ya ama emzırıorum göz hakkı aldım:))
ay ne ıyı olur nereye ne koycagımı sasırdım ..bunaldım çok..aslında bende hemen yaparım ama benım ufaklık yaptırmıokı hep yanımda ddur ıstıyor
Kaçamak mıı yakaladıkk
Kim yapmış kaçamak bakayımm
Sinemi örnek alalımm lütfenn
Melekcim üstüne alınma her gün gayet düzenli girdiğini biliyorum.
Düne özgü bir şeydi o ...
Ayy kıyamam ya eşi olmadan yapamaz mıymış ..
Şıp diye gelip geçecek kii ..
Eşin ezan saatlerinde mi gidiyor camiye sadece nasıl oluyor ?
Tekrar Melek
Ya bazen telefon açık oluyor ben konuşmaları duyuyorum da .
Erkek arkadaşım eminim en yumuşak davrananlardandır nasıl konuşuyor öyle askerlerle.
Boğasım geliyorr
Ya ben çok çektim onun bu huyundan ama vazgeçmedim ileride pişman olmak keşke demek istemiyorum kendimi biliyorum çünkü yapamam yani ben de çok inatlık var çok şükür işe yaradı dediğimi yaptım hep kavga ettik ben bitecekse bitsin dedim ağladım sızladım ama veazgeçmedim o da şimdi alıştı tık yok valla rahatladım çoğu konuda eski şımarıklıkları, kıskançlıkları kalmadı yoksa bizde çok sürdüremez sonumuz arkadaşların gibi olurduAyy erkeklerin bu takıntıları yok mu
Eşimin yakın bi arkadaşı var.Kız arkadaşı görev aldı.Ama çok üstüne gitti.Şimdide ayrıldılar.Çocuk basını duvarlara vurup duruyor.Kızda eşime demiş ki " iyiki böyle oldu, çok mutluyum şimdi "
Ya valla ben dış ticaret okudum Hilalcim çok isteyerek okudum babam okuma kızım sen gidip kimsenin emri altında yapamazsın benim kızmsın ben bilirim seni dedi gel git deshaneye hazırlan bir yıl daha dedi dinlemedim gittim lisede müdür kızım yazık etme bu puanla gelme mesleğe dedi inat ettim gittim pişman değili işim var okudum çok şükür ama herşey çok farklı olabilirdi benim babam inşaatçı çevresi çok geniş ve şirket kuruluyor yeni yeni ben eğer mimar mühendis birşey olsaydım geçerdim kendi işimin başına.mesajları alıntılayamıyorum.
Bir sorun oldu da ..
Melekcim üstüne alınma her gün gayet düzenli girdiğini biliyorum.
Düne özgü bir şeydi o ...
Ayy kıyamam ya eşi olmadan yapamaz mıymış ..
Şıp diye gelip geçecek kii ..
Eşin ezan saatlerinde mi gidiyor camiye sadece nasıl oluyor ?
Sinemcim çalıştıktan sonra yapabilirsin.
Ben de çok çektim o dik başlılıktan ama kendi kararların olunca kimseye laf da edilmiyor.
Şu an işinden memnun musun ?
Ya da başka bir yere geçersen.
Okulu düşünebilirsin ama bence mimarlık düşünmemelisin.
Başka bir bölüm olabilir.
Tekrar Melek
Ya bazen telefon açık oluyor ben konuşmaları duyuyorum da .
Erkek arkadaşım eminim en yumuşak davrananlardandır nasıl konuşuyor öyle askerlerle.
Boğasım geliyorr
Evet ya zor olur bebişler hiç rahat durmuyo bol miktarda kuzen var minikler hepsi de tahmin edebiliyorum...ya ama emzırıorum göz hakkı aldım:))
ay ne ıyı olur nereye ne koycagımı sasırdım ..bunaldım çok..aslında bende hemen yaparım ama benım ufaklık yaptırmıokı hep yanımda ddur ıstıyor
Kız dur daha örnek olunacak duruma gelmedim utandırma beniiiKaçamak mıı yakaladıkk
Kim yapmış kaçamak bakayımm
Sinemi örnek alalımm lütfenn
Ama bak onu bilmiyordum.
Ok affettik o zaman değil mi Sinem??
Yalnış alarmmış Masal
Genelde namaz vakitlerinde gidip geliyor ama şöyle durumlarda oluyor.Yeri geliyor cemaatle sohbet ediyor,soruları cevaplıyor.Düğünlere, sünnetlere gidip iki nasihat, iki ilahi okuyup geliyor.Mesela bu yazın haftasonu hiç evde değildi.Hep sohbetlere gitti işte :44:
Askerlere yazık ama ya... Üzülüyorum onlar için..
Allah hiçbirine kötülük yüzü göstermesin.
Yumuşak davranma lafı geçtiği için aklıma gelen bi olayı anlatayım size
Gencin biri, askere gitmek için muayene oluyor.Doktorda " senin 5 kg fazlan var.Böyle seni askere almazlar.O 5 kg yu ver , seneye gidersin " diyor.
Gençte " Doktor bey, gittiğim yerde veririm ben o 5 kiloyu " diyor.
Yandaki komutan da " Zayıflama kampına adam mı alıyoruz lan !!! " diye çıkışıyor
Ay öldüm gülmekten... Bu komutanlar neden hep böyle sert acaba :26:
Hayırlısı böyleymiş demek ki Hilalcik,Bakınız : Ben
Ayy ben de ocak doğumluyum neden 90lılarla yazdırmadırlar hala anlamış değilim .
90lılarla olsam 3 yıl okuyacakken liseyi de 4 yıl okudum oldu mu sana 2 sene.
Bu sene okulu bitirmiş olabilridim ..
O üstüne gitmek yok mu ..
Bazen her şeyden soğutuyor.
Bir gün ben de sinirle aynısını yapabilirim ..
Ama bak onu bilmiyordum.
Ok affettik o zaman değil mi Sinem??
Yalnış alarmmış Masal
Ya ben çok çektim onun bu huyundan ama vazgeçmedim ileride pişman olmak keşke demek istemiyorum kendimi biliyorum çünkü yapamam yani ben de çok inatlık var çok şükür işe yaradı dediğimi yaptım hep kavga ettik ben bitecekse bitsin dedim ağladım sızladım ama veazgeçmedim o da şimdi alıştı tık yok valla rahatladım çoğu konuda eski şımarıklıkları, kıskançlıkları kalmadı yoksa bizde çok sürdüremez sonumuz arkadaşların gibi olurdu
Ya valla ben dış ticaret okudum Hilalcim çok isteyerek okudum babam okuma kızım sen gidip kimsenin emri altında yapamazsın benim kızmsın ben bilirim seni dedi gel git deshaneye hazırlan bir yıl daha dedi dinlemedim gittim lisede müdür kızım yazık etme bu puanla gelme mesleğe dedi inat ettim gittim pişman değili işim var okudum çok şükür ama herşey çok farklı olabilirdi benim babam inşaatçı çevresi çok geniş ve şirket kuruluyor yeni yeni ben eğer mimar mühendis birşey olsaydım geçerdim kendi işimin başına.
Hoş yine inşaat sektöründeyim malzeme satış ve muhasebe de çok iyiyim yine işler yolunda giderse çıkıp geçerim işimin başına işte o sıradada okurum bir üni. daha çok istiyorum içimde kaldı çünkü denmiyor aileye hemen ben demiştim demeye başlıyorlar çünkü...
Evet ya zor olur bebişler hiç rahat durmuyo bol miktarda kuzen var minikler hepsi de tahmin edebiliyorum...
Kız dur daha örnek olunacak duruma gelmedim utandırma beniii
İçinde kalmasından iyidir Sinemcim.
Millet senin yaşında yeni başlıyor üniversiteye.
Sen mesleğini eline almışsın neden tekrar başka bir bölüm okumayasın ki..
Daha çok yolumuz var ama bugün atlattığın sınav örneklikti ..
Hayırlısı böyleymiş demek ki Hilalcik,
Boşver bak ne güzel okuyorsun öğrencilik gibisi yok,
Tadını çıkar sonrasında yapmadığın ertelediğin, özgürlüğün tadını çıkarmadığın her gün için pişman olursun emin oll...
Affettik eett
Kıyamadık süt veriyo bebişe
Ama çok güzel yine de isterdim eşim imam olsun valla ..
Ben giderdim davetlere olmaz mıydı ?
Hepsi öyle sert Melekcim.
Ama öyle olmak zorundalar.
Ben öyle konuştuğunu duyunca çok kötü olurum.
Ama diyor çok farklı insanlar var hepsi bir değil ki.
Sert davranmasak bazıları çok büyük problemler açabilirler.
Konuşma tonları bile öyle olmak zorunda.
Ama yine de askerleri de hissediyordur bence tatlı sert olduğunu..
Geçen nöbet yerine saklıdan gitmiş karanlıkta görmediler diye nasıl bağırıyor neler dedi.
Başkası gelmiş olsa ne olacaktı diye.
Bir önceki gün.
Bir emriniz var mı diye geliyor asker.
Çantasında bisküvi varmış onu veriyor.
Paraya falan ihtiyacınız olursa benden başka kimseye gitmeyin direk bana gelin der her seferinde.
Yani arayı buluyor ama o sertlik hepsinde var ..
Teşekkür ederim o zaman kaptan örnekliğe layık gördün benide kilo da veririm de inş.
İnşallah canım bakalım valla önüme geleni geri çevirmiyorum, okul ve kurs anlamında geçen kış kurs, spor, iş, der kitapları arasında geçti yine kendime öyle bir tempo oluşturcam uygun ortam bekliyorum
Asla şikayetçi değilim eşimin imam oluşundan... Seviyorum keratayı
Dediğin gibi mecburen sert olmak zorundalar.Haklılar da... Her işin bi raconu var dimi yani
Şimdi de erkek arkadaşımla olan sorunlardan zaten hiç bir şeyin tadı olduğu yok da neyse bakalım canım zaman gösterecek her şeyi.
Sakin ve pozitifim artık.
Çok yoğun bir tempo güzel oluyor.
Geçen kış geceleri uyuduğum 3-4 saati geçmezdi ki 1 ay boyunca gece 1 saat uyku ile durdum.
Ama her şeye zamanı oluyor insanın.
Farkındayım ne kadar sevdiğinii ..
Ayy o raconlarr
Aman banane nasıl uygunsa öyle yapsın ..
Kızlar ben kaçtım..Ders çalışmam lazım... Yine uğrarım.. Eki Görüntüle 255745
Bence de kimseyi bu erkek arkadaşın bile olsa çok da sevsen sana zarar verecek kadar önemseme,
Daha çok genciz biz insanlar evlenince daha fazla sorunlarla karşılaşıyor,
Kendinden elbette taviz vereceksin ilişkilerde mecburen oluyor böyle şeyler,
Ama benim fikrim tabi ki bunlar yanlış anlamanı istemem ama bu yaşına bir daha gelmeyeceksin üniversitede ki ortamın rahatlığın hiç bir zaman bu kadar güzel bu kadar neşeli olmayacak bunun bilincin de ol herşeyi tadın da ve zamanında yaşamak gerek kimse ömrünün sonuna kadar yanında olacağını garanti edemez ki.
Sen mesela hep yurttasın hani burdan okuduğum kadarıyla yok mu okuldan yurttan filan arkadaşın niye çıkmıyorsun hiç ?
affedıldıım yuppi:)))))))))))))
ıns kılo almam tatılde ya
benı motıve edın gıtmeden kızlar lutfen:)))))
affedıldıım yuppi:)))))))))))))
ıns kılo almam tatılde ya
benı motıve edın gıtmeden kızlar lutfen:)))))
Ya eşler sevilmez mi? Herşeyden önce o senin diğer yarın gibi...
Sen neden böyle yapıyorsun? Allah korusun ona bişi olsa, en önde giden sen olursun.Onada sorsan, ailesinden çok seni özlüyordur.Böyle yaparak şu flört zamanlarınızı batırmayın ya...sonra çoook ararsın söyliiim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?