yaa bide yüzümde sivilce patlamaası oldu resmen... 1 hafta önce tertemizdi... sinirlerimde tepemde tam... resmen sendrom yaptım bu swefer....
canım bence bi doktora git eczanede yarın tansiyonundan anlaşılmaz ki... yarına kadar değişir zaten..
amin canımmm... da niye sol uzuv orayı anlamadım
kızlar benim menüm
sabah
3 çeyrek gevrek(ay bu gevrek beni öldürecek) simit yani...
2 dlm peynir
ara
süt
öğle
3 kaşık pilav
ton balıklı salata
akşam
ızgara köfte 4
1 dlm ekmek
salata
ara portakal...
güzel geçti canım
giderken tatlı felan alcaktık ama kuzeni aldırmadı
bizde giderken bi markete girdik çocuklar için çikolata bisküvi vs aldık çok sağlıklı dimii
giderken üzerimde pantolon üzerinde elbise başımdada şal vardı zaten son anda haberim oldu uzun zamandır halama gidelim diyip duruyodu ben erteliyodum sonunda kıramadım
gittim elini öptüm işte oturduk biraz sohbet ettik çay yaptık mutfakta yardım ettim biraz
bişiler yedik çıkarkende öptüm çıktık
böylece atlattıkk yani
Ayy ben de çok kızıyorum sivilcelerim çıkınca
Afiyet olsun gayet güzel olmuş menün ..
Hayırlı olsun Semineee ..
en iyisi olmuş birden olması, stres falan olmadan.
Güzel degeçmiş ne güzel olmuş valla ..
darısı başına inşallah hilalcim....saol
ben yatıyorum kızlar şimdiden herkese iyi gecelerrrr inşllah güzel bi hafta olur hepimiz için.....kalın sağlıcakla
Kizlar merhaba
Yatmadan ugrayayim dedim,
Ece ve Hilal sizi o kadar merak ediyorum ki fiziksel olarak:)
Insallah istedginiz gibi olursunuz benim de basen cok fazla ama sizin kiloya dussem o da gitsin diye o kadar ugrasamam herhalde masallah diyorum size
İyi geceler Seminee ..
Benim albümümde var fotoğraf Betül.
Orada biraz daha kiloluyum ama fiziğim hemen hemen aynı.
ben yatıyorum kızlar şimdiden herkese iyi gecelerrrr inşllah güzel bi hafta olur hepimiz için.....kalın sağlıcakla
aa goreyim seni o zaman
Gördün mü Eceee ?
kızlar herkese ii geceler
masal resmini yeni gördüm çok hoşsun maşallah
deryacım doğum gününe de az kalmış
seninde hilal sevdiğinle geçirirsin artık güzel güzel
ececim benimde bel çok problemli
özlem bebeğinin durumunu anlıyorum benim oğlanda 9 aylık olucak su çok az süt yapıyo
zaten 2 gündür stresten sütüm neredeyse çekiliyo bugün iyice az geldi
sıkıntıdan yemeye doyamadım 2 gündür birsürü kaçamak yaptım
sporda yapmadım yarın sil baştan cumaya kadar da protein yapıcam
hayırlısı olsun canım yeni yıl yeni umut yeni hayatın başlangıcı olsun sevgilinle ömür boyu mutlu olun canim
Teşekkür ederim Gülçinn
İnşallah bakalım güzel bir yılın başlangıcı olur, yeni yıl doğum günü falan.
Benim alkol almam hoşuna gitmiyordu ama bu sefer beraberken iyi bir içme kararı aldık.
Gordum ve sana inanamiyorum hilall.. Bence hatlarin cok orantili, basenden eser yok kive de gayet incesin, simdi daha da kilo verdiysen super olmustur, ama ben illa hedefime ulasicam diye inat ettigin icin benim gibi bu kiloda kal demiyorum
kızlar bu arada ben ortalığı ayağa kaldırdım kayınbabama babama haber verdim böyle böyle dedim
bana bile sormadı haberiniz olsun tayin istedi dedim
bırakınbüyükleri kardeşim bile hesap sordu
acıklıyo
neden söylüyo
kayınbabam iyice haşladı ben çocukları vermiyom neriye gidersen git dedi
ailemde aynı düşünüyo
benimki hemen ben karımı bırakmam onuda götürürüm falan
konuştuk hayırlısı izah edtti ama çok geç tabi önce konuşsaydı zaten yanında olurdum
böyle kendimi kötü hissetttim ama oldu bi kere gönlümü alıyoda
içim ısınmıyo ne yapıyım bilmem
hayırlısı olsun canım yeni yıl yeni umut yeni hayatın başlangıcı olsun sevgilinle ömür boyu mutlu olun canim
bencede gayet iyi görünüyo kilon hilal ama azdaha versen ii olucak sanki
ben nedense bi deri bi kemik seviyorum şu ebru sallıyada hayranım kadın 2 çocuk doğurdu 40 ına geldi hala aynı ya
gittikçe fit oluyo nasıl başarıyolar şaşıyorum
kızlar bu arada ben ortalığı ayağa kaldırdım kayınbabama babama haber verdim böyle böyle dedim
bana bile sormadı haberiniz olsun tayin istedi dedim
bırakınbüyükleri kardeşim bile hesap sordu
acıklıyo
neden söylüyo
kayınbabam iyice haşladı ben çocukları vermiyom neriye gidersen git dedi
ailemde aynı düşünüyo
benimki hemen ben karımı bırakmam onuda götürürüm falan
konuştuk hayırlısı izah edtti ama çok geç tabi önce konuşsaydı zaten yanında olurdum
böyle kendimi kötü hissetttim ama oldu bi kere gönlümü alıyoda
içim ısınmıyo ne yapıyım bilmem
hangi il olduguna gore belki gidersin esinle, ayri kalmaniz zor olmaz mi? Ama bu fikrini esinle paylasma, tepkini koy tabii.. senden habersiz boyle bir seye kalkismamaliydi, yuz verme bi sure bence:)
ay hatirliyorum eskiden kadinlarin kocalari "bilmemkim sana akil veriyor ondan boyle davraniyorsun, gorusme bilmemkimle" falan derdi (babamdan, annemin arkadaslarinin ve akrabalarimizin kocalarindan biliyorum) simdiki adamlar "nete girme, sana ordan akil veriyorlar degil mi" falan diyolar belki de ozellikle de bir derdim var bolumune baslik acanlar icin ama cevabimiz hazir dimiii? "benim aklim yok mu" hahaha kadin erkek iliskileri uzerine kitap mi yazsam ya, 20 yilin gozlemi vaaarr
İyi mi saklıyorum ne yapıyorum Ece ya ben aynada görüyorum o basenlerimii.
Ama mutlu oldum valla ..
Gülçin çok iyi olmuş öyle yapman.
Eğer yanında olacaksan bile bırak biraz burnu sürtsün, sana haber vermeden bir şeyler yapmamayı öğrensin.
Boşanmayı düşünüyorum de.
Yaptı mı tercihini?
1 hafta zamanı kaldı sanırım bence o tercihi de ne yap ne et yaptırma.
Problem gitmek değil en sonunda ben istediğimi yaptım o da tıpış tıpış yanımda geldi dedirtmemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?