Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben genelde yiyiciyimm :roflol: :roflol:
bu ay işi sıkı tutuyorum dosbacım
patboricim hoşgeldin canımm ya valla merak ettik sen mardin merkezdesin değilmi

şekerim senin yediklerini hatırladığım kadarıyla yiyici değilsin ama sanki spor yapmıyosun gibi... ne dersin ???
ya kızlar genel anlamda takım olarak şu spor meselesini bi türlü çözemedik
(oklava:

ay bende şu aralarda bir tutabilsem boğazımı tamamdır
ama oğluş emdikçe acıkıyorum ya ben

sen çok sıkı bi diyet yapamazsın canım sanırım ama bol bol sıvı tüket
hem çok acıktığında ağzına 1 tane nane al yavaş yavaş çiğnerek ye... en azından iştahını kapatır
yada sıvı olarak ıhlamur kaynat çok güzel iştahını kesiyor (tabii şekersiz)

tamam canım yoğurt yicem spor yapcam 1 saat yürücem sabah tartıya çıkcaamm
aayy inanaammııyoruuumm oda nee
tartı bana yine serap göstertcek delikafadulden
yok artık o serap olmaz merak etme gerçeklerdir oo bence sen sabah 63,9 çıkcan tartıda yada 64,1 içime doğdukötükedihüso
ay bende şu aralarda bir tutabilsem boğazımı tamamdır
ama oğluş emdikçe acıkıyorum ya ben
canım sen dikkat et çünkü bebişin varrr illahi boğazına hakim olamıyosan meyve tükettt yada sebze ağırlıklı beslenn

şekerim senin yediklerini hatırladığım kadarıyla yiyici değilsin ama sanki spor yapmıyosun gibi... ne dersin ???
(oklava:

canım çok haklısın biz takım olarak çok tembelizzz bu spor konusundaaa üstelik hiç birbirimize teşfik etmiyoruz spor içinnn :mymeka:

(oklava:

bazen yürüyorum bazen yürümüyorumm canımm evet
dediğin gibi o konuda eksiğimizvar

ayy keşke 63.9 görsem haftayada 62 kilo olurumm ağzından bal kaymak damlıyor kızz
Şeniz

bazen yürüyorum bazen yürümüyorumm canımm evet
dediğin gibi o konuda eksiğimizvar

ayy keşke 63.9 görsem haftayada 62 kilo olurumm ağzından bal kaymak damlıyor kızz
Şeniz

fıstığım sen şuan kaç kilosun tam grm grm yaz ablana bakemmm hı bu arada zayıfla seni erzuruma gelin alcammmm :1hug:

canım mardindeki olaya üzüldük ... hatta bi ara senin için telaşlandık

canım düşündüğünüz için sağolun.oly bize 10 dk mesafede oldu..biz de çok korktuk..biran önce tayin isteyip gitcez.kan davası burada çok yaygın ama bu katliamdı resmen..

ay bende 66 yı görmek istiyorum cuma günü ilk üçe girmek istiyorum
canım sen geçen cumadan beri ne kadar veridn şuan kaçsınn
canım düşündüğünüz için sağolun.oly bize 10 dk mesafede oldu..biz de çok korktuk..biran önce tayin isteyip gitcez.kan davası burada çok yaygın ama bu katliamdı resmen..

ah canım çok geçmişlerrr olsunnn evet oralarda çok yayagın bu aptal saptal gellenekk çok dikaktli olmak lazımm öle zor şartlarda çalışan insanların can güvenliklerini tehlikeye atarlar sonrada buralara hizmet gelmiyo diye yakınırlarrrrklava:

hayır şekerim ya grupça 3. olalım diyom ya
pardon ben yanlış anlamışımmm umarım 1. oluruz ama 3 lükte fena değil
ah şekeri bir bilsem.vermek zor almak çooookk kolayyy

ah sorma tatlım hemde ne kolay bi kaçama kyapıyon küçükk patt 1 kilo anlamıyorumki nasıl iştir am ao bir kiloyu vermek için en az 1 hafta uğraşıyozzz anlamadım gitti bu işi-tatlicadiarzu-

şekerim ben geçen cumaa 59 dum tam bu sabah tartıldım 58,3 olmuşumm ama daha ikigünüm var bi aksilik olmaz ise şayetttcumaya kadar 57,9 görebilirim diyer ümit ediyorumm kısmetse oda bakalımmm:Saruboceq:

vay vay tebrukler şekerim bakalım ya benimde kaldı 2 günm bari yarım kilo verseydimde 66 yı görseydim dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…