Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben bu sabahda sporumu yapamadım geç uyandım
ama yarın erken uyanıyorum ve yapıyorumm gece 1.5 saate çıkarıyorum yürüyüşüü Çok üzgünüm çoook
ben çok direniyorumm hadi bakamm kim kimi yeniceekk
en sonunda diyeti bozarmışım ben -tatlicadiarzu-

yok aaa bana bak bozmak yok bu hafta bana emanetsinn çok sıkı takip etcem seni başla yazmaya bugün yiyecekelerini bakayımkötükedihüso

yazayomm
bulgur pilavı 3 kaşığı geçirmicem
yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği
ve elma saat 3-4 gibi yerim elmamı

sabah normal kahvaltıydı
çay şekersiz 1 bardak
2 dilim kepek ekmeği
salatalık domates 2 tane siyah zeytin bukadardı kahvaltımda
reçel bal hiç yemiyorum
bu hafta kaçırmadım dikkat ettim ama olmayınca olmuyor ya

kızlar günaydın.sabah tartıldım...
66.5.. geçen hafta 67.3 tüm yani 800 gram vermişim eh idare eder heralde.benim gibi emziren bir anneye..ben bu hıza da razıyım ama her hafat vermeliyim haydi kızlar bu haftayı sıkalım biraz

bak sabah zaten 2 dilim ekmek yemişsin öğlen ekmek yokk ok fazla olur çünkü öğlen bide pilav iyycen ekmeği yeme pilavı az ye bol yoğurtla yee oki:mymeka:

bak sabah zaten 2 dilim ekmek yemişsin öğlen ekmek yokk ok fazla olur çünkü öğlen bide pilav iyycen ekmeği yeme pilavı az ye bol yoğurtla yee oki:mymeka:

anlaştık ortii hihoyyyt hihoyyyt
sabah kaçmışmıkine
1.5 suyum var şuan 2. şişeye geçtim bir yarım litrede sirkeli su var bu ay direniyorumm Çok üzgünüm çoook

bu arada tombul kampın hatunları koştunuzmu dün akşam
meliscim senide ekliyorum listeyee a.s

nereus (64.5 / 64.8 / -0.3 / -0.46%)
bari hesaplayayım kızlar melis gelmedi hala kalmazdı bu saate

Son düzenleme:

canım bende konserve alıyorumm dışarda bulamm zor güzel memlketimin heryeri kebab salonu mübarekk her yer kilo almaya müsait

bugün gezmeyey gideceğim ama söz kaçırmayacağım.salat ayaparlarsa sadece salata yiyeceğim

evet kaçırma canım hafataya 1.lik bizim olcak
hepimiz kilo vercezz kaçamak yok emi kuşuummm

ben geldim kızım gece yine pek uyumadı, sabah uyumuşuz kalktık kahvaltımızı yaptık geldim. Ama pek iyi haberlerle değil 60 kiloyum 100 gr fazla çıktım, o önemli değil ama vermedim. Hatalarımı biliyorum bu hafta inşallah telafi edeceğim, en büyüğü su içmemek. Çok kaçamak yapmadım ama su içmedim.

canım şişgo azmediyor, sen de ben de azmedelim verelim kiloları. Bu hafta ben de dahil kilo alanlar haftaya en çok verenler olacak şart bu.

sen bu azimle bu hafta da verirsin canım, çok tebrik ederim mezuniyete az kaldı.:teytey:

günaydın kızlar 64.8 kiloyumm çok özür dilerimmm

sen de haftaya en çok kiloyu verecekler listesindesin. Patbori, melis, nereus, bakalım kim aklenecek başka. en önemlisi tabi metebolizmanı tanımak, bundan sonra kilo alsan da bu tecrübe sana yeter, nasıl vereceğini biliyorsun. Ayy veda konuşması gibi oldu, bırakmayız seni, sen en iyisi annene bi git gel kötükedihüso

tebrikler canıma.s.

ekle tatlım bütün kara listelere eklenmeliyim :tomato:

nereus (64.5 / 64.8 / -0.2 / -0.31%)
bari hesaplayayım kızlar melis gelmedi hala kalmazdı bu saate

geldim yetiştim

evet şekerim zaten kilo verdilkçe gaza geliyorum ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…