Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İlk gün hemen bize havedisleri ver olur mu ?
Senden çok merak ediyorum resmen
Devam zorunluluğu var mı ?

İnşallah haftaya daha iyi bir liste çıkarırız Rabiacım.
Ben de yavaş yavaş veriyorum ama bu kadar versem yeter en azından sağlıklı oluyor ..
Senin ne durumda kilon ?
Koruma dönemi zor oluyor mu?

listemizi kontrol edebilir misiniz acaba?

5.TAKIM 223.ETAP SONUÇLARI

maway (80/80/0.0/%0.0) geçen hafta bildirimde bulunmadı,kilosu 2 ye bölündü
seng (66/65.5/0.5/%0.76)
begumD (81.5/80.6/0.9/%1.10)
kimyayas (80.1/79.5/0.6/%0.75)
gaydirigubbak (58/57/1.0/%1.72)
ateşsizprenses (54.85/52.300/2.55/%4.65)
3melegimvar (79.4/77.6/1.8/%2.27)
alew2187 (70.6/70.6/0.0/%0.0) bildirimde bulunmadı

Takım ortalaması:1.40

Son düzenleme:

Kontrol ettim, listenizde problem yok.
Paylaşıma verebilirsin.
Tebrik ederima yrıca takımca hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz

53.8 degil miydim ya.. O bayramdan sonra miydi gece gece ben de sastim galiba, off rezilim cidden ve gunaydin bu aradaa.. Ayrica kilo verenleri tebrik ediyorummmm...

Geçen haftaki listeden baktım değilmiş elisyacım.
Bu gelen fazlalığın nereden geldiğini biliyorsun değil mi?

ilk havadislerle burada olurum inşallah canım:)
emin ol ben de çok merak içindeyim:) heyecan oluyor epey.
uyumda devam zorunluluğu var.
hazırlıkta da biliyorsun devam etmezsen zaten öğrenemezsin.
arapça bir de yani, mecburen devam edeceğim inşallah.

kilomu da hiç bilmiyorum, tartılmadım bayadır. elbiselerimde bir sıkıntı olmadığına göre aynıyım sanırım.
koruma çok da zor değil. eskisi kadar ara öğün yapmıyorum. ana öğünlerde doyuyorum.

yavaş yavaş da olsa vermek iyidir canım, almıyorsun önemli olan bu. yağ oranlarını yazmışsın, gördüm. maşallah yağdan veriyorsun, kalıcı gider canım.

bol resim çekindim de bazıları çok bulanık çıkmış sinirim bozuldu halbuki o gece çok güzel olmuştum. ve düğün sonunda resimler çekildi haliyle biraz dağılmıştım

teşekkür ederim hayatım.. kına gecesi çok güzeldi.. bu eltim diğer eltimden çok farklı çok saf iyi birisi.. öle fenalıkları yok kendi halinde.. bunu kına gecesinde eski eltimi görenlerde çok iyi farketti.. çok kurnaz iki yüzlü bunu herkes yavaş yavaş anlıyor.. başta onu savunan kaynanam bile..

yok yeni gelinle bi elmanın iki yarısı gibiyiz herkes 70 kg gösterdiğimi söyledi.. ama ben gerçek kilomu kimseye söylemedim.. eşim de dahil kimse bilmiyor.. ideal kiloma geldiğimde tuttuğum çizelgeyi eşime göstericem o da görücek zoru yapabildiğimi

Alsaydın kızacaktım zaten sana
Tebrik ederim elisyacım.

Ama sen geçen hafta 53.2'ymişsinn ..

Geçen haftaki listeden baktım değilmiş elisyacım.
Bu gelen fazlalığın nereden geldiğini biliyorsun değil mi?

2 gün sapitmistim ordan geliyor galiba ya bahane olarak algilamayin da reglim 17 gundur gecikti o etkisi de olabilir mi ki acaba, ödem falan olmasin bende

Eşinin yorumları ne bu arada okul konusunda ?
Memnun mu durumdan ?

Rabiacım ilk bu takımdayken nasıl kilo veriyordum biliyorsun menülerimi.
Şİmdi gördün mü hiç yediklerimi bilmiyorum ama aklımı başıma aldım.
Düzgün yiyorum.
Sağlıklı veriyorum .

Çok iyi olmuş.
Aranızın iyi olması da çok güzel.
Aynı şehirde mi yaşayacaksınız ?
Diğeri faciaydı
Ama sana sinirden, koşuşturmacan kilo verdirtiyordu.
1 ay beraber kalsanız sen ne olursun
Kesinlikle daha fayıf gözüküyorsun ama daha da güzel olacak ..

2 gün sapitmistim ordan geliyor galiba ya bahane olarak algilamayin da reglim 17 gundur gecikti o etkisi de olabilir mi ki acaba, ödem falan olmasin bende

Reglin çok etkisi olabilir geciktiyse.
Maydonoz suyu ve yeşil çay içebilirsin bunun için.

2 gün sapıtmanın etkisi de var ve normalde çok az yediğin için sapıtınca hemen kilonun geri geldiğinin de farkındasın değil mi?
Sık sık tekrarlıyorum bunu sana çünkü ben de yaşadım bunu.

evet cnm yeni evlenen kaynım öğretmen bingölde görev yapıyor. eşide okulda muhasebede çalışıyor (özel okul). çok tatlılardı ölürüm ben onlara
diğeri resimlerini koyucam anlayın ne demek istediğimi.. ben makyaj yapmadım çok seven biri değilim zaten.. kuaförde kadına ben kendim yapıcam siz sadece saçımı yapın dedim.. sadece çok az fondöten kalem ve rimel kullandım.. salona geldiğimizde inanın abarttığımı düşünebilirsiniz tanıdığım herkes misafirlere hoşgeldin demek için dolaşıyordum masaları kesintisiz herkes iyiki böylesin sade çok güzelsin dediler insanın hoşuna gidiyor bir yerde.. ve zayıflığımla ilgili herkes bişiler soruyor hatta bazısı daha fazla verme çok güzelsin böyle dediler.. çok güzeldi kısacası..

Son düzenleme:

Ayy ne güzel motive olmuşsun.
Çok sevindim ya ..
Her şey gönlünüze göre olmuş.
Umarım çook da mutlu olurlar.
Diğer sevenler de kavuşsun.
Amin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…