Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ümidimizi kaybetmeyelim... ben böle kilolu olmak istemiorum...
hem bu yaz bizim takım tam bi çıtır olcak

canım elebette herşey bizim elimizdeee ama işte insanız hepimiz bi yerden sonra bıkkınlık geliyo bünyemizz yoruluyo ve bazen pes ediyoruz
onun için bence bir gün abartmamak kaydıyla serbest bırakalım kendimizi bölede direncimiz düşmezzz
ayrıca evet bu yaz hepimiz çıtır olacağız daha önümüzde 2 ayımız var ve bu süre hiç de az değilll:hooray:

evet şişgocum ben az önce yazlık kıyafetlerimi giydim
iyiki zayıflamışım geçen yazki kilomdan dahda şişmanmışım
ben tartılmada önce kendimi 65 sanırdım 65 den daha zayıfmışım bunuda yeni anladım
ben kışın 70 olmuşum iyiki hemen durdurmuşum kendimi 80 olurdum yavaş yavaş
pantolonlarımın içini hep dolduruyorumm
5 kilom daha var benimde sonra isterse ayda 100 gr vereyim benim için önemli değil bu ayınd sonunda 60 olmalıyım
şimdiden hedefimi yazdımm kızlar -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar. bende sabah bir dilim kepek ekmeği bir dilim peynir yarım domates salatalık ve yarım yumurta yedim... arad 5 tane de fındık..

evet bu ayın sonunda da 65 kilo olmayı hedefliyorum. yavaş yavaş ama emin adımlarla ilerlemeyi istiyorum.sonuçta beslemem gereken bir bebişim var. ama bu kilolu kalamam için bir sebep değil..yavaş ama emin adımlalarla mezun olacağım buradan ve hepimiz çıtır çıtır dolaşacağız inş

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım. hihoyyyt hihoyyyt şükürler olsun sonunda siteye rahat girebiliyorum.o neydi ya deli oldum vallahi.neyse nasılsıız kızlar görüşmeyeli.acıbiber seni görüyorum nasılsın hayatım nasıl gidiyor.benim iyi çok şükür.ufaklık ,ev işi yemek derken bir bakmışım hooop akşam olmuş koca gelmiş.yemek ye yürüyüşe git,eve gel duş al,dizini izle derken hooop yatma vakti gelmiş. e gerisini anlatmayayım artık. :jeyyar:
ay bugün formum yerinde,sanki dersin piyango kazandım. :Saruboceq: bu arada sinekler artık evlerde arkadaşlar.şuanda tepemde uçuşan bir tane sinek görüyorum.ilaçları çıkarmanın zamanı geldi anlaşıldı.
bu gün herzamanki kahvaltımı yaptım.2 fincan yeşil çay içtim.1 lt suyumu içtim.öğlen az çorba ve salata yemeği düşünüyorum.akşama daha belli değil.neyse ben buralardayım.geçmişi okuyayım.arada burayıda kontrol ederim.acıbiberim sen yaz ben okurum hemen. a.s.

ad canım nasılsın...
bakıyorum koşturuyosun vereceksin bu hafta sen o azıcık kalan kilocuklarını...
ben yine veremedim yaa...
yarına kadar umarım değişen bişiler olur
aslında bu hafta çokta dikkat ettim
bu seferde 69a takılıp kaldım

ben dayanamadım bir ara daha yaptım ondada yarım kase puding yedim..

acıbiber bak ağzına acıbiber süreriz...
senin şu yarım kase pudingler hiç bitmio...hmmm klava:
canım tatlı isteğini başka şeyden karşıla mesela kayısı ne dersin
sanırım dünde okudum yine puding yemiştin

ay haklısın şker en güzeli kayısı falan yemek.canımın tatlı yemek istediğinden değil canım sıkıldıkça bir şeyler yiyiyorum puding pişirmiştim dsünden onları yiyiyordum ama yememek lazım .helede bu cuma kilo veremezsem ay ne üzülürüm ya

hadi geçmişolsun hayatım.koşturmaca bitti.sen şimdi iyi motive olmuşsundur,e devam etmek lazım diyete tam gaz değilmi hayatım.sevindim senin adına. hihoyyyt

sizlerle diyet yapmaya kendimi şartlamışım boşlukta hissettim kendimi ya neredeyse diyeti bozmaya bile başlamıştım şükür kavuşturana
aman hayatım sakın bozma diyeti yasakkelime arada oluyor böyle şeyler,malesef katlancaz,beklicez birbirimizi.
15 günlükken görmüştüm çok özledim dört gözle gelmelerini bekliyorum
Allah kavuştursun inşallah hayatım.

hoşgeldin karamanlı.valla çalış çalış çok yoğunsun.görüşemiyoruzda.neyse sen iyi olda gerisi önemli değil artık.sen şimdi bu tempoda öğünü azaltmışsındır.her öğündede tıka basa yiyormusun yoksa. klava: aman dikkatli git hayatım alma sakın kilo.sonra veremedik diye üzülüyoruz.olan yine bie oluyor.az ama sık beslen ara öğünler yap.bol su iç.ne bileyim hatta kendi diyet listeni kendin yap.ooooffff biliyrum çok konuştum ama inan hayatım kilo veremediğim zaman yada aldığım zaman öyle hayal kırıklığı yaşıyorum ki.belki bir faydası olur diye kendi yaptığım hataları yapmanızı istemiyorum.o yüzdende böyle yazıyorum işte.neyse sana kolay gelsin.

canım benim kızlarında dediği gibi sana öyle geliyorsur belki çok güzel bir puan alacaksın,olumsuz düşünme lütfen.hem olmazsada canın sağolsun sıkma bu kadar kendini.dünyanın sonu değil ya.tamam senin için önemli ama,hayatımızda önemli olmayan ne varki.keyfini çıkar bak yaz geldi.bugün hıdırellez valla hava bozuk bir yerede çıkamıyoruz.neyse öpüldün şeker.a.s.

dosbacım iyiyim hayatım sağol.sorma havalar düzelsin dahada koşturacam sanırım,çünkü ufaklık evde çok sıkılıyor haliyle bende.bol bol gezeriz artık.umarım yarına kilo vermiş oluruz hayatım.acıbiber bugün cezalısın,madem puding yedin yarım saatspor yapcen hadi baekm 1-2 1-2 e kalksana bak gözetliyorum seni haberin olsun.

ay dua et bana da oğlan uyusun yarım saat kol bastı oynıyacağım ya hi. durmadan

merhaba kızlar ben sabah 1dilim ekmek klasik kahvaltı
öğle mantı ve yoğurt yedim birde benim 15 mayıs hedefim 63 ooofffff yiyip yiyip kilo versem ne güzel olur
şişgocum benimkiler bebeklikten çıktılar artık oğlum 10 kızım 7 yaşında galiba topiğin en kıdemli annesi benim

abla sende ceza alacaksın herhalde:) ben puding yüzünden yarm saatlik spor cezası aldım bakalım sana ne verecekler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…