Ne anlatıyor neden olarak ?
Anlattığı bana da nedenler var da bazen güvensizlik olarak da algılıyorum.
Evlenince hep azalır diye düşünürdüm ben de ..
Birkere hiçbir erkeğin kızla kanka olacağına inanmıyor niyeti ciddi değil ise mutlaka birşey vardır diyor.
Ayrıca açık saçık giyinince mutlaka bakarlar diyor ve kimsenin sana benim batığıım gözle bakmasını istemiyorum diyor.
Erkeklerin kızlara yaklaşma nedeni bellidir der hep onun için dikkat etmek zorundasın kendini kollamak zorundasın der.
Örnek verir otobüste bir erkek grubu biryere kümelenmişse bilki orda mini etkeli bir abla vardır der.
Erkeğin doğası böyledir der.
Aklıma gelenler bu kadar
Hep bir neden mevcut zaten dünyada ki tek iyi erkek o o da beni buldu geri kalan herkes kötü aamannnAçıkcası daha kötü oldu daha da iyi olmadı herkes evlenince düzelir dedi ama yok
Daha da arttı şimdide çocuk olunca düzelir diyorlar ama sanmıyorum
Öyle beni boğmuyor sıkmıyor alıştım artık neye kızdığını hoşlanmadığını bildiğim için ortayı buluyoruz oda bunaltmıyor ama yaptığım şeyden hoşnut olmuyorsa mutsuz oluyor huzursuz oluyor bende onu öyle görmemek mutlu etmek için gönlünü yapıyorum
Birde nedenlerini anlatıyor örnekliyor hakk veriyorum gerçekten öyle yapmalarına da hak veriyorum
Ben de yazarken düşündüm senle görüştüğümü kafam da canlandı sesi hemen,Bilmiyorum aslında Sinem.
Bu böyle devam ettikçe kırgınlıklar başka şekle dönüşürse ona karşı kötü şeyler hissetmeye başlarsam ne olur bu da var.
Öyle böyle değil çok emek harcandı ama en baştan yapılan yanlışlar var bu zamandan sonra da düzelmiyor.
Kızıyorum bağırıyor çağırıyorum bazen sonra sakinleşiyorum sevgim ortaya çıkıyor.
Bazen sinirliyken özlemi bile hissetmiyorum, özledim diyor.
Düşünüyorum o an yanımda falan istemiyorum.
O kadar ihtiyacım var ki öyle dertleşmeye ama her şey problem ki emin ol aynı yerde olsak da görüştürtmezlerdi.
Herkes tüü kaka zaten ya.
Bi melek kendileri ..
Off dolmuşum.
Öyle haklısın da,Bu güvensizlik değil Hilal
Etrafbunu gerektiriyor yani kısıtlaması kıskançlık tarafı zamanla daha iyi anlamaya başlıyorsun
Aynı şekilde aileni de daha iyi anlıyorsun
Mesela benim kızım olsa biryere yatıya gitmesine izin vermem inşallah (büyük konuşmayayım) küçük yaşta bile tereddüt ediyorum artık mini etek giydirebilirmiyim
Çünkü hayat çok köü oldu oda seni korumaya kollamaya çalışıyor çünkü değer veriyor sana
Ayıp olacak ama sırf senle ilşki için biri birlikte olsa karılır mı hiç sana onu giy bunu giyme oraya gitme buna bakma tabiki hayır
Ama seni sevdiği değe rverdiği korumak iistediği için ve etrafı bildiği için öyle birde o asker hep erkeklerin içinde düşünsene artık neler duyuyordur
Hep bir neden mevcut zaten dünyada ki tek iyi erkek o o da beni buldu geri kalan herkes kötü aamannn
Ben de yazarken düşündüm senle görüştüğümü kafam da canlandı sesi hemen,
İnternetten tanıştın arkadaş oldun görüşcen öyle mi ?
Sen çok safsın bak hemen güvendin yineaynen böyle derdi...
Ya öyle bir zaman oluyor ki tanıdığım güne lanet olsun diyorum dedirtti bir kaç defa,
Hep sebebi var hepsinin ayrı sıkıntıs var senin ki doğu da benim ki okul bitmedi iş yok diye bunalım da,
Biz de zaten keyifteyiz hiç sıkıntımız yok ya öyle gelir genelde,
Bazen sevgilim yokken ne rahattım diye düşünmekten alamıyorum kendimi ya...
Ben de öyle düşündüm ,
Çünkü benim ki düzeliyor gibi geldi dedim evlenirsek daha da değişir ama
Mesela önceden deniz'in d'sini duysa kıyamet koparırdı biz bu yıl birlikte de ben arkadaşalrımla da gittim hiç kavga çıkmadı,
Hatta onla gittiğim de yat güneşlen rahat ol demesin mi aha dedim güneş çarptıı
Bu güvensizlik değil Hilal
Etrafbunu gerektiriyor yani kısıtlaması kıskançlık tarafı zamanla daha iyi anlamaya başlıyorsun
Aynı şekilde aileni de daha iyi anlıyorsun
Mesela benim kızım olsa biryere yatıya gitmesine izin vermem inşallah (büyük konuşmayayım) küçük yaşta bile tereddüt ediyorum artık mini etek giydirebilirmiyim
Çünkü hayat çok köü oldu oda seni korumaya kollamaya çalışıyor çünkü değer veriyor sana
Ayıp olacak ama sırf senle ilşki için biri birlikte olsa karılır mı hiç sana onu giy bunu giyme oraya gitme buna bakma tabiki hayır
Ama seni sevdiği değe rverdiği korumak iistediği için ve etrafı bildiği için öyle birde o asker hep erkeklerin içinde düşünsene artık neler duyuyordur
Öyle haklısın da,
Canım benim ne kadınlar var erkekleri yoldan çıkaran şimdi ben onalrı düşübüp
hayatı zindan mı edeyim ?
aynı şey
neyse ben kaçtım evde devam edelim
Tamam ben de onlara bir şey demiyorum.
Haklı olduğunu ben de biliyorum gördüm de .
Ama ben zaten kendime sahip çıkarım.
Ben zaten kimseye bakmam birisi baktığında veya bir şey dediğinde de ağzının payını çok güzel alır.
Bunu niye anlamazlar ki ..
Amaan neyse çözülecek konu değil buu ..
Takmıyorum onuu ..
Hep bir neden mevcut zaten dünyada ki tek iyi erkek o o da beni buldu geri kalan herkes kötü aamannn
Ben de yazarken düşündüm senle görüştüğümü kafam da canlandı sesi hemen,
İnternetten tanıştın arkadaş oldun görüşcen öyle mi ?
Sen çok safsın bak hemen güvendin yineaynen böyle derdi...
Ya öyle bir zaman oluyor ki tanıdığım güne lanet olsun diyorum dedirtti bir kaç defa,
Hep sebebi var hepsinin ayrı sıkıntıs var senin ki doğu da benim ki okul bitmedi iş yok diye bunalım da,
Biz de zaten keyifteyiz hiç sıkıntımız yok ya öyle gelir genelde,
Bazen sevgilim yokken ne rahattım diye düşünmekten alamıyorum kendimi ya...
Ben de öyle düşündüm ,
Çünkü benim ki düzeliyor gibi geldi dedim evlenirsek daha da değişir ama
Mesela önceden deniz'in d'sini duysa kıyamet koparırdı biz bu yıl birlikte de ben arkadaşalrımla da gittim hiç kavga çıkmadı,
Hatta onla gittiğim de yat güneşlen rahat ol demesin mi aha dedim güneş çarptıı
ayy canım çok sevindim ya sadece sınavlar için gitmesine dahada sevindim zaten ayrı kalamıyon sen aşk böcüğüüüümMerhabalar kızlar !!!
Dün annemlerdeydim, giremedim buraya.Bugünde geç kalktım, eşimle cocukla ilgilen derken bu saat oldu.Mesajları falan saydımEşim 4 yıllık üni. için Malatya'yı kazandı.Oraya gidecek yarın.Cuma günü gelecek.Çok seviniyorum üni. yi kazandı diye. Ama 2 gün bile olsa gidecek diye üzülüyorum
Benim içimin sıkıntısı bu yüzdenmişvalla eşinden ayrı olanları daha iyi anladım şimdi. o askere gidince ne yapıcam ben
hmm...anladım canım çok tşk ederimmmm sanada zahmet verdim yaa eve gidince denicem burdada denedim ama izlediklerimi bulamadımFerdici:
İnternet explorer'a gir köşeden internet seçeneklerine gir,genel yazan sekmeden gözatma geçmişi var ona tıkla ayarlar, dosyaları görüntüle,ctrl+a, delete, yap sil geçmişi sil sonra aç videonu izle indirmek istediğini sonra f5 yap yenile dosya geçmişini oraya düşüyor zaten link gibi ondan da kaydet diye tıkla ya da sürükle bırak o kısmı tam net hatırlamıyorum ki şimdi videoda açıp bakamadım bakcam ama şimdi.
Eki Görüntüle 255684 Eki Görüntüle 255684 Eki Görüntüle 255684
12.09.2011 TaRiHLi MeSaJ DaĞıLıMı:
Eski_Bir_Masal: 62
Balkaymak: 35
Hulk: 22
_Ferdici_: 17
Triptofan: 10
İrras_: 9
Bugüngünlerdenaralik: 8 :118: :119:
Mcrgozde: 6 :124:
Kedican: 3:44:
Mutedeyyin: 0
Elisya: 0 :120:
Drygrp: 0:113:
Maviyesil1999: 0
Elmaliturta: 0:104:
İşte onlar korkuyor yinede andanırız dşye
Bazen bana da öyle ödüller veriyor inanamıyorum ama etrafa göre değişiyor işte durum
Etraf uygun ise ona göre davranabiliyorlar
Valla kızlar iş inatlaşmaya gidince huzursuzlık oluyor anlamaya çalışırsanız gerçekten sorun kalmıyor mutlu oluyorsunuz. Onlar da sizin fedakarlıklarınızı gördükçe onlar bu defa sesnemeye başlıyorlar
(Ablanızdan tavsiyeler )
Umarım sevgililerinizle çook mutlu olurusunuz
Ben kaçar yarın bu konuya devam ederiz.
İyi akşamlar
Arkadaşlarmerhaba ben yeni üye oldum . 5 kg vermek istiyorum hepinize basarılar diliyorum :)
merhaba kızlar nasılsınız?
bugün yediklerim:
sabah:
1 kk peynir
2 dilim tahıllı ekmek
şekersiz vişne suyu
diyet reçel
öğle:
çeyrek kase çorba
spor henüz yapmadım ama 1 saat civarı yürüdüm su da içemedim dışardaydım bütün gün şimdi içiyorum
akşam ne yesem diye düşünüyorum ya sanırım yemeyeceğim bana ugun birşey bulamadım
ayy canım çok sevindim ya sadece sınavlar için gitmesine dahada sevindim zaten ayrı kalamıyon sen aşk böcüğüüüümrabbim muhabbetinizi dahada arttırsın inşş
emeğine sağlık canım
selam kızlarr saatlerdir şu sayfadayım okuldan geldiğimden beri.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-36.html
tarfileri defterime yazıyorum elimin altında bulunsun hep lazım diye. yapıp dondurucuya koyacam okula giderken götürmek ve atıştırmak istedğimde kaçamak yapmadan bunlara yöneleyim diye.
birarada kargom geldi. sadece kendim için oriflame e üye olduydum kaç gündür merakla bekliyodum parfümlerim gelmiş..rujlarım gelmiş. hele bi hediye ruj göndermişler ki bayıldım..
yazmaktan yoruldum yahu daha bitmedi tarifler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?