Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bari ben akşam ki yediklerimi yazayım 1kepçe çorba 2kaşık sebze az pirinçli 1 kaşık aşure

aşure mi, neyse bir kaşıkmış. Ama yarın tartılma günü.

haa bide sizi burada bulamayınca 5 -6 tane kuru kayısı 1incir

:bbo::1shok:

yarın için ben de bir numara yok canım. Ne güzel erken gelmişsin şöyle ayaklarını uzat dinlen biraz. Hepiniz çalışıyoruz canım ne yapalım iş olsun da.

kızlar benim günüm çok yoğundu ara öğünler yapamadım.
sabah: yarım dilim ekmek, bal, peynir
öğlen: 1 kase zeytinyağlı fasülye, 1 dilim ekmek
akşam: tavuk,salata

bu hafta iyi kilo verdim tam 2 kilo ve hiç sıkılmadım açlık hissetmedim nasıl oldu anlamadım bile tabii yarın sabah yine ölçüleceğim bakalım hayırlısı

bu hafta iyi kilo verdim tam 2 kilo ve hiç sıkılmadım açlık hissetmedim nasıl oldu anlamadım bile tabii yarın sabah yine ölçüleceğim bakalım hayırlısı

ilk hafta çabuk kilo veriliyor, sular da gidiyor. İnşalah bundan sonra da böyle olur, gider kilocuklar çabucak.

bende kilomu bildirecek miyim

evet bildireceksin canım tabi.

teşekkürler meliscim bende kaçıyorum kızım sohbet etmek istiyor iyi geceler ana kız sohbet edelim biraz

slm kızlar..çok utanıyorum bu gün yediklerimim yazmaya...
düne kadar çok sıktım kendimi..ama yini de kilo vermeyince bu gün bıraktım kendimi
bütün gün beyaz ekmek yedim..hem de doyasıya..hatta öğlen kebap bile yedimm..bilmiyorum..yarın 1 kilo almış olarak çıkarsam karşınıza şaşırmayınn..üffffffff üfffffffffffffff

canım tartılma öncesi gün yapılırmıydı bu kaydirigubbakcemile, artık haftaya 2 kilo verip telafi edersin:1shok:
ohh ohhh biz yesek kızarsın yani :çok üzgünüm:

kendini bırakma canım kilolar gitmez gitmez sabredeceksin birden gitmeye başlayacaklar. Bu hafta ben de yerimde saydım ama dikkat ediyorum hala, biliyorum gidecekler.

pc nin hallolmasına sevindim hayatım.aman sakın hayatım eşin ve sana nazar değmesin birtanem.bence sonun güzel olacak.mesela düşün şimdi zayıflamışsın çok güzel bir anne adayı olmuşsun, :CüvCüv: doğumdan sonra kiloları hemen atmışsın. alkisalkisalkis
tamam sen git stresini at hayatım ama mutlu ol emi.üzme kendini.

bu arada kızlar nasılsınız ben iyiyim bugün görümcemdeydim.çok fazla birşey yemedim ama yinede abarttım sanırım.bir iki güne kalmaz regl olurum.oyüzdendirki kilom56.9 çıkıyor.aslında fazla çıkacak diye korkmuştum ama korktuğum olmadı.yarında giremeyebilirim bir iş görüşmesi yapıcam,eşimde izinli,daha sonra beraber dışarı çıkarız sanırım o yüzden akşamdan yazayım istedim.yarın akşama nasip olursa görüşürüz.sizleri çok çok öpüyorum Şeniz melzeyit başarılar. a.s.

melis kilomu yazdım ama bir daha yazıyorum hayatım 56.9 bu rakamı göreceğim aklıma gelmezdi.

selam kızlra
bi misafiri daha atlattım
akşam çorba salata 2 kaşık tas kebabı yedim
inanın menüm çok kalabalıktı ama çok sabrettim
hala misafirim var yatılı... ben bu hafta ne yaptım bilmiyorum umarım kilo mu korumuşumdur
yarın sabah görüşürüz

dosbacimnasilsin bu aralar bayagi misafir agirladin galiba misafir gelince sabretmesi biraz daha zor oluyor gercekten

dosbacimnasilsin bu aralar bayagi misafir agirladin galiba misafir gelince sabretmesi biraz daha zor oluyor gercekten

sorma canım ya benim misafirim çok oluyor....
ve misafir olunca mecburen çok yapıyorum sonrada sabretmek bana kalıyor...
neyse bu ara akşam misafirlerimi azalttım ama gündüz gelecekler var
sen nasılsın canım nasıl gidiyor

kizlar simdi kina gecesinden geldim .. ohhh kurtlarimi bi guzel doktum ..hic oturmadim gitti kaloriler insallah :) yarin belli olacak

yediklerimide hemen yaziyim :
sabah -musli(sutlu)
oglen - patatesli kabakli bi yemek ismini bilmiyorum :)
aksam- salata yogurt kraker

yarin sabah gorusmek dilegi ile ..

günaydın kızlar heralde bugün ilk giren benim bu hafta geçen hafta kadar ii geçmedi hiç yürümedim sadece yediklerime dikkat ettim çünkü pazar günü kpds sınavım var ona hazırlanıyorum ama yinede fena değil bir kilom gitmiş inş haftaya daha ii olur

meliscim kusura bakma yazıp hemen çıkcam
hesaplayamıyorumm canım 64.5 kilomm aldıım y ani özür dilerimm
hepinizi öptüüm görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…