Yanına su alırsan iyi olur Gözdecim.
yarım litrelik 2 şişe işini görecektir.
Akşam da hiç bir şey bulamadıysan biraz yoğurt yiyebilirsin.
selam kızlarr saatlerdir şu sayfadayım okuldan geldiğimden beri.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-36.html
tarfileri defterime yazıyorum elimin altında bulunsun hep lazım diye. yapıp dondurucuya koyacam okula giderken götürmek ve atıştırmak istedğimde kaçamak yapmadan bunlara yöneleyim diye.
birarada kargom geldi. sadece kendim için oriflame e üye olduydum kaç gündür merakla bekliyodum parfümlerim gelmiş..rujlarım gelmiş. hele bi hediye ruj göndermişler ki bayıldım..
yazmaktan yoruldum yahu daha bitmedi tarifler.
ay hep alırım bugğn de unutmuşm hilalcim 1.5 litrelik şişe alıyorum ben biraz büyük kaçıyo ama ne yapalım
evet öyle idare edici birşeyler bulucaz bakalım
Ben de menümü yazayım :
Kalkınca :
- Lİmonlu suyum
- Mindivan macunum
Sabah/Öğle :
- 2 yumurtadan bol baharatlı omlet
- 4 kuru kayısı
- 4 ceviz
- 2 kk kadar peynir
Akşam :
- 6 tane ızgara piliç köfte
- 2 kaşık yoğurt
Sıvı :
- 1.5 litre ancak içmişimdir.
- 2 yeşil çay
Spor :
- 1 saat Tae bo
1.5 litrelik şişeyi iyi taşıyorsun
Neyse kas yapar bir taraftan kolun ama hep aynı tarafta taşıma ..
Lazım idare edici şeyler yoksa zorlar.
ama çok zevkliler yaaaHoşbulduk canımiyiyim valla.Bende hilalin videosuna bakıyordum ben o zumbayı ilk 15 dk. yapmıştım.Şimdi tam 1 saat yapmaya calısıyorum zorlansamda yoksa 6 ları zor görücem :44:
hilale cevabım :))
yok gitmeyecek.Sadece senede 2 sefer 15 gün önceden gidip dersleri alacak.İlitam deniyor buna.Açıköğretim gibi bişi yani...
oy oyyyy takımımızzz aşk böcükleriyleee dolduuu taşıyoo rabbim sevgilerimizi dahada arttırsın kızlar karşılıklı olarak....olmayanlarada hayırlısını nasip etsin inşşşşMesajlarla ilgili üztüme alınsam mı
Dün için geçerli bir durumdu.Kusura kalmayın
evet özlüyorum tabiki..Birde eşim mesleği gereği genelde evde oluyor.O yüzden alışık değilim, evde olmamasına.3 gündür düzgün görüşemiyoruz zaten.Bugün ona bakarken içim gidiyordu, hep ağlayacak gibi oluyordum.Şimdide uçakla gidecek, çok korkuyorum bişi olacak diye
hahaha bende deli gibi meslek lisesi okudum kız meslek 3 yıllıktı yetmez gibi anadolusuna yazıldım 1yıl fazladan yazık ettim 1 seneme ya sonra 2 yıllık ç.gelişimi kazansamda benim abeyyy göndermedi sağolsunNe iyi yapmış en güzeli gitsin gelsin 6 ay ya aman zor olur Melek ya çocuk da varya 15 ay olsa ayyy düşünemiyorum...
Ya valla ben meslek lisesi okudum ama okul hayatım boyunca inek öğrenciydim
Tamamen bilinçsizlikle meslek lisesi okuyup sonrasında da yine kendi kafama göre bir tercih yapıp inatla gidip 2 yıl okudum ama içimde kaldı mimarlık çok isterdim hayalimdi ama dediğim gibi meslek lisesi olduğum için imkansız gelirdi okul yıllarında.Ama okulu bitirip geldiğimden beri etrafıma bakıyorum kendime bakıyorum aslında çok şey yapabilirdim çok farklı yerlerde olabilirdim yani ama ailenin çıraklık eseriyim benbu kadar oldu bundan sonrasın da da işim var acelem yok beni kasan bir durum yok oturur çalışırım kendi kendimi okuturum 2.öğretim bir bölümde çalışırsam da yaparım ben çok severim ders çalışmasını yaa doyamadım okula 16 yaşında üni.okunur mu ben okudum 18 de bitti şaka gibi
hahahha aynen cnm ya 4 yılda ben okudum bizden sonra lise 4 e çıktıBakınız : Ben
Ayy ben de ocak doğumluyum neden 90lılarla yazdırmadırlar hala anlamış değilim .
90lılarla olsam 3 yıl okuyacakken liseyi de 4 yıl okudum oldu mu sana 2 sene.
Bu sene okulu bitirmiş olabilridim ..
O üstüne gitmek yok mu ..
Bazen her şeyden soğutuyor.
Bir gün ben de sinirle aynısını yapabilirim ..
oy oyyy eşinin imam olması çok güzel canım yaaGenelde namaz vakitlerinde gidip geliyor ama şöyle durumlarda oluyor.Yeri geliyor cemaatle sohbet ediyor,soruları cevaplıyor.Düğünlere, sünnetlere gidip iki nasihat, iki ilahi okuyup geliyor.Mesela bu yazın haftasonu hiç evde değildi.Hep sohbetlere gitti işte :44:
Askerlere yazık ama ya... Üzülüyorum onlar için..
Allah hiçbirine kötülük yüzü göstermesin.
Yumuşak davranma lafı geçtiği için aklıma gelen bi olayı anlatayım size
Gencin biri, askere gitmek için muayene oluyor.Doktorda " senin 5 kg fazlan var.Böyle seni askere almazlar.O 5 kg yu ver , seneye gidersin " diyor.
Gençte " Doktor bey, gittiğim yerde veririm ben o 5 kiloyu " diyor.
Yandaki komutan da " Zayıflama kampına adam mı alıyoruz lan !!! " diye çıkışıyor
Ay öldüm gülmekten... Bu komutanlar neden hep böyle sert acaba :26:
canım bende bi bakıma inş sektöründeyim hoş çalıştığım işte her bişi var kuyumculuk inş. emlak taşımacılıkYa ben çok çektim onun bu huyundan ama vazgeçmedim ileride pişman olmak keşke demek istemiyorum kendimi biliyorum çünkü yapamam yani ben de çok inatlık var çok şükür işe yaradı dediğimi yaptım hep kavga ettik ben bitecekse bitsin dedim ağladım sızladım ama veazgeçmedim o da şimdi alıştı tık yok valla rahatladım çoğu konuda eski şımarıklıkları, kıskançlıkları kalmadı yoksa bizde çok sürdüremez sonumuz arkadaşların gibi olurdu
Ya valla ben dış ticaret okudum Hilalcim çok isteyerek okudum babam okuma kızım sen gidip kimsenin emri altında yapamazsın benim kızmsın ben bilirim seni dedi gel git deshaneye hazırlan bir yıl daha dedi dinlemedim gittim lisede müdür kızım yazık etme bu puanla gelme mesleğe dedi inat ettim gittim pişman değili işim var okudum çok şükür ama herşey çok farklı olabilirdi benim babam inşaatçı çevresi çok geniş ve şirket kuruluyor yeni yeni ben eğer mimar mühendis birşey olsaydım geçerdim kendi işimin başına.
Hoş yine inşaat sektöründeyim malzeme satış ve muhasebe de çok iyiyim yine işler yolunda giderse çıkıp geçerim işimin başına işte o sıradada okurum bir üni. daha çok istiyorum içimde kaldı çünkü denmiyor aileye hemen ben demiştim demeye başlıyorlar çünkü...
Evet ya zor olur bebişler hiç rahat durmuyo bol miktarda kuzen var minikler hepsi de tahmin edebiliyorum...
Kız dur daha örnek olunacak duruma gelmedim utandırma beniii
aşk böcüğüüüüüüüüm
Asla şikayetçi değilim eşimin imam oluşundan... Seviyorum keratayı
Dediğin gibi mecburen sert olmak zorundalar.Haklılar da... Her işin bi raconu var dimi yani
kolay gelsin bacımKızlar ben kaçtım..Ders çalışmam lazım... Yine uğrarım.. Eki Görüntüle 255745
acıya bayılıyorum yaaaaaUrfalıyım acıyı çok severim ama bizim biberler çok acı , abartmışım, burnum akıyor şimdi :2:
ivit biraz bendede var sanırım mazoşistlikk
İşte o acıya bayılıyorum.
Gözleri yaşartan burnu akıtan.
Benimkisi öyle değildi.
Ben bundan 2 yıl önce ağzıma biber koymazdım şimdi acıyı nasıl seviyorum ya.
Mazoşistim sanırım
Arkadaşlar nette zumbanın 1 saatte 500 kalori yaktıgı yazıyor.Sizce dogrumu bilgisi olan var mı? :26:
Evet çok hareketli süper bi dans ama bu kadar yakar mı ki? :44:
Nette bi video var, adam o kadar güzel ve seksi oynuyor kitövbe tövbeee, aklıma mukayet ol Allah'ım
Yanındaki kızda süper oynuyor, zevkle oynuyorlar resmen ya
Sen bize selam bile vermeden başka yerlere bakıyorsunn demekkk ..
Kolay gelsin kuzum
mindivan macunu nedir canım? ne işe yarıyor?
değişik sporlarda üstüne yok diyorum tae bo ne kız
yürürken de kaldırırsam dumble gibi tamamdır
aşk böcüğüüüüüüüüm
kolay gelsin bacım
acıya bayılıyorum yaaaaa
bence yakar canım çünkü heryer oynuyo mübarekkkk
kız buraya yazınca çıkamıyorum geri.mesela dün burada muhabbet etmekten facede hergün konuştuğum arkadaşımla konuşamadım..bildiğim için. maşallah ya burda muhabbette motivasyonda süper. ama canımı sıkan şey şu bayram kilom.ne güzel 74 e düşmüşken 74.7 oldum.cumaya kadar tartılmaycam stres oluyorum tartılınca. ama verir miyim geri 74 e düşermiyim sence. ters gibi 15inde regl olucam.üfff şu bildirimlerde artı kilo bildirmekten nefret ediyorum. inşallah olmayacak bundan sonra. dua edin kızlar yaa birbirimize Rabbim başkası için edilen duayı daha çok kabul edermiş. bencillik etmediğimiz için. rabbim gülçine irade versin,kolaylık versin deyin bakim...eferim ..oldu..
Ederiz tabi ederiz sen merak etme ..
Hepimiz azıcık azıcık olsa da vereceğiz kilolarımızı.
Kaçamak aman yapma cumaya kadar Gülçincim.
Biraz daha dikkat et.
Sporunu da bol tut ..
yaparmıyım kuzu ya şu 70 lerden kurtulmak istiyorum biranönce. knedi evimdeyken yapmam inşallah.o kadar emek 2 şey yesen geri geliyor. dukan böyle ya kaçmaağa hiç gelmiyor.hatta sebze yediğin günler bile 200-300 fazla çıkabiliyor tartı borsa gibi yani.sebze su tutuyor sanırım. saf protein yaparsam cumaya kadar toparlarım inşallah.
Valla benim de moralim bozuk.
Gerektiğinden fazla çıktım bugün hadi bakalım ne olacak cumaya kadar ..
tatlım senin karatayın nasıl gidiyor?uygulayabiliyomusun.
karatyada ne kadar veriliyor haftada ortalama pek bi bilgim yok sınırsız mı bazı şeyler yoksa kolori sınırı var mı karatayda. perşembe olmazsa malzemelerini bulabilirsen ödem çayı yapabilirsin bende ekşi elma bulursam düşünüyorum.bazen faydası olmuyor o çayında ama ya olursa dimi..
bu arada irras nerde ya göremedim izinli mi? irrascım gelince bana yogayla filan sinyal yolla da hisssedeyim geldiğini az muhabbet edelim ya denk düşemedik heç?
bu arada kızlar face yada tel filan yollardan da mı görüşsek aceba. bazen olur ya gelemeyiz vs aksilik olur haberleşiriz. facebook kullanıyomusun masalcım?
mütedeyyin hanım gördünmü benim halimi şimdi sen 2 günü düşünüyosun kocam benim ayda 2 kere görüyorum şu taze gelin halimle ya daha 1 yıllık evliyiz. üzülme sakın bana bak şükret bacımmm sen sabırlısındır.
Hep aynı benim duygularıma, düşüncelerime tercüman oldun valla,Söyleyeceklerini direk hayal edebiliyorsun değil mi ?
Hep safız.
Hep insanlar kötü.
Eee hadi diyelim sen haklsıın bırak öğrenelim de insanların nasıl olduğunu ona göre davranalım.
Her zaman bir neden bir bahane vardır.
Ya bu kadar sevmemiş olsam asla ama asla yanına yaklaşmazdım.
Güven konusunda ise hemen hayır o sevgiden.
Sana güveniyorum ama etraftakiler bakarsa ne olacak.
Denize böyle bir tepki mi verdiii
Cidden çok büyük bir gelişme.
Deniz neydi yahu nasıl bir şey o ki ?
Aminnnn....İşte onlar korkuyor yinede andanırız dşye
Bazen bana da öyle ödüller veriyor inanamıyorum ama etrafa göre değişiyor işte durum
Etraf uygun ise ona göre davranabiliyorlar
Valla kızlar iş inatlaşmaya gidince huzursuzlık oluyor anlamaya çalışırsanız gerçekten sorun kalmıyor mutlu oluyorsunuz. Onlar da sizin fedakarlıklarınızı gördükçe onlar bu defa sesnemeye başlıyorlar
(Ablanızdan tavsiyeler )
Umarım sevgililerinizle çook mutlu olurusunuz
ayy canım çok sevindim ya sadece sınavlar için gitmesine dahada sevindim zaten ayrı kalamıyon sen aşk böcüğüüüümrabbim muhabbetinizi dahada arttırsın inşş
hmm...anladım canım çok tşk ederimmmm sanada zahmet verdim yaa eve gidince denicem burdada denedim ama izlediklerimi bulamadımresimler falan gözüküyo açtım baktım videocuklar ufff olmuşşş ama evde bulcam inşşş tşk balım sağol
emeğine sağlık canım
Rica ederim canım ne zahmeti olur mu hiç öyle şeyyy...ama çok zevkliler yaaa
oy oyyyy takımımızzz aşk böcükleriyleee dolduuu taşıyoo rabbim sevgilerimizi dahada arttırsın kızlar karşılıklı olarak....olmayanlarada hayırlısını nasip etsin inşşşş
hahaha bende deli gibi meslek lisesi okudum kız meslek 3 yıllıktı yetmez gibi anadolusuna yazıldım 1yıl fazladan yazık ettim 1 seneme ya sonra 2 yıllık ç.gelişimi kazansamda benim abeyyy göndermedi sağolsunşimdide açıköğretime yerel yönetimlere kayıt yaptırcamm inşşşş biraz geç oldu amaa sağlık olsunn
hahahha aynen cnm ya 4 yılda ben okudum bizden sonra lise 4 e çıktı
oy oyyy eşinin imam olması çok güzel canım yaa
Zayıflama kampına adam mı alıyoruz lan !!! demeside doğru her giden zayıflayıp geliyo hiçç kilo alanı görmedim
canım bende bi bakıma inş sektöründeyim hoş çalıştığım işte her bişi var kuyumculuk inş. emlak taşımacılıkyok yok yaniiiii ama herşeyi öğrendim kuyumculuktan inş. her zerresine kadar 3yıldır aynı yerdeyim başka işlerde çalışsam tek tek bunları zor öğrenirdim ....
aşk böcüğüüüüüüüüm
kolay gelsin bacım
acıya bayılıyorum yaaaaa
bence yakar canım çünkü heryer oynuyo mübarekkkk
Değiştirme zaten bu hafta hemen 75 oluvercem yahulk tickerını değiştirecektim kuzu baktım geçen hafta almışsın o yüzden moralin bozulmasın diye değiştirmedim. ama bu cuma geri 75 e düş emi. kız senle rakip olak ya biz. madem aynıyız..bakalım önce kim 60 ları görecek varmısın? muteylede 29 ekimde 70 olmaya iddalaşmıştık. bakalım nolecek heyecanla bekliyorum. tabi bu rakiplikler tatlı rakiplikler birbirimizi heveslendirme şeyleri.
Karatayda normalde haftada 1 veriyorlar.
Ama ben tam düzenli uyamıyorum ne yazık ki.
Geçen hafta ben de 800 gram falan vermişim 1 haftada ama bu hafta ne olur bilmiyorum.
Çok net kuralları yok karatayın yiyeceklerin açısından.
Önemli olan 20'den sonra yememek.
Doğal beslenmek.
Tahıl ürünleri tamamen yasak.
Ara öğün yok.
Onun harici genellikle esnek.
İrras cumaya kadar yok Gülçincim.
Facebook kullanmıyorum.
Msn kullanmıyorum.
+ Kıskanç bir sevgiliye sahibim.
Numaramı değiştireyim de vereyim Gülçincim bir problem olursa haberleşiriz.
Sen ayda 2 kere görüyorsun ben aylarca göremiyorum.
Beterin beteri var ..
Hep aynı benim duygularıma, düşüncelerime tercüman oldun valla,
Evet deniz konusun da aynen ben şok oldummmmm
Bazen durup durup sen şuraya git buraya git değişiklik olsun demez mi aptallaşıyorum yaa...
Ya ben çok takmamaya başladım ya da o gevşedi çok kavga etmiyoruz önceden ağlamaktan japon balığı gibi olurdum:14:
Kızzz sen de mi msn, facebook kullanamıyon ben bir kere açtırmadı bana delirdim deliliğim tuttum açtım facebookk...
Sonra bir hafta trip yaptı alıştı ses çıkarmıyodu ben sıkıldım kapadım sen benle mi dalga geçiyon niye kapadın şimdi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?