ortim hakkında hayırlısı parayla sadet olmuyogünaydın kızlarrrrr...
dünkü menüm
sabah 3 yum. 1yk lor peynir
öğlen 1 tabak bezelyeli tavuk 1yk yoğurt
......
....
...
herşey buraya kadar normal
akşam eve gittim bütün sinirlerim alt üst oldu
2 yk pilav üzerine 4yk nohut bu 1
1 küçük kase aşure bu 2
1 bardak yy süt ,,,3
yatmadan öncede
2 avuç fındık
bunlar yediklerim
gelelimmm sinirlerimi alt üst eden mevzuya bugün bizim dükkana tanıdığımız bi müşteri getirdi baktılar gittiler akşam eve geldim anneme söyledim onlar seni görmeye gelmiş dedi
annem yok çok zenginlermiş evleri arabaları varmışş benim aşk gözümü kör etmiş yok onun bi tanıdığı varmış oda böyle olmuş onuda zengin biriyle evlendirmişler şimdi çok mutluymuşş para huzur verseydi benim patronlarda olurdu dedim... biriyle konuştuğumu bildiği halde böyle şeyler söyledii
abim benle konuşmuyo hiçbişeye karışmıyomuş evlenirse evlensin diyo annene dedim kim karışcak ben anlamam dediii
napıcam kızlar ben ya
sizce napmam lazım????
günatdın turtagünaydıııııııııııııııınnnnn canlarummmmm
canım sağlıklı beslenmede meyvede karbonhidratta proteinde var... sadece pro yapmak bana sağlıksız geliyor... ve etrafımda insanları inceliyorum en az ben yiyorum hep... insanlar normalde oturup 2 tabak makarnayı 1 seferde yiyorlar... bense sadece 3 kaşık... sizi eleştirmek için söylemiyorum ama bu çok az beslenme düzenini ömür boyu uygulayabileceğinizi düşünmüyorum... elmalıturta ve deryanın menüleri hariç, unuttuğum biri de olabilir, lafım çoook az yiyenlere... hatta genelde kaçamak yapanlarda bu az yiyenler oluyor dikkat edersen... çünkü bi ara bende denedim bu tür menüleri ve başarılı olamadım... hep 2 ileri bir geri gittim... kaçamaklar yüzünden... ama artık hedef kiloma ulaşsamda bu beslenme düzenine benzer bi düzenle devam edeceğim için hiç geri alırmıyım korkum yok... bu arada kare çikolata tek bir kare demek istedim ama onuda şuan hiç yyiyesim yok... ayın 2 sinde diyetisyene gidicem... kilo almadan gitmem lasım...
günasydın özlem bu arada resimde hiç 70 lerde gibi görünmüyodun çizelgeyi görünce şaşırdım kaç beden giyiyorsun kibu arada günaydınn kızlar... direk konulara dalmışıom gelir gelmez...
ortim hakkında hayırlısı parayla sadet olmuyo
parasızda sadet olmuyo benim düşüncemi sorarsan ask biryere kadar oluyo saygı ömürboyu sürüyo anneni dinle derim ama kader
karar senin çoluk çocukta olunca parasız ask insanın hiç bir yerini doyurmuyo
yokl
günatdın turta
haklısın özlem ondan bende ya senin gibi ya derya gibi beslenme düzenine geçmek istiyorum bakalım becericem inşallah
slm kızlar günaydınnnnnn
allah yardım etsin, hayırlısını versin cnm... benimde annem hep evi olan biriyle evlenmemi istedi...Allah'tan eşimin ailesi 2 katlı ev yaptırdı o yönden rahatladım... ama sonuç ben yine kirada poturuyorumüstüste oturamam ki... ama annemi kandırdım... ayrıca eşimin işide çok iyi geleceği var... sende bunlardan eminsen sorun yok bence...
ortim hakkında hayırlısı parayla sadet olmuyo
parasızda sadet olmuyo benim düşüncemi sorarsan ask biryere kadar oluyo saygı ömürboyu sürüyo anneni dinle derim ama kader
karar senin çoluk çocukta olunca parasız ask insanın hiç bir yerini doyurmuyo
yokl
günatdın turta
haklısın özlem ondan bende ya senin gibi ya derya gibi beslenme düzenine geçmek istiyorum bakalım becericem inşallah
kızlar ben kaçtım babama anneme yeğenime falan hediye bakçam... görüşürüz sonrza...
günasydın özlem bu arada resimde hiç 70 lerde gibi görünmüyodun çizelgeyi görünce şaşırdım kaç beden giyiyorsun ki
ben hep 60larda sanmıştım seni
karşıma o kadar insan çıkardılar ama ben hep mantıklı yaklaştım kimseyi kabul etmedim
şimdiki hem kalben hem mantıken uyuyo napim ki amaaa
evet cnm parasızda olmuyo paraylada olmuyo önemli olan kişilerin birbirine anlayışlı saygılı olabilmesi...bide şuvar
parası fazla olan erkek çapkın olur çevremden gördüğüm o
rabbim yardım etsin
son çare abimle ben konuşucam ama ne dicem ki???
protein gününde fasulye nohut yeniyomuydu
nım nım nım... bende gelim mi?
kızlar eşimin iş yeri yılbaşı hediyesi vermiş... çerez çukulata falan... şuan dolapta 5-6 paket büyük çikolata var hem de çeşit çeşit... haksızlık bu.....:26::2:yılbaşında azıcık bozucaktım ama inş azıcık olarak kalır...
Off sinir oluyorum böyl durumlarda erkeklerin bize tavır yapmasına sanki biz çağırıyoruz onları
Neyse geçmiş olsun Melek
Ayy menü süper canım çekti
Melek
Ben bu hafta da çok fazla katılım gösteremicem gelirim menü felan paylaşırım ama
5 mesaj kuralına uyamayabilirim.
Haberin olsun.Hala çok yoğunum
günaydıııııııııııııııınnnnn canlarummmmm
günaydın kızlarrrrr...
dünkü menüm
sabah 3 yum. 1yk lor peynir
öğlen 1 tabak bezelyeli tavuk 1yk yoğurt
......
....
...
herşey buraya kadar normal
akşam eve gittim bütün sinirlerim alt üst oldu
2 yk pilav üzerine 4yk nohut bu 1
1 küçük kase aşure bu 2
1 bardak yy süt ,,,3
yatmadan öncede
2 avuç fındık
bunlar yediklerim
gelelimmm sinirlerimi alt üst eden mevzuya bugün bizim dükkana tanıdığımız bi müşteri getirdi baktılar gittiler akşam eve geldim anneme söyledim onlar seni görmeye gelmiş dedi
annem yok çok zenginlermiş evleri arabaları varmışş benim aşk gözümü kör etmiş yok onun bi tanıdığı varmış oda böyle olmuş onuda zengin biriyle evlendirmişler şimdi çok mutluymuşş para huzur verseydi benim patronlarda olurdu dedim... biriyle konuştuğumu bildiği halde böyle şeyler söyledii
abim benle konuşmuyo hiçbişeye karışmıyomuş evlenirse evlensin diyo annene dedim kim karışcak ben anlamam dediii
napıcam kızlar ben ya
sizce napmam lazım????
protein gününde fasulye nohut yeniyomuydu
protein gününde neler yenir bilmiyorum ama
ben tek tip saf protein yapıyorum
ör. sabah yumurta haşlanmış
öğlen peynirli az yagda 1 yumurta
akşam haşlanmış yumurta
bol su
tek bildigim protein guruplarını karıştırmamak
kırmızı et ,tavuk , yumurta gb.
protein gününde neler yenir bilmiyorum ama
ben tek tip saf protein yapıyorum
ör. sabah yumurta haşlanmış
öğlen peynirli az yagda 1 yumurta
akşam haşlanmış yumurta
bol su
yukardaki benim uyguladıgım
Altta ki metinde dukan diyetinden bi alntı
Atak aşamasının uygulanma süresi, vermek istenen kilo kadar, kişinin yaşına, önceden uyguladığı rejimlerin sayısına, kişinin motivasyon düzeyine ve protein içeren besinlerle ilişkisine göre değişiyor. Bir-10 gün arasında uygulanabiliyor.
Bu aşamada farklı kategoriler var. Ve bu kategorilerdeki besinleri, günün istediğiniz saatinde, istediğiniz kadar tüketebiliyorsunuz. Yapmanız gereken bir diğer şey de günde 1,5 litre su içmek.
Ayrıca Doktor Dukan'ın proteinler arasında tüketilmesine izin verdiği tek karbonhidrat, yulaf kepeği. Dukan, atak evresinde günde 1,5 çorba kaşığı yulaf kepeği öneriyor. Atak evresinde tüketebileceğiniz besinler ise şöyle: Yağsız etler, sakatatlar, balık, deniz ürünleri, kümes hayvanları, az yağlı ya da yağları ayıklanmış jambon, yumurtalar ve yağsız süt ürünleri. Bu gıdaları birbirleriyle karıştırmakta da serbestsiniz.
Ya da dilediğiniz bir tanesini seçip, gün boyu onu da tüketebilirsiniz. Önemli olan araya başka hiçbir gıdayı sokmamak. Elbette bu kategorilerin hepsinde belirli kurallar var. Örneğin 'yağsız etler'den kasıt, sığır ve dana eti. Kuzu eti önerilmiyor.
Sakatat kategorisinde ise sadece ciğer ve dile izin veriliyor. Kümes hayvanları kategorisinde ördek ve kaz gibi gagalılar dışında, tüm kümes hayvanları derisi alınmak kaydıyla tüketilebiliyor. Yumurtalar ise katı, rafadan, buharda ya da omlet olarak tüketilebiliyor. Ancak sıvı ya da tereyağı kullanmamanız gerekiyor. Dilerseniz omleti tatlandırmak için ıstakoz ya da yengeç eti de ekleyebilirsiniz. Yağsız süt ürünleri kategorisinde sade ve aromalı olanların hepsine izin var. Yağsız meyveli yoğurtlar ise günde en fazla iki kutu yenebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?