66.8 kg olmuşum amanın 200 gram daha vermişimgrip bana yaradı
ama sanırım daha gruba alınmadığım için dikkat e alınmıoo
melis kilomu yazdım ama bir daha yazıyorum hayatım 56.9 bu rakamı göreceğim aklıma gelmezdi.
meliscim kusura bakma yazıp hemen çıkcam
hesaplayamıyorumm canım 64.5 kilomm aldıım y ani özür dilerimm
hepinizi öptüüm görüşürüz
tam 68 kg dim :) şimdi 66.8 yim ayy çok sevindim beni aldığınız için çok teşekkür ederim :) boyum da 1.63
çok teşekkür ederim ama sporlarımı yapamıyorum gripten dolayı inşlh 2-3 gün e kadar düzelirimde sporlarımı da yaparım:) çıtır olcam inşlh :) sonra boy boy resimlerimi koyucağım hehehe :)
ben de yazayım ben 68 kiloydum bu sabah ölçüldüm 66, 2 kilo vermişim , 66 bile değil ama benim tartım dijital değil onun için o gramları haftaya saklıyorum bonus olarak tabii kabul edilirsem
neyyyy iki kilo mu amanın maşallah hatun... oy oy benim daha çok çalışmam lazım.bende bir güzel kahvaltımı yapıyorum..memlekette şimcik bizi kesin karşılaştırırlar.oy abla yaktn beni yediklerim ciğerime oturdu..kaydirigubbakcemile
canım tartılma öncesi gün yapılırmıydı bu kaydirigubbakcemile, artık haftaya 2 kilo verip telafi edersin:1shok:
ohh ohhh biz yesek kızarsın yani :çok üzgünüm:
kendini bırakma canım kilolar gitmez gitmez sabredeceksin birden gitmeye başlayacaklar. Bu hafta ben de yerimde saydım ama dikkat ediyorum hala, biliyorum gidecekler.
canlarım ben kilo almışım yaaa
inanamıyorum 69.700 olmuşum yani 300 gr almışım
ben nezaman sizden kopsam böle oluyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?