Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

pardon kızlar kadın erkek ilişkileri yazdım
arama sonuçları çıkıyo altta bi yerde partner ve sizin uyumunuz diye bi arkadaş sayfa açmış öyle buldum yani

valla hilal linkini bilmiyorum da sayfanın üstünde küçük bi kutucuk varya oruya partner ve sizin uyumunuz yazınca çıkıyo

Buldum Gülçin teşekkür ederimm.

Mesleği ne Özlem ?

ben de yatiym kizlar hatta zaten uyuklamisim elimde tel iyi geceler herkesee.. bu arada hilal bana da asilan bi kiz var, arkadasin yurdundan.. midemi bulandiriyo gerizekali, facede de arkadaslik yollamis direkt engelledim, tovbe tovbe

sizede kızlar yatın uyuyun güzellik hormonu 12 -3 arası salgılanıyomuş duyrulur

Hiç uykum yok bu gece , sevdiceğimin de işi var bekleyeyim de beraber uyuruz.

ben de yatiym kizlar hatta zaten uyuklamisim elimde tel iyi geceler herkesee.. bu arada hilal bana da asilan bi kiz var, arkadasin yurdundan.. midemi bulandiriyo gerizekali, facede de arkadaslik yollamis direkt engelledim, tovbe tovbe

İyi geceler Ecee ..
Uff o da oldu o da.
Dalga geçiyordu arkadaş, tamam erkekleri anlıyorum ilgilerini çekiyorsun da kızların nasıl çekiyorsun diye
Açıldı mı direk
Bizim burada geçen iki kızı uygunsuz şekilde görmüş arkadaş.

Hilal goremedim ben senin albumu?
Profil bilgilerine baktim ama cikmadi orda nerden bqkmam gerekiyor?

Meraklardayim su annn:)

ya olmaz mı ya

karşına çıkan her adama acaba ?????**** sonra errorr aa bağlarsın

anammmm N'oluyo ya bu kızlara

Hilal goremedim ben senin albumu?
Profil bilgilerine baktim ama cikmadi orda nerden bqkmam gerekiyor?

Meraklardayim su annn:)

Sol tarafta arkadaşlarının altında betül albüm var ama arkadaş olarak eklimiydik biz görmen için gerekli ?

Giremedim özlem ya.
Nerede hangi şehirde ?
Olsun yanında olsun ne güzel ..

ya olmaz mı ya

karşına çıkan her adama acaba ?????**** sonra errorr aa bağlarsın

Tabi ya ben bir de baby face erkekleri severim.
Kılsız tüysüz olacak.
Onların öyle olma ihtimalleri de daha çokmuş.
Dediğin gibi acaba bu da olabilir mi şu da oalbilir mi diye bakardık

Arkadas degilizHilal, ben burayi bu grup disinda cok kullanmadigim icin bilmiyorum bu tarz ozelliklerini pek

herkeseee gönaydııııııııııııııııııııııın kızlarrrr çok soğuk yaaaa donuyorum uleeeeeeennnnnnn başım ağrıyor soguktan pofffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…