günaydınnnn kızlar...
dün akşam misafirlikte hiç kaçırmadım... hatta bişiyler vardı şimdi söylemiyim herkes rejimde bi lokma bile yemedim... eşim disiplinine hayran oldum valla dedi... ve bi kaç iltifat daha...3 haftada 4 kilo oldu.... etkisinide alıyorum yavaş yavaş...
kızlar dün çikolata azdı ama çerez ne derken bugün tartı hiç hoş şeyler söylemedi artık bugün ve önümüzdeki bir kaç gün proteine devem bu kilolar beni çıldırtıcak
tebrikler valla
bazen insan yemek yemek istemiyor. Bazende kendine engel olamıyor , doymuyor.
demek ki sen bu durumu aşmışsın amandeğmesin
ortim çok geçmiş olsungünaydın kızlarrrrr dün çok yoğun bigün geçirdimmm doktor sonuçlara baktı benden cerrahpaşadan test yaptırıp tekrar gitmemi istediiii
ohh ne güzel masallahgünaydınnnn kızlar...
dün akşam misafirlikte hiç kaçırmadım... hatta bişiyler vardı şimdi söylemiyim herkes rejimde bi lokma bile yemedim... eşim disiplinine hayran oldum valla dedi... ve bi kaç iltifat daha...3 haftada 4 kilo oldu.... etkisinide alıyorum yavaş yavaş...
günaydınslm kızlar günaydınnnn
tabi bende burda arkadaşlardan öğrendim süt ve süt ürünleri tavuk et kıyma yumurta gibiprotein diyetinde ki menün nedir
paylaşırsan sevinirim
valla süper ben bu hafta bu kadar spora neye rağmen hala56 yı göremedim seni çok kutluyorumbunu en çok çeken bendim izine çıkmadan önce... 2 gün rejim yapıp 3. gün herşeye saldırıyordum... masal çok çekti benden...ama bu diyetisyenimin menüsü sayesinde hiçbişeye saldırmıyorum artık... canım hiç bişey çekmiyo... doyuyorum çünkü... kiloda veriyorum bugün 100 gr daha gitmiş... toplam 1200 oldu cumadan beri...
edepsiz seni...şaki bi yana benimde 3-5 ay önce çok döküldü... ama kaşım dökülmedi... istersen bi doktora sor...
Ayy turtam o kadar çok nedeni olabilir ama bu sıralarda streslisin sen eğer yeni arttıysa ondandır muhtemelenn .
millet zayiflamanin yolunu bulmus orti yaa
bu arada menu paylasacaktiinnn.. Yine yok
benim menum:
sabah
1 mandalina
1 bardak sut
ogle
1 kase ezogelin corbasi
2 dilim ekmek
sporum yine yok arkadaslar.. gucsuz hissediyorum, yorgun hissediyorum hatta son gunlerde metroda merdiven de cikmiyorum.. Ki 2 yildir hic yuruyen merdiven kullanmazdim.. Napsam bilmem:/
ortim çok geçmiş olsun
ohh ne güzel masallah
günaydın
tabi bende burda arkadaşlardan öğrendim süt ve süt ürünleri tavuk et kıyma yumurta gibi
valla süper ben bu hafta bu kadar spora neye rağmen hala56 yı göremedim seni çok kutluyorum
olabıluuuuur yaslandıkça sorunlar da artıyor valla
bişiii yemediginden olabilir mimenüye bak ya
bugün paylaşıcıgimm söz ortimuuuu yalnız sabah sabah poğaçaları götürdüm az yemem lazım bugün
Bugun o kadar mutluydum kiii
Sevgilimle cook guzl bir gun gecirdik, butun gun mutlu mutlu sirittim:)
teşekkürler kızlar 2 gecedir ağlayarak sabah ettim tavsiyem
biraz daha iyiyim
1000 mg ağrı kesici bile acıma derman olmuyor
bu geceyi de atlatırsam daha iyi olacağım inş.
BEnm diyetisyen havucu onermiiyordu buraya da yazmistim daha once kizlar da onaylamisti salataya fln da katmamaya calisiyorum ben o yuzden ozlem, vucuttaki insulunle veya sekerle ilgili bir seyi etkiliyormus rejim acisindan olumsuz olacak sekilde tam neydi hatirlamiyorum ama oyle iste
nazar etme nolur çalıs seninde olur turtii
BEnm diyetisyen havucu onermiiyordu buraya da yazmistim daha once kizlar da onaylamisti salataya fln da katmamaya calisiyorum ben o yuzden ozlem, vucuttaki insulunle veya sekerle ilgili bir seyi etkiliyormus rejim acisindan olumsuz olacak sekilde tam neydi hatirlamiyorum ama oyle iste
Kizlar ya ben titresim kemeri almyai dusunuyorum, yani uzun bir surede yavas yavas zayiflamak daha mantikli ama bunu kilo kaybi icin degil hem selulitlerim icin istiyrm , ztn rejim esliginde kullancam yine. Bir de 10 gun sonra kina gecesine gidicem, almayi dusundugum elbise icin biraz incelme toparlanma olsa super olcak.
Ne dusunuyorsunuz, sagliksiz mi veya ise yarar mi.kullanan vardir belki.?
Alirsam vibro shape almayi dusunuyrm.
günaydın kızlar nasılsınızzzzz
ne dedi baska bisidemedi miiii bacummgünaydın kızlarrrrr dün çok yoğun bigün geçirdimmm doktor sonuçlara baktı benden cerrahpaşadan test yaptırıp tekrar gitmemi istediiii
günaydınnnn kızlar...
slm kızlar günaydınnnn
pohaça yerine simit ye turtam en azından yağsız...
Fıstıklar merhabaaa ayy çok özledim sizi ama işyerim kötüye gidiyor ama iyiye gitmiyorr çok bunaldım hiç bişey yolunda gitmiyor kilom da arttı azalmadı öyle dengesizleştim kii,
Nasılsınız ?
Bir bakayım ne var ne yok, Balkaymak diyetisyene mi gidiyorsun canım
ben faydasını göreni hiç görmedim daha ama dene istersen
günaydın cnımmmm
ne dedi baska bisidemedi miiii bacumm
durmak yok yola devam
günaydın canum
çok geç artık mideye indirdim bilee
hoşgeldin canııııııımmmmmmmm başka iş arıyor musun?
Bir de bana dedi ki sen hemen incelmissin, zaten guzeldin daha da guzel oldun dedii:)
Oyle mutlu oldum kiidurmak yok yola devamm
Fıstıklar merhabaaa ayy çok özledim sizi ama işyerim kötüye gidiyor ama iyiye gitmiyorr çok bunaldım hiç bişey yolunda gitmiyor kilom da arttı azalmadı öyle dengesizleştim kii,
Nasılsınız ?
Bir bakayım ne var ne yok, Balkaymak diyetisyene mi gidiyorsun canım
Hoşbulduk fıstık nasılsın ?
Kilo vermişssin sankim 62 din sanki en son,
Ya aslında evimde oturuyum az kafa dinleyim diyorum ders çalışıyım ama maddi durum el vermiyor,
O yüzden arıyorum ama içime sinen bişey olsun istiyorum, senin nasıl gidiyor canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?