Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şu düğünü bi atlatayım düzenli yemek ve spora sıkı bir dönüş yapıcam.. sporu saldım bu ara biraz ama sürekli hareketliyim

bende rüyamda pastalar filan görüyorum bazen yalnız olmadığıma sevindim aslında. şüpheyle bakmaya başlamıştım knedime çıldırma eşiğinde miyim aceba diyee?

Benim görmem çıldırma eşliğinde olmadığını kanıtlamaz ama ..
Benim de o eşikte olma ihtimalim büyük

Bir şey anlatayım..
Sabah uyuyorum erkek arkadaşım aradı ( dün de tartıştık baya .. )
Rüyamda evlendiğimizi gördüm, düğünümüzü falan dedi.
ben ne sordum uyku semesinde ..
Pasta var mıydıı

2 günde 41 sayfa geçmiş.. Maşallahhhh takımıma. Tabi hepsini şuan okuyamaycam ama mutlaka yarın döner döenr bakarım neler kaynatılmış. Bende yarına hazırlık yapayım dukan menülerimi hazırlayayım. Dukan yapıyorum demem ne kadar doğru bilmiyorum aslında dukanda ya hep ya hiç asla kaçamağa izin yok ama ben çeşitli bahanelerle işte yine bir pazartesi ve yine bir başlangıç .pazartesi başlamayıda sevmiyorum diyete ama 1 gün 1 gün dukan çorbamı yapayım şimdi yarın okuldan gelince gözüm dönmesin açlıktan.şu dukan diyeti tarifleri diye kk da bi sayfa vardı bulamıyorum nerde ya.

sizi çok seviyorum yaa..moral motivasyon kaynağım,sırdaşım,gülümseyen yanım.iyiki bu takımdayımm...çok iyi geldi hilal ilahi sen çok yaşa.varmış pasta hemde bembeyaz 13 katlı..oldu mu

HAdi artık güzel bir başlangıç yapalım ve bu sefer kaçamağa izin olmasın.
Şöyle güzel bir atak dönemi yap gitsin birden kilolar ..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu-f429/

Sanırım bundan bahsediyorsun ..

sizi çok seviyorum yaa..moral motivasyon kaynağım,sırdaşım,gülümseyen yanım.iyiki bu takımdayımm...çok iyi geldi hilal ilahi sen çok yaşa.varmış pasta hemde bembeyaz 13 katlı..oldu mu

Sen gül yeterki kuzumm
Cidden bana da çok iyi geliyor her şeyi döküyorum buraya rahatlıyorum.
Onun verdiği cevap da fena değildi.
Yoktu ama düğünden kaçıp pastaneye gittik dedi ..
Hiç yadırgamadı yanii

Bu arada takımımıza irras yani gizem gelmiş hoşgelmiş.. Bana gelmek istediğini sölemişti çok mutlu oldum bende. Inşallah beraberde mezun oluruz. Ama duymasın ona sporu sevdirmemiz lazım o da benim gibi iradesizgillerden azıcık..döve döve eritecez gayrı. Ya benide dövün yarından sonra bi yamuğumu görürseniz.sınırsız yetki size.

Deryacım şu beğen tuşu meğerse ne güzel bişeymiş her mesajını triptofan beğendi.

Hepinize çıkarırım bu şeytanlarımı ona göre aaa ..
Kaçamak yok, bol spor var ..
Sana kıyamam bir kaç gün ama bir alış evine sonra görürsün ..

Anladığım akdarıyla bol bol koşuşturuyorsun bu da eritiyordur merak etme sen ..
Ama düğünden sonra daha da hızlanırsın.

eriyorum cnm hem çok yemiyorum hem koşturmaca baya ii gidiyorum

ayy sorma cnm teşkr ederim.. beğen tuşu bi nimetti ama sanırım siteyi yavaşlatıyordu ondan dolayı kaldırdılar sanırım...

Cidden haklısın bak o konuda Gülçin diyince aklıma hemen aklıma o resim geliyor demek ki bende de o şekilde yer etmiş
Maşallah sana ya o anda iyi dikkatini çekmiş
Hahahaha
Pasta var mıydı ??
İlahi Hilal yaa güzel soru ben de hemen davulcu var mıydı güzelmiydim zayıfmıydım derim çok sinirlenir ama

kızlarr bugün öldümm yaaaa bütün eviii döktümmm akşama kadarrr camlar kapılar yerler halılarrr derken sonrada zumba dansı yaptım mutedeyyin bacıma tşk ederektenn çok zevkliymişş tam benlikkk hem deşarj oluyo insan hem spor :)) yediklerimdede pek bişi yok yarın sabah tartılcam merak ediyorummmm hala aynıyım sanırım ama yinede merak ediyorum hızlı gitmesini beklemiyorum kilocukların çünkü artık oturmuş kilocuklar zor gidiyooo sabırrrrrrrrrrrrr

Ellerine sağlık canım,
Valla maşallah sen baya vermişsin ondan daha yavaş ilerliyodur artık finale az kalmış senin gider yavaş yavaş sabret bakalım

maşallah bacım 17 kilo vermişsin süpersin darısı başımıza inaşallah. Neler yaptın hangi yöntem kalori sayımı mı yoksa uyguladığın başka bişe var mıydı.

Ya takımda dukan yapan yokmu birlikte yapsak bikaç kişiyle süper olurdu. Irrascım kitabını aldın mı kuzu beraber yapsak iyi olurdu okulda uıygulayabilirmisin peki?ama canım yeni gördüm senin tirodiin varmış dukan sana iyi olmayabilir belki. Ben bilmiyodum tiroidin olduğunu o zman yavaş değil kilo vermen ya bende gizemde benim gibi yavaş veriyo diye kızıyodum sanada banada. Ee senin tiroidin var haklı bi sebebin var ben napicim şimdi. Bende tutamıyorum şu boğazımı ki çok seviyorum yemek yemeyi hele bugünlerde iştahum çok arttı. Devamlı ne yesem diyorum.bende yemeyim diye zero kola içiyorum ama masal kızacak şimdi dövecek beni ama masalcım dukanda serbest kola ve şişkinlik verdiği için yeme isteğim kalmıyo. Ya şimdiye kadar kola sevmezdim hatta lavaboya döktüğümü hep anlatırım ama şimdi 4-5 ay hedefime ulaşana kadar içsem sağlığım bozulur mu diyosun. Sonra içmem sözz.

Eki Görüntüle 254738

Ne kadar kötü bir zayıflık ya ..
Kesinlikle böyle istemiyorumm ..
ayy yok bacım ne o öyleee okadarda değilll :))
bende düşünüyorum dukan mı karatay mı diyee kararsız kaldım ?
al bendende okadarrr
bilinç altına yerleşmiş bacım artık baksana:9yeni odan hayırlı olsun canım bu arada:) eniştemiz gönlünü almış ne güzelll maşallahhh
ben bugün sadece 20 dk dumba dansı yaptım okadar dayanabildim yaniii aralarda ritim yükseliyo yavaşlıyo falann sanırım denilmek istenen oda 20.dkdan sonraysa benim 20 dk noldu şincikk
sınavının iyi geçmesine sevindim canım

allah razı olsun canım aminnnn inşallahhhh

emeğine sağlıkkk guzummm

Yarın ki yiyeceğimi giyeceğimi hazırladım,
Kafam da sabah kalkıp spor yapmak var umarım ona da uyarım süper olur,
Şimdi de çay içiyorum, gelin içelim kızlar hadi

canlarım ben çıkıyorum, hepinize hayırlı geceler kendinize çoookkk iyi bakın... Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…