Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

66.8 kg olmuşum amanın 200 gram daha vermişim grip bana yaradı

ama sanırım daha gruba alınmadığım için dikkat e alınmıoo

66.8 kg olmuşum amanın 200 gram daha vermişim grip bana yaradı

ama sanırım daha gruba alınmadığım için dikkat e alınmıoo

tebrikler canım, iyimisin şimdi,?
guruba alınmadınmı sandınkaydirigubbakcemile3 bu kadar paylaşımcı üyeyi nerde bulacağız, bana tam kilonu yazarmısın.İlk girdiğin kilon geçen cuma yani ve şimdiki

tam 68 kg dim :) şimdi 66.8 yim ayy çok sevindim beni aldığınız için çok teşekkür ederim :) boyum da 1.63

melis kilomu yazdım ama bir daha yazıyorum hayatım 56.9 bu rakamı göreceğim aklıma gelmezdi.

meliscim kusura bakma yazıp hemen çıkcam
hesaplayamıyorumm canım 64.5 kilomm aldıım y ani özür dilerimm
hepinizi öptüüm görüşürüz

tamam kaydettim şekerler.

tam 68 kg dim :) şimdi 66.8 yim ayy çok sevindim beni aldığınız için çok teşekkür ederim :) boyum da 1.63

deneme haftasını başarı ile geçtin şekercim a.s.
çok güzel kişlo verdin tebrikler canım

çok teşekkür ederim ama sporlarımı yapamıyorum gripten dolayı inşlh 2-3 gün e kadar düzelirimde sporlarımı da yaparım:) çıtır olcam inşlh :) sonra boy boy resimlerimi koyucağım hehehe :)

çok teşekkür ederim ama sporlarımı yapamıyorum gripten dolayı inşlh 2-3 gün e kadar düzelirimde sporlarımı da yaparım:) çıtır olcam inşlh :) sonra boy boy resimlerimi koyucağım hehehe :)

yaparsın hayatım iyileş de.
ben de çıtır olmak istiyorum yaza. Resimlerini bekliyoruz.
Bu arada ben 100 gr verdim bu kadar dikkate, ama su içmedim onun etkisi var herhalde. 59.9um. Ama 50li kiloları gördüğüm için çok mutluyum.

ayyy canım inanmıyorum yaaa çok mutlu oldunnnn demek 50 li rakamları gördün nasıl bir duyguuuu :)

ay bende en yakın zamanda görürürüm inşlh çok mutlu oldum yaaaaa :)

ben de yazayım ben 68 kiloydum bu sabah ölçüldüm 66, 2 kilo vermişim , 66 bile değil ama benim tartım dijital değil onun için o gramları haftaya saklıyorum bonus olarak tabii kabul edilirsem

Günaydın güzel kardeşler . bu haftaki sonuçlarıda merakla bekliyorum .
Meliscim nasılsın kallisim bugun biraz geç gelecek ama yinede gelir uğrara benim sefgülüm .Yani o gelene kadar işler senle bana bakar canım :))

nereus cadısı bize ggelmiş gitmiş ben yakalayamadım nerlerdesin tatlı cadı sesin kesildi iyice :)) ösledik yahuu anarşik güzel

ben de yazayım ben 68 kiloydum bu sabah ölçüldüm 66, 2 kilo vermişim , 66 bile değil ama benim tartım dijital değil onun için o gramları haftaya saklıyorum bonus olarak tabii kabul edilirsem

neyyyy iki kilo mu amanın maşallah hatun... oy oy benim daha çok çalışmam lazım.bende bir güzel kahvaltımı yapıyorum..memlekette şimcik bizi kesin karşılaştırırlar.oy abla yaktn beni yediklerim ciğerime oturdu..kaydirigubbakcemile

sevgili kardeşim ben ne yeni doğum yaptım ne de bebek emziriyom allah allah hem maalesef ben hazirandan önce zor gelirim yeğenimi aç bırakma klava:

tekrar çizelge yyapman lazım..bunu sen mi yapmıştın. akşama gelince işte çocukla olduğu kadar oldu..bu arada ablacım baya gaza gelmişsin verecen yani bu kiloları

senağlama senağlama senağlama senağlama :dilcikar:

canlarım ben kilo almışım yaaa
inanamıyorum 69.700 olmuşum yani 300 gr almışım
ben nezaman sizden kopsam böle oluyo yaa

melisim utanaraktan yazayım barim ..73 .400 gr

73.200-73 400 =-200
:1no2:

meliscim şu hesaplama cetvelini bize degösterir misin?kendimiz hesaplayalımmm..nerden bulacaz bilemeyom gariii...hep seni uğraştırıyoruz..bu hafta melzeyit de yok yardım etmem gereken bi şey var mı?

evet canım bende aldım ama ben yine bu haftayı ucuz kapatmışım bu kadar misafir ile...
sen sporuna devam ediyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…