Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yanına su alırsan iyi olur Gözdecim.
yarım litrelik 2 şişe işini görecektir.
Akşam da hiç bir şey bulamadıysan biraz yoğurt yiyebilirsin.

ay hep alırım bugğn de unutmuşm hilalcim 1.5 litrelik şişe alıyorum ben biraz büyük kaçıyo ama ne yapalım

evet öyle idare edici birşeyler bulucaz bakalım

ben de incelemekten yorulucam şimdi sayende sağol canım iyi tarifler varmış

ay hep alırım bugğn de unutmuşm hilalcim 1.5 litrelik şişe alıyorum ben biraz büyük kaçıyo ama ne yapalım

evet öyle idare edici birşeyler bulucaz bakalım

1.5 litrelik şişeyi iyi taşıyorsun
Neyse kas yapar bir taraftan kolun ama hep aynı tarafta taşıma ..
Lazım idare edici şeyler yoksa zorlar.

mindivan macunu nedir canım? ne işe yarıyor?

değişik sporlarda üstüne yok diyorum tae bo ne kız

ama çok zevkliler yaaa
oy oyyyy takımımızzz aşk böcükleriyleee dolduuu taşıyoo rabbim sevgilerimizi dahada arttırsın kızlar karşılıklı olarak....olmayanlarada hayırlısını nasip etsin inşşşş
hahaha bende deli gibi meslek lisesi okudum kız meslek 3 yıllıktı yetmez gibi anadolusuna yazıldım 1yıl fazladan yazık ettim 1 seneme ya sonra 2 yıllık ç.gelişimi kazansamda benim abeyyy göndermedi sağolsun şimdide açıköğretime yerel yönetimlere kayıt yaptırcamm inşşşş biraz geç oldu amaa sağlık olsunn
hahahha aynen cnm ya 4 yılda ben okudum bizden sonra lise 4 e çıktı
oy oyyy eşinin imam olması çok güzel canım yaa
Zayıflama kampına adam mı alıyoruz lan !!! demeside doğru her giden zayıflayıp geliyo hiçç kilo alanı görmedim
canım bende bi bakıma inş sektöründeyim hoş çalıştığım işte her bişi var kuyumculuk inş. emlak taşımacılık yok yok yaniiiii ama herşeyi öğrendim kuyumculuktan inş. her zerresine kadar 3yıldır aynı yerdeyim başka işlerde çalışsam tek tek bunları zor öğrenirdim ....

Asla şikayetçi değilim eşimin imam oluşundan... Seviyorum keratayı

Dediğin gibi mecburen sert olmak zorundalar.Haklılar da... Her işin bi raconu var dimi yani
aşk böcüğüüüüüüüüm
Kızlar ben kaçtım..Ders çalışmam lazım... Yine uğrarım.. Eki Görüntüle 255745
kolay gelsin bacım
Urfalıyım acıyı çok severim ama bizim biberler çok acı , abartmışım, burnum akıyor şimdi :2:
acıya bayılıyorum yaaaaa
ivit biraz bendede var sanırım mazoşistlikk

bence yakar canım çünkü heryer oynuyo mübarekkkk

Sen bize selam bile vermeden başka yerlere bakıyorsunn demekkk ..

Kolay gelsin kuzum

kız buraya yazınca çıkamıyorum geri.mesela dün burada muhabbet etmekten facede hergün konuştuğum arkadaşımla konuşamadım..bildiğim için. maşallah ya burda muhabbette motivasyonda süper. ama canımı sıkan şey şu bayram kilom.ne güzel 74 e düşmüşken 74.7 oldum.cumaya kadar tartılmaycam stres oluyorum tartılınca. ama verir miyim geri 74 e düşermiyim sence. ters gibi 15inde regl olucam.üfff şu bildirimlerde artı kilo bildirmekten nefret ediyorum. inşallah olmayacak bundan sonra. dua edin kızlar yaa birbirimize Rabbim başkası için edilen duayı daha çok kabul edermiş. bencillik etmediğimiz için. rabbim gülçine irade versin,kolaylık versin deyin bakim...eferim ..oldu..

mindivan macunu nedir canım? ne işe yarıyor?

değişik sporlarda üstüne yok diyorum tae bo ne kız

Mindivan sindirim sistemini çalıştıracağını umduğumuz bir macun ama bakalım şimdilik bende ses yok ..

yürürken de kaldırırsam dumble gibi tamamdır

Bence de ohh ..
Hatta arada yanlara eğil de yanları da etkilesin ..

aşk böcüğüüüüüüüüm

kolay gelsin bacım

acıya bayılıyorum yaaaaa

ivit biraz bendede var sanırım mazoşistlikk

bence yakar canım çünkü heryer oynuyo mübarekkkk

Hepimiz de az çok var anlaşılan bu mazoşistlikk

Ederiz tabi ederiz sen merak etme ..
Hepimiz azıcık azıcık olsa da vereceğiz kilolarımızı.
Kaçamak aman yapma cumaya kadar Gülçincim.
Biraz daha dikkat et.
Sporunu da bol tut ..

Gözdecim tae boyu atlamışım ..
Süper bir şey bu ya.
Dövüş ve dansı birleştiriyor.
Acayip stres atıcı bir şeyy ..
VEEE ! Saatte 600- 800 kalori harcatıyormuş.

Ederiz tabi ederiz sen merak etme ..
Hepimiz azıcık azıcık olsa da vereceğiz kilolarımızı.
Kaçamak aman yapma cumaya kadar Gülçincim.
Biraz daha dikkat et.
Sporunu da bol tut ..

yaparmıyım kuzu ya şu 70 lerden kurtulmak istiyorum biranönce. knedi evimdeyken yapmam inşallah.o kadar emek 2 şey yesen geri geliyor. dukan böyle ya kaçmaağa hiç gelmiyor.hatta sebze yediğin günler bile 200-300 fazla çıkabiliyor tartı borsa gibi yani.sebze su tutuyor sanırım. saf protein yaparsam cumaya kadar toparlarım inşallah.

Valla benim de moralim bozuk.
Gerektiğinden fazla çıktım bugün hadi bakalım ne olacak cumaya kadar ..

hulk tickerını değiştirecektim kuzu baktım geçen hafta almışsın o yüzden moralin bozulmasın diye değiştirmedim. ama bu cuma geri 75 e düş emi. kız senle rakip olak ya biz. madem aynıyız..bakalım önce kim 60 ları görecek varmısın? muteylede 29 ekimde 70 olmaya iddalaşmıştık. bakalım nolecek heyecanla bekliyorum. tabi bu rakiplikler tatlı rakiplikler birbirimizi heveslendirme şeyleri.

Valla benim de moralim bozuk.
Gerektiğinden fazla çıktım bugün hadi bakalım ne olacak cumaya kadar ..

tatlım senin karatayın nasıl gidiyor?uygulayabiliyomusun.
karatyada ne kadar veriliyor haftada ortalama pek bi bilgim yok sınırsız mı bazı şeyler yoksa kolori sınırı var mı karatayda. perşembe olmazsa malzemelerini bulabilirsen ödem çayı yapabilirsin bende ekşi elma bulursam düşünüyorum.bazen faydası olmuyor o çayında ama ya olursa dimi..

bu arada irras nerde ya göremedim izinli mi? irrascım gelince bana yogayla filan sinyal yolla da hisssedeyim geldiğini az muhabbet edelim ya denk düşemedik heç?

bu arada kızlar face yada tel filan yollardan da mı görüşsek aceba. bazen olur ya gelemeyiz vs aksilik olur haberleşiriz. facebook kullanıyomusun masalcım?

mütedeyyin hanım gördünmü benim halimi şimdi sen 2 günü düşünüyosun kocam benim ayda 2 kere görüyorum şu taze gelin halimle ya daha 1 yıllık evliyiz. üzülme sakın bana bak şükret bacımmm sen sabırlısındır.

Karatayda normalde haftada 1 veriyorlar.
Ama ben tam düzenli uyamıyorum ne yazık ki.
Geçen hafta ben de 800 gram falan vermişim 1 haftada ama bu hafta ne olur bilmiyorum.
Çok net kuralları yok karatayın yiyeceklerin açısından.
Önemli olan 20'den sonra yememek.
Doğal beslenmek.
Tahıl ürünleri tamamen yasak.
Ara öğün yok.
Onun harici genellikle esnek.

İrras cumaya kadar yok Gülçincim.

Facebook kullanmıyorum.
Msn kullanmıyorum.
+ Kıskanç bir sevgiliye sahibim.
Numaramı değiştireyim de vereyim Gülçincim bir problem olursa haberleşiriz.

Sen ayda 2 kere görüyorsun ben aylarca göremiyorum.
Beterin beteri var ..

_ferdici_ cevapların için sağol :)))

Gülçin cim gercekten, Allah sana sabırlar versin... Çok haklısın ayrılık konusunda.. Nasıl dayanıyorsunuz bilmem (

Son düzenleme:
Hep aynı benim duygularıma, düşüncelerime tercüman oldun valla,
Evet deniz konusun da aynen ben şok oldummmmm
Bazen durup durup sen şuraya git buraya git değişiklik olsun demez mi aptallaşıyorum yaa...
Ya ben çok takmamaya başladım ya da o gevşedi çok kavga etmiyoruz önceden ağlamaktan japon balığı gibi olurdum:14
:
Aminnnn....
İnşallahh canım, Allah senin mutluluğunu da daim etsin inş.
Haklısın inatlaşmadan akıllı akllı olcaz ama söylenmeden olmuyor

Rica ederim canım ne zahmeti olur mu hiç öyle şeyyy...

Değiştirme zaten bu hafta hemen 75 oluvercem ya
Olalım koyalım bir tarih hadi bakalım kim daha çabuk vercek kim verirse o ötekine istediği bişi alsın olar mı ???

Kızzz sen de mi msn, facebook kullanamıyon ben bir kere açtırmadı bana delirdim deliliğim tuttum açtım facebookk...
Sonra bir hafta trip yaptı alıştı ses çıkarmıyodu ben sıkıldım kapadım sen benle mi dalga geçiyon niye kapadın şimdi dedi

Ayy valla Sinemcim ben de artık düşünmüyorum.
Dediği gibi yapıyorum buna rağmen de problem çıkarırsa ben elimden geleni yapmış oluyorum.
Moralim bozuluyor falan ama ne yapalım.
Umarım hayırlısı neyse öyle olur diyorum.

Aynılar işte belki benimkisi bir üst basamak olabilir.
Bir ara ortak kullanıyorduk onu da kapattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…