canımmmkesinlikle bu daha güzel bayıldımm
naber sekerler nasilsiniz
Hoşgeldinnn ..
İyiyiz sen nasılsın ?
ayyy evet canım kavuştum şükürler olsunallah herkesi kavuştursun inşallah
özlemişim çanakkaleyi de ya havası,denizi onlarda beni özlemiş gibi
sanada zayıf hatun resmi koydum cnm ama daha sonra farklıda bulursam eklerim daha şimdilik çok bakamadım ....
nasıl olalım kuzu ya bayramda bozulan moralimi düzeltiyor arkadaşlar sağolsun kilo alıpda geldim ya şu dukan iyi hoşta başka yerde uygulaması zor kendi evinde kendi düzeninde olack illa. senin verdiğin kiloları görenler ne dedi çok merak ediyorum yemeğimi yiyeyimde detayları öğrenirim sizin takıma gelip akşam müsaitsen. zayıflamışsın dediler mi yoksa kıskançlıklarından seslenmediler nmi genelde öyle oluyo nedense farketmeyenler oluyo. hatta bana bir velim bugün hocam naptınız bi değişiklik var kilo mu aldınız verdiniz mi bişe var dedi saçmaladı. bidaha böle saçmalarsa çocuğunu sınıfta bırakabilirim o kadar sinirlendim yani.
nasıl olalım kuzu ya bayramda bozulan moralimi düzeltiyor arkadaşlar sağolsun kilo alıpda geldim ya şu dukan iyi hoşta başka yerde uygulaması zor kendi evinde kendi düzeninde olack illa. senin verdiğin kiloları görenler ne dedi çok merak ediyorum yemeğimi yiyeyimde detayları öğrenirim sizin takıma gelip akşam müsaitsen. zayıflamışsın dediler mi yoksa kıskançlıklarından seslenmediler nmi genelde öyle oluyo nedense farketmeyenler oluyo. hatta bana bir velim bugün hocam naptınız bi değişiklik var kilo mu aldınız verdiniz mi bişe var dedi saçmaladı. bidaha böle saçmalarsa çocuğunu sınıfta bırakabilirim o kadar sinirlendim yani.
bende iyiyim tesekkürler, bi trip ve muteye bakayim dedim
bakmisken herkese bi selam verdim
ya ömür boyu böle mi sürecek. zormuş egrçekten sabır versin rabbim. belirtileri nelerdi kızlar yaa boğazım tıkanıyo benim yutkunamıyorum tiroid mi acaba diyenler oluyo çok. doktora gitmeyide sevmiyorum çok evhamlı olduğum için her belirtiye acaba şumu diye gitmem gerekir eğer evhamlarıma kulak verirsem.. ay kızlar bende çıkıyorum. yemek vakti din donnn.. alıyım kucağıma yoğurt çanağı kocaman şu pasta varya balkaymağın gözümü kapatıp onun yerine yiycem. rüyama giren pastalar siziii siz şu pantolonumdan çıkan simitlersiniz,,koca popomsunuz. yemeycem gariiiiii..
hahahahahaha çok beğendim... popomsunuz siz.....
canım allah çaresiz dert hastalık vermesin... troid çok büyük problem değil sadece günde bir hap alıyorum... benim tek farettiğim belirtiside bağırsaklarımın yavaş çalışmasıydı... tesadüfen öğrendim....
Kıyamam ne kadar üzülmüştün ilk günlerde ..
Ne senaryolar kurmuştun, sonra doktorla konuşunca rahatlamıştın ..
Geçti bitti şimdi iştee ..
evet cnm önce kabullenmek zor oldu ilaca bağımlı olmayı ama alıştım bunada şükür demeliyim dedim...Allah korusun ne hastalıklar var....
anlaşılmıştır bu avatarıda değiştiriyorum....
gazaaa geldimmm hayde sporaaahadi bakıyım şimdide koşmaya özenin....
gazaaa geldimmm hayde sporaaa
selam kızlar!
burda evde internet yok, telefondan girerim diyordum ama telefonuma format atınca internet ayarlarına bişey olmuş. şimdi komşuda bilgisayarı görünce dayanamadım atladım hemen.
ne var ne yok? ay çok özledim sizi yaaa! canım takımım benim!
hayretttin bişe yaa. ilk defa takıma girdiğimde tek ben varım.şaşkınım şu an şoklardayım
hımmm madem sporumu suyumu yazmayı unutuyorum aklımdayken yazam çıkam çook işim var yaa çamaşırlar yıkanacak ütülenecek vs .3 lt su çay hariç. yarım saat tuğba özay fitnıss ...müziğide uydurursanız hareketlere süper olayor. her videosu değilde zamanında hangi siteden indirdiğimi hatırlamıyorum vardı bitane uzundu buraya linkini atayım diye baktım aradım bulamadım bulduklarım hep 1 dklık. ben çıktım iyi gecelerrr
İyi akşamlarrrr....
Menümü yazayım :
Sabah:2 bardak ılık su,1 bardak ceviz çay bardağı,
Ara:1 bardak yeşilçay, şekersiz kahve, 10 tane fındık,
Öğlen: patlıcan yemeği 4 kaşık, salatalık,domates,biber
Ara: 1 çay bardağı ceviz (Ben aslında tek ara öğün yapcaktım ama kahvaltı yapamadığım için 2 oldu)
Akşam: 1 kepçe çorba 2 kaşık patlıcan yemeği
20 dk tae bo
2 mil leslie
2 lt su
Bugün çok başım döndü ve halsiz kaldım kahvaltı eksikliğinden ya ama neyse ki geçirdim kaçamaksız...
Akşam yemeğim 7'ye sarktı kuaföre gittim gelirken, yemek ye ağda, duş, spor derken bittim valla...
kızlarr
10 dk zumba 50 dk tae bo yaptımmm öldüm bittimmm
masalımmm bu nasıııll bişi böyleee 10aar dklık video buldum 5 bölümm yaptıkça yapası geliyo insanın yaaduş alıpp yatıcammm herkese iyi gecelerrrrr öptümmmmmmmmmmmmmm
Tamam canım başladık bakalım bugünden sonra taktir teşvik artık ne geliyosa elimizden birbirmize yapalım bakalımmm
Kız yap ben seni taktir de teşvik de ederim ..
Hep şeytancıkları göstermeyeceğiz ya melekler de var burada
Gülçincim ben sadece hoşuma gittiği için yıllardır süt peynir ve yoğurdu light kullanırım.
Ama neymişş??
Çok zararlıymış.
Şimdi yağlılarına alışmaya çalışıyorum da zorlanıyorum valla ..
4 günde halledersin ama serbest diye akşam çok geç saate bırakma yemeğini.
20'ye kadar her şey sonlanmış olsun.
Yeşil çay tavsiye edebilirim ödem için, maydonoz suyu da olur.
7'ye kaldı fıstık yaaa,Koş koş hemen git yemeğini ye
Geç saate kalmasın ..
Oooo baya iyiymiş ya ne güzel bak sen spor salonu gibymişsin de haberimiz yok,kuzu ben sporu çok seviyorum yaa yapıyorum aslında ama o kadar alışmışım ki normal bişe gibi geliyo yazmıyorum .şöle diyim yapmadığım gün içim rahat etmiyo. istanbulda eliptik bisikletim var en az 20 dk ondan yapıyorum. burda koşu bandım var şu an bozuk ama kışın en büyük dostumdu ir dizi boyunca yürürdüm. şimdi de okuldan gelirken erken inip eve kadar yürüyorum.evde de waka waka dansı yada tuğba özayla fitness videom vardı ondan yapıyorum. koşu bnadımı tamir ettirir ettirmez yürümek istityorum ya çok mzledim ama garantisini imzalatmamışım alırken o yüzden şu an çaresiz şekilldeyim.kendi imkanlarımla nasıl koca şeyi gönderecem yaptıracam vs üffff.bide benimkinin yanında titreşim kemeri twisti filan var kocaman zayıflama üssü gibi bişey. keşke onu alıcama o zaman eliptik alaydım o daha sorunsuz hem mekanik elektrikli değil.hemde ucuz.
Saol canım benim,tamam canım geçenlerde de baktım araçlardan ama bulamadımmm
benim tam tersiiiii z<aten nickin bal kaymakk avatarda güzell olduu
afiyet olsun şekerrr
İyi geceler canımmmhayretttin bişe yaa. ilk defa takıma girdiğimde tek ben varım.şaşkınım şu an şoklardayım
hımmm madem sporumu suyumu yazmayı unutuyorum aklımdayken yazam çıkam çook işim var yaa çamaşırlar yıkanacak ütülenecek vs .3 lt su çay hariç. yarım saat tuğba özay fitnıss ...müziğide uydurursanız hareketlere süper olayor. her videosu değilde zamanında hangi siteden indirdiğimi hatırlamıyorum vardı bitane uzundu buraya linkini atayım diye baktım aradım bulamadım bulduklarım hep 1 dklık. ben çıktım iyi gecelerrr
Afiyet olsun Sinemcim.
Tamamen kaçamaksız.
İşte biliyorsun zaten kahvaltıya ağırlık verirsen daha güzel olacak.
Herkes tae bo'ya mı başladııı ..
Ayy nasıl mutlu oldum, harikasınız kızlarr ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?