Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım duaların için sağol..yani o köy öğretmeni ben olabilirdim..düğüne davetli olabilirdimm..korkunçç.
bu arada dost acı söylermiş..ama senin şu marul işini deneyeceğimm kaydirigubbakcemile3
Allah tekrarını yaşatmasın inşallah hayatım.sanada tekrar çok büyük geçmişolsun.
bu arada bol marul salatası inan çok lezzetli ve doyurucu ayrıca ne kadar yersen ye yine hemen acıkıyorsun ama midende kalmıyor hemen eriyor.ayrıca sebze olduğu için bağırsaklarada iyi geliyor.umarım sendede işe yarar.

yarışmacı analizleri yapılmıştır.tebrikler. :içelim: kaydirigubbakcemile3

ama hayatım ben her akşam 1 saat tempolu yürüyorum,ayrıca yarım saatte fitness alanında çalışıyorum,hergün toplam 1,5 saat sporum var.beni çıkarın lütfen listeden. ricaedeceğim. :dilcikar: :1closedeyes: kaydirigubbakcemile
ay yarını çok büyük bir heyecanla beliyorum bakalım sonuçlar ne olacak?

kızlar sabah bi günaydın diyebildim size çok yoruldum sabahtan beriiii koşuşturdum durdummm
sabah sıradan kahvaltı
ara yok
öğlen tavuk+haşlama patates (3 dilim)

kızlar sabah bi günaydın diyebildim size çok yoruldum sabahtan beriiii koşuşturdum durdummm
sabah sıradan kahvaltı
ara yok
öğlen tavuk+haşlama patates (3 dilim)

cadı yaa sen ne güzel zayıflıyosun yaaa..yaptığın şeyleri bizede söle .takımın kaptanı oluversen yaaaaa

geldim artık burdayımmmmm şekerrrr sen neler yaptın neler yedin bakayımmmm cokacimcoook

hoşgeldin canımm afiyet olsun mönün çok güzell alkisalkisalkis
müsli yicem canım henüz yemedimm yemeğimi
gidip yiyeyim bari yağsız sütüm onuda söyleyeyimm yerimseniben

cadı yaa sen ne güzel zayıflıyosun yaaa..yaptığın şeyleri bizede söle .takımın kaptanı oluversen yaaaaa
canım yaaevet kaçamak yapmasam rahat haftada 1 kilo verdi diyete başladığım günden beri sizlerden farklıolarak yaptığım hiç birşey yok canım zaten gün içerisinde yediklerimi ve yaptıklarımı tektek yazıyorummm yani ekstra hiç bişey yapmıyom üstelik sporda fazla yapmıyom üşengeçlikten işte çok yoruluyom akşam yürümek istemiyo canım sadece 2 gün spor yapabiliyom okadarr
hoşgeldin canımm afiyet olsun mönün çok güzell alkisalkisalkis
müsli yicem canım henüz yemedimm yemeğimi
gidip yiyeyim bari yağsız sütüm onuda söyleyeyimm yerimseniben

canımm evet güzel de öğlen menüm hafif geçti akşamada kahvaltılık tarız bişeylerle geçiştirmek isiyommm slatalık peynir falan malüm yarın büyük günnn:dance:

yedim bende müslimi akşamda yoğurdumu yerim sirekili suyumu içerim yürürüm koşarım yarında tartılırım
tartı bana sürpriz yapar belkii -tatlicadiarzu-

afiyet olsun caınım
ben de salata
yoğurt ve biraz makarna yedim..

sanada afiyet olsun canımm
makarna ne kadar o önemli ben makarna pek yemiyorum artıkk
cevap vermedin ekliyorum ben evet saydım haberin olsun :1closedeyes: şakkıdı
sankim sende bendenmişsin gibime geldii sengözlerimebaksanab

merak etme akşama yoğurt ye sadece sabah kesin olur süprüz gör baksüprizzzzz

ayy inşallah canımm:Saruboceq: :Saruboceq:
yoksa tartıyı yumruklarım valla belki beyni bozulur eksik tartar -tatlicadiarzu- delikafadulden sende kesin 57.9 olcann kaydirigubbakcemile5

kır tabi taqrtıyı istedğini göztermez iseee hak eder ooo bakalım yarın ne gösterecek bu gaddar tartılar ama sizdede öle bi durumn var mı ben mesala aynaya bakınca farkedemiyom ben başladığımdan beri 9 kilo vermişim ama sanki 67 ikende aynıydım şimdide aynıyımmmCADIARZU

onasıl oluy kıı :1shok:
bence sana öyle geliyor resim bekliyorum en kısa sürede
öncesi şimdisi diye eminim fark etmiştir sana öyle geliyor kaydirigubbakcemile5
ben incelmişim aynadan bakınca çok fark ediyor yanlarım göbeğim basenim kalçam
erimiş
azıcık daha dişimi sıkcam 5 kilo daha versem normale döncem gidecem bu diyarlardan
benden kurtulursunuuz ozaman :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…