bari ben akşam ki yediklerimi yazayım 1kepçe çorba 2kaşık sebze az pirinçli 1 kaşık aşure
haa bide sizi burada bulamayınca 5 -6 tane kuru kayısı 1incir
selam kizlar ben geldim nasilsiniz yarina hazirmi herkes haa unutmadan arakadasalar yarin herkes melyezit e dua etsin ben iyiyim bugün isten eve erken geldim ama evde de is bitmiyor ki ev isi yemek derken yeni oturdu valla adcim sanada tesekkurle gercekten cok calisyorum ama ne yapacaksin kendinize iyi bakin kizlar ben burdayim
kızlar yarın en geç 12ye kadar kilo bildirimlerinizi yapın, unutmayın.
bu hafta iyi kilo verdim tam 2 kilo ve hiç sıkılmadım açlık hissetmedim nasıl oldu anlamadım bile tabii yarın sabah yine ölçüleceğim bakalım hayırlısı
bende kilomu bildirecek miyim
teşekkürler meliscim bende kaçıyorum kızım sohbet etmek istiyor iyi geceler ana kız sohbet edelim biraz
slm kızlar..çok utanıyorum bu gün yediklerimim yazmaya...
düne kadar çok sıktım kendimi..ama yini de kilo vermeyince bu gün bıraktım kendimi
bütün gün beyaz ekmek yedim..hem de doyasıya..hatta öğlen kebap bile yedimm..bilmiyorum..yarın 1 kilo almış olarak çıkarsam karşınıza şaşırmayınn..üffffffff üfffffffffffffff
pc nin hallolmasına sevindim hayatım.aman sakın hayatım eşin ve sana nazar değmesin birtanem.bence sonun güzel olacak.mesela düşün şimdi zayıflamışsın çok güzel bir anne adayı olmuşsun, :CüvCüv: doğumdan sonra kiloları hemen atmışsın. alkisalkisalkisselam kızlar çok şükür aranızdayım pc bugün halloldu
ama inanın eşimde beni deli etti kk'ya giremiyosun çok sinirlisin diye :)
neyse Allah ayırmasın :)
yarın misafirlerim var akşam yemeğine ... evde zaten misafrim vardı... sonum ne olacak bende bilmiyorum
düzenim hiç kalmadı
haftaya belki memleketime gider biraz sters atarım
neyse şekerler kimsecikler yok... okuyabildiğim kadar geçmiş okuyayım ben
görüşürüz
dosbacimnasilsin bu aralar bayagi misafir agirladin galiba misafir gelince sabretmesi biraz daha zor oluyor gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?