ben genelde yiyiciyimm :roflol: :roflol:
bu ay işi sıkı tutuyorum dosbacım
patboricim hoşgeldin canımm ya valla merak ettik sen mardin merkezdesin değilmi
ay bende şu aralarda bir tutabilsem boğazımı tamamdır
ama oğluş emdikçe acıkıyorum ya ben
yok artık o serap olmaz merak etme gerçeklerdir oo bence sen sabah 63,9 çıkcan tartıda yada 64,1 içime doğdukötükedihüsotamam canım yoğurt yicem spor yapcam 1 saat yürücem sabah tartıya çıkcaamm
aayy inanaammııyoruuumm oda nee
tartı bana yine serap göstertcek delikafadulden
canım sen dikkat et çünkü bebişin varrr illahi boğazına hakim olamıyosan meyve tükettt yada sebze ağırlıklı beslennay bende şu aralarda bir tutabilsem boğazımı tamamdır
ama oğluş emdikçe acıkıyorum ya ben
şekerim senin yediklerini hatırladığım kadarıyla yiyici değilsin ama sanki spor yapmıyosun gibi... ne dersin ???
ya kızlar genel anlamda takım olarak şu spor meselesini bi türlü çözemedik
( oklava:
şekerim senin yediklerini hatırladığım kadarıyla yiyici değilsin ama sanki spor yapmıyosun gibi... ne dersin ???
ya kızlar genel anlamda takım olarak şu spor meselesini bi türlü çözemedik
( oklava:
yok artık o serap olmaz merak etme gerçeklerdir oo bence sen sabah 63,9 çıkcan tartıda yada 64,1 içime doğdukötükedihüso
canım sen dikkat et çünkü bebişin varrr illahi boğazına hakim olamıyosan meyve tükettt yada sebze ağırlıklı beslenn
canım çok haklısın biz takım olarak çok tembelizzz bu spor konusundaaa üstelik hiç birbirimize teşfik etmiyoruz spor içinnn :mymeka:
bazen yürüyorum bazen yürümüyorumm canımm evet
dediğin gibi o konuda eksiğimizvar
ayy keşke 63.9 görsem haftayada 62 kilo olurumm ağzından bal kaymak damlıyor kızz
Şeniz
canım mardindeki olaya üzüldük ... hatta bi ara senin için telaşlandık
canım sen geçen cumadan beri ne kadar veridn şuan kaçsınnay bende 66 yı görmek istiyorum cuma günü ilk üçe girmek istiyorum
canım düşündüğünüz için sağolun.oly bize 10 dk mesafede oldu..biz de çok korktuk..biran önce tayin isteyip gitcez.kan davası burada çok yaygın ama bu katliamdı resmen..
cumadan beri aynıyım ya 67.3
cumadan beri aynıyım ya 67.3
patbori bende geçen hafta 300 gr aldım
nolcak bu durum ya
nerde hata yapıoz
pardon ben yanlış anlamışımmm umarım 1. oluruz ama 3 lükte fena değilhayır şekerim ya grupça 3. olalım diyom ya
ah şekeri bir bilsem.vermek zor almak çooookk kolayyy
şişgocum bu hafta nasıl senin durumlar..kilo verebildin mi?
şekerim ben geçen cumaa 59 dum tam bu sabah tartıldım 58,3 olmuşumm ama daha ikigünüm var bi aksilik olmaz ise şayetttcumaya kadar 57,9 görebilirim diyer ümit ediyorumm kısmetse oda bakalımmm:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?