Elisyaa kesinlikle ben de nefret ediyorum bu durumdan:)
İnsan ne yapacagini sasiriyo
Benm eski diyetisyen de canin cok istemiyorsa yeme demisti
Ama karatay cogu seyde farkli fikirler one suruyo ztn:) artik bilmiyorum kafamiza hangisi uyuhorsa vuzudumuza fln onu bulup yapicaz artik biz de:)
Bbbu arada senin ismin ne elisya?
Yada boyle mi hitap edeyim
Valla semine bu konuda hic bilgili degilm egitim sektorundenim ben:))
Ama
İsletme ekonomi halkla iliskiler ilk aklima gelenler
gercekten karatay da biraz garip yani, ekmegi yasakla da pastirmayi serbest birak, özgür tavuklarin hür yumurtalarini yiyin falannerden bulayim ben özgür tavugu ama yine de menuler arasi 4 saat birakmak, aksam 7-8den sonra bi sey yememek, sporu yatmadan yapmak mantikli geliyor bana 1.5 aydir da iyice alistim bu duzene:)
haziran'dan beri buradayim, ilk kez soruldu ismimben ece:)
memnun oldum canım bende seminee
ben biraz ders çalışayımmm yine buralardayımm
Ece ben de memnun oldum:))
Ozgur tavuklarinnozgur yumurtalaru koptuuum yorumuna:)
katılıyorum canım insan şaşırıyor artık napçağını... en iyisi birine güvenip onunla gidicen... yoksa hiç bişey yiyemeyiz valla...hadi ya.. ama karatay da zeytini istediginiz kadar yiyin diyor, biktim bu diyetisyenlerin kendileriyle celismesinden
gercekten karatay da biraz garip yani, ekmegi yasakla da pastirmayi serbest birak, özgür tavuklarin hür yumurtalarini yiyin falannerden bulayim ben özgür tavugu ama yine de menuler arasi 4 saat birakmak, aksam 7-8den sonra bi sey yememek, sporu yatmadan yapmak mantikli geliyor bana 1.5 aydir da iyice alistim bu duzene:)
haziran'dan beri buradayim, ilk kez soruldu ismimben ece:)
kızlar ya çok canım sıkkın
benimki bugun karakoldaymış ...
çevirmeden kaçmış ehliyeti yokya sora işte görmedim fln demiş karakola ifade vermeye gitmiş ...
işte tebliğ gelcekmiş açmayın onu itiraz edicem diyor yaa yaaa hapse filan atmasınlar ya
katılıyorum canım insan şaşırıyor artık napçağını... en iyisi birine güvenip onunla gidicen... yoksa hiç bişey yiyemeyiz valla...
ben senin adıını elisya diye biliyorum... hiç garipsemedim nedense...hatta profilindeki resmide sen sanıyorum sanırım...
Gunnaydiiin:))günaydınnnnnn canlarıııııımmmmmmm
aynen ya profildeki resmi bende ece sanıyorummm
Saol canım içim rahatladı.
Benim gitmeden sana vermem gereken bir şey var mı ki ?
listeleri zaten yapıyorsun.
Ben mesaj sayımlarını eklerim gerekirse yenilersin.
Bugün yeni eşleştirmeleri de belirlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?