Allah tekrarını yaşatmasın inşallah hayatım.sanada tekrar çok büyük geçmişolsun.canım duaların için sağol..yani o köy öğretmeni ben olabilirdim..düğüne davetli olabilirdimm..korkunçç.
bu arada dost acı söylermiş..ama senin şu marul işini deneyeceğimm kaydirigubbakcemile3
yarışmacı analizleri yapılmıştır.tebrikler. :içelim: kaydirigubbakcemile3dosbam patborim kilo almışsınız dikkat edin canlarım en azından vermeseniz de koruyun
şişgocum arayı açmaya niyetlisin ben yerimde sayıyorum ama şu düğün geçsin düzenimi tekrar kurup hızlanacağım şimdi düzensizim çok.
nereus ohh süpersin.
ad, acıbiber sizde benden yerin,zde sayıyorsunuz, ne yapsak bilmem spor yapsak hızlanacak ama tembeliz.
emirel aslında bizim takım bu kadar sessiz değildir ama toparlanacağız 10 günü atlatayım daha çok vakit ayıracağım. Bi de bu bad gateway olayı bizi ayırdı.
melzeyit karamanlım bugün sizi görmedim buralarda.
jojelcim ne oldu uğramaz oldun hadi nerelerdesin çok yazmana alışmışız.
brose bu hafta hiç yoktun şekercim, nerdesin.
ama hayatım ben her akşam 1 saat tempolu yürüyorum,ayrıca yarım saatte fitness alanında çalışıyorum,hergün toplam 1,5 saat sporum var.beni çıkarın lütfen listeden. ricaedeceğim. :dilcikar: :1closedeyes: kaydirigubbakcemilespor yapamayan tombiklerr isimler yazılıyor
kara liste
nereus :tomato:
dosba
ad
karamanlı
oje
emirel acıbiber
melzeyit ve karamanlı ablalarım sizleri unutmadımm aklımdasınız
geldiğiniz zaman iflahınız kesiceem iştahınızı kapatcem bişi yiyemiceksiniz hehehe
ay yarını çok büyük bir heyecanla beliyorum bakalım sonuçlar ne olacak?
kızlar sabah bi günaydın diyebildim size çok yoruldum sabahtan beriiii koşuşturdum durdummm
sabah sıradan kahvaltı
ara yok
öğlen tavuk+haşlama patates (3 dilim)
özletme kendini yafrıımm Şeniz
kızlar sabah bi günaydın diyebildim size çok yoruldum sabahtan beriiii koşuşturdum durdummm
sabah sıradan kahvaltı
ara yok
öğlen tavuk+haşlama patates (3 dilim)
geldim artık burdayımmmmm şekerrrr sen neler yaptın neler yedin bakayımmmm cokacimcoook
cadı yaa sen ne güzel zayıflıyosun yaaa..yaptığın şeyleri bizede söle .takımın kaptanı oluversen yaaaaa
hoşgeldin canımm afiyet olsun mönün çok güzell alkisalkisalkis
müsli yicem canım henüz yemedimm yemeğimi
gidip yiyeyim bari yağsız sütüm onuda söyleyeyimm yerimseniben
afiyet olsun caınım
ben de salata
yoğurt ve biraz makarna yedim..
kol bastı spordan sayılır mı yaw?
aaaa tabükü kız nereden öğrendin onu sen........oyna oyna ter at
canım yaaevet kaçamak yapmasam rahat haftada 1 kilo verdi diyete başladığım günden beri sizlerden farklıolarak yaptığım hiç birşey yok canım zaten gün içerisinde yediklerimi ve yaptıklarımı tektek yazıyorummm yani ekstra hiç bişey yapmıyom üstelik sporda fazla yapmıyom üşengeçlikten işte çok yoruluyom akşam yürümek istemiyo canım sadece 2 gün spor yapabiliyom okadarrcadı yaa sen ne güzel zayıflıyosun yaaa..yaptığın şeyleri bizede söle .takımın kaptanı oluversen yaaaaa
hoşgeldin canımm afiyet olsun mönün çok güzell alkisalkisalkis
müsli yicem canım henüz yemedimm yemeğimi
gidip yiyeyim bari yağsız sütüm onuda söyleyeyimm yerimseniben
yedim bende müslimi akşamda yoğurdumu yerim sirekili suyumu içerim yürürüm koşarım yarında tartılırım
tartı bana sürpriz yapar belkii -tatlicadiarzu-
afiyet olsun caınım
ben de salata
yoğurt ve biraz makarna yedim..
merak etme akşama yoğurt ye sadece sabah kesin olur süprüz gör baksüprizzzzz
sanada afiyet olsun canımm
makarna ne kadar o önemli ben makarna pek yemiyorum artıkk
cevap vermedin ekliyorum ben evet saydım haberin olsun :1closedeyes: şakkıdı
sankim sende bendenmişsin gibime geldii sengözlerimebaksanab
..
ayy inşallah canımm:Saruboceq: :Saruboceq:
yoksa tartıyı yumruklarım valla belki beyni bozulur eksik tartar -tatlicadiarzu- delikafadulden sende kesin 57.9 olcann kaydirigubbakcemile5
kır tabi taqrtıyı istedğini göztermez iseee hak eder ooo bakalım yarın ne gösterecek bu gaddar tartılar ama sizdede öle bi durumn var mı ben mesala aynaya bakınca farkedemiyom ben başladığımdan beri 9 kilo vermişim ama sanki 67 ikende aynıydım şimdide aynıyımmmCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?