Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sorma canım ya sitedeki sorun bizi kopardı aynı zamanda ne diyet kaldı ne motivasyon
neyse kısa zamanda toparlayalım kendimizi...
bugün evde temizlik var şekerim ara ara girmeye çalışıom deli oldum...
temizlik bitmedi
daha doğrusu kadın sadece halıları sildi ve mutfağı yaptı
bütün iş yine bana kaldı gibi
mutfak zordu ama çok uğraştı
üüffff
offfff

canım hayırlısı olsun... hem daha sonuçlar açıklanmadı bakarsın bi süpriz olur...
iyi düşün iyi olsun
bu arada çok ii spor yapıosun

merhebe arkadaşlar ben bu gün
yarım simit domates salaatalık ve peynir yedim sabah
öğle 1elma 5-6 çilek 3kaşık yulaf ezmesi ve 2kaşık yoğurtla karıştırıp yedim
bu gün çok yorgunum kızımın bütün gece ateşini düşüremedik hem stres hem uykusuzluk mahvoldum

adcım evet gerçekten çok zor siteye girmek, 1-2 güne iyi olur herşey.

melzeyitcim ben de merak ettim, canım belki kötü geçmemiştir kazanırsın puanın yeter. Başarısız olduğunu düşünme, bazen hepimizin yapamadığı şeyler oluyor, çok normal, sen keyfine bak canım haftaya toparlar kaldığın yerden devam edersin.

dosbacım temizlikle geçmiş günün, ohh mis oldu evin.

emirelcim geçmiş olsun canım, şimdi daha iyi mi kızın?

acibiber ne yapacaksın canım anne olmak zor, gazları tuzları bitmiyor, uykusuzluklara alış hayatım hep böyle gidiyor bizim daha bitmedi. Deliksiz uyumayı çokkkk özledim.

patborim çok merak ediyorum, bi haber ver şekercim, mazıdağındaymış sen de oradasın ya iyisin değil mi sen ve ailen?

brose, acıbiber, emirel ve jojel canlarım bana mayıs 15 hedeflerinizi 1-2 gün içinde yazarmısınız, bildirmem lazım.
melzeyit canım sen de kısaca takımın en iyi kilo vereni olarak ne yaptığını yazarmısın 1-2 cümle yeterli olur.

canım benim mayıs 15 hedefim 66.. bu arada hedef belirteceğimizden haberim yoktu. ne zamanları hedef belirliyoruz?

ayrıca takımın en iyi kilo vereni haftalık olarak mı ypksa aylık larak mı belirleniyor..(acemi olduğum çok mu belli yaw:)

canım benim mayıs 15 hedefim 66.. bu arada hedef belirteceğimizden haberim yoktu. ne zamanları hedef belirliyoruz?

tamam canım kaydettim. Aylık analiz raporları hesaplanıyor püsküüt tarafından ona lazım. Geçen ayın raporunu aldık, şimdi bu ayın raporu mayıs sonunda hazırlanacak ona yetiştireceğiz hedefleri.

ayrıca takımın en iyi kilo vereni haftalık olarak mı ypksa aylık larak mı belirleniyor..(acemi olduğum çok mu belli yaw:)

aylık olarak belirleniyor canım takım içinde.

benim de hedefim mayıs 15 e 63 kilo olabilmek inşaalalh yapabilirim
bu arada akşam yemeği olarak 5 kaşık içbakla yoğurt salata

kızlar günaydınlar nihayet rahatça girebildim siteye nasılsınızzz bakayım geçmii okudumm
melzeyit canım iyi düşün iyi olur bakarsınn bir süpriz olur ve geçersin sınavı
melis canım senin nasıl gidiyo kilo vermennn hiç karşılaşamaz olduk senleee
emirel canım çok geçmiş olsunnn bebeklerde olur böle durumlarrr endişelenmeee geçer muhakkak
dün yediklerimi yazayım
sabah klasik kahvaltı
ara elma
öğlen yarım kase yoğurt
ar 6-7 çilek
akşam ıspanak +az yoğurt
bu sabah tartıldımm (dayanamıyom her sabah tartılıyom) 58.3 olmuşum kaydirigubbakcemile3 15 mayıs
hedefime 2,3 kilo kaldıı çok kilo vermem lazımm çokkkkkkk

günaydııııınnnnn
kızlar ben yine yerimde sayar oldum
nolcak bu durum ya
metabolizmam yine durdu
sabah tartıldım aynıyım gram değişmemiş

günaydın kızlarrr
ablacım gelmiş inşallah güzel olucak ablam bazen kötü diyorsun ve süpriz yaşıyorsun eminim öyle olucak sen ümidini yitirme hiçbir zaman negatif düşünme pozitif
bu arada ben patboriyi merak ettim dün geldimi görmedim
karamanlı ablacım nasılsın iyimisinn
adcım meliscim şişgocum dosbacım patboricim melzeyit ablam karamanlı ablam ojem emirelim acıbiberim hepinizi öptüm en kocamanından

ben bu sabah tartıldım ve 64.8 kiloyum umudumu yitirmediim bende
haftaya yani 10 gün kadar sıkı şekilde rejimdeyim hedefimin altına düşeceğime eminiimm ve azimliyim
sırf bu yüzden misafirliğe gitmiyorum pastaya çöreğe hamur işine hayır yaşasın kilo vermekk :lepi:

bu arada kızlar çok önemli bir bilgi daha sitemize saldırı yapan firmayı elimizden geldiğince karayalıım ve kimse almasın ve sizde almayınnız lütfen

ümidimizi kaybetmeyelim... ben böle kilolu olmak istemiorum...
hem bu yaz bizim takım tam bi çıtır olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…