Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kıyamam sana ...cuma günü güzel bir sonuç veririsen bir kaç tane hata sonu yiyebilirsin bence.bölelikle stres olmazsın ya..

kıymayın bana tabee
inşallah güzel sonuç alayım haftaya kadar kaçamak yapmicam sonra 62 düşmezsemm düüşünürümm yimeyii
ay heycan bastıı delikafadulden

kıymayın bana tabee
inşallah güzel sonuç alayım haftaya kadar kaçamak yapmicam sonra 62 düşmezsemm düüşünürümm yimeyii
ay heycan bastıı delikafadulden

ayak yapıyon kendine hıııııııııı seni gidi seni tamam 62 ol istediğin kaçama kolsunnnn ne istersen ama öğlen menüsünde yap kaçamağını oldumu çünkü akşamı yemezsin kaçamakta zararsız olurrr Şeniz

ben o kara listede olmak isitiyom ...bu hafta beni biri sporda kontrol etsin artık...
ben hatamı buldum yardım edin lütfennnn
yoksa kızlar (dün yediğim browniyi saymazsam) bu hafta kaçamak falan yapmadım
gram oynamadı yarın misafirim var kızlar sabah erken giremezsem melis bu sayfayı görmeyebilir lütfen iletin kilom aynı 69.700
bu haftada ben bişi yapamadım hepinizden özür diliyorum
ama inanın kaçamağım yok :((

yedim bende müslimi akşamda yoğurdumu yerim sirekili suyumu içerim yürürüm koşarım yarında tartılırım
tartı bana sürpriz yapar belkii -tatlicadiarzu-

o tartı varya o tartı.Çok üzgünüm çoook
umarım istediğin yönde süpriz yapar

ay anım pardon soruyu kaçırmmışım?ne demiştin...aa galiba evet demem lazım alkisalkisalkis

senden kurtulmak isteyen kim kız amahedefine ulaş manıda çok isterimmm bende elbisemden çokkk belli artık hiç bi elbisemm olmuyo beniiiim hepsi bol
benim giysilerdde artık bol duruyor..pantolonlar düşük bel değil düpdüşük bel geziyorum..70 kilo olsaydım daralttıracaktım

dosbam ben seni çok iyi anlıyorum..aynen senin gibiyim..hiç kaçamak yapmasam da veremiyorum...üzülme sabret canımmm

ben bugün bir kaçamak bir kaçamak yandım yarına sabah 1dilim ekmek klasik kahvaltı
öğle 2kaşı pilav 2 kaşık bezelye
ara yarım dilim pasta 1tabak patates salatası
ya işta böyleefkarlandım yedim kara listede görünce kendimi ahhhhhhhhhhhh ah

bu gün misafirim geldi nedense çok acıktım sevgili hatice ablam da pasta getirmiş dayanamadım yedim kardeşimde kara listedesin değince yedim yedim yarında yanarım herhalde

bu sabah işte düz 58 olmuşummmmmmmmmm
yarınadaa inşallahhh:Saruboceq: 57,7 falan olsammmm değmeyin keyifmeeeeeee

canım çok tebrik edrim sen bu işi kaptın artık. Canım senişn bizden farkın kaçamak hiç yapmıyorsun biz aralarda yapıyoruz, akşam yemeğini geç yiyoruz ya da spor yapmıyoruz sen yüzüyorsun bide. Bence bu hafta yüzmenin çok yararı oldu sana.

günaydın kızlar
ben tartıldım 69.700
yaaa niye bişey değişmio
bu hafta benim verme haftamdı
napcam ben yaaa... gerçekten ümitsizliğe düşüyorum
ağlamak istiyorum senağlama

canım sabret spor da yap gidecektir kilolar.

spor yapamayan tombiklerr isimler yazılıyor

nereuscum bengirmeişim karalisteye delikafadulden:teytey: süper, oradan spor yapıyor gibi görünüyorum herhlade a.s.

maşallah farkettimi acaba kilon bu hafta çok merak ettim.

kol bastı spordan sayılır mı yaw?

sayılır bence, bayaa yorucu.

a.s.

senden kurtulmak isteyen kim kız amahedefine ulaş manıda çok isterimmm bende elbisemden çokkk belli artık hiç bi elbisemm olmuyo beniiiim hepsi bol

öyledir tabi canım farketmezmi dile kolay 9 kilo 2 beden demek

gördüm canımcım.

benim giysilerdde artık bol duruyor..pantolonlar düşük bel değil düpdüşük bel geziyorum..70 kilo olsaydım daralttıracaktım

sen de harikasın canım:1hug:

akşam yemeğimi yedim 1 kase çorba ve semiz otu salatası..hımm çok güzel oluyo:)

hafif olmuş canım.

eyvah yarına vermiş olursun inşallah canım.

kızlar aslında ben bu hafta abartmadım ama kilo da veremedim hatamı da biliyorum su çok az içebildim su denetçimiz kimdi, dosba mı patbori mi lütfen beni de kontrol edin arada.

patborim bu arada seni çok merak ettik senin de orada yaşadığını biliyorum yazdım bir sürü o gün de gelmedin cevap ta alamayınca endişelendik.
Ne denebilir bilemiyorum bu vahşet karşısında, Allah sabırlar versin.
Tayin isteyeceğiz demişsin ama tatlım terör heryerde, heryerde başka türlü bak geçenlerde İstanbulun göbeğinde Bostancıda da oldu.
İnsanlara Allah akıl versin ne diyim.

nasılsın emirelcimbu hafta pek karşılaşamadık ben koşturma içindeyim ablamı evlendiriyoruz haftaya, nasıl gidiyor diyet, bugünkü kaçamağını not ettim:tomato:

nasılsın emirelcimbu hafta pek karşılaşamadık ben koşturma içindeyim ablamı evlendiriyoruz haftaya, nasıl gidiyor diyet, bugünkü kaçamağını not ettim:tomato:
iyiyim çok şükür ama biraz işi sıkı tutsam iyi olacak galiba böyle giderse kiloları zor vereceğim :bbo:

iyiyim çok şükür ama biraz işi sıkı tutsam iyi olacak galiba böyle giderse kiloları zor vereceğim :bbo:

canım ben de öyle dikkat edince çok güzel ver,yorum dikkat edip veremiyorum dersem kendimi kandırmış olrum. Bak şişgom solladı geçti beni.
biraz sabredeceğiz eğer kilo vermek istiyorsak bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…