isteme siğara demeyin lütfen çok kötü
ben evlenmeden eşimi bıraktırdım kokusuna tahammül edemiyorum
evin içi bile iğrenç kokuyo
ye canım sabahda yiyememiştin sen afiyet olsun
ayrıca saçım bence çok uzun değil ama bu aralar biraz düzelttirip şekil yapmak istiyorum kat kat saçı
seviyorum bide kakül kestiriyim diyorum ama ona bile kıyamıyorum
ayyy evet yaaa. bide patapat söylüyodum şunu yedim bunu yaptım diye... ama iyi toparlandım şükür...
Ayy cidden nasıldın sen öyle yaa
Bugün Özlem ne yapmış diye girerdim resmen
[/B]
ne güzelll....bende 25 yaşındayım ama daha tık yok... şartlardan... bu arada maşewet hilal benim kalça çok yok ta karın var belimde kalın üstümdeki biraz bol da ondan yok canım ne 18 i ben 24 yaşındayım ayrıca 2 de çocuk doğurdum
Alınıyor Hilal, ya ne kadar hareket etsende evdesin ve ugrasacak pek bişeyin olmadıgı için,yemeğe sarıyor insan.
Ben gece 11 de markete gidip,cikolata cips aldıgımı,kalkıp çiğköfte falan yogurdugumu bile bilirim yani
ewet canım ama eskiye nazaran ince değilim
içme sağlığa zararlı kokusundan tiksiniyorum iğrenç kokuyo ağızda
senin boyun kaç ece 50 kilosun ya merak ettim
isteme siğara demeyin lütfen çok kötü
ben evlenmeden eşimi bıraktırdım kokusuna tahammül edemiyorum
evin içi bile iğrenç kokuyo
ye canım sabahda yiyememiştin sen afiyet olsun
ayrıca saçım bence çok uzun değil ama bu aralar biraz düzelttirip şekil yapmak istiyorum kat kat saçı
seviyorum bide kakül kestiriyim diyorum ama ona bile kıyamıyorum
saol canım belli mi ilk resimde 65 kiloydum melek
2.de 57 beni gören hiçde zayıflamışsın demiyo çevremde ya hissedilmiyo heralde kış ya kalın kalın elbiseler
ewet portakallı karanfil hoş oluyo
Kötü kokuyor haklısın da stresli zamanlarda cidden iyi oluyor.
ay sen neler yapıyomuşsun öyle çok cıs neyseki şimdi sağlıklı besleniyorsun melekAlınıyor Hilal, ya ne kadar hareket etsende evdesin ve ugrasacak pek bişeyin olmadıgı için,yemeğe sarıyor insan.
Ben gece 11 de markete gidip,cikolata cips aldıgımı,kalkıp çiğköfte falan yogurdugumu bile bilirim yani
bunu bende hissetmiştim astronomi ne çok etkiliyo vav
Varmış varmış.
Artık önceden bakayım da ayın etkilerine ona göre davranayım bari
ne yycen kız
Olsun ben şimdi de yapabiliyorum bunları
İyi güzel hoş o zaman ben de neden insanlar kilo alıyor diyor korkuyordumm ..
Off acıktım
ohh afiyet olsunSabahtan beri, balık ve tavuklarlar haşır neşir durumdayım...
Cerrahi operasyonlarını bitirdim
Şimdi dograma,biçme aşamasına geldim.Bazıları pişiyor,bazılarıda haşlanıyor..
Protein gününe hazırlık di mi yani
hareketlerinde kısıtlama oplmuyo muydu melekKız ben sabah öğle akşam nerdeyse 1 er ekmek yerdim.Sonra oturu tv izlerdim
Gecede patates salatası,kısır,çiğköfte,pasta allah ne verdiyse
Nasıl kilo alınmasın dimi
ayyy evet yaaa. bide patapat söylüyodum şunu yedim bunu yaptım diye... ama iyi toparlandım şükür...
ne güzelll....bende 25 yaşındayım ama daha tık yok... şartlardan... bu arada maşnazar değmesin ailenize...
e bi kere gece 11 de pizza yapmıştım...
boyum 164 canim..
bence desu an basimda tulbent 3.sigarami iciyorum
ne yycen kız
sende protein günündesin demi
teşekkürler özlemayyy evet yaaa. bide patapat söylüyodum şunu yedim bunu yaptım diye... ama iyi toparlandım şükür...
ne güzelll....bende 25 yaşındayım ama daha tık yok... şartlardan... bu arada maşnazar değmesin ailenize...
e bi kere gece 11 de pizza yapmıştım...
aaaaaaa kızzzz döverim bak seniii hııııııııoo bu ara taktiniz bu duzenli spora
zaten inceymissin, son resimde daha da incelmissin.. Boyun da uzun, ne guzel:)
hahahaa kizlar kardesim dershaneye gitti simdi, zaten annem de evde yok.. Ekimden beri 1 paket sigarayi bitiremedim ya, simdi 3-5 tane iceyim de azalsin sigaramokulda da hanim kiz imajimi zedelemek istemedigimden icemiyorum
ewet hilal benim kalça çok yok ta karın var belimde kalın üstümdeki biraz bol da ondan yok canım ne 18 i ben 24 yaşındayım ayrıca 2 de çocuk doğurdum
yok sanaa kazana düştünnnn
Ben de istiyorum ben deeee ..
betülcüm benim 8 aylıkda oğlum var eski halim 50 kilo üstlerim hiç olmuyo
2. resimde üstümdeki dökümlüde belli değil yoksa baya bi karnım var 79-80 cm bel yani oldukça kalın
Harikasın başında tülbetle demekk ..
benim yerime de iç ..
Yoo o dündü
Şimdi ne istersem yiyebilirim serbest ya bana
bıraktında salma bali seninki iyice şaşırsın
Harikasın başında tülbetle demekk ..
benim yerime de iç ..
Yoo o dündü
Şimdi ne istersem yiyebilirim serbest ya bana
benim bugünkü menüm belli oldu kızlar...akşam evde yokuz, her akşam bi yerdeyim ama bu sefer menüyü biliyorum...
sabah
1 dlm çavdar
1 yumurta
1 dlm peynir
3 zeytin
ara
yarım muz
öğle
3 kaşık bulgur
4 kaşık barbunya
1 ton balığı
1 dlm çavdar
ara
1 elma
akşam
1 dlm çavdar
2 köfte
1 kase çorba
4 kaşık barbunya
ara
1 meyve
aylarin hasreti varevet sacim kokmasin diye tulbent bagladim sen de iciyodun biraktin mi?
teşekkürler özlem
çocuk içinde daha zamanı değil demekkki
ben çok genç anne oldum kızım yedi yaşında
insanın kendini bu konuda hazır hissetmesi gerekiyo
yok canım erken evlendimGulcin bizi depresyona sokacaksin he, 24 yas evlilik iki cocuk fln masallah
Ben de 25 yasindayim. Siz boyle coluk cocuk anlattikca ben sizi hep daha buyuk sanmistim:))
saol ortimaaaaaaa kızzzz döverim bak seniii hıııııııısigarada neymişşşş annene sölimde görrrrrrr
oyyyy ortime bak heleee yaa maşallahhh cnm saçlarında pek güzell upuzunnnnn inşallahh darısı başımaaa
yok sanaa kazana düştünnnn
yorum yokkk
afiyet olsunbenim bugünkü menüm belli oldu kızlar...akşam evde yokuz, her akşam bi yerdeyim ama bu sefer menüyü biliyorum...
sabah
1 dlm çavdar
1 yumurta
1 dlm peynir
3 zeytin
ara
yarım muz
öğle
3 kaşık bulgur
4 kaşık barbunya
1 ton balığı
1 dlm çavdar
ara
1 elma
akşam
1 dlm çavdar
2 köfte
1 kase çorba
4 kaşık barbunya
ara
1 meyve
aylarin hasreti varevet sacim kokmasin diye tulbent bagladim sen de iciyodun biraktin mi?
Turk kadinlarinin en buyuk kilo alma sorununucokguzel ozetlemissiniz arkadaslar, uzun satler tv izleme, gunler kisirlar pogacalar vs.
Aslinda sabah erken kalkip ise gitmek, calisilmasa da bir seyler yapmak lazim, ama iste olmuyor ya ben de Allah tan calisiyrm ama eger eve erken gelirsm direk tv karsisinda oturyrm yoruldum dln bahanesine
Ben ztn cok tembelim ya evlenince hem is hem ev nasil yaparim bilmiyrm kocaya yaptircaz artik birazini mecbur:)) simdiden soylurm ben:)
ewet Allahtan ben seviyorum da yapıp yemiyorum onlarıTurk kadinlarinin en buyuk kilo alma sorununucokguzel ozetlemissiniz arkadaslar, uzun satler tv izleme, gunler kisirlar pogacalar vs.
Aslinda sabah erken kalkip ise gitmek, calisilmasa da bir seyler yapmak lazim, ama iste olmuyor ya ben de Allah tan calisiyrm ama eger eve erken gelirsm direk tv karsisinda oturyrm yoruldum dln bahanesine
Ben ztn cok tembelim ya evlenince hem is hem ev nasil yaparim bilmiyrm kocaya yaptircaz artik birazini mecbur:)) simdiden soylurm ben:)
sende gez toz bacım bak bana evde çocuklar için hapis hayatı yaşıyorumjay evet yaa benn kendimi hiç hazır hissetmiyorum... gezip tozasım var daha çok....
sen koy kız senide görelim ne kadar zayıflamışsınkızlarrr yok mu başka resim koyan.... bakması zevkli oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?