Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ama çokk zevkliiiii sevdimm tae bo yu ilk defa sıkılmadan bi sporu bitmesin diye baktımmm o bitmedi ama ben bittimmmmmmmm
tamam canım anlaştık
bugün herkesçikler yorulmuş uyumuş

ah senin şu cin fikirlerin.... hoş bende ortaokulda düşünmüştüm bunu bi robotum olsa benim yerime okula gitse diye...

anlaşıldı

Günaydın,

Hemen menümü yazayım

Akşam zeytinyağlı patlıcan bol yoğurt ve salata

Spor yapmadım ama yaklaşık 1,5 saar ütü yaptım

Sabah tost yedim ve bir bardak gazoz

Şimdide şekersiz çayımı içiyorum

Bu arada ödemi atsın diye ısırgan çayı içiyorum

günaydın kızlar:79:
misafirlerimi dün gece yolculadım. ben de bitik durumdayım tabi:97: bayağı yorucu geçti. buraya hiç uğrayamadım, ev gerçekten bilgisayarın başına oturulmayacak düzeyde kalabalıktı

sizde ne var ne yok?

herkeseeee günaydınnnnnn mutlu huzurlu sağlıklı kaçamaksızzzz ve bol sporluu bigün diliyorumm öptüm canlarımm

Günaydın

günaydın kızlarrrr.......:79:
Günaydınn

Günaydın

Bizde birşey yok aynen devam spora ve diyete

hoşgeldin cnm.... özlledik valla...

tek gözüme çarpan gazoz oldu cnm.... onun haricinde güzel menü.... ısırgan otunun tadı nasıl ki...

herkeseeee günaydınnnnnn mutlu huzurlu sağlıklı kaçamaksızzzz ve bol sporluu bigün diliyorumm öptüm canlarımm

tek gözüme çarpan gazoz oldu cnm.... onun haricinde güzel menü.... ısırgan otunun tadı nasıl ki...

Dayanamadım süt içmek istemedim ondan gazoz içtim biliyorum hatamı ama napiiimmm

Isırgan otunun tadı kötü ben sevmem aslında bitki çayı çok kabızlıkk çektiğim için çok içtim form çaylarından zamanında tiksindim ama napiim ısırgan çok ödem attırıyo bana ondan yeniden başladım içmeye

Dayanamadım süt içmek istemedim ondan gazoz içtim biliyorum hatamı ama napiiimmm

Isırgan otunun tadı kötü ben sevmem aslında bitki çayı çok kabızlıkk çektiğim için çok içtim form çaylarından zamanında tiksindim ama napiim ısırgan çok ödem attırıyo bana ondan yeniden başladım içmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…