ümidimizi kaybetmeyelim... ben böle kilolu olmak istemiorum...
hem bu yaz bizim takım tam bi çıtır olcak
nereus hadi baaklım başarırsın merak etme insan giremediği kıyafete girince morali düzeliyooo
ben dayanamadım bir ara daha yaptım ondada yarım kase puding yedim..
acıbiber bak ağzına acıbiber süreriz...
senin şu yarım kase pudingler hiç bitmio...hmmmklava:
canım tatlı isteğini başka şeyden karşıla mesela kayısı ne dersin
sanırım dünde okudum yine puding yemiştin
hadi geçmişolsun hayatım.koşturmaca bitti.sen şimdi iyi motive olmuşsundur,e devam etmek lazım diyete tam gaz değilmi hayatım.sevindim senin adına. hihoyyytslm bebekler..haftasonu düğünümüzü yaptık ve geldik..çok güzeldi ama çok yoruldum..ev sahibi olmak kötüymüş..ama herkes çok zayıflamışsın dedi..bu güzleldi ..ayrıca kendimi çok sıkmadım yedim..aşırıya da kaçmadım..kilo almamışım
hepinizi özledim ..şimdi geçmişi okuyayım barim..neler yapmışsınız
aman hayatım sakın bozma diyeti yasakkelime arada oluyor böyle şeyler,malesef katlancaz,beklicez birbirimizi.sizlerle diyet yapmaya kendimi şartlamışım boşlukta hissettim kendimi ya neredeyse diyeti bozmaya bile başlamıştım şükür kavuşturana
Allah kavuştursun inşallah hayatım.15 günlükken görmüştüm çok özledim dört gözle gelmelerini bekliyorum
hoşgeldin karamanlı.valla çalış çalış çok yoğunsun.görüşemiyoruzda.neyse sen iyi olda gerisi önemli değil artık.sen şimdi bu tempoda öğünü azaltmışsındır.her öğündede tıka basa yiyormusun yoksa.kizlar ben geldim ama kimsecikler yok ben isten geldim ev isi yaptim yeni oturdum sizler nasilsiniz bakalim nasil gidiyor kilo verme isi ben de durumlar kötü yine 78 olmusum yine ama son zamanlarda kacirdim galiba neyse bundan sonra daha siki tutmaya gayret edecgim söz veriyorum hadi hepinize iyi geceler
canım benim kızlarında dediği gibi sana öyle geliyorsur belki çok güzel bir puan alacaksın,olumsuz düşünme lütfen.hem olmazsada canın sağolsun sıkma bu kadar kendini.dünyanın sonu değil ya.tamam senin için önemli ama,hayatımızda önemli olmayan ne varki.keyfini çıkar bak yaz geldi.bugün hıdırellez valla hava bozuk bir yerede çıkamıyoruz.neyse öpüldün şeker.a.s.kızlar merhaba ben ankaradayım siteye girmekte zorlanıyorum melis istanbula gelmedim sınavım çok kötü geçti kendimi yıprattığımla kaldım anlayacağınız hayatımda ilk defa başarısız oldum ve beni çok üzdü kimseye belli edemiyorum ama yıkıldım kötü olanda çok az bi puanla kaybedecek olmam kısacası depresyondayım haftaya daha rahat görüşüüz bu hafta 2 gündür 1 saat yürüyüş yapıyorum ama yemek düzenim değişti umarım kilo almam akşamlarıda 45 dakika bisiklet biniyorum pazartesi görüşürüz
dosbacım iyiyim hayatım sağol.sorma havalar düzelsin dahada koşturacam sanırım,çünkü ufaklık evde çok sıkılıyor haliyle bende.bol bol gezeriz artık.umarım yarına kilo vermiş oluruz hayatım.acıbiber bugün cezalısın,madem puding yedin yarım saatspor yapcen hadi baekm 1-2 1-2 e kalksana bak gözetliyorum seni haberin olsun.
merhaba kızlar ben sabah 1dilim ekmek klasik kahvaltı
öğle mantı ve yoğurt yedim birde benim 15 mayıs hedefim 63 ooofffff yiyip yiyip kilo versem ne güzel olur
şişgocum benimkiler bebeklikten çıktılar artık oğlum 10 kızım 7 yaşında galiba topiğin en kıdemli annesi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?