Selam kizlar.. Gec geldim bugun giremedim netee.. Hemen menumu yaziym
sabah
1 avuc findik
1 avuc badem
1 bardak sut
aksam
begendili pilic :S
gerci begendisini begenmedim, cok az yedim
spor yapmadim hic halim yok, karnim agriyo.. (bahanem cok)
neyse ortim turta menu paylasmis mi bakiym hemenn...
Begendigimiz sey de bu,
Ya cok cocuksu sacma bir sey gibi gozukebilir ama bize cagrisimlari var o yuzden cok sevdik:)
Yeni Yıl 2012 / / Wise Kumar Oynayan Köpekler
Ya evet iste cok pahali
Normalde kendime de bir baskasina da bu kadar pahali ve islevsiz bir sey almam ama iste ne bileyim o begendi diye.. Ben de dusunuyorum o parayla gitsek baska bir seyler alsak diye. En iyisi yarin beraber karar veririz:))
İnternette yine daha ucuz bir de dukkanda baktigimiz 185 gibi bir seydi:)
kızlar sabah sabah 1 lt suyumu içtim gittim süt
aldım geldim
kızı okula bıraktım
20 dak yürümüşümdür biraz leslie
yapıyımda protein kahvaltımı yapıcam
sonra ev temizliği ufaklık yemek bizimkiler
öğlene toplanır hazırlanıyım işi,m çok
günaydın canlarım herkese iyi güzel hoş bir gün diliyorum
turta benimkide yumurtadan başka bişey pişiremiyo bulaşık olmasın diye öyle yaptım dedi şaştım kaldım bende ama çok gülmüştüm tavayı doğru çöpe attumdıevet yaaaaaa bende saldım baya bu hafta toparlıycam inş.
o zaman yumurtaları yerken tavayı baya kazıyordun kokar kızzzzz kokusundan duramazsın yoksademedi mi adam demedi mi sana aşkım yumurta gibi kokuyorsun yoklugumda beni davuklarla mı aldattın
kız ben 6.5 le yürüyorum 7.5 le koşuyorum birde öyle denezaten 6.5 de yürüyünce koşmuş kadar oluyorsun
Sen ana sor onu..
Gecen gun olcu aldim belim 80 ama bes cm asagi 95 birden hooop diye genisliyor
Kalcaysa 105.. Zayiflasam da asagisi kalin olacak benim yine.. Simitler gider de daha asagisindan pek umutlu degilim en azindan kisa vadede. Duzenli sporla uzun ugradlar sonucu belki..
Gunaydin kizlarr.. Cok moralim bozuk, bugun hormon testi yaptirmam lazim, yani adetimin 3.günü.. Ama doktorlar ve diger tum saglik calisanlari bugun grevdeymis.. Ben derse gitmedim bunun icin, adetin 4.günü de yapilabilir hormon testi aslinda ama yarinki dersim cok onemli, mecburen okula gidicemneyse yine de 9da ben bi saglik ocagina gidip sansimi deniym ama hic sanmiyorum bizim gicik aile hekimi kesin gitmistir greve
ayyyyy alışık olmayınca bünye çatlıyorum vallaaaa
arada bir salvermek iyi oluyor canım sal gitsin 1 2 hafta nasıl olsa onun ayarını sen yaparsın çok uzun süre de gitme kızım yaaaaaa
ah ah hürremdeki işve cilvenin birazı bende olsa istanbulu peşime takardım
olsun cnm geç sonuçta takım olarak da yarışıyoruz bizde takımlar arası birinci oluruz....afiyet olsun ne güzel hafif yemişsin ece
inşallah dahada çok gider özlem ama beni çok zor geçecen kız protein yapıyorum sporla cumaya coşucam
geçmiş olsun ortim
şanssızlık diyecektim
geçmiş olsun ece
çok üzülüyorum gizem bırakma eşini siz birbirinizi seviyorsanız kaynanana ne ki inşallah ayrı evede çıkarsınız
iyi orti şanslıymışsın senin bölüm hizmetteymiş
evet yaaaaaa bende saldım baya bu hafta toparlıycam inş.
o zaman yumurtaları yerken tavayı baya kazıyordun kokar kızzzzz kokusundan duramazsın yoksademedi mi adam demedi mi sana aşkım yumurta gibi kokuyorsun yoklugumda beni davuklarla mı aldattın
kız ben 6.5 le yürüyorum 7.5 le koşuyorum birde öyle denezaten 6.5 de yürüyünce koşmuş kadar oluyorsun
turta benimkide yumurtadan başka bişey pişiremiyo bulaşık olmasın diye öyle yaptım dedi şaştım kaldım bende ama çok gülmüştüm tavayı doğru çöpe attumdı
onlarında grevi bitmiyor böyle salakça birşey yok ya gerizekalılar geçen biz gittik ki annem benim akciger kanseri gecirdi yani bu kadar agırbir hastalıgın kontrolüne gidiyoruz zamanla yarışılan bir hastalık bu sonucta bakmadı Ş eref sizlerrrr zar zor içerden bir cerrah bulduk annemi tanıyorlardı ondan kabul ettiler öyle baktılarsözde yeminli bunlar
afiyet olsun ne güzel hafif yemişsin ece
inşallah dahada çok gider özlem ama beni çok zor geçecen kız protein yapıyorum sporla cumaya coşucam
geçmiş olsun ortim
şanssızlık diyecektim
geçmiş olsun ece
çok üzülüyorum gizem bırakma eşini siz birbirinizi seviyorsanız kaynanana ne ki inşallah ayrı evede çıkarsınız
iyi orti şanslıymışsın senin bölüm hizmetteymiş
ayyyyy yiyeydin biraz canım bu ne kızya ben unutuyorum menü paylaşmayı hatırlat bana seeeen ortiimuu bugün paylaşırım 1:
ya aslında internete yazsan değişik hediyeler vb diye arat o kadar değişik ve güzel şeyler çıkıyoki en azından bu kadar para verdiğine değer
onlarında grevi bitmiyor böyle salakça birşey yok ya gerizekalılar geçen biz gittik ki annem benim akciger kanseri gecirdi yani bu kadar agırbir hastalıgın kontrolüne gidiyoruz zamanla yarışılan bir hastalık bu sonucta bakmadı Ş eref sizlerrrr zar zor içerden bir cerrah bulduk annemi tanıyorlardı ondan kabul ettiler öyle baktılarsözde yeminli bunlar
balum gaymagum alıntı yaptımdı ama silindi tebrik ederimmmmmm kilo vermişsssin koşu bandına da zamanla alışırsınama kimisi yokuş çıkmak bacak kalınlaştırır kimisi sıkılaştırır diyor bende arada kaldım bu iki ayrı fikri savunan iki ayrı spor hocam ne yapcam bilemedim acil sıkılaşmam lazım
olsun cnm geç sonuçta takım olarak da yarışıyoruz bizde takımlar arası birinci oluruz....
ayyy ben 6.5 ta tıkanıyorum 7.5 ta ölürüm... belki yavaş yavaş...
kosu bandindan bahsediyosaniz ben en yuksek 5'te yuruyorum
günaydın
kızlar ya bana izin verebilirmisiniz ya
ben hiç iyi değilim ... p.tesi gecesi eltimde kaldım gelip almadı bile .. dün aramış diyorki neden evde kalmadın dedim isteseydin gelir alırdın ....
mahkee olayıda şuymuş bunun arabasında bıçak vardı onu bulmuşlar ... oda yönetmeliğe göre ateşli silahlara giriyormuş ...
sonucu ne olur bilemiyorum ama o kadar üzüldüm ki ve anladım ki o bana zarar verdiği kadar bende o na vermişim
ama en çok üzense kayınvaldem oldu bana ayrı söylüyor eltime ayrı .. ayrılsın gitsin o zaman diyor ardımdan ..
kimseye güvenmemeliymişim
Gunaydin kizlarr.. Cok moralim bozuk, bugun hormon testi yaptirmam lazim, yani adetimin 3.günü.. Ama doktorlar ve diger tum saglik calisanlari bugun grevdeymis.. Ben derse gitmedim bunun icin, adetin 4.günü de yapilabilir hormon testi aslinda ama yarinki dersim cok onemli, mecburen okula gidicemneyse yine de 9da ben bi saglik ocagina gidip sansimi deniym ama hic sanmiyorum bizim gicik aile hekimi kesin gitmistir greve
günaydın kızlarrrr bugün hastaneye gidicem sonuçları göstermeyee yokum bilginiz olsunnn
Günaydın kızlarrr... tartıda eksi gördüğüm günler pek bi mutlu başlıyorum güne....bu sabah 400 gr daha gitmiş.... toplam 700+400=1100 oldu inş cumaya kadar bi değişiklik olmas....
ayyyyy alışık olmayınca bünye çatlıyorum vallaaaa
arada bir salvermek iyi oluyor canım sal gitsin 1 2 hafta nasıl olsa onun ayarını sen yaparsın çok uzun süre de gitme kızım yaaaaaa
evet yaaaaaa bende saldım baya bu hafta toparlıycam inş.
60: Harikasın turtam.
kızlar sabah sabah 1 lt suyumu içtim gittim süt
aldım geldim
kızı okula bıraktım
20 dak yürümüşümdür biraz leslie
yapıyımda protein kahvaltımı yapıcam
sonra ev temizliği ufaklık yemek bizimkiler
öğlene toplanır hazırlanıyım işi,m çok
Günaydın kızlar
Ben cumaya kadar izin istiyorum. Birtek cuma bildirim yaparım.
Çok yoğunum girsemde şöyle bakıpp çıkyorum yaorum yapamıyorum menü paylaşamıyorum
Masal cuma dahil izinli olsam olur mu ama cuma bildirim yapacağım
Merhaba kizlar
Bugun mutluyum cunku sabah sonunda en azindan gecen cumaki kilomu gorebildim tartida:)
Bunun neresi guzel demeyin rejim acisindan oyle kotu seyler yaptim ki 2-3 gun 2 cuma oncesine yakin cikiyordu:)
Bu iki gun cok dikkat edicem bol su az yemek en azindan eksiye dusmiyim.
Spor da hic yapmadim butun hafta boyunca
Obur hafta yavas yavas basliycam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?