Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok sağol melis.allaha şükür biz iiyiyiz..ama iki öğrencim ve birçoğunun akrabası gitti katliamda..insanlara neler oluyor..bazen diyorum "allahım bu çocukları çok iyi yetiştirmeliyim ...bunun cahillik olduğunu vahşet oldugunu anlasınlar.."

bu arada melisim ösledim seni.
ama yarın bana çok kızacaksın..baya kilo aldım bu hafta-tatlicadiarzu-

çok yazık, psikolojileri bozulmuştur şimdi. Deprem zamanı burada da öyle olmuştu yalovada teyzemler yaşıyor kuzenlerimin arkadaşları falan gitti hep zor düzeldi psikolojileri. Canım sana ve diğer öğretmenlere çok büyük görev düşüyor, gözlerini çok iyi açmanız lazım, yazıklar yaa. Çok üzüldüm.
Senin iyi olmana sevindim, eşime de bahsetmiştim nerede yaşadığını beniaradı bak arkadaşının yaşadığı yerde mazıdağında olmuş diye haber aldınmı dedi. Çok şükür.

canım ben de özledim muhabbeti 1-2 haftadır ilk defa bu kadar uzun buradayım ama yarın da öğlene kadar hep buradayım. Çok yoğun koşturmaca hem evde aksi gibi hem de işte.
Çok mu aldın :çok üzgünüm: ama haftaya hepsini ver de bizi birinci yap olmas mı :sm_confused:

iyi kasamlar kizlar nasilsiniz bakalim önceki gün ben girememdimn ya yarina hazirmisiniz ben bui arada ayagimi burktum yarin röntgen cekilecek

karamanlım iyiyiz işte idare ediyoruz rejimle pek aramız yok kilo vernimiz şigo dışında yok (onuncu olabiliriz).
Geçmiş olsun canım ben de geçen hafta sal el bileğimi burktum çok kötüydü. Ayak da çok kötü dikkat et kendine, bir şey çıkmaz inşallah.

sagol canim ya o kadar kötü oldum ki agladim resmen canim sanada gecmis olsun ay üzüldüm ya onsallah onuncu falan olamyiz

ben verdim meliscim ama yarın tam olarak söyleyeceğim yarına kadar kendime süre veriyorum biliyosun hedefide çok yüksek tutmuşum bakalım ne yapacağız biran önce spora başlasam iyi olur

bu hafta ben de dahil kimsede rejim tutkusu olmadı, bir kaç gün sayfaya giremedikve bu yüzden motive olamadık. Neyse önümüzdekji hafta toparlarız inşallah.

ben de bir an önce düzenimi kurup kaldığım yerden devam etmek istiyorum, suyumu da içmeliyim.
bu arada sayfa hala gıcık düzelmemiş.

günaydın kızlar..aslında pek günaydın değil..kilo almışım.yazmak çok utanç verici
sanırım geçen uma 73.4 olmuştum.bu hafta 74.0 olmuşumyani 600 gr almışım.....
ya artık ne yapcağımı şaşırdım kızlar..günde 4 dilim kepek ekmeği yiyordumartık onu da bırakıyorum....ne yapayım..temmuza az kaldı..ve benim hala 11 kilo vermem lazım.şişgonun yerinde olmayı çok isterdim

emirelcim öyle malesef sadece şişgo kilo verdi sanırım onu narin yapacağız zaten
canım evet bu hafta verdim kilo ama biliyorsun hedefimi yüksek tuttum asıl zor hafta bu hafta benim içinn çok çalışmama gerek çokkkkk

canımmm merak etme sende zayıflarsınn yavaş yavaş benim bünyede duaklıyo zaman zaman ama önemli olan sanırım sabretmek ve bırakmamak diyerte
tekara günaydınlar bebişlerr önceşöle bi dün yediklerimi yazim sabah kahvaltı
ata yok
öğlen tavuk+haşlama patates
ara elma
akşam
azcık peynir+biber+bir sosis+2 dilim ekmekkk
kahve
bu sabah itibariyle kilom 59-58=1 yani her hafta 1 kilo gibi eksilerek verce mbu kilolarıııhihoyyyt

kızlar ben dün sabahta 58 kilo idim bugün muhtemelen tartı daha düşük gösterecek diye umutludum ama ggece yatmadan önce dün çok az su içitiğimi ve hergün 2 dilim ekmek yerken akşam yemek yapmaya üşendik kahvaltı edelim dedik ve 2 dilim de akşam ekmek yedim bu iki faktörün benim 57 lik rakamları görmeme engel olduğuna karar verdim bu diyet işi benim vucudumu ve metabolizmamı tanımama çok faydası oldu artık yediğim yemeklere göre sabah ne kadar verip yada albileceğimi hesaplıyorum azçok benim için bu hafta yarış bitti bu haftayı 1 kilo kayıpla kapattım az bi kilo değil ama ben daha çok vermem gerektiğini biliyom çünkü bu haftaya 2 kilo vermek zorunda kalcam artık bu günden itibaren önmüzdeki haftaya hazırlanmalıyımmmm beklide diyetim boyunca en çok dikkat edeceğim hafta olacak inşallah hesapta olmayan şeyler olmazda diyetimi kaçamaksız tamamlarım cumaya kadarrr

canım günasydınn kız bu işte bi gariplik var yahu acaba tartın mı bozuk senin bebişimm yaa bide başka bi tartıyı deneCADIARZU

canım başka tartıda deneyememki
bilmiyorum nasıl yapcam
halbuki elimi belime attığımda kemiğim elime geliyor
64 ün altına düşemedim gitti yaa
yılmıyorum bozmicam diyetimi bende sıkıcam kendimi
yiter artık canıma tak ettii valla yeter ya sinirim bozulduu
çikolata bile küçücük yiyoruumm ya
bende 62 görmeyene kadar durmicamm Çok üzgünüm çoook

aferim sana böle azimli ol işteeeikimiz içinde bu hafta zok zorlu geçcek desene bhadi bakalım ikimzde çok çok dikkat edelimm olurmu bol su içelim en önemlisiii ve akşamları yine çok az yiyelimm ve birazdaha sporu arttıralım kısmetse ben bu hafta hergün yürüyüş yapcammmmsüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…