1 çay bardağı fındık mııı bomba gibi olmuşundur şincikk
benimki şimdilik tartıya yansımıyo ama bakalımmm sabırrrrrrr
patronun biri hala gelmiyo hastanede kALIYO o yüzden bende işten 8 de çıkıyorumhastanın durumuda hala aynı yoğun bakımda 36-37gün oldu doktorlar bişi sölemiyo ama hafiftn tepki veriyomuş öle sölediler allah şifa versin
ama çokk zevkliiiii sevdimm tae bo yuilk defa sıkılmadan bi sporu bitmesin diye baktımmm o bitmedi ama ben bittimmmmmmmm
tamam canım anlaştık
anlaşıldı
herkeseeee günaydınnnnnn mutlu huzurlu sağlıklı kaçamaksızzzz ve bol sporluu bigün diliyorumm öptüm canlarımm
Günaydın,
Hemen menümü yazayım
Akşam zeytinyağlı patlıcan bol yoğurt ve salata
Spor yapmadım ama yaklaşık 1,5 saar ütü yaptım
Sabah tost yedim ve bir bardak gazoz
Şimdide şekersiz çayımı içiyorum
Bu arada ödemi atsın diye ısırgan çayı içiyorum
Günaydın özlemcimm ..günaydın kızlarrrr.......:79:
günaydın kızlar:79:
misafirlerimi dün gece yolculadım. ben de bitik durumdayım tabi:97: bayağı yorucu geçti. buraya hiç uğrayamadım, ev gerçekten bilgisayarın başına oturulmayacak düzeyde kalabalıktı
sizde ne var ne yok?
Günaydın Kızlar,
Bugün toplantımız var da yine giremedim sabahtan beri geçmişi de okudum ama cevap veremedim bir bir kapadığım için,
Çok güzel bir kahvaltı yaptım valla baya yedim gibi 2 yumurta bir çay bardağı fındıkbeni düz duvara tırmandırır baya enercik oldumm
günaydın çıtırrr çıtırçııık hatunlar
bugun tartıldım sonuç güzel çok beğendim
bugun okul için hazırlık yapıyorum .. :44:
yarın bursaya anneme gidicem veya bugunden giderim ..
cuma teyzemin kızının kınası var...
bu nedenle ben cuma izinli sayılabilirmiyim .. cuma giremem gibime geliyor ... kilo bildirimini perşembeden yaparım olurmu
inşallah cumaya kadar almam
bu arada ayağım çok kötü üstüne basamıyorum hiç
kahwaltım öğle yemeği yerine geçiçek ama olsun
2 yumurta
zeytin
peynir
1 dilim ekmek
çay
İşte budurr ..
Harikasın Sinemcimm ..
Eğer perşembeden bildirimini yaparsan izinli yazmayabiliriz ama bildirimi yapamazsan izinli gösteririz tabi ..
Hayırdır ne oldu ayağına ?
Kahvaltın çok güzel olmuş ama o ekmeği kaldırıp yerine bir kaç ceviz veya bir bardak süt içsen daha tok tutar.
Güçlü bir kahvaltı akşama kadar idare edebiliyor.
ay nasıl karnım ağrıyo ya... şincikte misafirler gelcek....
sabah kahvaltımıda yazıyım...
2 yumurta
2 kk peynir
6 zeytin
1 çaybardağı ceviz badem
1 domates....
canım ya hatta çok bile geldi normalde kahwaltım böyle ceviz fln yiyemem hele tek hiç edemem .. 2 yumurtada çok geldi yarım dilimini yedim ekmeğin siz nasıl 2 yumurta yiyiyorsunuz yahu ..
ayağımaysa nolduğunu bilmiyorum ama çokfena üstüne basamıyorum yarın doktora gidicem
hoşbulduk canı inşallah almam cumaya kadar şuan az gözüküyor giden ama olsun gittiğini görmek bile güzel
hemde ne bombaaa
Bugün ki tempoyu başka türlü kaldıramazdım zaten yaaa
Öğle menüm
Ezogelin çorba-patates oturtma-börek-cacık-sütlü tatlı
Ben
az çorba-çok cacık ve az börekkkk
İşte budurr ..
Harikasın Sinemcimm ..
Eğer perşembeden bildirimini yaparsan izinli yazmayabiliriz ama bildirimi yapamazsan izinli gösteririz tabi ..
Hayırdır ne oldu ayağına ?
Kahvaltın çok güzel olmuş ama o ekmeği kaldırıp yerine bir kaç ceviz veya bir bardak süt içsen daha tok tutar.
Güçlü bir kahvaltı akşama kadar idare edebiliyor.
kızlarr doktora gittim dedim böyle böyle adam işte baktı dedi topuk dikenimi oldun acaba dedi ama kas spasmınada benziyor dedi düz taban ayakkabı giydiğin için olabilir dedi .. sprey verdi ağrı kesici verdi ..
dedim hap dokunuyor mideme geçen hafta majestik içim hastanelik oluyordum mide bulantısı ateş fln dedim baya soruar sordu boğazıma baktııı ooo dedi sen böbreğinle boğazını üşütmüşün dedi .. mideme uygun ilaçlar verdi antibiyotik fln birde midem için şurup verdi :44:
kızlar günaydın nasılsınız?
hilalcim kusura bakma cnm inan evde olamıyorum o yüzden uğrayamıyorum pek
dün kaynımın nikahı vardı gittik hallettik davetiyeler bugün son... şimdi görümcemin elbisesi için çarşıya gidicez yine benimle gel dedi tamam dedim.. yani yine dinlenmek yok.. perşembeden sonra sabah kalkabilirsem bildirim yaparım.. sonra pazartesi yepyeni bir derya ile karşınızda olurum
Benim süper dimiiii:87:Teşekkür ederim canım
Valla hiç acıkmadım, ara öğün de yapmadım,
Öğlen yemeğimi de yedim acıkmadığım halde hep böyle olur umarım...
tamam canım ben duruma göre bakarım eğer cuma 5 mesajı doldurabilirsem vakit bulursa bildiririm eğer yoksa perşembeden haber veririm sana özelle
kızlarr doktora gittim dedim böyle böyle adam işte baktı dedi topuk dikenimi oldun acaba dedi ama kas spasmınada benziyor dedi düz taban ayakkabı giydiğin için olabilir dedi .. sprey verdi ağrı kesici verdi ..
dedim hap dokunuyor mideme geçen hafta majestik içim hastanelik oluyordum mide bulantısı ateş fln dedim baya soruar sordu boğazıma baktııı ooo dedi sen böbreğinle boğazını üşütmüşün dedi .. mideme uygun ilaçlar verdi antibiyotik fln birde midem için şurup verdi :44:
kızlar günaydın nasılsınız?
dün kaynımın nikahı vardı gittik hallettik davetiyeler bugün son... şimdi görümcemin elbisesi için çarşıya gidicez yine benimle gel dedi tamam dedim.. yani yine dinlenmek yok.. perşembeden sonra sabah kalkabilirsem bildirim yaparım.. sonra pazartesi yepyeni bir derya ile karşınızda olurum
Kız o zevkli dediğin sporla saatte 600-800 kalori harcandığını biliyorsun değil mi ?
Yani süperrr
Ohh ohh ohh ne güzel bir günaydın buuu .
Günaydınnnn ..
Akşam yemeğini çok beğendim
Sabah gazoz kötü olmuş, ısırganın faydasını görecek misin merak ettim ..
Günaydın özlemcimm ..
Rabiaaa ..
Hoşgeldinn ..
Bugün mesaj atacaktım sana ne yaptın diye ..
Nasıldınız misafirlerinle ?
Kim vardı ?
Özledim biz senii
Kayıt işi ne olduu ?
Geçmiş olsun
Senin gibi yengeyi sırtlarında taşısalar yeridir.
Isırganın zaten faydasını görüyorum bennn ondan yeniden başladım normalde tadını sevmediğim içmiyordum ama acaip ödem attırıor
hemde ne bombaaa
Bugün ki tempoyu başka türlü kaldıramazdım zaten yaaa
çok geçmiş olsun guzum yaa inş çabuck geçerrkızlarr doktora gittim dedim böyle böyle adam işte baktı dedi topuk dikenimi oldun acaba dedi ama kas spasmınada benziyor dedi düz taban ayakkabı giydiğin için olabilir dedi .. sprey verdi ağrı kesici verdi ..
hoşgeldin deryoşumkızlar günaydın nasılsınız?
ama çokkk zevkliiiiiiiii meraklıyım böyle şeylere bazı hareketleri ilk denemede yapamasamda sonra sonra 30,dkdan sonra artık yavaştan uçuşa geçtim annem diyo bana atıcan tekmeleriiKız o zevkli dediğin sporla saatte 600-800 kalori harcandığını biliyorsun değil mi ?
Yani süperrr
Ohh ohh ohh ne güzel bir günaydın buuu .
Günaydınnnn ..
Akşam yemeğini çok beğendim
Sabah gazoz kötü olmuş, ısırganın faydasını görecek misin merak ettim ..
Günaydın özlemcimm ..
Rabiaaa ..
Hoşgeldinn ..
Bugün mesaj atacaktım sana ne yaptın diye ..
Nasıldınız misafirlerinle ?
Kim vardı ?
Özledim biz senii
Kayıt işi ne olduu ?
Yeni bir başlangıç diyorsun.
Harika ..
İstersen arada 1 dilim bitter ye diyet boyunca Özlemcim birden patlama olmasın.
Normalde ben de yiyemezdim ama yiyince o kadar güzel gidiyor ki ..
Artık alışkanlığımı kazandım..
Haşlamadansa omlet yapıyorum çoğu zaman daha rahat tüketiyorum ben.
Valla ben de güne gayet tatsız başlıyordum.
Rüya görmüş beyefendi onun tribini yapıyor bana
Doktora ihtiyacımız olduğuna karar verildi bu sabah
afiyet olsunn ..
hoşgeldin deryoşum
yine koşuşturmacalardasın bol bol yağlar gidiyodur şimdiihilalimin değişiylee pozitiff olcezzzz ommmmmm
masalım kız böle diyom diye kızmayasın bana örnek alıyorum senin görüşleriniiiii
ama çokkk zevkliiiiiiiii meraklıyım böyle şeylere bazı hareketleri ilk denemede yapamasamda sonra sonra 30,dkdan sonra artık yavaştan uçuşa geçtim annem diyo bana atıcan tekmelerii
ne rüyası görmüş kız hayırdır inşşşş ....kıskançlıkmı yoksam
Yok kız niye kızayım pozitifizz iştee
Ben de üstümde briiktirdiğim tüm siniri boşalttım tekmeler yumruklarla ..
Oh olsun.
Hele hoplayıp tekme atıyorsun ya bayıldımm ona ..
Sormadım da tam ne gördüğünü, bir sürü soru soruyordu bana.
Alıştığım için ..
Kısknaç mı ? O kıskançlığın eş anlamlısı onun adı olmalı bence
Isırgan otu çok da sağlıklı.
Annem her yaz bir kere yemeğini yapardı.
KAnser hücrelerini öldürürmüş.
deşarj olmaya birebir onu anladımyağ yakımına yardımcıdır bu hareketleri yapıp da yağlar yerinde kalırmı aceppp tekmelerle yumruklarla gönderiyoz bidaha gelmeyin uleynnn
kıskançlık= bizim enişte
Çok normal.
Nasıl acıkılır ki böyle kahvaltıya ..
Maşallah nazar değmesin ..
Evet ben itiraf ediyorummm ..
Dün gece saat 00.00 civarlarında ayran ve leblebi tükettim.
Ayranın miktarını da çok abarttım hem de tuzluydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?