aferim sana böle azimli ol işteeeikimiz içinde bu hafta zok zorlu geçcek desene bhadi bakalım ikimzde çok çok dikkat edelimm olurmu bol su içelim en önemlisiii ve akşamları yine çok az yiyelimm ve birazdaha sporu arttıralım kısmetse ben bu hafta hergün yürüyüş yapcammmmsüprizzzzz
ben bu sabahda sporumu yapamadım geç uyandım
ama yarın erken uyanıyorum ve yapıyorumm gece 1.5 saate çıkarıyorum yürüyüşüü Çok üzgünüm çoook
ben çok direniyorumm hadi bakamm kim kimi yeniceekk
en sonunda diyeti bozarmışım ben -tatlicadiarzu-
yazayomm
bulgur pilavı 3 kaşığı geçirmicem
yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği
ve elma saat 3-4 gibi yerim elmamı
sabah normal kahvaltıydı
çay şekersiz 1 bardak
2 dilim kepek ekmeği
salatalık domates 2 tane siyah zeytin bukadardı kahvaltımda
reçel bal hiç yemiyorum
bu hafta kaçırmadım dikkat ettim ama olmayınca olmuyor ya
bak sabah zaten 2 dilim ekmek yemişsin öğlen ekmek yokk ok fazla olur çünkü öğlen bide pilav iyycen ekmeği yeme pilavı az ye bol yoğurtla yee oki:mymeka:
ben öğlen balık+roka yiycemmm
çok güzel canım valla
haftada 1 balık yiyorsun değilmi mutlaka
evet canım genelde haftada bir yiyiom balık eğer hastanede öğlen çıkmas ise o hafta muhakkak dışarda iken balık yemeğe özen gösteriyom çünkü balık hem kalorisi az hemde çok faydalııııısüprizzzzz
bugün gezmeyey gideceğim ama söz kaçırmayacağım.salat ayaparlarsa sadece salata yiyeceğim
günaydın kızlar..aslında pek günaydın değil..kilo almışım.yazmak çok utanç verici
sanırım geçen uma 73.4 olmuştum.bu hafta 74.0 olmuşumyani 600 gr almışım.....
ya artık ne yapcağımı şaşırdım kızlar..günde 4 dilim kepek ekmeği yiyordumartık onu da bırakıyorum....ne yapayım..temmuza az kaldı..ve benim hala 11 kilo vermem lazım.şişgonun yerinde olmayı çok isterdim
canım evet bu hafta verdim kilo ama biliyorsun hedefimi yüksek tuttum asıl zor hafta bu hafta benim içinn çok çalışmama gerek çokkkkk
bu sabah itibariyle kilom 59-58=1 yani her hafta 1 kilo gibi eksilerek verce mbu kilolarıııhihoyyyt
günaydın kızlar 64.8 kiloyumm çok özür dilerimmm
kızlar günaydın.sabah tartıldım...
66.5.. geçen hafta 67.3 tüm yani 800 gram vermişim eh idare eder heralde.benim gibi emziren bir anneye..ben bu hıza da razıyım ama her hafat vermeliyim haydi kızlar bu haftayı sıkalım biraz
anlaştık ortii hihoyyyt hihoyyyt
sabah kaçmışmıkine
1.5 suyum var şuan 2. şişeye geçtim bir yarım litrede sirkeli su var bu ay direniyorumm Çok üzgünüm çoook
bu arada tombul kampın hatunları koştunuzmu dün akşam
meliscim senide ekliyorum listeyee a.s
nereus (64.5 / 64.8 / -0.2 / -0.31%)
bari hesaplayayım kızlar melis gelmedi hala kalmazdı bu saate
canım bende konserve alıyorumm dışarda bulamm zor güzel memlketimin heryeri kebab salonu mübarekk her yer kilo almaya müsait
evet kaçırma canım hafataya 1.lik bizim olcak
hepimiz kilo vercezz kaçamak yok emi kuşuummm
nereuscum jojelde yoktu bu hafta hiç haberin varmı nerelerde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?