Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ortim hakkında hayırlısı parayla sadet olmuyo
parasızda sadet olmuyo benim düşüncemi sorarsan ask biryere kadar oluyo saygı ömürboyu sürüyo anneni dinle derim ama kader
karar senin çoluk çocukta olunca parasız ask insanın hiç bir yerini doyurmuyo
yokl

günaydıııııııııııııııınnnnn canlarummmmm
günatdın turta

haklısın özlem ondan bende ya senin gibi ya derya gibi beslenme düzenine geçmek istiyorum bakalım becericem inşallah

çok daha kolay canım bu yaptığına göre... bak ben bir ayda bir kez kaçamak yaptım... oda çikolata rüyama girdi, bilerek yedim... demekki vücudum istiyo dedim 1 tek kare çikolata yedim o... bence sen deraynınki ni yap benimki fazla gelebilir... önce onu dene... derya sabahları ekmek yiyor ama öğlen yada akşam menülerine pek almıyor sanırım... gelince o anlatır zaten...

günaydın bayanlar bende uzun süredir kilo vermeye çalışıyorum. yarışmanıza bende katılabilir miyim. kurallarınız neler sayfaları aradım ama bilgi bulamadım.cevap yazarsanız sevinirim

karşıma o kadar insan çıkardılar ama ben hep mantıklı yaklaştım kimseyi kabul etmedim
şimdiki hem kalben hem mantıken uyuyo napim ki amaaa

evet cnm parasızda olmuyo paraylada olmuyo önemli olan kişilerin birbirine anlayışlı saygılı olabilmesi...bide şuvar
parası fazla olan erkek çapkın olur çevremden gördüğüm o
rabbim yardım etsin
son çare abimle ben konuşucam ama ne dicem ki???

Son düzenleme:
günasydın özlem bu arada resimde hiç 70 lerde gibi görünmüyodun çizelgeyi görünce şaşırdım kaç beden giyiyorsun ki
ben hep 60larda sanmıştım seni
alt 42 üst 40 cnm... boydanmı bilmiyorum ama kimse inanmıyordu benim 75 olduğuma...

o zaman sonuna kadar devam et cnm...

protein gününde fasulye nohut yeniyomuydu

protein gününde neler yenir bilmiyorum ama
ben tek tip saf protein yapıyorum

ör. sabah yumurta haşlanmış

öğlen peynirli az yagda 1 yumurta

akşam haşlanmış yumurta

bol su

yukardaki benim uyguladıgım
Altta ki metinde dukan diyetinden bi alntı

Atak aşamasının uygulanma süresi, vermek istenen kilo kadar, kişinin yaşına, önceden uyguladığı rejimlerin sayısına, kişinin motivasyon düzeyine ve protein içeren besinlerle ilişkisine göre değişiyor. Bir-10 gün arasında uygulanabiliyor.

Bu aşamada farklı kategoriler var. Ve bu kategorilerdeki besinleri, günün istediğiniz saatinde, istediğiniz kadar tüketebiliyorsunuz. Yapmanız gereken bir diğer şey de günde 1,5 litre su içmek.

Ayrıca Doktor Dukan'ın proteinler arasında tüketilmesine izin verdiği tek karbonhidrat, yulaf kepeği. Dukan, atak evresinde günde 1,5 çorba kaşığı yulaf kepeği öneriyor. Atak evresinde tüketebileceğiniz besinler ise şöyle: Yağsız etler, sakatatlar, balık, deniz ürünleri, kümes hayvanları, az yağlı ya da yağları ayıklanmış jambon, yumurtalar ve yağsız süt ürünleri. Bu gıdaları birbirleriyle karıştırmakta da serbestsiniz.

Ya da dilediğiniz bir tanesini seçip, gün boyu onu da tüketebilirsiniz. Önemli olan araya başka hiçbir gıdayı sokmamak. Elbette bu kategorilerin hepsinde belirli kurallar var. Örneğin 'yağsız etler'den kasıt, sığır ve dana eti. Kuzu eti önerilmiyor.

Sakatat kategorisinde ise sadece ciğer ve dile izin veriliyor. Kümes hayvanları kategorisinde ördek ve kaz gibi gagalılar dışında, tüm kümes hayvanları derisi alınmak kaydıyla tüketilebiliyor. Yumurtalar ise katı, rafadan, buharda ya da omlet olarak tüketilebiliyor. Ancak sıvı ya da tereyağı kullanmamanız gerekiyor. Dilerseniz omleti tatlandırmak için ıstakoz ya da yengeç eti de ekleyebilirsiniz. Yağsız süt ürünleri kategorisinde sade ve aromalı olanların hepsine izin var. Yağsız meyveli yoğurtlar ise günde en fazla iki kutu yenebiliyor.

Son düzenleme:
nım nım nım... bende gelim mi?

buyur gel canım, basımın üstünde yerin var orticim

çok vahim bi durum... ben olsaydım şimdiye coktaan bitirmiştim
ama yeme sakın...

eşine söyle bi yere saklasın

Off sinir oluyorum böyl durumlarda erkeklerin bize tavır yapmasına sanki biz çağırıyoruz onları

Neyse geçmiş olsun Melek

Ayy menü süper canım çekti

sagol canım..
aralıkcım buyur gel...

Melek

Ben bu hafta da çok fazla katılım gösteremicem gelirim menü felan paylaşırım ama

5 mesaj kuralına uyamayabilirim.

Haberin olsun.Hala çok yoğunum

Tamam aralıkcım, sen işlerine bak canım..

günaydıııııııııııııııınnnnn canlarummmmm

günaydın.. turti, zengin koca profilinden vazgecemiyon dimi
ferdiciye yazdıgın cevabı diyorum

bilemiyorum ama mantıklı düşün önce...
ben mesela eşimden nefret ediyordum,ilk basta mantık birlikteliği oldu ama zamanla cok sevdim.
sende önce aklını kullan derim..

seninki çulsuz mu canım
karnınızı doyurursunuz herhalde
protein gününde fasulye nohut yeniyomuydu

hayır gülçin yasak.. sadece et, süt,yumurta, yogurt, 2 çay kasıgı zeytinyagı bu kadar...

Özlemcim tavuk yiyebilirsin.. neden kendine eziyet edesin ki?

Sırf haşlanmış yumurtayla vakit geçmez.Sonra saldırırsın yemeklere...

Sabah mesela, kıymalı yumurta yap, yanına şekersiz çay..
Öğlen tavuk ızgara,cok az yeşillik yersin yagsız tabi..
Akşam da Köfte ve ayran yedin mi bitti gitti

Slm kızlar benimde başlamam lazım aşırı kilo aldım ama diyet yapamıyorum...doymuyorum sonki son zamanlarda....ve hareketlerim kısıtlandı daha çabuk yorulur oldum sizleri okuyum en iyisi belki başlarım..:18::18:

kızzlar saf proteini kesinlikle sağlığı yerinde olan insanların yapması gerekli diye duymuştum... bilginiz olsun...

bende menümü yazıyım akşam yokum evde...
sabah
1 dlm çavdar
1 ceviz
3 zeytin
2 dlm peynir

ara
1 elma

öğle
3 kaşık makarna
1 ton balığı

ara
1 elma

akşam
1 kase çorba
buğulama balık
1 dlm çavdar

ara 1 meyve daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…