Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

affedıldıım yuppi:)))))))))))))

ıns kılo almam tatılde ya
benı motıve edın gıtmeden kızlar lutfen:)))))
Valla kilo alıp gelirsen,
Bizim de tatil dönüşü sana dönüşümüz muhteşem olur şekerim sen gelene kadar ceza düşünür geldiğinde de uygularız
Şaka, şaka tabi tatilin tadını çıkarcaksın ayarını bilirsin sennn, yemezsin o kiloların sonra nasıl zor verildiğini biliyosun çünkü

Ya insan sevince görmüyo gözü bir gün küsüyo iki gün kızıyo ne mantıklı olabiliyorsun ne kendine hakim olabiliyorsun,
Ben çok iyi anlıyorum seni ben o kadar değiştim öyle pasifleştim ki giyimim değişti hele bir ara sokağa çıkmıyordum ya balkona çıktım diyordum neyle çıktın niye çıktın haydi buyurKafayı yicektim ses de çıkarmıyordum işe başladım kim var niye konuştun onla bilmem ne yani öyle abuk subuk hareketleri vardı ki kavgamız hiç eksik olmazdıı ama ne ben inadımdan ne de ondan vazgeçtim o da taviz verdi ben de bulduk orta yol ama hala baskısını çekmiş değil hala arkadaşım yok olanlarda görüşmüyorum hepsine bir bahane bulur ben tiksinirim artık gitmekten de görüşmekten de ama diyorum ya çok çok şükür şu son 6 -7 aydır çok rahatız kavgamız gürültümüz yok nasıl oldu bilmem ama değişti eskisi gibi değil daha mantıklı sen de zamana bırak yıpratma kendini zamanla alışır emin ol değişiyorlar ya

Ayy ne güzel ..
Ben de tam bir salatacı oldumm ..
acı da hem yağ yakar hem iştah kapatır hem de mutluluk hormonu salgılatır.
Ben de sabah omletimde abartmışım acıyı yandımm ..

Urfalıyım acıyı çok severim ama bizim biberler çok acı , abartmışım, burnum akıyor şimdi :2:

Kelin merhemi olsa başına sürer. Bende cumartesi gidiyorum daha şimdiden pastalar uçuşmaya başladı gözümün önünde

:)PASTA YEMEK YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Tatlı yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ıvır zıvır yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
corba salata

O zaman kızlar ben size motive olmanızda yardımcı olayım hemenn
Geldiğinizde 0.5 kg'dan fazla aldıysanız sizi o hafta listede göstermeyelim ..
Sonrasında o kilonun gidişine göre konuşuruz.
Bence yeterli bir motive olur ne dersiniz

Tabi bunları da unutmamak lazım ..

Kelin merhemi olsa başına sürer. Bende cumartesi gidiyorum daha şimdiden pastalar uçuşmaya başladı gözümün önünde
Pasta mı ?????
Ne oluyor yaa, hayırdırr 50 kilo oldunda kendine ödül verdin haberimiz mi yok hanımefendiiii

Ay bi salata yapmışım misss...Eki Görüntüle 255751
Ne güzel oldu ya, ama biraz acı olmuş
Afiyet olsun canım,
Bende eve gitsem sofra hazır olsa ama nerde nefes nefese güç bela yetişip yemek hazırlıyoruz annişkomla...

öğle yemeğimi yazıyorum
fırında 1 baget 1 kanat 4-5 patetes dilimi
şimdi çayımı içiyorum
bakalım 1 ayda istedim kiloyu vericemmi :S

Verirsin canım inş.

Urfalıyım acıyı çok severim ama bizim biberler çok acı , abartmışım, burnum akıyor şimdi :2:

İşte o acıya bayılıyorum.
Gözleri yaşartan burnu akıtan.
Benimkisi öyle değildi.
Ben bundan 2 yıl önce ağzıma biber koymazdım şimdi acıyı nasıl seviyorum ya.
Mazoşistim sanırım

:)PASTA YEMEK YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Tatlı yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ıvır zıvır yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
corba salata

Ayy aynı benim koçişi tarif ediyorsun sankiii acaba kayıp olan ikiz kardeşi felanmı kaynanama bir sorayımm

Ama tatil bu azcık hakkımız yüzerek yakarız olmazmııı

İmdaaat tamam tamam yemem vazgeçtimmm kabus gibi çöktünüz üstüme yaaaaaaaa:18::18::18::18::18:

Son düzenleme:

Zamana bıraktım Sinemcim.
Ben zaten elimden geleni yapıyorum, o orada ne şartlardayken ben burada çok keyifli zaman geçiremem ama bunu anlamıyor.
Ama bbu kırgınlıklar biriktiğinde ne kadar sevsem de bazı şeylerin farklı olacağının farkında değil.
Bundan 1 hafta önceki onu anlatışımla şimdiki bile bir mi ?
Bazen tamamen hissis oluyorum, sadece ona karşı değil her şeye karşı.
Bıraktım şimdi, içim rahat uğraştım, uğraşıyorum buna rağmen farklı olursa bazı şeyler de vicdanım rahat olur.

Ayy aynı benim koçişi tarif ediyorsun sankiii acaba kayıp olan ikiz kardeşi felanmı kaynama bir sorayımm

Evlendikten sonra nasıl oldu durumlar ?
Benimkisi de aynı da

Yakabileceğiniz kadar hakkınız tabiki ama fazlası değil ..

Sana yollim istersen kargoyla..

isot- pul bibe, acı biber, süs biberi hangini istersen

Arkadaşlar nette zumbanın 1 saatte 500 kalori yaktıgı yazıyor.Sizce dogrumu bilgisi olan var mı? :26:

Evet çok hareketli süper bi dans ama bu kadar yakar mı ki? :44:

Nette bi video var, adam o kadar güzel ve seksi oynuyor ki tövbe tövbeee, aklıma mukayet ol Allah'ım
Yanındaki kızda süper oynuyor, zevkle oynuyorlar resmen ya

Sana yollim istersen kargoyla..

isot- pul bibe, acı biber, süs biberi hangini istersen

Ayyy
Pul biberi annem de kendisi yapmış acı acı onu çok seviyorum da diğerlerini marketten aldım turşu olarak az bir acı koymuşlar sinir oldum.
Çiğköfte yeriz millet acısız der ben acılı derim.
Benimkisi acı gelmez acısızlara onlar acı gelir
Urfa da çok güzel bir yer bu aradaaa
O doğal nar ekşisi de harikaaa

Ayy aynı benim koçişi tarif ediyorsun sankiii acaba kayıp olan ikiz kardeşi felanmı kaynama bir sorayımm

Evlendikten sonra da aynı devam ediyor mu ?
Ben tek değilim sevindim, türünün son örneği diyordum ama benimkine ben değilmiş bak ikizini bile buldum
Benimkinin annesi beni iki kez gördü ikincisinde aman kızım oğlum da olsa erkek çok yüz verme dedi benim ki fenadır elinden gelse üstünden kitler kapıyı çarşafa sokar sen boşver takma bunu dedi bişey dediğinde annen takma dedi diyorum hemen

Geçecek, geçecek siz ne zamandan beridir birliktesiniz ?
Ne zamandır uzaksın bu kadar bir de ?

Yaktırıyor sanırım Melekcim.
Ben de okudum bir kaç yerde ..

Dimi insan yalnız olmadığına seviniyorr ..

Şİmdi şöyle biz 8 ay bu kıskançlık derdine ayrı kaldık.
2.5 sene oldu 8 ayı ayrı işte öyle düşün.
Geçen ay temmuzdan beri ayrıyız.
Mesafe girince kıskançlık tartışma son doza çıkınca ekim gibi ayrıldık.
Sonra haziranda tekrar düzeldi.
Ama bizimkisi kıskançlığından bir şey kaybetmemiş ..

Ay kıyamam sana kötü olmuş araya ayrılık girmiş,
Keşke olmasa hiç kavgalar gürültüler ama oluyor maalesef ya Hilal kendimi koyuyorum yerine sert konuşmamak için
Yoksa çok üzüldüğünün farkındayım hep yurttasın tamam senin de içinde gelmiyodur ama gelmemesinin sebebi ne ? değil mi ama ayrılık kötü siz bu kadar severken emek vermişken Allah ayırmasın inş. en kısa zaman da yoluna girer herşey ve kavuşursunuz ne diyeyim ya keşke burda olsan buluşur dertleşirdik benim rahat durduğuma bakma az nemrut değil benim kii uyuzz

Evlendikten sonra nasıl oldu durumlar ?
Benimkisi de aynı da

Yakabileceğiniz kadar hakkınız tabiki ama fazlası değil ..

Açıkcası daha kötü oldu daha da iyi olmadı herkes evlenince düzelir dedi ama yok

Daha da arttı şimdide çocuk olunca düzelir diyorlar ama sanmıyorum

Öyle beni boğmuyor sıkmıyor alıştım artık neye kızdığını hoşlanmadığını bildiğim için ortayı buluyoruz oda bunaltmıyor ama yaptığım şeyden hoşnut olmuyorsa mutsuz oluyor huzursuz oluyor bende onu öyle görmemek mutlu etmek için gönlünü yapıyorum

Birde nedenlerini anlatıyor örnekliyor hakk veriyorum gerçekten öyle yapmalarına da hak veriyorum

Son düzenleme:

Bilmiyorum aslında Sinem.
Bu böyle devam ettikçe kırgınlıklar başka şekle dönüşürse ona karşı kötü şeyler hissetmeye başlarsam ne olur bu da var.
Öyle böyle değil çok emek harcandı ama en baştan yapılan yanlışlar var bu zamandan sonra da düzelmiyor.
Kızıyorum bağırıyor çağırıyorum bazen sonra sakinleşiyorum sevgim ortaya çıkıyor.
Bazen sinirliyken özlemi bile hissetmiyorum, özledim diyor.
Düşünüyorum o an yanımda falan istemiyorum.
O kadar ihtiyacım var ki öyle dertleşmeye ama her şey problem ki emin ol aynı yerde olsak da görüştürtmezlerdi.
Herkes tüü kaka zaten ya.
Bi melek kendileri ..
Off dolmuşum.

Ne anlatıyor neden olarak ?
Anlattığı bana da nedenler var da bazen güvensizlik olarak da algılıyorum.
Evlenince hep azalır diye düşünürdüm ben de ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…