kızlar eşimin iş yeri yılbaşı hediyesi vermiş... çerez çukulata falan... şuan dolapta 5-6 paket büyük çikolata var hem de çeşit çeşit... haksızlık bu.....:26::2:yılbaşında azıcık bozucaktım ama inş azıcık olarak kalır...
Hemen birilerine gonder Ozlem sen de :) evde durmasi cok tehlikeli :)
Bana ne olduğuna gelince... :44:
Dün telime kontor attım.Attıktan sonra bi msj geldi."Nasılsın ben pınar,msj at" diye..
Pınar diye arkadasım oldugu için,normal msjlastım ama bu kızla hiç konusmuyorum normalde.Tuhafıma gitti.
Aradım açmadı, " megafon bozuk" dedi.Neyse git gide huylandım,sorular sordum anlasıldı, arkadasım değilmiş.
Bende basından beri arkadasım sandıgım için, msjları sildim ne bileyim erkek oldugunu...
Eşime söyledim, oda aradı ve erkek cıktı.Polisi aradı eşim,durumu anlattı.
Banada " seninle görüştügüne dair msjları silme" dedi.
Bende " arkadasım sandıgım için sildim hepsini" dedim.Normaldede telimde msj tutmam ben.Hep silerim.
Ona kafası bozuldu, benimle konusmuyor.
Bende " gizleseydim daha mı iyidi" dedim
Neyse biraz biraz konusmaya basladı...
Durum böyle işte...
Yarınki ikramlarımı belirledim,bakalım sizde begenecek misiniz?
*Mercimek köftesi
*Patatesli bohça börek
* Tarçınlı kurabiye
*Havuçlu cevizli kek
*Peynirli poğaça
Yeterli bence
koy da bakalım bebişeya bi komşumda demişti eşi demiş ne güzel karnı çıkmış hamile dediğin böyle olur senin niye böyle olmadı demiş (töğbe töğbe)
ay benim olum şimdi dahada tatlı ya yeni resimler koyarım önümüzdeki hfta olabilir
masallah pek güzel olmuş melekMenüm:
Sahur:
3 yulaflı kepekli light bisküvi
1 bardak süt
İftar: ( olamadı ya neyse)
Dukan ekmeğin üstüne inegöl köfte
Üstüne sos ve biber
2 lt.su + 2 kupa yaseminli yeşilçay
30 dk. yürüyüş
afiyet olsun ece bende çok kaçırdım 3 gündür bu gün korka korka tartıldım o kadar yemeye valla gene iyiy çıktım 900 gr fazla gözüküyom 3 gün spor falan bol yapıcam geri inicem ben protein yapıcam bugünden itibarenselam kızlar..bugünkü menüm şöyleee:
sabah
1 elma
1 mandalina
2 avuç fındık
öğle
2 dilim kepek ekmeği
1 kase domates çorbası
çok az kaşar
akşam
1 muz
biraz kete
yaa diyorum ki yarın 5 günde 5 kilo diyeti gibi bi şok diyet yapıp vücudumu şaşırtmalı mıyım, yoksa gerek yok mu? ama 3 gündür çok yedim.. napıym ben ya spor da yapamıyorumm
afiyet olsun şekerpare çok olmuş ama benimkilerin yanında fazlada sayılmazbu günkü menü
sabah 1 bardak su kan hapı(adet olurum saçlarımda çok dökülmeler oluyo)
kahvaltı
1 kase sütlü conflex
öglen
1 tane salatalık turşusu
akşam
3 yemek kaşıgı ucundan ama pirinç pilavı
1 porsiyon sulu köfte(tanelerini yadim suyu kaldıtüm yaglarda orda kaldı )
1 bardak ayran
akşam
çay
1 tane şeker pare (offf)
spor yok
ah bügün daha bitmedi ama inş. akşama acıkmam. acıkırsam 1 bardak koyu ayran içerim
afiyet olsun derya çok olmamış o da nazar boncuğu olsunve yılbaşı gelmeden beni vurdu..
iştahım tavan kaçamak yaptım yine..
menü..
sabah su
kahvaltı
yarım dilim kepek ekmeği..
1 yumurta..
2 zeytin..
1 bardak süt..
ara
yeşil çay..
öğle
ızgara tavuk göğsü
salata
1 bardak acılı şalgam.
ara
yeşil elma
5 badem 2 gün kurusu
akşam
2 kaşık menemen
2 kaşık yoğurt...
1 dilim tam tahılı ekmek...
buraya kadar normal.
az önce 2 kaşık daha menemen yedim..
1 kaşıkta yoğurt..
çeyrekte milkinis çiko..
su 2.5 litre..
spor 30 dk dışarda tempolu yürüyüş..
şimdi kaçtınki çizelgende yok ben 13 kilo aldım ya sen özlemhamilelikten önce
64 kiloydum
afiyet olsun betülgec gelebildim kusura bakmayin
sunum hazirliyorum mesgulum o yuzden
menumu yazip cikicam
kahvalti
yarim simit
oglen
yarim simit
1 dilim peynir
1 avuc findik
aksam
bir tabak corba
3-4 kasik kiymali lahana
2 lt su, 2 kupa isirganli yesil cay
sen bu menüyle kilo veriyonya özlem şaşıyom sana senin diyet bana uyarmıki hiç acıkmam heralde simit çorba makarna ekmek meyva süper menübenim menümmm...
sabah
1 yımıtraa
1 dlm çavdar
2 ceviz
1 dlm peynir
ara
1 prebiyotik yoğurt
öğlen
yarımdan az fazla simit
2 dlm peynir
4 zeytin
ara
1 elma
akşam
3 kaşık makarna
1 kase mercimek çorbası
4 kaşık kuru fasülye 1 dlm ekmek
bide 3 kaşı aşure yedim... onu yemesem iyidi ama çok güzel olmuş dayanamadım...
az boz çok zorlanıyoz bak ne zorluklarla veriyoz kilocukları yeme de çikolatalarada zor dayanılıyokızlar eşimin iş yeri yılbaşı hediyesi vermiş... çerez çukulata falan... şuan dolapta 5-6 paket büyük çikolata var hem de çeşit çeşit... haksızlık bu.....:26::2:yılbaşında azıcık bozucaktım ama inş azıcık olarak kalır...
ödül iyi oluyoda kare yi büyütüp bi paket yapma sakınama kıyamam onlara ben... hemda baya iyi markalar... kendimi tutçam artık.. belki arada 1 küçük kare yerim kilo verdikçe ödül olarak...
afiyet olsun aralık bende aynı bitürlü doymuyorumGünaydın kızlar
Dünkü menüm
İki dilim kaşarlı ekmek
Öğle
Çorba-şinitzel-iki kaşık yoğurtlu makarna
Akşam 16:30
Sandviç
Spor yapamadım
Şekerz yeşil çay ve su
Gü içinde de çikolata kaçırdımmm
Bu aralar doymak bilmiyorum
günaydın kızlarrrrr...
dünkü menüm
sabah 3 yum. 1yk lor peynir
öğlen 1 tabak bezelyeli tavuk 1yk yoğurt
......
....
...
herşey buraya kadar normal
akşam eve gittim bütün sinirlerim alt üst oldu
2 yk pilav üzerine 4yk nohut bu 1
1 küçük kase aşure bu 2
1 bardak yy süt ,,,3
yatmadan öncede
2 avuç fındık
bunlar yediklerim
gelelimmm sinirlerimi alt üst eden mevzuya bugün bizim dükkana tanıdığımız bi müşteri getirdi baktılar gittiler akşam eve geldim anneme söyledim onlar seni görmeye gelmiş dedi
annem yok çok zenginlermiş evleri arabaları varmışş benim aşk gözümü kör etmiş yok onun bi tanıdığı varmış oda böyle olmuş onuda zengin biriyle evlendirmişler şimdi çok mutluymuşş para huzur verseydi benim patronlarda olurdu dedim... biriyle konuştuğumu bildiği halde böyle şeyler söyledii
abim benle konuşmuyo hiçbişeye karışmıyomuş evlenirse evlensin diyo annene dedim kim karışcak ben anlamam dediii
napıcam kızlar ben ya
sizce napmam lazım????
günaydıııııııııııııııınnnnn canlarummmmm
annen de seni düşündüğü için söylüyor tamam parayla mutlu olunmuyor ama parasızda mutluluk bir yere kadar oluyor canım benimde kuzenim senin gibi çok sevdigi biri vardı cocuk parasızdı vs annesi hep karşı çıktı evlenmesine evlendi şimdi parasızlık yüzünden cocugun dogru düzgün işi gücü olmaması yüzünden boşanmanın eşiğine geldi. cocuktan ayrıl demiyorum sana ama çok da acele etme evlilik için ailende eninde sonunda zaten kabul edicek napcaklar seni ortada bırakcak halleri yok ya
koy da bakalım bebişe
masallah pek güzel olmuş melek
afiyet olsun ece bende çok kaçırdım 3 gündür bu gün korka korka tartıldım o kadar yemeye valla gene iyiy çıktım 900 gr fazla gözüküyom 3 gün spor falan bol yapıcam geri inicem ben protein yapıcam bugünden itibaren
afiyet olsun şekerpare çok olmuş ama benimkilerin yanında fazlada sayılmaz
afiyet olsun derya çok olmamış o da nazar boncuğu olsun
şimdi kaçtınki çizelgende yok ben 13 kilo aldım ya sen özlem
afiyet olsun betül
sen bu menüyle kilo veriyonya özlem şaşıyom sana senin diyet bana uyarmıki hiç acıkmam heralde simit çorba makarna ekmek meyva süper menü
afiyt olsun
az boz çok zorlanıyoz bak ne zorluklarla veriyoz kilocukları yeme de çikolatalarada zor dayanılıyo
ödül iyi oluyoda kare yi büyütüp bi paket yapma sakın
afiyet olsun aralık bende aynı bitürlü doymuyorum
günaydın kızlarrrrr...
dünkü menüm
sabah 3 yum. 1yk lor peynir
öğlen 1 tabak bezelyeli tavuk 1yk yoğurt
......
....
...
herşey buraya kadar normal
akşam eve gittim bütün sinirlerim alt üst oldu
2 yk pilav üzerine 4yk nohut bu 1
1 küçük kase aşure bu 2
1 bardak yy süt ,,,3
yatmadan öncede
2 avuç fındık
bunlar yediklerim
gelelimmm sinirlerimi alt üst eden mevzuya bugün bizim dükkana tanıdığımız bi müşteri getirdi baktılar gittiler akşam eve geldim anneme söyledim onlar seni görmeye gelmiş dedi
annem yok çok zenginlermiş evleri arabaları varmışş benim aşk gözümü kör etmiş yok onun bi tanıdığı varmış oda böyle olmuş onuda zengin biriyle evlendirmişler şimdi çok mutluymuşş para huzur verseydi benim patronlarda olurdu dedim... biriyle konuştuğumu bildiği halde böyle şeyler söyledii
abim benle konuşmuyo hiçbişeye karışmıyomuş evlenirse evlensin diyo annene dedim kim karışcak ben anlamam dediii
napıcam kızlar ben ya
sizce napmam lazım????
Bende doymuyorum ama frenlemeye çalışıyorum kendimi haftasonu görsen beni yedim yedim hiçç doymadım.Allah'tan iş günleride daha düzenli oluyr.
Bütün annelerin hayali Semine kızlar rahat etsin.
Kalbinin sesi ne diyorsa onu yap.
Evi arabası olupta parası için evlenenleri de çok gördük tek istedikleri huzur. O paranın sabahtan akşama duracağı ne malum hayatta hiçbirşeyin garantisi yok.
Ama birde bir eve parasızlık girdi mi o da çok kötü insanın huzurunu alıyor götürüyor.
Hakkında hatyırlısı ne ise o olsun.Karar senin
koy da bakalım bebişe
masallah pek güzel olmuş melek
afiyet olsun ece bende çok kaçırdım 3 gündür bu gün korka korka tartıldım o kadar yemeye valla gene iyiy çıktım 900 gr fazla gözüküyom 3 gün spor falan bol yapıcam geri inicem ben protein yapıcam bugünden itibaren
afiyet olsun şekerpare çok olmuş ama benimkilerin yanında fazlada sayılmaz
afiyet olsun derya çok olmamış o da nazar boncuğu olsun
şimdi kaçtınki çizelgende yok ben 13 kilo aldım ya sen özlem
afiyet olsun betül
sen bu menüyle kilo veriyonya özlem şaşıyom sana senin diyet bana uyarmıki hiç acıkmam heralde simit çorba makarna ekmek meyva süper menü
afiyt olsun
az boz çok zorlanıyoz bak ne zorluklarla veriyoz kilocukları yeme de çikolatalarada zor dayanılıyo
ödül iyi oluyoda kare yi büyütüp bi paket yapma sakın
afiyet olsun aralık bende aynı bitürlü doymuyorum
çok kötüyüm yaaa rabbim sen yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?