kız günahımı almayın kız dosba,ben buralardayım hayatım,foruma girebilmek için atmadığım takla kalmıyor kaç gündür.deli olcem yaw.az önce sayfayı yenileyim dedim tekrar gitti.yine çabaladım ancak geldim.sayfayı kapamayım diyorum ama,yazı yazınca yada yenile deyincede gidiyor burası anlamadım ama sinir olacağım kesin.az kaldı.
acıbiberim canımcım,birtanem ne oldu hayatım niye böle oldun sen bakem kim üzdü seni.oğluş uyumuyor diye yazmışsın.canım daha 2 aylıktı değilmi.ah ah bilirim o duyguları.bende ilk doğum yaptığım zamanlar,az uyursa bu çocuk uyumayacak herhalde,uyanınca azcık daha uyusaydın oğlum falan deyip kendimi sıkıntıya sokardım.halbuki günün yarıda çoğunu uyuyarak geçirirdi zaten ama işte ilk doğum psikolojisi.sakın bunu sıkıntı etme kendine hayatım.uyur o kndiliğinden.karnı toksa gazı yoksa sorun yok demektir.ağlamıyorsa hiç dert etme zaten.canım benim başaracaksın biliyorum yapma böyle bırakma kendini.
niye kimseler yok yaw...
kızlar merhaba ben ankaradayım siteye girmekte zorlanıyorum melis istanbula gelmedim sınavım çok kötü geçti kendimi yıprattığımla kaldım anlayacağınız hayatımda ilk defa başarısız oldum ve beni çok üzdü kimseye belli edemiyorum ama yıkıldım kötü olanda çok az bi puanla kaybedecek olmam kısacası depresyondayım haftaya daha rahat görüşüüz bu hafta 2 gündür 1 saat yürüyüş yapıyorum ama yemek düzenim değişti umarım kilo almam akşamlarıda 45 dakika bisiklet biniyorum pazartesi görüşürüz
geldim şekerim buralardayım
nasıl uyudumu bebişin ???
brose, acıbiber, emirel ve jojel canlarım bana mayıs 15 hedeflerinizi 1-2 gün içinde yazarmısınız, bildirmem lazım.
melzeyit canım sen de kısaca takımın en iyi kilo vereni olarak ne yaptığını yazarmısın 1-2 cümle yeterli olur.
canım benim mayıs 15 hedefim 66.. bu arada hedef belirteceğimizden haberim yoktu. ne zamanları hedef belirliyoruz?
ayrıca takımın en iyi kilo vereni haftalık olarak mı ypksa aylık larak mı belirleniyor..(acemi olduğum çok mu belli yaw:)
günaydın kızlarrr
ablacım gelmiş inşallah güzel olucak ablam bazen kötü diyorsun ve süpriz yaşıyorsun eminim öyle olucak sen ümidini yitirme hiçbir zaman negatif düşünme pozitif
bu arada ben patboriyi merak ettim dün geldimi görmedim
karamanlı ablacım nasılsın iyimisinn
adcım meliscim şişgocum dosbacım patboricim melzeyit ablam karamanlı ablam ojem emirelim acıbiberim hepinizi öptüm en kocamanından
ben bu sabah tartıldım ve 64.8 kiloyum umudumu yitirmediim bende
haftaya yani 10 gün kadar sıkı şekilde rejimdeyim hedefimin altına düşeceğime eminiimm ve azimliyim
sırf bu yüzden misafirliğe gitmiyorum pastaya çöreğe hamur işine hayır yaşasın kilo vermekk :lepi:
bu arada kızlar çok önemli bir bilgi daha sitemize saldırı yapan firmayı elimizden geldiğince karayalıım ve kimse almasın ve sizde almayınnız lütfen[/QUOTşeklerim bak demekki ümit her zaman varmışşş sıkı bir şekilde devam ett eminim olacakkk:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?