlaya ağlaya yedim.ne yediğimi düşündüm inanın hatırlamadım bi an.tadını zevkini almadan sinirden stresten yedim. hala da ağlıyorum genellde polyannayımdır ama polyannada insan dimi ama?
sağolun kızlarrr desteğiniz içindua edin bizede bir an önce tayin işimiz olsun olur muu.yeter dinlendiğim valizimi açayım yerleşeyim erkendende yatıp uyurum. düzenli uykuda kilo vermeye yardımcıymış. özellikle 2 ile 5 arası uyku önemlşiymş. düzenli uyku 1 gecede 50 kalori yaktırırmış yazın doktor gürkan mı ne vardı ya atvde o söylemişti.
avatarımı sen görmedin hilalcim butakıma gelmedendi. hulkun beğendiğini bilmiyordum yarın hemen yine avatar yapayım. ama onu gören benide öle hayal ediyordu ya sonra görüşünce filan hayal kırklığına uğramayın.
Öncelikle bol bol , yürekten ve inanarak " Ya Vedud " ism-i celilesini ( Allahın isimleridnden biri ) oku.
Vedud: "Çok seven ve çok sevilen İyi kullarını seven, onları rahmet ve rızasına erdiren;
sevilmeye ve dostluğu kazanılmaya biricik lâyık olan" demektir. Öncelikle Alah'ın sonrada eşinin, annenin babanın sevgisini kazanmak istersen bu zikri bol bol okumalısın.Buna bağlı olarak eşin için şöyle bir dua edebilirsin...
Allah'ım !!!
Hiç şüphe yok ki, en çok sevilen ve kullarını en çok seven Sensin.
Sevilmeye en çok layık olan Sensin.
Eşimle aramızdaki muhabbeti arttır.
Ona benim gözümle, banada onun gözüyle bakmayı nasib et..
Birbirimizi incitecek söz ve davranışlardan sakınmamız için bize yardımcı ol...
Allah'ım !!!
İçimizdeki bu sevgi, senin isimlerinin tecellisidir.
Bizlere idrak,akıl ve yumuşak olma davranışlarını ver.
Bizi yanlış yapmaktan koru !
Kötülüğe götürecek her türlü hata ve davranıştan uzak eyle..
Rabbim !!!
Kalpleri birbirine ısındıran Sensin.
Senin sevginle açtığın bu kalbimi, eşimin kalbine de ısındırıyorsun.
Kalplerimizi karartmamıza izin verme..
Kalplerimizi senin yollarına aç..
Allah'ım !!!
Eşimi ve beni, bu dünyada cennete ermek için, birbirini hayra kaldıranlardan eyle...
Onu bana, benide ona hayırlı kıl..
Birbirimizi anlamamız için bize yardımcı ol.
Çünkü Sen bildirmezsen, öğretmezsen biz bilemeyiz.
Halimizi ancak Sen bilirsin, görürsün...
Yanlış işler yapmamıza fırsat verme ...
Rabbim !!!
Aşkımızı, Hz. Hatice'nin aşkı gibi taze kıl...
Rasulullah'la , O'nun arasındaki muhabbeti nasib et...
Aşkımızı Hz. Ayşe ' nin aşkı gibi kördüğüm eyle...
Allah'ım !!!
Beni, benim kendimi anladığımdan daha iyi anlayan yalnız Sensin!
Beni, benim kendimi sevmemden önce de seven Sensin
Eşim hakkında dile getiremediğim,
Dile getirmekten çekindiğim,
Yüreğimin odacıklarında tereddütle sakladığım,
Ne kadar hayır dua varsa, sen kabul et!
Beni, benim söylediğimden daha fazlasıyla ancak Sen anlarsın!
Halim sana ayandır, dilimden gelen ancak bu eksik beyandır
Eveet...
Valla dilimden ancak bunlar döküldü :))
Duanın sadece son kısmını ( çok güzel odlugu için ) bir yerden alıntıladım.
Hz. Haticenin aşkını anlatayım size..
Efendimizi o kadar çok severmiş ki, o sefere çıktıgında , dönene kadar , evin catısına cıkıp " Muhammed " diye bir türkü söylermiş hep..
O Hira mağarasındayken, hiç üşenmeden onca yolu, o aç kalmasın diye kat eder, yemek götürürmüş..
Ne büyük Aşk Allah'ım...
Kördüğüm olayınıda şöyle analatayım :))
Hz. Ayşe bir gün Efendimiz'e sorar.
" Beni nasıl seviyorsun Ya Rasulallah? "
Efendimiz: " Kördüğüm gibi.. " der.
Bu cevap Ayşe'nin çok hoşuna gider.Aradan bir müddet gectikten sonra yine sorar.
" Ya Rasulallah, kördüğüm ne alemde?
O da: " İlk günkü gibi " der...
Rabbim eşlerimizle aramızdkai sevgiyi, bu kördüğüm kadar sımsıkı eylesin...
bacılar ya giderkene otobüste incir reçelini izledm ağla ağla öldüm. gelirkende eşimden ayrılmak çok koydu bu sefer nedense çok ağladım. halbuki hep ayrıydık ama bu sefer artık özlemek daha gitmeden başıma geldi. oda çok kötü oldu bende.gelirkende ağlaya ağlaya geldim öle işte. bu arada gidince tartıldım 1 kiloya yakın fazla çıktım.oda moralimi çok bozdu. bayramda sebze meyve ağırlıklı beslendim çook mecburi durumlar dışında kaçamak yapmadım.geçen hhaftaiçide dikkat ettim ama ben en azından bayramı almadan atlatırım diye umuyordum.bu psikoloji beni mahvetti.mola yerinde yedim yedim yedim ağlaya ağlaya yedim.ne yediğimi düşündüm inanın hatırlamadım bi an.tadını zevkini almadan sinirden stresten yedim. hala da ağlıyorum genellde polyannayımdır ama polyannada insan dimi ama?
Zayıflayacağım diye sapık olup çıkacağımm ..
Katalog mankenlerinin fotoğraflarına bakıyorum hani çok zayıf olanları da beğenmiyorum.
Baya bir inceliyorum şu güzelmiş bu iyiymiş diye
Bu arada anlatmak istediğim şeyler var.
Dün malum oda değiştirdim.
Bir yerde ilk kez kalınca da oranın anahtarını koyduğunda rüyanda evleneceğin kişiyi görürsün diye bir olay var.
Ben de koydum.
Gördüm bir şeyler ama çıkmasa daha iyi
Sonrasında rüyamda o kadar çok şey yedim ki ..
Muhtemelen sinirli uyudum diye.
Ama rüyamda da off kilo alacağım kesin artılarda çıkacağım diyorum
Valla baya bir işlemiş bilincime.
Uyanınca da çok toktum.
Tatlılar cipsler ne bulursam yedim valla ..
Ohh iyi oldu ..
Sabah da sanki dün o kadar tartışan biz değilmişiz gibi pek tatlı uyandırdı beni.
Şaşırdım falan ..
Aman bananeee
servise bindim vedalaştım herifimle arıyor devamlı dışardan el sallıyor vs biz yavaş yavaş şehir dışına doğru çıkıyoruz.ben ıslak mendille gözlerimi siliyorum makyajım gözleimi yakıyor dahada ağlıyorum o arada binanın pencerelerinde bi yazı dikkatimi çekiyor.3 pencereye parça parça yazılmış bir reklam. drama sandım çocuklara bu sene drama dersi vereceğim için ilgimi çekti kursmu diye daha dikkatli bakınca gördüğüm yazı
JİNEKOLOG DR
SİBEL DARAMA
SOYADA BAK BRANŞA BAK MÜKEMMEL UYUM DİŞÇEKEN SOYADLI Bİ DİŞHEKİMİ KADAR İNANDIRICI. BUGÜN BENİ GÜLDÜREN TEK ŞEY BU OLDU.
oyyy canımmm yaa işşş en yakın zamanda işleriniz hallolurrr
kız bi tartılsaydın kilo almayasın
kız bi tartılsaydın kilo almayasın
bende çok kez izledim o filmi herseferinde ağladım.. ve ayrılığı bende çok yaşadım.. 8-9 yılda 3 senedir bi evi paylaşıyoruz.. Allah sabır güç versin çünkü gerçekten çok zor.... kilo olayına takma düzelir bu hafta.. ALLAH TEZ ZAMANDA KAVUŞTURSUN İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?