Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melisim ben hafta sonu için izin isteyecektim..bu hafta sonu düğünümüz var..bu akşam gidip pazar akşam döneceğim..gittiğim yerde net varsa girerim..yoksa pazar akşam uğrayaağım..ayrıca yediklerime çok dikkat edeeğim..
dün alışveriş yaptım..etek bedenim 44 dü 42 olmuş üst bedenim de L HATTA XL OLUYORDU..M BEDEN ALDIMMMMM..YUPPıııııııııııY

evet canım bende aldım ama ben yine bu haftayı ucuz kapatmışım bu kadar misafir ile...
sen sporuna devam ediyor musun
ah canım misafir olunca düzen bozuluyor mlsfff...ben spor yapmadım bu hafta...gerçekten bu hafta çok umutsuzdum...haftaya toparlayalım kendimizi şekerrr

bende spor yapmadım bu yüzden herşey birbirine karıştı misafir koşturmaca güzel yemekler ve tatlılar
oooff offff

kızlar ben bi bakayım diye girdim kendinizi yanlız hissetmeyin 12ye doğru geleceğim. Annemlere uğramam gerekti ablamın davetye işlerini hallediyoruz.

Eve gidince excellde toparlayacağım. Evet melzeyit yok patborim kontrol ederseniz sevinirim. Mehalim ben buralardayım hallederiz beraberce.

13. takım **102.etap**

ad1 ( 57.3 / 56.9 / 0.4 / 0.70&#37
nereus (64.3 / 64.5 / -0.2 / -0.31%)
melis08 (60.0 / 59.9 / 0.1 / 0.17%)
dosba (69.4 / 69.7 / -0.3 / -0.43%)
melzeyit (78.8 / 78.2 / 0.6 / 0.76%) )
patbori (73.2 / 73.4 / -0.2 / -0.27%)
şişgo (59.0 / 59.0 / 0.0 / 0%)
brose
aryel (paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye)
acıbiber2053 (68.4 / 67.3 / 1.1 / 1.61%) (yeni üye)
jojel (68.0 / 66.8 / 1.2 / 1.76%) (yeni üye)
emirel (68.0 / 66.2 / 1.8 / 2.65%) (yeni üye)

bu arada kilo veren herkese tebrikler biz eskilerin katkısı olamadı ama yeniler çok iyi. Süpersiniz.

çok teşekkür ederiz çok güzel motive ediyorsunuzzz. :) ve kilo çizelgenize baktıkçaa imreniyorum :) 50 li rakamlar hayırlı olsun meliscğimmmmm inşallah bende o günleri görürümmdelikafadulden

jojelcim seni görünce sorunu hatırladım.
50li kilolarda olmak süpermiş uzun bir hamilelik ve sonrası yaklaşık 18 ay önce bu kilodaydım kendimi çok iyi hissediyorum. Darısı başınıza.

yeni arkadaşlar4 bugüne bakıp aldanmayın cumalarımız çok neşeli geçer hep burada oluruz hepimiz ama bugün tatil tüm aile evde olunca böyle oldu.

jojelcim seni görünce sorunu hatırladım.
50li kilolarda olmak süpermiş uzun bir hamilelik ve sonrası yaklaşık 18 ay önce bu kilodaydım kendimi çok iyi hissediyorum. Darısı başınıza.

en son 50 li rakamları ilkokulda :)görmüştüm sanırım :) malesef lise yıllaarımda çok kilolu geçti

uzun bir süreden sonra 50 li rakamları görmek benide mutlu edicek :)

sen doğum yapmışsın kilo almışsın ben napıyım ozaman :))))) doğum yapmış halim nasıl olurdu bilmiyorummmm:1shok::1shok::1shok: hahaha :)

neyse 2 ay a kalmaz inşallah iniceğim 55 e doğru :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…