valla hilal linkini bilmiyorum da sayfanın üstünde küçük bi kutucuk varya oruya partner ve sizin uyumunuz yazınca çıkıyo
aaa şu çizelgemi değiştiriyim yaaaa
ay bu haftada koçam evde oleyyyyy
adam 3 haftadır evde ( ya işten attılarda (ALLAH KORUSUN ) banamı demiyo. diycem ama arkadaşlarıyla telden iş konuşuyor ( işi gereği))
sizede kızlar yatın uyuyun güzellik hormonu 12 -3 arası salgılanıyomuş duyrulur
İyi geceler gülçin.
sizede kızlar yatın uyuyun güzellik hormonu 12 -3 arası salgılanıyomuş duyrulur
ben de yatiym kizlar hatta zaten uyuklamisim elimde teliyi geceler herkesee.. bu arada hilal bana da asilan bi kiz var, arkadasin yurdundan.. midemi bulandiriyo gerizekali, facede de arkadaslik yollamis direkt engelledim, tovbe tovbe
Mesleği ne Özlem ?
Benim halimi düşünebiliyor musun
Aklıma bile gelmezdi böyle bir olay.
aslında sonradan bazı şeyleri düşününce açıklar varmış.
Şimdi olsa her bir şeyi anlarım heralde eşcilsel biseksüel trans erkek veya kadın.
O kadar çok şey okumuş araştırmıştım ki.
Ama psikolojim alt üst olmuştu
ben de yatiym kizlar hatta zaten uyuklamisim elimde teliyi geceler herkesee.. bu arada hilal bana da asilan bi kiz var, arkadasin yurdundan.. midemi bulandiriyo gerizekali, facede de arkadaslik yollamis direkt engelledim, tovbe tovbe
Hilal goremedim ben senin albumu?
Profil bilgilerine baktim ama cikmadi orda nerden bqkmam gerekiyor?
Meraklardayim su annn:)
Four Seasons Hotels and Resorts - Luxury Hotels and Resorts
bu otelde otoparkta kasiyer olarak çalışıyor.
vardiyalı çalışıyolar ama benimki hep gündüz gider yogunlukta diger arkadaşları idare edemiyor
bide her akşam şu nasıl yapılır,bu üye ne olacak, gb. sorular pufff ( oturdugum yerden iş ögrenir oldum )
ya olmaz mı ya
karşına çıkan her adama acaba ?????**** sonra errorr aa bağlarsın
Arkadas degilizHilal, ben burayi bu grup disinda cok kullanmadigim icin bilmiyorum bu tarz ozelliklerini pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?