bende rüyamda pastalar filan görüyorum bazen yalnız olmadığıma sevindim aslında. şüpheyle bakmaya başlamıştım knedime çıldırma eşiğinde miyim aceba diyee?
Kız tartılmaktan bile korktum.
Nasıl bir vicdan azabıyla uyandıysam artık
Hepimiz yaşadık, yaşıyoruz bu senaryoyu işte ..
Umarım hep böyle mutlu olursunuz ..
şu düğünü bi atlatayım düzenli yemek ve spora sıkı bir dönüş yapıcam.. sporu saldım bu ara biraz ama sürekli hareketliyim
benim görmem çıldırma eşliğinde olmadığını kanıtlamaz ama ..
Benim de o eşikte olma ihtimalim büyük
Bir şey anlatayım..
Sabah uyuyorum erkek arkadaşım aradı ( dün de tartıştık baya .. )
rüyamda evlendiğimizi gördüm, düğünümüzü falan dedi.
Ben ne sordum uyku semesinde ..
Pasta var mıydıı
2 günde 41 sayfa geçmiş.. Maşallahhhh takımıma. Tabi hepsini şuan okuyamaycam ama mutlaka yarın döner döenr bakarım neler kaynatılmış. Bende yarına hazırlık yapayım dukan menülerimi hazırlayayım. Dukan yapıyorum demem ne kadar doğru bilmiyorum aslında dukanda ya hep ya hiç asla kaçamağa izin yok ama ben çeşitli bahanelerle işte yine bir pazartesi ve yine bir başlangıç .pazartesi başlamayıda sevmiyorum diyete ama 1 gün 1 gün dukan çorbamı yapayım şimdi yarın okuldan gelince gözüm dönmesin açlıktan.şu dukan diyeti tarifleri diye kk da bi sayfa vardı bulamıyorum nerde ya.
sizi çok seviyorum yaa..moral motivasyon kaynağım,sırdaşım,gülümseyen yanım.iyiki bu takımdayımm...çok iyi geldi hilal ilahi sen çok yaşa.varmış pasta hemde bembeyaz 13 katlı..oldu mu
Bu arada takımımıza irras yani gizem gelmiş hoşgelmiş.. Bana gelmek istediğini sölemişti çok mutlu oldum bende. Inşallah beraberde mezun oluruz. Ama duymasın ona sporu sevdirmemiz lazım o da benim gibi iradesizgillerden azıcık..döve döve eritecez gayrı. Ya benide dövün yarından sonra bi yamuğumu görürseniz.sınırsız yetki size.
Deryacım şu beğen tuşu meğerse ne güzel bişeymiş her mesajını triptofan beğendi.
Anladığım akdarıyla bol bol koşuşturuyorsun bu da eritiyordur merak etme sen ..
Ama düğünden sonra daha da hızlanırsın.
Bu arada takımımıza irras yani gizem gelmiş hoşgelmiş.. Bana gelmek istediğini sölemişti çok mutlu oldum bende. Inşallah beraberde mezun oluruz. Ama duymasın ona sporu sevdirmemiz lazım o da benim gibi iradesizgillerden azıcık..döve döve eritecez gayrı. Ya benide dövün yarından sonra bi yamuğumu görürseniz.sınırsız yetki size.
Deryacım şu beğen tuşu meğerse ne güzel bişeymiş her mesajını triptofan beğendi.
Cidden haklısın bak o konuda Gülçin diyince aklıma hemen aklıma o resim geliyor demek ki bende de o şekilde yer etmişavatarımı sen görmedin hilalcim butakıma gelmedendi. hulkun beğendiğini bilmiyordum yarın hemen yine avatar yapayım. ama onu gören benide öle hayal ediyordu ya sonra görüşünce filan hayal kırklığına uğramayın.
Maşallah sana ya o anda iyi dikkatini çekmişservise bindim vedalaştım herifimle arıyor devamlı dışardan el sallıyor vs biz yavaş yavaş şehir dışına doğru çıkıyoruz.ben ıslak mendille gözlerimi siliyorum makyajım gözleimi yakıyor dahada ağlıyorum o arada binanın pencerelerinde bi yazı dikkatimi çekiyor.3 pencereye parça parça yazılmış bir reklam. drama sandım çocuklara bu sene drama dersi vereceğim için ilgimi çekti kursmu diye daha dikkatli bakınca gördüğüm yazı
JİNEKOLOG DR
SİBEL DARAMA
SOYADA BAK BRANŞA BAK MÜKEMMEL UYUM DİŞÇEKEN SOYADLI Bİ DİŞHEKİMİ KADAR İNANDIRICI. BUGÜN BENİ GÜLDÜREN TEK ŞEY BU OLDU.
Hahahaha
Benim görmem çıldırma eşliğinde olmadığını kanıtlamaz ama ..
Benim de o eşikte olma ihtimalim büyük
Bir şey anlatayım..
Sabah uyuyorum erkek arkadaşım aradı ( dün de tartıştık baya .. )
Rüyamda evlendiğimizi gördüm, düğünümüzü falan dedi.
ben ne sordum uyku semesinde ..
Pasta var mıydıı
kızlarr bugün öldümm yaaaa bütün eviii döktümmm akşama kadarrr camlar kapılar yerler halılarrr derken sonrada zumba dansı yaptım mutedeyyin bacıma tşk ederektenn çok zevkliymişş tam benlikkk hem deşarj oluyo insan hem spor :)) yediklerimdede pek bişi yok yarın sabah tartılcam merak ediyorummmm hala aynıyım sanırım ama yinede merak ediyorum hızlı gitmesini beklemiyorum kilocukların çünkü artık oturmuş kilocuklar zor gidiyooo sabırrrrrrrrrrrrr
kızlarr bugün öldümm yaaaa bütün eviii döktümmm akşama kadarrr camlar kapılar yerler halılarrr derken sonrada zumba dansı yaptım mutedeyyin bacıma tşk ederektenn çok zevkliymişş tam benlikkk hem deşarj oluyo insan hem spor :)) yediklerimdede pek bişi yok yarın sabah tartılcam merak ediyorummmm hala aynıyım sanırım ama yinede merak ediyorum hızlı gitmesini beklemiyorum kilocukların çünkü artık oturmuş kilocuklar zor gidiyooo sabırrrrrrrrrrrrr
ayy yok bacım ne o öyleee okadarda değilll :))
bende düşünüyorum dukan mı karatay mı diyee kararsız kaldım ?
Saat 20'den sonra bir şey yemiyorsun.
Tahıl ürünleri kesinlikle yasak.
Öğünler arası 4 saat olmalı ara öğün yok canım.
Aklıma bunlar geldi şimdi..
Sonradan düşününce ne komik şeyler geliyor ya cidden.
O an sinirleniyoruz ama
Zayıf noktamız alışveriş değil mi
Bildiğin hiç kaçamak yapmıyorum artık bir önce zayıflayayım diye.
Ama cuma 62yi görüp kaçamak yapmalıyımm
al bendende okadarrr
Ayy sen de miiiiiiiii...
Bendeee ya bende benim göğüsler büyük bir de kilo olunca daha büyük gönlümce alıp giyemedim bir türlü, kilo verip gidip çeşit çeşit renk renk almak istiyorum milyarlar harcayabilirimmmm
bilinç altına yerleşmiş bacım artık baksanaZayıflayacağım diye sapık olup çıkacağımm ..
Katalog mankenlerinin fotoğraflarına bakıyorum hani çok zayıf olanları da beğenmiyorum.
Baya bir inceliyorum şu güzelmiş bu iyiymiş diye
Bu arada anlatmak istediğim şeyler var.
Dün malum oda değiştirdim.
Bir yerde ilk kez kalınca da oranın anahtarını koyduğunda rüyanda evleneceğin kişiyi görürsün diye bir olay var.
Ben de koydum.
Gördüm bir şeyler ama çıkmasa daha iyi
Sonrasında rüyamda o kadar çok şey yedim ki ..
Muhtemelen sinirli uyudum diye.
Ama rüyamda da off kilo alacağım kesin artılarda çıkacağım diyorum
Valla baya bir işlemiş bilincime.
Uyanınca da çok toktum.
Tatlılar cipsler ne bulursam yedim valla ..
Ohh iyi oldu ..
Sabah da sanki dün o kadar tartışan biz değilmişiz gibi pek tatlı uyandırdı beni.
Şaşırdım falan ..
Aman bananeee
ben bugün sadece 20 dk dumba dansı yaptım okadar dayanabildim yaniiiBaşka başka ..
Hmm bir de şey anlatacaktım.
Spor yapan arkadaşlar.
Spor yaparken 20. dakikadan sonra yağların yanmaya başladığını hepimiz biliyoruz.
Peki nasıl 21. dakikadan beri harcanan kalori miktarını 3 katına çıkarabiliriz.
Taş devri diyetini duymuşsunuzdur.
İşte aynen oradaki gibi bir davranışla.
O zamanlarda av ve avcı ilişkisi vardı.
Kovalanan nasıl kaçıyordu ?
Sürekli aynı hızda kaçması mümkün değil, belli bir süre sonra av olabilir.
Onun için belli zamanlarda hızını arttırıp sonra yavaşlıyordu tekrar.
BU şekilde olduğunda vücuda tehlike sinyali gönderiyor ve vücuda enerjinin daha çok salgılanmasını sağlıyor.
Evet hayatta kalmak için tam 3 kat daha fazla enerji ortaya çıkıyor ve yağlar daha çabuk yanıyor.
O yüzden spor yaparken hep aynı tempoda yapmak yerine hızlanıp yavaşlayarak yaparsak daha güzel sonuçlar alacağız ..
sınavının iyi geçmesine sevindim canımkızlarrr ben geldimmmmm... sınavlarımda çok iyi geçti şükür... ama kafa olarak da vücut olarak da çok yoruldum... şimdi biraz yatıcaam akşamada fuaraa gidicez....
malum izmirde fuar açıldı gezmeden olmaz...bu arada sınav mınav derken karatyın dışına çıktım biraz.... ama bu arada şöyle bi karar aldım hafta içi karatay hafta sonuda serbest takılcam... yoksa devam ettrimem zor görünüyor... serbest derken cips kola ıvır zıvır değil tabiki ama ne biliyim kahvaltıda bir gevrek gibi... zaten karatayla 5 günde 2 kilo giddiyo nerdeyse...
ay benimde aklıma bi kavgamız geldi resmen saçmalıktı.... ne yüzünden di biliyomusun.... yün yüzünden.... nerden çıktığını hatırlamıyorum tek hatırladığım bana gecenin köründe yün getiriyo bende kafasına atıyorum.....sonra böyle gülünüyo işte arkasından....
iyi geçtiğine sevindim cnm.... geçen seneki soruların çok faydası oldu saolasın...
Öncelikle bol bol , yürekten ve inanarak " Ya Vedud " ism-i celilesini ( Allahın isimleridnden biri ) oku.
Vedud: "Çok seven ve çok sevilen İyi kullarını seven, onları rahmet ve rızasına erdiren;
sevilmeye ve dostluğu kazanılmaya biricik lâyık olan" demektir. Öncelikle Alah'ın sonrada eşinin, annenin babanın sevgisini kazanmak istersen bu zikri bol bol okumalısın.Buna bağlı olarak eşin için şöyle bir dua edebilirsin...
Allah'ım !!!
Hiç şüphe yok ki, en çok sevilen ve kullarını en çok seven Sensin.
Sevilmeye en çok layık olan Sensin.
Eşimle aramızdaki muhabbeti arttır.
Ona benim gözümle, banada onun gözüyle bakmayı nasib et..
Birbirimizi incitecek söz ve davranışlardan sakınmamız için bize yardımcı ol...
Allah'ım !!!
İçimizdeki bu sevgi, senin isimlerinin tecellisidir.
Bizlere idrak,akıl ve yumuşak olma davranışlarını ver.
Bizi yanlış yapmaktan koru !
Kötülüğe götürecek her türlü hata ve davranıştan uzak eyle..
Rabbim !!!
Kalpleri birbirine ısındıran Sensin.
Senin sevginle açtığın bu kalbimi, eşimin kalbine de ısındırıyorsun.
Kalplerimizi karartmamıza izin verme..
Kalplerimizi senin yollarına aç..
Allah'ım !!!
Eşimi ve beni, bu dünyada cennete ermek için, birbirini hayra kaldıranlardan eyle...
Onu bana, benide ona hayırlı kıl..
Birbirimizi anlamamız için bize yardımcı ol.
Çünkü Sen bildirmezsen, öğretmezsen biz bilemeyiz.
Halimizi ancak Sen bilirsin, görürsün...
Yanlış işler yapmamıza fırsat verme ...
Rabbim !!!
Aşkımızı, Hz. Hatice'nin aşkı gibi taze kıl...
Rasulullah'la , O'nun arasındaki muhabbeti nasib et...
Aşkımızı Hz. Ayşe ' nin aşkı gibi kördüğüm eyle...
Allah'ım !!!
Beni, benim kendimi anladığımdan daha iyi anlayan yalnız Sensin!
Beni, benim kendimi sevmemden önce de seven Sensin
Eşim hakkında dile getiremediğim,
Dile getirmekten çekindiğim,
Yüreğimin odacıklarında tereddütle sakladığım,
Ne kadar hayır dua varsa, sen kabul et!
Beni, benim söylediğimden daha fazlasıyla ancak Sen anlarsın!
Halim sana ayandır, dilimden gelen ancak bu eksik beyandır
allah razı olsun canım aminnnn inşallahhhhEveet...
Valla dilimden ancak bunlar döküldü :))
Duanın sadece son kısmını ( çok güzel odlugu için ) bir yerden alıntıladım.
Hz. Haticenin aşkını anlatayım size..
Efendimizi o kadar çok severmiş ki, o sefere çıktıgında , dönene kadar , evin catısına cıkıp " Muhammed " diye bir türkü söylermiş hep..
O Hira mağarasındayken, hiç üşenmeden onca yolu, o aç kalmasın diye kat eder, yemek götürürmüş..
Ne büyük Aşk Allah'ım...
Kördüğüm olayınıda şöyle analatayım :))
Hz. Ayşe bir gün Efendimiz'e sorar.
" Beni nasıl seviyorsun Ya Rasulallah? "
Efendimiz: " Kördüğüm gibi.. " der.
Bu cevap Ayşe'nin çok hoşuna gider.Aradan bir müddet gectikten sonra yine sorar.
" Ya Rasulallah, kördüğüm ne alemde?
O da: " İlk günkü gibi " der...
Rabbim eşlerimizle aramızdkai sevgiyi, bu kördüğüm kadar sımsıkı eylesin...
kızlar mesaj sayımını yaptım...
eskibirmasal--------------28
mutedeyyin--------------21
irras---------------------17
ferdici--------------------7
dryrgp--------------------7
hulk----------------------6
maviyesil1999-------------6
elisya---------------------4
mcrgozde-----------------1
puffycikcik----------------1
kedican-------------------1
balkaymak-----------------1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?