• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kizlar.. Gec geldim bugun giremedim netee.. Hemen menumu yaziym

sabah
1 avuc findik
1 avuc badem
1 bardak sut

aksam
begendili pilic :S
gerci begendisini begenmedim, cok az yedim:1:

spor yapmadim hic halim yok, karnim agriyo.. (bahanem cok:1:)
neyse ortim turta menu paylasmis mi bakiym hemenn...

ayyyyy yiyeydin biraz canım bu ne kız :60: ya ben unutuyorum menü paylaşmayı hatırlat bana seeeen ortiimuu bugün paylaşırım :1:1:

Begendigimiz sey de bu,
Ya cok cocuksu sacma bir sey gibi gozukebilir ama bize cagrisimlari var o yuzden cok sevdik:)

Yeni Yıl 2012 / / Wise Kumar Oynayan Köpekler

Ya evet iste cok pahali
Normalde kendime de bir baskasina da bu kadar pahali ve islevsiz bir sey almam ama iste ne bileyim o begendi diye.. Ben de dusunuyorum o parayla gitsek baska bir seyler alsak diye. En iyisi yarin beraber karar veririz:))
İnternette yine daha ucuz bir de dukkanda baktigimiz 185 gibi bir seydi:)

ya aslında internete yazsan değişik hediyeler vb diye arat o kadar değişik ve güzel şeyler çıkıyoki en azından bu kadar para verdiğine değer :1: :1:

kızlar sabah sabah 1 lt suyumu içtim gittim süt
aldım geldim
kızı okula bıraktım
20 dak yürümüşümdür biraz leslie
yapıyımda protein kahvaltımı yapıcam
sonra ev temizliği ufaklık yemek bizimkiler
öğlene toplanır hazırlanıyım işi,m çok:4::4::4::32::32::8::8::31::31:

günaydın canlarım herkese iyi güzel hoş bir gün diliyorum

günaydınnnn canımm ayy bende o kadar su içmek istiyorum amaa çokzor oliyii susamadıgım için çok zor geliyor içmek :52: :52:

evet yaaaaaa bende saldım baya bu hafta toparlıycam inş. :47::47:

o zaman yumurtaları yerken tavayı baya kazıyordun kokar kızzzzz kokusundan duramazsın yoksa :60: :60: demedi mi adam demedi mi sana aşkım yumurta gibi kokuyorsun yoklugumda beni davuklarla mı aldattın :60: :60:

kız ben 6.5 le yürüyorum 7.5 le koşuyorum birde öyle dene :60: zaten 6.5 de yürüyünce koşmuş kadar oluyorsun :60: :60:
turta benimkide yumurtadan başka bişey pişiremiyo bulaşık olmasın diye öyle yaptım dedi şaştım kaldım bende ama çok gülmüştüm tavayı doğru çöpe attumdı:1::1:

Sen ana sor onu..

Gecen gun olcu aldim belim 80 ama bes cm asagi 95 birden hooop diye genisliyor

Kalcaysa 105.. Zayiflasam da asagisi kalin olacak benim yine.. Simitler gider de daha asagisindan pek umutlu degilim en azindan kisa vadede. Duzenli sporla uzun ugradlar sonucu belki..

Gunaydin kizlarr.. Cok moralim bozuk, bugun hormon testi yaptirmam lazim, yani adetimin 3.günü.. Ama doktorlar ve diger tum saglik calisanlari bugun grevdeymis.. Ben derse gitmedim bunun icin, adetin 4.günü de yapilabilir hormon testi aslinda ama yarinki dersim cok onemli, mecburen okula gidicem:( neyse yine de 9da ben bi saglik ocagina gidip sansimi deniym ama hic sanmiyorum bizim gicik aile hekimi kesin gitmistir greve:(

onlarında grevi bitmiyor böyle salakça birşey yok ya gerizekalılar geçen biz gittik ki annem benim akciger kanseri gecirdi yani bu kadar agırbir hastalıgın kontrolüne gidiyoruz zamanla yarışılan bir hastalık bu sonucta bakmadı Ş eref sizlerrrr zar zor içerden bir cerrah bulduk annemi tanıyorlardı ondan kabul ettiler öyle baktılar :47::47: sözde yeminli bunlar

Son düzenleme:

ayyyyy alışık olmayınca bünye çatlıyorum vallaaaa :60: :60:

arada bir salvermek iyi oluyor canım sal gitsin 1 2 hafta nasıl olsa onun ayarını sen yaparsın çok uzun süre de gitme kızım yaaaaaa

ah ah hürremdeki işve cilvenin birazı bende olsa istanbulu peşime takardım :60: :60:
:9::9::9:
afiyet olsun ne güzel hafif yemişsin ece

inşallah dahada çok gider özlem ama beni çok zor geçecen kız protein yapıyorum sporla cumaya coşucam

geçmiş olsun ortim

şanssızlık diyecektim

geçmiş olsun ece

çok üzülüyorum gizem bırakma eşini siz birbirinizi seviyorsanız kaynanana ne ki inşallah ayrı evede çıkarsınız

iyi orti şanslıymışsın senin bölüm hizmetteymiş
olsun cnm geç sonuçta takım olarak da yarışıyoruz bizde takımlar arası birinci oluruz.... :34:

o zaman yumurtaları yerken tavayı baya kazıyordun kokar kızzzzz kokusundan duramazsın yoksa :60: :60: demedi mi adam demedi mi sana aşkım yumurta gibi kokuyorsun yoklugumda beni davuklarla mı aldattın :60: :60:

kız ben 6.5 le yürüyorum 7.5 le koşuyorum birde öyle dene :60: zaten 6.5 de yürüyünce koşmuş kadar oluyorsun :60: :60:

ayyy ben 6.5 ta tıkanıyorum 7.5 ta ölürüm... belki yavaş yavaş...

onlarında grevi bitmiyor böyle salakça birşey yok ya gerizekalılar geçen biz gittik ki annem benim akciger kanseri gecirdi yani bu kadar agırbir hastalıgın kontrolüne gidiyoruz zamanla yarışılan bir hastalık bu sonucta bakmadı Ş eref sizlerrrr zar zor içerden bir cerrah bulduk annemi tanıyorlardı ondan kabul ettiler öyle baktılar :47::47: sözde yeminli bunlar

geçmiş olsun canım atlatmıştır inşallah annen...

afiyet olsun ne güzel hafif yemişsin ece

inşallah dahada çok gider özlem ama beni çok zor geçecen kız protein yapıyorum sporla cumaya coşucam

geçmiş olsun ortim

şanssızlık diyecektim

geçmiş olsun ece

çok üzülüyorum gizem bırakma eşini siz birbirinizi seviyorsanız kaynanana ne ki inşallah ayrı evede çıkarsınız

iyi orti şanslıymışsın senin bölüm hizmetteymiş

tesekkur ederim canim:)

ayyyyy yiyeydin biraz canım bu ne kız :60: ya ben unutuyorum menü paylaşmayı hatırlat bana seeeen ortiimuu bugün paylaşırım :1:1:

ya aslında internete yazsan değişik hediyeler vb diye arat o kadar değişik ve güzel şeyler çıkıyoki en azından bu kadar para verdiğine değer :1: :1:

tamam orti hatirlatirimmm..

balum gaymagum alıntı yaptımdı ama silindi tebrik ederimmmmmm kilo vermişsssin koşu bandına da zamanla alışırsın :1: :1: ama kimisi yokuş çıkmak bacak kalınlaştırır kimisi sıkılaştırır diyor bende arada kaldım bu iki ayrı fikri savunan iki ayrı spor hocam :60: :60: ne yapcam bilemedim acil sıkılaşmam lazım :60: :60:

gecmis olsun canim.. bence de bu s...refsizlik.. bizim de komsumuzun mide kanseri olma ihtimali var, ama henuz tam teshis konulmus degil, ona da bakmamislar bugun.. Onkoloji acil olmaz mi yaa.. Allah bunlarin eline dusurmesin..

balum gaymagum alıntı yaptımdı ama silindi tebrik ederimmmmmm kilo vermişsssin koşu bandına da zamanla alışırsın :1: :1: ama kimisi yokuş çıkmak bacak kalınlaştırır kimisi sıkılaştırır diyor bende arada kaldım bu iki ayrı fikri savunan iki ayrı spor hocam :60: :60: ne yapcam bilemedim acil sıkılaşmam lazım :60: :60:

canım ben genelde yokuş çıkmıyorum koşu bandında... ama evim yokuşta mecbur çıkıyorum da...:1: artık hayırlısı... demin senin bi fotonu gördüm boydandı baya iyisin aslında...

:9::9::9:

olsun cnm geç sonuçta takım olarak da yarışıyoruz bizde takımlar arası birinci oluruz.... :34:

ayyy ben 6.5 ta tıkanıyorum 7.5 ta ölürüm... belki yavaş yavaş...

kosu bandindan bahsediyosaniz ben en yuksek 5'te yuruyorum:1:

Günaydın kızlar

Ben cumaya kadar izin istiyorum. Birtek cuma bildirim yaparım.

Çok yoğunum girsemde şöyle bakıpp çıkyorum yaorum yapamıyorum menü paylaşamıyorum

Masal cuma dahil izinli olsam olur mu ama cuma bildirim yapacağım

kizlar ben cikiyorum, okula gidicem.. opuyorum sizi, gorusuruz...

kızlar ben banyodan sonra lahana yağı sürüyorum bacaklara, kalçaya ve göbişe...

LAHANA YAĞININ FAYDALARI

Düzenli kullanımında, selülit sonucu oluşan portakal kabuğu görünümünün yok olmasını sağlar.

Bölgesel fazlalıkların atılmasına, yardımcı olur.

Cildin sıkılaşmasına, gerginleşmesine, pürüzsüzleşmesine yardımcı olur.

Vücudunuza uygulandığında, kendinizi canlı ve hafif hissetmenizi, siluetinizin incelmesini sağlar.

Cildin derinlemesine beslenmesine ve güçlenmesine katkıda bulunur.

Yoğun nemlendirici etkisi ile cildinizin kuruluğu önlemeyi sağlar.

Ölü derinin atılmasına, cildin esnekliğini artırmasına katkı sağlar.

Lenf ve kan dolaşımının hızlandırarak, cildin canlandırılmasına ve parlaklık kazanmasına yardımcı olur.

Yağ ve su metabolizmasını harekete geçirerek sarkma problemi olan bölgeleri toplamayı sağlar.

kızlar bende çıkıyorum sokaklara atıcam kendimi....:1: 2 gndür evde doğalgazcı bekle bkle patladım... bostanlı pazarı var bugün oraya giderim belki...

Merhaba kizlar
Bugun mutluyum cunku sabah sonunda en azindan gecen cumaki kilomu gorebildim tartida:)
Bunun neresi guzel demeyin rejim acisindan oyle kotu seyler yaptim ki 2-3 gun 2 cuma oncesine yakin cikiyordu:)
Bu iki gun cok dikkat edicem bol su az yemek en azindan eksiye dusmiyim.
Spor da hic yapmadim butun hafta boyunca
Obur hafta yavas yavas basliycam artik

günaydın :43:
kızlar ya bana izin verebilirmisiniz ya
ben hiç iyi değilim ... p.tesi gecesi eltimde kaldım gelip almadı bile .. dün aramış diyorki neden evde kalmadın dedim isteseydin gelir alırdın ....
mahkee olayıda şuymuş bunun arabasında bıçak vardı onu bulmuşlar ... oda yönetmeliğe göre ateşli silahlara giriyormuş ...
sonucu ne olur bilemiyorum ama o kadar üzüldüm ki ve anladım ki o bana zarar verdiği kadar bende o na vermişim
ama en çok üzense kayınvaldem oldu bana ayrı söylüyor eltime ayrı .. ayrılsın gitsin o zaman diyor ardımdan ..
kimseye güvenmemeliymişim :47::43:

Gizem çok üzüldüm duruma umarım hayırlısı olur.

Gunaydin kizlarr.. Cok moralim bozuk, bugun hormon testi yaptirmam lazim, yani adetimin 3.günü.. Ama doktorlar ve diger tum saglik calisanlari bugun grevdeymis.. Ben derse gitmedim bunun icin, adetin 4.günü de yapilabilir hormon testi aslinda ama yarinki dersim cok onemli, mecburen okula gidicem:( neyse yine de 9da ben bi saglik ocagina gidip sansimi deniym ama hic sanmiyorum bizim gicik aile hekimi kesin gitmistir greve:(

Cidden ne sinir bozucu bir durum.
Her yerde grev olurdu sağlık sektöründe olur mu hiç.

günaydın kızlarrrr bugün hastaneye gidicem sonuçları göstermeyee yokum bilginiz olsunnn

Geçmiş olsun Seminee ..

Günaydın kızlarrr... tartıda eksi gördüğüm günler pek bi mutlu başlıyorum güne....:39: bu sabah 400 gr daha gitmiş.... toplam 700+400=1100 oldu inş cumaya kadar bi değişiklik olmas....

Değişiklik olsunda eksi olsun inşallah ..

ayyyyy alışık olmayınca bünye çatlıyorum vallaaaa :60: :60:

arada bir salvermek iyi oluyor canım sal gitsin 1 2 hafta nasıl olsa onun ayarını sen yaparsın çok uzun süre de gitme kızım yaaaaaa

Turtam salmıştım salmasına da telefon etti izin problem olabilirmiş o yüzden 2-3 gün sonra burada olabilirmiş.
Erken git demişler.
Kalbim nasıl atıyor öylee .

:60:60: Harikasın turtam.

Bana genelde yürümek dahazor geliyor :60:

kızlar sabah sabah 1 lt suyumu içtim gittim süt
aldım geldim
kızı okula bıraktım
20 dak yürümüşümdür biraz leslie
yapıyımda protein kahvaltımı yapıcam
sonra ev temizliği ufaklık yemek bizimkiler
öğlene toplanır hazırlanıyım işi,m çok:4::4::4::32::32::8::8::31::31:

Deryanın dediği gibi atom karınca yine yerinde durmuyor :1:

Günaydın kızlar

Ben cumaya kadar izin istiyorum. Birtek cuma bildirim yaparım.

Çok yoğunum girsemde şöyle bakıpp çıkyorum yaorum yapamıyorum menü paylaşamıyorum

Masal cuma dahil izinli olsam olur mu ama cuma bildirim yapacağım

Tamam aralık olur .

Merhaba kizlar
Bugun mutluyum cunku sabah sonunda en azindan gecen cumaki kilomu gorebildim tartida:)
Bunun neresi guzel demeyin rejim acisindan oyle kotu seyler yaptim ki 2-3 gun 2 cuma oncesine yakin cikiyordu:)
Bu iki gun cok dikkat edicem bol su az yemek en azindan eksiye dusmiyim.
Spor da hic yapmadim butun hafta boyunca
Obur hafta yavas yavas basliycam artik

Önemli olan yaptıklarımızı telafi etmek sen de etmişsin işte ne güzel ..

tünaydın..
arkadaşlar dün gece eşim rahatsızlandı şimdi raporlu evde ..bu gün fazla katılımım olmazsa kusura bakmayın..
bir ara girebilirsem menümü yazarım..

Back
X