çok sağol melis.allaha şükür biz iiyiyiz..ama iki öğrencim ve birçoğunun akrabası gitti katliamda..insanlara neler oluyor..bazen diyorum "allahım bu çocukları çok iyi yetiştirmeliyim ...bunun cahillik olduğunu vahşet oldugunu anlasınlar.."patborim bu arada seni çok merak ettik senin de orada yaşadığını biliyorum yazdım bir sürü o gün de gelmedin cevap ta alamayınca endişelendik.
Ne denebilir bilemiyorum bu vahşet karşısında, Allah sabırlar versin.
Tayin isteyeceğiz demişsin ama tatlım terör heryerde, heryerde başka türlü bak geçenlerde İstanbulun göbeğinde Bostancıda da oldu.
İnsanlara Allah akıl versin ne diyim.
çok sağol melis.allaha şükür biz iiyiyiz..ama iki öğrencim ve birçoğunun akrabası gitti katliamda..insanlara neler oluyor..bazen diyorum "allahım bu çocukları çok iyi yetiştirmeliyim ...bunun cahillik olduğunu vahşet oldugunu anlasınlar.."
canım evet bu hafta verdim kilo ama biliyorsun hedefimi yüksek tuttum asıl zor hafta bu hafta benim içinn çok çalışmama gerek çokkkkkemirelcim öyle malesef sadece şişgo kilo verdi sanırım onu narin yapacağız zaten
günaydın kızlar..aslında pek günaydın değil..kilo almışım.yazmak çok utanç verici
sanırım geçen uma 73.4 olmuştum.bu hafta 74.0 olmuşumyani 600 gr almışım.....
ya artık ne yapcağımı şaşırdım kızlar..günde 4 dilim kepek ekmeği yiyordumartık onu da bırakıyorum....ne yapayım..temmuza az kaldı..ve benim hala 11 kilo vermem lazım.şişgonun yerinde olmayı çok isterdim
günaydın kızlar 64.8 kiloyumm çok özür dilerimmm
canım günasydınn kız bu işte bi gariplik var yahu acaba tartın mı bozuk senin bebişimm yaa bide başka bi tartıyı deneCADIARZU
canım başka tartıda deneyememki
bilmiyorum nasıl yapcam
halbuki elimi belime attığımda kemiğim elime geliyor
64 ün altına düşemedim gitti yaa
yılmıyorum bozmicam diyetimi bende sıkıcam kendimi
yiter artık canıma tak ettii valla yeter ya sinirim bozulduu
çikolata bile küçücük yiyoruumm ya
bende 62 görmeyene kadar durmicamm Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?