Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok ya ozlem olur mu oyle sey
Niye inanmayalim
Ben de diyetisyene gitmistim biliyrm listeleri

yok kuzum ben kendim bile şaşırdım önce, ama faydasını da gördüm... ben kolay kolay listelere uyamıyorum... çabucak bozuyorum ama bu liste 2 haftadır hiç bozulmadı... neden çünkü hiç aç kalmadım...

kızlar ben gidip yemeğimi yapıyım sonrada hazırlanıp çıkıcam... hafta sonuda yanımda yemek taşıyorum yakında sefer tası alcam kendime...erde satılıyor bilen var mı???

afiyet olsun özlem bence biraz fazla ama sen daha iyi bilirsin vücudunu

Özlem bir topikte okudum nar ekişisi yoğun karbonhidratmış kullanma istersen
yeni bir bilgi daha öğrendim saol orti

menüm
1. öğün
1 yumurta beyazı
1 bardak süt
2. öğün
2 yumurta beyazı
10 tane hamsibuğlama
sıvı
3 lt su
1 lt rezene
1lt yeşil çay demledim içicem
spor
45 dak plates
3 mil leslie yaptım
500 ip atlıycam
bu kadar

afiyet olsun özlem bence biraz fazla ama sen daha iyi bilirsin vücudunu

yeni bir bilgi daha öğrendim saol orti

cnm sizin menülere bakınca banada farklı geliyor ama yanımdaki sağımdaki solumdki insanlara görede kuş kadar yiyorum inan... bende anlamadım bu dengesizliği...

maşşallah canım sporda kendini aşmışsın bugün...

Selam kizlar.. Benim menum

sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 tatli kasigi bal
6 yesil zeytin
2 siyah zeytin

aksam
patates yemegi (sulu, salcali cok az yagli)
3 yk yesil salata

spor yine yapmadim.. Spordan nefret ediyoruuumm

Selam kizlar.. Benim menum

sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 tatli kasigi bal
6 yesil zeytin
2 siyah zeytin

aksam
patates yemegi (sulu, salcali cok az yagli)
3 yk yesil salata

spor yine yapmadim.. Spordan nefret ediyoruuumm

kuzum zeytin yağla değişim grubu bilgin olsun... benim menüde günde 5 zeytinden faslası yasak... gerçi sen onu yakmışsındır da yinede söyliyim dedim...

Son düzenleme:
bu arada bi arkadaşım daha diyetisyen gidiyor... onun ki özel... yediklerini falan yazdırıp 2 haftada br kontrol ediyor... onada menü çok gelmiş bide çalıştığı için ööğlenleride salata falan geçiştirmiş... doktoru kızmış zayıflamışsın ama benim istediğim gibi zayıflamamışsın aç kalarak zayıflıcaksan bana neden geliyosun demiş....

kendimi savunmaya geçtim sanki.... ay niye bu topikte kimse yokkk kendim çalıp kendim söylüyom resmen....

Son düzenleme:
hoş geliverdin turtaaammmmmm....

Son düzenleme:
ben çıkıyorum cnm annemlere gidicem... akşam erken gelirsek yine gelirim...

kuzum zeytin yağla değişim grubu bilgin olsun... benim menüde günde 5 zeytinden faslası yasak... gerçi sen onu yakmışsındır da yinede söyliyim dedim...

hadi ya.. ama karatay da zeytini istediginiz kadar yiyin diyor, biktim bu diyetisyenlerin kendileriyle celismesinden

hadi ya.. ama karatay da zeytini istediginiz kadar yiyin diyor, biktim bu diyetisyenlerin kendileriyle celismesinden

Elisyaa kesinlikle ben de nefret ediyorum bu durumdan:)
İnsan ne yapacagini sasiriyo
Benm eski diyetisyen de canin cok istemiyorsa yeme demisti
Ama karatay cogu seyde farkli fikirler one suruyo ztn:) artik bilmiyorum kafamiza hangisi uyuhorsa vuzudumuza fln onu bulup yapicaz artik biz de:)

Bbbu arada senin ismin ne elisya?
Yada boyle mi hitap edeyim

bence 3-5güne kadar o şişlik geçer hilallcimm
insallah olur canim ya:)
inşallahh canımm
15 12 2011mesaj sayımları
bugungunlerden aralık 12
balkaymak 10
eski bir masal 61
ayseciğ 47
irras 8
ysfmir 11
mutedeyyin 1
elisya 5
ferdici 13
özlew19 6
betüld 20
ay ne çok yazılmış say say bitmedi

emeğine sağlık cnmmm

Semine bransin ne canim,
Sen calsisiyordun diye hatirliyrum ben okuyo msn
ben kuyumcu ve emlakta çalışıyorum(hiçte memnun deilim) ama yerel yönetimler okuyorum 1.sınıf açıktan
hattaa açıktan yerel yönetimlerii okurken 2.öğretimden de mi okusammmmmmmm ne dersiniz kızlarrr evlenince daha kolay olur hemsizce hangi bölüm avantajlı olurrr yerel yönetimlere ek olarak ?3ve 4.sınıf kamu yönetimi olarak devam ediyooo ilrde bunlarla işime yaricak bi bölüm ne olabilirki???:18::18::18::18::18::18::18::18:

Valla semine bu konuda hic bilgili degilm egitim sektorundenim ben:))

Ama
İsletme ekonomi halkla iliskiler ilk aklima gelenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…