: 1:yok ben almayayım niyetim yok
gelme bacım gelme
kızzz daha ne kadar vercen zaten zayıfsın tatlım o kadar moral bozmaaa aaaaaaaaGunaydin kizlar.. Kilom 50.7.. Galiba takildim kaldim ben ya:S hic kacamak yapmadim ki, bi tek dun cok cok az islak kek yedimbu hafta spor da yaptim, off sinirim cok bozuk
koptum bu yorumaa...
yok canım ben yarın ki hakkımı kullanıcam sende bi kere olan bişey...
bu arada gerçekten liste fena... masal olsaydıda yorumlasaydı tek tek...
: 1:
kızzz daha ne kadar vercen zaten zayıfsın tatlım o kadar moral bozmaaa aaaaaaaa
kop kopppp
masalll gelince beni kop kop yapcakk vallaa
ay sorma yaaa beni kesin listeden atardııı her hafta kilo alıyorum diye
üfffff
3 hafta üst üste alan listeden cıkıyor biliyosun dimi semine
Şaka maka ama 3 haftadır kilo almış görünüyorsun semine? Ne yapalım bu durumda?
istediğini yapabilirsin canım
napalım???:26:
Ya masal yok şimdi,bilmiyorum ki...
İstediğim kalman tabiki ama sonucta bi karar alınmıştı yani...
Napsak bilemedim şimdi...
Yetki tamamen bende olsaydı farklı olurdu ama kaptan Hilal sonuçta...
kendimi sana teslim ediyom melekkk at kes öldür biç ne edersen et razıyımm
hakettim ben bunu:26:
: 1:
kızzz daha ne kadar vercen zaten zayıfsın tatlım o kadar moral bozmaaa aaaaaaaa
kop kopppp
masalll gelince beni kop kop yapcakk vallaa
ay sorma yaaa beni kesin listeden atardııı her hafta kilo alıyorum diye
üfffff
kızlar bence bu uygulama da yanlışlık var... şimdi kıza bir hafta verdiğiniz de belkide panikten verebileceği kiloyuda veremiycek... bence bu uyugulamayı değiştirelim... tabiki masal gelince onada sorarak... insanız sonuçta moral bozukluğu olur ödem olur hastalık olur... bence semine neden kilo veremediğini neyi yanlış yaptığını v.s iyice düşünüp bizlede paylaşan bi yazı yazsın... bu onun cezası olsun... hem böylece kendide iyice özümsemiş olur nerde hata yaptığını... vede bir hafta boyuna herkes semineyi takip etsin... aklıma bunlar geldii...
takip altında mı olucammmmkızlar bence bu uygulama da yanlışlık var... şimdi kıza bir hafta verdiğiniz de belkide panikten verebileceği kiloyuda veremiycek... bence bu uyugulamayı değiştirelim... tabiki masal gelince onada sorarak... insanız sonuçta moral bozukluğu olur ödem olur hastalık olur... bence semine neden kilo veremediğini neyi yanlış yaptığını v.s iyice düşünüp bizlede paylaşan bi yazı yazsın... bu onun cezası olsun... hem böylece kendide iyice özümsemiş olur nerde hata yaptığını... vede bir hafta boyuna herkes semineyi takip etsin... aklıma bunlar geldii...
dur geldim cnmmmmKız semine cevap ver, ona göre listeyi paylaşıcam artık
Ama uygulamayı hepimiz kabul etmiştik..Oy cogunlugu vardı, oylama yapmıştık.
Yani o zaman istemeyebilirdik bu kuralı.Ama mantıklı geldiği için çoğunluk kabul etti.
Tamam bu haftayı geçirelim.Ama Seminede dikkat etmediğinin farkında yani..
Ona dedim zaten, bu hafta menülerini düzenli paylaş, yazdıktan sonra kaçamk yapma diye..
Hemen hemen aynı şeyleri söylüyoruz.O zaman bu hafta kalsın.
Semine, bu hafta düzgün beslenme ve spor yap birde.
O halde de gitmezse anlarız, duraklama falan olur.
Bu hafataya dikkat et, bizde seni gözlemleyelim..
Semine o zaman şöyle yapalım.
Sana 1 hafta daha süre veriyorum.Önümüzdeki hafta verirsen listede kal.
Veremezsen cıkaralım artık...
Önümüzdeki hafta veripte,sonraki hafta alırsanda diskalifiye durumu olur.
Kabul mü?
1 hafta daha süre ister misin?
anladım cnm bu oylamada ben yoktum sanırım... ama bence herkesin başına gelebilir... özellikle hedef kilosuna çok yaklaşanlarda....Ama uygulamayı hepimiz kabul etmiştik..Oy cogunlugu vardı, oylama yapmıştık.
Yani o zaman istemeyebilirdik bu kuralı.Ama mantıklı geldiği için çoğunluk kabul etti.
Tamam bu haftayı geçirelim.Ama Seminede dikkat etmediğinin farkında yani..
Ona dedim zaten, bu hafta menülerini düzenli paylaş, yazdıktan sonra kaçamk yapma diye..
Hemen hemen aynı şeyleri söylüyoruz.O zaman bu hafta kalsın.
Semine, bu hafta düzgün beslenme ve spor yap birde.
O halde de gitmezse anlarız, duraklama falan olur.
Bu hafataya dikkat et, bizde seni gözlemleyelim..
gün içinde yediklerimden kilo almamm
ama akşam eve gidince 6:30-7 gibi evde yemek yiyiorum ondan sonra hiç hareketimde olmuyoooo
buna bi çareee akşamları yemeği erken saate alırsam akşam eve gidince sporda yapabilirsemmm kilo verebilirim sanırım inşallahhhh
ama canım sürekli yağlı mağlı böyle bol kalorili şeyleri istiyo ve acayip hızlı yemek yiyorum....
hızlı yediğimden ne yediğimide anlamıyorum ve doymamış hissediyorum hal böyle olunca 1-2 saat sonra tekrar yemek istiyorumm
anladım cnm bu oylamada ben yoktum sanırım... ama bence herkesin başına gelebilir... özellikle hedef kilosuna çok yaklaşanlarda....
canım ben yemek yerken tv yi kapatıyorum ne yediğimi anlayım diye... ara sıra elinden çatalı kaşığı bırak... kalorili şeylere gelince... kendine az kalorili güzelyemekler yap derim... mesela güzel bi sebzeli bulgur pilavı olabilir... yada tavuklu salata tarzı şeyler... yemeklere özenirsen seni tatmin eder... gerçi annen yapıyo sanırım yemekleri deme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?