Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de kaçacağım zaten işlerim çok yarın misafir gelecek gibi e kız hasta olunca işler kaldı heryer beni bekliyor

kolbastıda olur acıbiberim oyna yeterki sen.emirelim sende temizlik yaptıktan sonra hazır vücudun ısındı mekik çekip bacak çalış hayatım fırsat bu fırsat,ben şimdilik çıkıyorum kızlar ama yine gelicem öpüldünüz.

haydi hoptek hoptek oynayaylım kilolarımıza da verelim dimi ama

slm kızlar ..bu aralar uğrayamadım yaww..
sabah 2 galeta yedim
öğle yarım karnıyarık 2 kaşık pilav yayla çorbası
şimdi 3 kuru kaysı yedim..akşama salata yerim

ayrıca düğün telaşından 600 gr almışımpek dikkat edemedim ..ezamı çektim

bugün yediklerim sabah
2 dilim liht ekmek+peynir+marul+1 adet sosis(küçük boy)
ara elma
öğlen z.barbunya+yayla çorbası
şimdi kahve
akşam patates ve biber közlemesii kısmetse
akşama yüzmeye gitcem bu arada

şişgo bu gidişle ismini verceksin birine... ama bari bana da değişik versiyonlarını bulsak... çok motive edio anlaşılan
bende dosba_dombik mi olsam :sm_cool:

şişgo bu gidişle ismini verceksin birine... ama bari bana da değişik versiyonlarını bulsak... çok motive edio anlaşılan
bende dosba_dombik mi olsam :sm_cool:

delikafadulden ay güldürdünnn beni dombik te güzel bi isim gayet iiy motive olursunn canım bende bu gidişle vercem gibi bu kiloları ve adımı değiştircemm narin olarak ben kendimde şunu keşfetitm eğer günü çok hafif atlatıyorsam sabaha muhakkak 300-200 grm vermiş oluyorumm yani eğer boğazımı sıkı tutarsam haziran sonu gibi 55 altında olcam nasipseee:Saruboceq:

bebişim süprsinnnn gayet iyi bir menüüü ama akşama ekmek tarzı bişey tüketme sabaha gitsinn grm grm kilolarrrr:teytey::teytey::teytey::teytey:

tamam canım yoğurt yicem spor yapcam 1 saat yürücem sabah tartıya çıkcaamm
aayy inanaammııyoruuumm oda nee
tartı bana yine serap göstertcek delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…