kıyamam sana ...cuma günü güzel bir sonuç veririsen bir kaç tane hata sonu yiyebilirsin bence.bölelikle stres olmazsın ya..
kıymayın bana tabee
inşallah güzel sonuç alayım haftaya kadar kaçamak yapmicam sonra 62 düşmezsemm düüşünürümm yimeyii
ay heycan bastıı delikafadulden
kıymayın bana tabee
inşallah güzel sonuç alayım haftaya kadar kaçamak yapmicam sonra 62 düşmezsemm düüşünürümm yimeyii
ay heycan bastıı delikafadulden
yedim bende müslimi akşamda yoğurdumu yerim sirekili suyumu içerim yürürüm koşarım yarında tartılırım
tartı bana sürpriz yapar belkii -tatlicadiarzu-
sanada afiyet olsun canımm
makarna ne kadar o önemli ben makarna pek yemiyorum artıkk
cevap vermedin ekliyorum ben evet saydım haberin olsun :1closedeyes: şakkıdı
sankim sende bendenmişsin gibime geldii sengözlerimebaksanab
benim giysilerdde artık bol duruyor..pantolonlar düşük bel değil düpdüşük bel geziyorum..70 kilo olsaydım daralttıracaktımsenden kurtulmak isteyen kim kız amahedefine ulaş manıda çok isterimmm bende elbisemden çokkk belli artık hiç bi elbisemm olmuyo beniiiim hepsi bol
dosbam ben seni çok iyi anlıyorum..aynen senin gibiyim..hiç kaçamak yapmasam da veremiyorum...üzülme sabret canımmmben o kara listede olmak isitiyom ...bu hafta beni biri sporda kontrol etsin artık...
ben hatamı buldum yardım edin lütfennnn
yoksa kızlar (dün yediğim browniyi saymazsam) bu hafta kaçamak falan yapmadım
gram oynamadı yarın misafirim var kızlar sabah erken giremezsem melis bu sayfayı görmeyebilir lütfen iletin kilom aynı 69.700
bu haftada ben bişi yapamadım hepinizden özür diliyorum
ama inanın kaçamağım yok :((
akşam yemeğimi yedim 1 kase çorba ve semiz otu salatası..hımm çok güzel oluyo:)
bu sabah işte düz 58 olmuşummmmmmmmmm
yarınadaa inşallahhh:Saruboceq: 57,7 falan olsammmm değmeyin keyifmeeeeeee
günaydın kızlar
ben tartıldım 69.700
yaaa niye bişey değişmio
bu hafta benim verme haftamdı
napcam ben yaaa... gerçekten ümitsizliğe düşüyorum
ağlamak istiyorum senağlama
spor yapamayan tombiklerr isimler yazılıyor
ama hayatım ben her akşam 1 saat tempolu yürüyorum,ayrıca yarım saatte fitness alanında çalışıyorum,hergün toplam 1,5 saat sporum var.beni çıkarın lütfen listeden. ricaedeceğim. :dilcikar: :1closedeyes: kaydirigubbakcemile
kol bastı spordan sayılır mı yaw?
canım yaaevet kaçamak yapmasam rahat haftada 1 kilo verdi diyete başladığım günden beri sizlerden farklıolarak yaptığım hiç birşey yok canım zaten gün içerisinde yediklerimi ve yaptıklarımı tektek yazıyorummm yani ekstra hiç bişey yapmıyom üstelik sporda fazla yapmıyom üşengeçlikten işte çok yoruluyom akşam yürümek istemiyo canım sadece 2 gün spor yapabiliyom okadarr
senden kurtulmak isteyen kim kız amahedefine ulaş manıda çok isterimmm bende elbisemden çokkk belli artık hiç bi elbisemm olmuyo beniiiim hepsi bol
ben o kara listede olmak isitiyom ...bu hafta beni biri sporda kontrol etsin artık...
ben hatamı buldum yardım edin lütfennnn
yoksa kızlar (dün yediğim browniyi saymazsam) bu hafta kaçamak falan yapmadım
gram oynamadı yarın misafirim var kızlar sabah erken giremezsem melis bu sayfayı görmeyebilir lütfen iletin kilom aynı 69.700
bu haftada ben bişi yapamadım hepinizden özür diliyorum
ama inanın kaçamağım yok :((
benim giysilerdde artık bol duruyor..pantolonlar düşük bel değil düpdüşük bel geziyorum..70 kilo olsaydım daralttıracaktım
akşam yemeğimi yedim 1 kase çorba ve semiz otu salatası..hımm çok güzel oluyo:)
ben bugün bir kaçamak bir kaçamak yandım yarına sabah 1dilim ekmek klasik kahvaltı
öğle 2kaşı pilav 2 kaşık bezelye
ara yarım dilim pasta 1tabak patates salatası
ya işta böyleefkarlandım yedim kara listede görünce kendimi ahhhhhhhhhhhh ah
iyiyim çok şükür ama biraz işi sıkı tutsam iyi olacak galiba böyle giderse kiloları zor vereceğim :bbo:nasılsın emirelcimbu hafta pek karşılaşamadık ben koşturma içindeyim ablamı evlendiriyoruz haftaya, nasıl gidiyor diyet, bugünkü kaçamağını not ettim:tomato:
iyiyim çok şükür ama biraz işi sıkı tutsam iyi olacak galiba böyle giderse kiloları zor vereceğim :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?